Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Και το otrivin που εβαλα στη μυτη της Παναγιωτας κορτιζονη ειχε!Αλλα ηρεμησε και μπορεσε να κοιμηθει!Δεν ειμαι υπερ των φαρμακων ,δεν παιρνω ουτε ντεπον χωρις λογω, αλλα οταν σου λεει ο γιατρος οτι αν δωσεις αυτο στο παιδι σου θα μπορεσει να κοιμηθει, να σταματησει να βηχει που εχει κανα μηνα το παιδι χαλια, και το βλεπεις και δεν ξερεις τι να κανεις,δε θα το δωσεις??Υποτιθεται οτι τον εμπιστευεσαι σα γιατρο Αννα!Συμφωνω ομως αν εχεις τον παραμικρο ενδοιασμο για τα φαρμακα που σου εδωσε παρτην και πηγαινε τη σε εναν οποιοδηποτε παιδιατρο της γειτονιας σου σημερα!Ισως να το εκανα κι εγω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα τι να πω?? Περαστικά στη Ζωούλα και τη μαμά σου! Και η κάρολ με aerolin κ flixotide ήταν την ποηγούμενη εβδομάδα. Είχαμε δοκιμάσει πιο πριν να της δίνουμε μόνο aerolin, αλλά δεν περνούσε με τιποτα η βρογχίτιδα :(

Χριστίνα εσύ golden hall έγραψες, αλλά μπερδεύτηκα επειδή τον είχαμε δει στο mall τον άνθρωπο...ούτε που διάβασα ότι είναι στο golden, χαχαχαχαχαχα!!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Αννα τι να πω?? Περαστικά στη Ζωούλα και τη μαμά σου! Και η κάρολ με aerolin κ flixotide ήταν την ποηγούμενη εβδομάδα. Είχαμε δοκιμάσει πιο πριν να της δίνουμε μόνο aerolin, αλλά δεν περνούσε με τιποτα η βρογχίτιδα :(

Χριστίνα εσύ golden hall έγραψες, αλλά μπερδεύτηκα επειδή τον είχαμε δει στο mall τον άνθρωπο...ούτε που διάβασα ότι είναι στο golden, χαχαχαχαχαχα!!!!!

Τωρα πες μας οτι πηγες κι εψαχνες τον ξαδερφο της Χριστινας στο maill...γι'αυτο δε σε εξυπηρετουσαν!Αχ βρε Πολα, πλακα εχεις!!!

Βρε κι εγώ θα ζητήσω μόνο ψαλλίδα να μου κόψει στις άκρες, σιγά μην κάνω και κούρεμα κανονικό. Ασε που άμα θες λες να μην στα κόψουν, σιγά! Ολο το υπόλοιπο και πάλι βγαίνει πολύ φτηνότερο από ένα λούσιμο-πιστολάκι!

Ε έτσι οκ, καλή είναι μια ανανέωση και τόσο φθηνά μάλιστα!

Εγώ έκανα καθαριότητα μέσα κι έξω (όσα βλέπει η πεθερά). Ο σύζυξ γύρισε τώρα από οαεδ και καταπιάστηκε να φτιάξει σνίτσελ με πατάτες. Ο μικρός κοιμάται στη μαμά μου κι εγώ την αγαπημένη μου ασχολία... χουχούλιασμα ενώ βρέχει.

Καλά τέλεια είναι να βρέχει και να χουχουλιάζεις!!!Κι εμένα μου αρέσει αυτό!

Πάω να βάλω κάνα καλτσάκι γιατί θα κρυώσουν τα ποδαράκια μου και θα χρειάζομαι μπότες για τη συνάντηση! Ε μη στερήσω τη χαρά της γόβας στην ενοχλητική γκουχ γκουχ :twisted:

Χαχαχαχαχα! Μη τολμήσεις και δεν τις βάλεις...ντύσου καλά :tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Πάω να βάλω κάνα καλτσάκι γιατί θα κρυώσουν τα ποδαράκια μου και θα χρειάζομαι μπότες για τη συνάντηση! Ε μη στερήσω τη χαρά της γόβας στην ενοχλητική γκουχ γκουχ :twisted:

:tongue::tongue::tongue:

age.png age.png

Τωρα πες μας οτι πηγες κι εψαχνες τον ξαδερφο της Χριστινας στο maill...γι'αυτο δε σε εξυπηρετουσαν!Αχ βρε Πολα, πλακα εχεις!!!

Οχι δεν τον εψαχνα...η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο μαγαζί είχε απαίσιους σκελετούς στα παιδικά και φύγαμε αμέσως...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Τον πήγαν στο γκόλντεν μαρήηηηη
Εγω παλι ειμαι σιγουρη οτι θα ερθεις με τα σταρακια....και μας δουλευεις!
Μμμμμ εγώ κι η Μαρία είπαμε τακούνι
Γόβες! Γόβες! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Θα είσαι η σταρ της βραδιάς:):):):):):)
Σιτάρ
Μη σου πω με τα ... μαμησοπάπουτσα!!!:mrgreen:
Άμα ήξερα και που είναι καταχωνιασμένα...

Δείτε κι αυτό: http://www.protothema.gr/health-and-life/article/?aid=101345

WN6Op3.png

Μωρέ την εμπιστεύομαι τη παιδίατρο μπορεί να είναι λίγο ασυνεπής στα ραντεβού της αλλά είναι καλή κ την έχουν οι περισσότερες μαμάδες εδώ στη περιοχή...οι γονείς της είχαν κ μαιευτική κλινική εδώ,γυναικολόγος ο πατέρας της παιδίατρος η μάνα της....

Ο στεφ θα πάει να τα βρει να υπάρχουν τα φάρμακα γιατί έχουν κ απεργία εδώ τα φαρμακεία:rolleyes:...έχει κ πολύ δουλειά σήμερα κ τρέχει σαν τρελός κ αυτός....θα αποφασίσουμε το βράδυ που θα γυρίσει αν θα τη πάμε παίδων ή αν θα πάρει τα φάρμακα:?

Η πεθερά είπε από μεθαύριο να της πάμε τη μικρή γιατί έχουν έρθει κ από την Καλαμάτα συγγενείς για την κηδεία κ τους έχει σπίτι της κ θα φύγουν αύριο κάποια στιγμή κ δεν μπορεί παράλληλα να προσέχει κ τη Ζωή....πάλι καλά που στα δύσκολα δεν μας κρεμάει....αρχίζω κ την εκτιμώ ξανά από την αρχή!:oops:

Κάντε κ ένα φτου όλες μαζί να φύγει το κακό από πάνω μας!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

κοριτσια μου ευχομαι ολα να γινουν οπως πριν καλα!!!

τι Δευτερα ειναι αυτη?!!:shock::shock:

φτου φτου!!!!

Αννουλα πολλα περαστικα στην κορουλα σου αλλα κ στην μανουλα σου!!!

Χριστινακι εγω φετος για πρωτη φορα το εκανα δωρεαν στο νοσοκομειο

και μιλαω για το λινκ που εβαλες!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...