Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koριτσάκια μου καλησπέρα!!

Πολλά πολλά περαστικά στα άρρωστα μωράκια!!! Τί να πω?? Είναι δύσκολη εποχή, ο περοσσότερος κόσμος είναι χάλια!!:(:(

Μαριάννα συλλυπητήρια!!

Μαράκι τι να πω για τον μπαμπάκα σου??? Ετσι ήταν και ο δικός μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα και σε σκέφτομαι.

Εμείς έχουμε αρκετά νέα...την παρασκευή πήγαμε στον οφθαλμίατρο για εμένα αυτή τη φορά, ε εντάξει τα γνωστά μου είπε, αλλά χάρηκα γιατί πίστευα ότι κάτι θα είχαν τα μάτια μου μετά από 9 χρόνια που φοράω μόνο φακους (ακόμη και στον ύπνο), αλλά ευτυχώς όλα μια χαρά. Μετά πήγαμε απέναντι στην craft, για μια μπυρίτσα στα γρήγορα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το σάββατο πήγαμε mall, ο κακός χαμός γινόταν, αλλάξαμε διάφορα ρούχα και παραγγείλαμε γυαλιά!!! Χριστίνα πήγα στον ξάδερφο, αλλά 1. ήταν μια ηλίθια πωλήτρια και 2. τα παιδικά που είχε ήταν χάλια και έτσι καταλήξαμε στο mark aalen, όπου μαλλον μας εξυπηρέτησε ο υπεύθυνος που ήξερε πολύ καλά τη δουλειά του. Πήραμε ότι πιο καλό υπάρχει για τον βαγγελάκο :):)και κάτι λιγότερο καλό για μένα, αλλά με miu miu σκελετό :tongue::tongue: Ευτυχώς τα καλύπτει όλα το ταμείο μου.

Μετά πήγαμε στο meetmetoo, φάγαμε, ήπιαμε και γύρισα ένα πτώμα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Aύριο έχω ραντεβού με το γιατρό να δούμε το αγοράκι μας!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπέρα κι'απο μένα.Διάβασα τα νέα σας και είδα οτι δεν είναι και τόσο ευχάριστα.Περαστικά σε όλα τα παιδάκια.Αννα σου ήρθαν ολα μάλλον μαζεμένα.Ευχομαι γρήγορα να ξεπεραστούν.Μαρία για τον μπαμπά σου υπομονή κορίτσι μου.Είναι μια δύσκολη φάση που θα περάσει.Μαριάννα συλληπητήρια για τον νονό σου.

Εμείς όπως σας έγραψα και το Σάββατο η μικρή είναι μια χαρά δόξα το θεό απο αρρώστιες.Εχει ενα μήνα τώρα που πάει πολύ καλά παρ'ότι στο σταθμό υπάρχουν άρρωστα παιδάκια απ'οτι μαθαίνω.Σήμερα το πρωί πήγα στη δουλειά του άντρα μου και μετά κατεβήκαμε με το υπηρεσιακό Αθήνα και πήγαμε και πήρα κάτι παπούτσια και ενα κουστούμι που είχε παραγγείλει και είχε αφήσει για φτιάξιμο του άντρα μου και μετά πήγαμε και απ'τα mothercare που βρήκαμε μπροστά μας και της πήραμε της μικρής 2 μπιμπερό κι'ενα παγούρι με καλαμάκι γιατί οι πιπίλες που είχα πάρει οι ανταλλακτικές απο τα Λητώ για τα μπιμπερό που είχε τρέχανε.Μάλλον ήταν ελλατωματικές και δοκίμασα και το άλλο ζευγάρι εχθές που είχα πάρει και ατο άλλο το ίδιο.Αλλάξα 4 καινούργιες πιπίλες και οι 4 τρέχανε οπότε πήραμε 2 μπιμπερό με πλαστικό στόμιο αυτό το δοκιμαστικό που είναι και ελπίζω να τα θέλει.Πάντως το πρωί που της έβαλα το γάλα σε ενα παγούρι με καλαμάκι που πίνει το νερό της το ήπιε.Εχθές το βράδυ δεν ήπιε καθόλου γάλα γιατί μάλλον σπάστικε που της αλλάζαμε συνέχεια μπιμπερό και πιπίλες αφού είδαμε οτι έτρεχε όλο πάνω της και στο τέλος νύσταζε που δεν ήπιε καθόλου.

SI5Yp3.png

Ήρθα κ εγώ πάλι....

Δεν ξέρω αν σας είπα ότι πονάει 3 μέρες τώρα το κεφάλι μου κ δεν περνάει με παυσίπονα???Το βλέπω το εγκεφαλικό έχει ξεκινήσει να έρχεται....:(

Λοιπόν...η μικρή έχει ακροαστικά μας είπε να πάρουμε ένα σπρέυ flexotide κ κάτι σταγόνες soldesanil(κορτιζόνη το πρώτο το δεύτερο δεν ξέρω τι είναι) για 2-3 μέρες κ αν δεν βελτιωθεί θα πάρει κ αντιβίωση....

Η μαμά μου....της κάνανε εισαγωγή τελικά...είναι με πολλά ακροαστικά-κρίση άσθματος κ είναι κ το ζάχαρό της ψηλά κ κάτι κουβεντιάζανε για το πως θα της δώσουν κορτιζόνη που κ αυτή ανεβάζει το ζάχαρο:confused:...πάνω που τη συνεφέραμε ψυχολογικά άντε πάλι....το πρωί έκλαιγε κ μόνο στην ιδέα οτι μπορεί να τη κρατήσουν μέσα....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αχ, ρε Άννα πώς την πατήσατε έτσι?!?!?!? Ελπίζω να συνέλθει τουλάχιστον η μικρή και να μη χρειαστεί να πάρει πολύ καιρό κορτιζόνη...... Όσο για τη μαμά, τι να πω...... λογικά θα της ρυθμίσουν πρώτα το ζάχαρο και μετά αν είναι θα της δώσουν και φάρμακα....... Υπομονή και πολλά περαστικά!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν...η μικρή έχει ακροαστικά μας είπε να πάρουμε ένα σπρέυ flexotide κ κάτι σταγόνες soldesanil(κορτιζόνη το πρώτο το δεύτερο δεν ξέρω τι είναι) για 2-3 μέρες κ αν δεν βελτιωθεί θα πάρει κ αντιβίωση....

Κορτιζονη και οι σταγονες...

Η μαμά μου....της κάνανε εισαγωγή τελικά...είναι με πολλά ακροαστικά-κρίση άσθματος κ είναι κ το ζάχαρό της ψηλά κ κάτι κουβεντιάζανε για το πως θα της δώσουν κορτιζόνη που κ αυτή ανεβάζει το ζάχαρο:confused:

Αχ βρε Αννα... Η μαμα σου παιρνει ινσουλινη?

Γι αυτο λεω προσοχη στα φαρμακα που δινετε στα μωρα...η κορτιζονη δεν αποβαλλεται ποτε απο τον οργανισμο και δημιουργει διαβητη...μηπως να παρεις και δευτερη γνωμη για τη Ζωη?

age.png age.png

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, κορίτσια!

Άννα στο Σωτηρία είναι η μαμά σου? Σε ποια κλινική? Αν θες μου απαντας εννοείται. Αχ, ρε τι τραβάμε. Εντάξει εγώ πάω συχνά πυκνά εκεί - τακτικοί πελάτες! Άντε ρε να κανονίσουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι κι εκεί :? (Κάνω λίγο πλάκα, γιατί έχουμε πέσει πολύ σήμερα!)Περαστικά και γρήγορα να είναι!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αχ βρε Αννα... Η μαμα σου παιρνει ινσουλινη?

Γι αυτο λεω προσοχη στα φαρμακα που δινετε στα μωρα...η κορτιζονη δεν αποβαλλεται ποτε απο τον οργανισμο και δημιουργει διαβητη...μηπως να παρεις και δευτερη γνωμη για τη Ζωη?

Η μαμά μου δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το ζάχαρο...πήρε πολύ κορτιζόνη με το αλλεργικό σοκ που έπαθε πριν 2 εβδομάδες κ εκεί ανέβηκε κ προφανώς δεν έχει πέσει ακόμα....

Τι να κάνω βρε Μαριάννα να τη πάω στο Παίδων???Φοβάμαι λίγο μην πάμε για μια ίωση κ κολήσουμε τον άλλο τον ιό(τι μ'εχει πιάσει τώρα κ τον φοβάμαι τόσο σε αντίθεση με τη προηγούμενη έξαρσή του δεν μπορώ να το εξηγήσω):?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ax re Αννα περστικα και στις 2!Νωρις νωρις τα αρχισε τα ακροαστικα η Ζωιτσα...κι εγω μια ζωη ετσι χαλια ημουν μικρη (και τωρα θα εχω σιγουρα!)Μαριαννα προφανως η Ζωη εχει γερο κρυωμα, δεν πιστευω οτι οι γιατροι δινουν ετσι φαρμακα σε μωρο 1,5 ετους...

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, κορίτσια!

Άννα στο Σωτηρία είναι η μαμά σου? Σε ποια κλινική? Αν θες μου απαντας εννοείται. Αχ, ρε τι τραβάμε. Εντάξει εγώ πάω συχνά πυκνά εκεί - τακτικοί πελάτες! Άντε ρε να κανονίσουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι κι εκεί :? (Κάνω λίγο πλάκα, γιατί έχουμε πέσει πολύ σήμερα!)Περαστικά και γρήγορα να είναι!!!

Στην Πνευμονολογική(β νομίζω μου είπε ο πατέρας μου?Δεν έδωσα κ πολύ βάση)...λογικά κ ο πατέρας σου στη πνευμονολογική θα πηγαίνει...κωμικοτραγικό να πιούμε καφέ σε καντίνα νοσοκομείου!:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Ax re Αννα περστικα και στις 2!Νωρις νωρις τα αρχισε τα ακροαστικα η Ζωιτσα...κι εγω μια ζωη ετσι χαλια ημουν μικρη (και τωρα θα εχω σιγουρα!)Μαριαννα προφανως η Ζωη εχει γερο κρυωμα, δεν πιστευω οτι οι γιατροι δινουν ετσι φαρμακα σε μωρο 1,5 ετους...

Η παιδίατρος μου είπε ότι μάλλον δεν πρόλαβε να γίνει καλά από την προηγούμενη ίωση κ κόλησε άλλη....αποφεύγει να μου δώσει αντιβίωση επειδή είναι μικρή αλλά μου δίνει κορτιζόνη σαν πρώτο βήμα....ενώ νόμιζα ότι πιο βαριά είναι η κορτιζόνη από τη αντιβίωση....τελικά τι ισχύει δεν μπορώ να καταλάβω:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαριαννα προφανως η Ζωη εχει γερο κρυωμα, δεν πιστευω οτι οι γιατροι δινουν ετσι φαρμακα σε μωρο 1,5 ετους...

Δεν εχεις δει τιποτα Κατερινα...!!!

ενώ νόμιζα ότι πιο βαριά είναι η κορτιζόνη από τη αντιβίωση....τελικά τι ισχύει δεν μπορώ να καταλάβω:confused:

Ειναι πιο επικινδυνη παντως σιγουρα...

age.png age.png

Δεν εχεις δει τιποτα Κατερινα...!!!

Ε για πες ρε να ξέρουμε!!!!:confused:

Ειναι πιο επικινδυνη παντως σιγουρα...

Πιο επικίνδυνη η κορτιζόνη ε?Τότε να έπαιρνα τη γιατρό να μας πει να πάρουμε αντιβίωση????Να πάω στο Παίδων????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλή η προσφορούλα, αλλά θα το προτιμούσα χωρίς κούρεμα, δεν έχω εμπιστοσύνη...
Βρε κι εγώ θα ζητήσω μόνο ψαλλίδα να μου κόψει στις άκρες, σιγά μην κάνω και κούρεμα κανονικό. Ασε που άμα θες λες να μην στα κόψουν, σιγά! Ολο το υπόλοιπο και πάλι βγαίνει πολύ φτηνότερο από ένα λούσιμο-πιστολάκι!
Λοιπόν τώρα με αυτό τον καιρό, το μόνο που σκέφτομαι είναι...να ήμουν αγκαλίτσα με το φατσάκι μου και να κοιμόμασταν! Δεν έχω διάθεση για κάτι άλλο!

Όταν επιστρέψω σπίτι έχω μαγείρεμα. Λέω να κάνω εκείνο το ρυζότο που σας είχα γράψει τις προάλλες με μπριζολίτσες! Αχ μάλλον πεινάω:tongue: Εσείς τι μαγειρέψατε για σήμερα?

Εγώ έκανα καθαριότητα μέσα κι έξω (όσα βλέπει η πεθερά). Ο σύζυξ γύρισε τώρα από οαεδ και καταπιάστηκε να φτιάξει σνίτσελ με πατάτες. Ο μικρός κοιμάται στη μαμά μου κι εγώ την αγαπημένη μου ασχολία... χουχούλιασμα ενώ βρέχει.
Το σάββατο πήγαμε mall, ο κακός χαμός γινόταν, αλλάξαμε διάφορα ρούχα και παραγγείλαμε γυαλιά!!! Χριστίνα πήγα στον ξάδερφο, αλλά 1. ήταν μια ηλίθια πωλήτρια και 2. τα παιδικά που είχε ήταν χάλια και έτσι καταλήξαμε στο mark aalen, όπου μαλλον μας εξυπηρέτησε ο υπεύθυνος που ήξερε πολύ καλά τη δουλειά του.
Golden Hall σου είπα ξανθιά μου (τι τα έβαψες ρε, δεν κάνει δουλειά).
Ήρθα κ εγώ πάλι....

Δεν ξέρω αν σας είπα ότι πονάει 3 μέρες τώρα το κεφάλι μου κ δεν περνάει με παυσίπονα???Το βλέπω το εγκεφαλικό έχει ξεκινήσει να έρχεται....:(

Η μαμά μου....της κάνανε εισαγωγή τελικά...είναι με πολλά ακροαστικά-κρίση άσθματος κ είναι κ το ζάχαρό της ψηλά κ κάτι κουβεντιάζανε για το πως θα της δώσουν κορτιζόνη που κ αυτή ανεβάζει το ζάχαρο:confused:...πάνω που τη συνεφέραμε ψυχολογικά άντε πάλι....το πρωί έκλαιγε κ μόνο στην ιδέα οτι μπορεί να τη κρατήσουν μέσα....

Το κεφάλι μου όταν με πιάνει πολύυυυυ έντονα (γιατί αλλιώς κρατιέμαι, δεν παίρνω παυσίπονα) μόνο (δυστυχώς) με mesulid περνάει. Πρέπει να παίρνω 2-3 χάπια όλο τον χρόνο. Κάποτε έπαιρνα περισσότερα, είναι φοβερό τριπάκι (τελειώς τζάνκι) αλλά δυστυχώς διάβασα ότι κάνει κακό στα νεφρά και τα έκοψα. Δοκίμασε την λεβάντα κάτω από το μαξιλάρι σου ή μια σταγόνα έλαιο. Ηρεμεί και κοιμάσαι καλύτερα, ίσως από το στρες να είναι αυτός ο πονοκέφαλος. Κάνα νέο από τη μαμά; Τώρα που λείπει βάλε μια γυναίκα να καθαρίσει καλά καλά στο σπίτι και να αερίσει αν γίνεται και να κόψει το τσιγάρο μέσα στο σπίτι ο πατέρας σου.
Τι να κάνω βρε Μαριάννα να τη πάω στο Παίδων???Φοβάμαι λίγο μην πάμε για μια ίωση κ κολήσουμε τον άλλο τον ιό(τι μ'εχει πιάσει τώρα κ τον φοβάμαι τόσο σε αντίθεση με τη προηγούμενη έξαρσή του δεν μπορώ να το εξηγήσω):?
Εγώ πάντως συμφωνώ να την πήγαινες κι εκεί.

Πάω να βάλω κάνα καλτσάκι γιατί θα κρυώσουν τα ποδαράκια μου και θα χρειάζομαι μπότες για τη συνάντηση! Ε μη στερήσω τη χαρά της γόβας στην ενοχλητική γκουχ γκουχ :twisted:

WN6Op3.png

Αννα παρε μια γνωμη ακομα, τωρα τι να σου πω για το Παιδων δεν ξερω. Δεν εχεις υπ΄οψιν σου καποιον αλλον καλο γιατρο κοντα σας? Ετσι να σιγουρευτεις βρε παιδι μου πριν δωσεις τα φαρμακα στο μωρο.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...