Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Τι να πω ρε κοριτσια..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ολες βλεπω δε ειμαστε και στα καλυτερα μας!!!

Αννα κουραγιο..

Φατσακι επισης κουραγιο με τον μπαμπα ελπιζω πως ολα θα πανε καλα!

Ταρα τα συληπητηρια μου

Κατερινα αμα βρεις σμιρνοφ ελα να τα πιουμε παρεα...

Εδω σε εμας απλα δε την παλευω αλλο....

Ελπιζω μονο αυτο σας λεω να κοιμηθει η μικρη το μεσημερι και να μπω να σας μιλησω λιγο ... ουτε που ξερω απο ποτε εχω να βγω απ το σπιτι...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα ρε παιδια, εμας γιατι δε μας καλει κανεις σε παιδικο παρτυ???Που τις βρισκετε εσεις τις παρεες, τα αλλα παιδακια κι εμεις δεν εχουμε γμτ να παω μια φορα την Παναγιωτα???

Μπορει να μην πηγαινουμε σταθμο, αλλα εχουμε επαφη με ξαδελφια, ανιψια και παιδακια συνομηλικα απο φιλικα μας ζευγαρια. Το συγκεκριμενο παρτυ το κανει συμφορουμιτισσα μαμα που εχουμε συνομηλικα αγορια και βρισκομαστε συχνα για καφε και παιχνιδι!

age.png age.png

Μπορει να μην πηγαινουμε σταθμο, αλλα εχουμε επαφη με ξαδελφια, ανιψια και παιδακια συνομηλικα απο φιλικα μας ζευγαρια. Το συγκεκριμενο παρτυ το κανει συμφορουμιτισσα μαμα που εχουμε συνομηλικα αγορια και βρισκομαστε συχνα για καφε και παιχνιδι!

Ναι σωστα...εμεις ενα βαφτιστηρι εχουμε μονο αλλα μενουν Αυλιδα, ειναι μακρια...οσο για ανηψακια εχω ενα αλλα δεν το εχω δει ποτε, οπου να ναι θα εχει και τα πρωτα του γενεθλια...

Ρε κοριτσόπουλα πείτε καμιά ιδέα για φαγητό της μικρής. Έχει κολλήσει το μυαλό μου. Βέβαια αυτή θέλει να τρώει συνέχεια τραχανά και φιδέ!:confused:

Τι να της φτιάξω? Τώρα μίλησα με τη μάνα μου και πάλι φιδέ έφαγε. Της δίνω και από τα δικά μας τα φαγητά, αλλά τελευταίως δεν θέλει ούτε αυτά. Τα δοκιμάζει και τέλος!:? Μήπως περνάει φάση?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ρε κοριτσόπουλα πείτε καμιά ιδέα για φαγητό της μικρής. Έχει κολλήσει το μυαλό μου. Βέβαια αυτή θέλει να τρώει συνέχεια τραχανά και φιδέ!:confused:

Τι να της φτιάξω? Τώρα μίλησα με τη μάνα μου και πάλι φιδέ έφαγε. Της δίνω και από τα δικά μας τα φαγητά, αλλά τελευταίως δεν θέλει ούτε αυτά. Τα δοκιμάζει και τέλος!:? Μήπως περνάει φάση?

Η Παναγιωτα τρελαινεται για γιουβαρλακια!!!Τα καταπινει και αμασητα!Επισης, τρωει παστιτσιο, σημερα θα φαει μουσακα,φασολια, φακιες, πενες ριγε απο σουφλε τσακιζε στο ρεβεγιον, καλα για τραχανα τρελαινεται κι η δικια μου, επισης, μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο (υπαρχει και σχετικη φωτο στο fb...χαχα) και τι αλλο??Γιουβετσι...χυλοπιτες, της εχω παρει και ζυμαρικα για παιδια, σε σχηματα ξερεις θα της τα κανω με σαλτσα κοκκινη καποια μερα...

Διαφημίσεις

Α!Ανακαλυψα και μια καινουργια κρεμα στο σουπερ και τρελαθηκε αν και τωρα της εχει περασει η ιστορια με τις κρεμες και τις τρωει...Μαλλον δοντια ειχε κι ειχε νευρα...Ειναι μια με βανιλια και κομματακια σοκολατας της almiron νομιζω σε χαρτινο κουτι!Επισης, προσπαθησα να της ξαναδωσω και γιαουρτι κι ενω περιμενα να το φτυσει με το χαρτι στο χερι γυρναει και μου κανει μμμμμμμμ...καό!!!

Α!Ανακαλυψα και μια καινουργια κρεμα στο σουπερ και τρελαθηκε αν και τωρα της εχει περασει η ιστορια με τις κρεμες και τις τρωει...Μαλλον δοντια ειχε κι ειχε νευρα...Ειναι μια με βανιλια και κομματακια σοκολατας της almiron νομιζω σε χαρτινο κουτι!Επισης, προσπαθησα να της ξαναδωσω και γιαουρτι κι ενω περιμενα να το φτυσει με το χαρτι στο χερι γυρναει και μου κανει μμμμμμμμ...καό!!!

Αυτή την κρέμα της την έχω πάρει κι εγώ! Nutricia είναι. Ευχαριστώ για τις ιδέες, εχθές της είχα χυλοπίτα κοντή, δεν την έφαγε! Ζυμαρικά γενικώς τρώει, αυτές τις μέρες έτσι κι έτσι. Μάλλον δόντια θα είναι πάλι...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αυτή την κρέμα της την έχω πάρει κι εγώ! Nutricia είναι. Ευχαριστώ για τις ιδέες, εχθές της είχα χυλοπίτα κοντή, δεν την έφαγε! Ζυμαρικά γενικώς τρώει, αυτές τις μέρες έτσι κι έτσι. Μάλλον δόντια θα είναι πάλι...

Δοντια ειναι μωρε, εμενα με το γαλα παλι ζοριζεται αλλα την αφηνω σχεδον νηστικια απο τις 6 παρα μεχρι τις 10 παρα μετα το παογευματινο, αντε λιγο τυρακι να τηε δωσω ετσι κι αλλιως δεν πειναει μετα την κρεμα οποτε το πινει καπως καλυτερα το βραδυ...Το πρωι παλι ουτε να το δει:rolleyes:Χορτασιλες εχουν που λεει κι η κουμπαρα μου!!

Αληθεια εχεις μετρησει ποσα δοντακια εχει?Εμενα δεν καθεται...

Τώρα που το λες όχι δεν έχω μετρήσει αλλά έχει γεμίσει το στοματάκι της σιγά σιγά. Τώρα βγάζει τα πίσω επάνω, δεν ξέρω και πως λέγονται. Τις προηγούμενες εβδομάδες έβγαζε κυνόδοντες και είναι σαν καρφάκια μυτερά :mrgreen: Έχει πλάκα, το φαγητό το μασάει με τα μπροστινά δοντάκια σαν κουνελάκι!!!:D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εγραφα έγραφα, έκανε ένα μπραφ και τα έχασα όλα.

Λοιπόν, έλεγα περαστικά στα μωράκια μας τα ταλαιπωρημένα :(

Ελεγα επίσης ότι ξεσκιστήκαμε στο έξω το σκ με τον μικρό και συνήλθε γιατί μέχρι Σάββατο πρωί είχε νεύρα και σπαρίλα και φοβερή μαμακίαση. Το τελευταίο μάλλον λόγω του 4μερου αποχωρισμού μας; Εγινε ουρά μου πάλι...

Συνεχίζω μετά από 2 ώρες... Μόλις κατόρθωσα μετά από μια εβδομάδα κολλημένη με την ουρά μου να κάνω ένα καθάρισμα-σφουγγάρισμα ουσιαστικό, σκυλοβρωμίσαμε εδώ μέσα...

Κατερίνα, δες αυτό, είναι κοντά μας: http://www.bonusdeals.gr/offer/hairvoulalas/

Αννα τι να πω, περαστικά σας ρε παιδί! Μαρία ο φάδερ είναι καλύτερα τώρα;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλώς το κορίτσι! Είναι καλύτερα αλλά ξέρεις αυτό είναι πολύ προσωρινό. Μπορεί το βράδυ ας πούμε να τον ξαναπιάσει πόνος.

Καλή η προσφορούλα, αλλά θα το προτιμούσα χωρίς κούρεμα, δεν έχω εμπιστοσύνη...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ελεγα επίσης ότι ξεσκιστήκαμε στο έξω το σκ με τον μικρό και συνήλθε γιατί μέχρι Σάββατο πρωί είχε νεύρα και σπαρίλα και φοβερή μαμακίαση. Το τελευταίο μάλλον λόγω του 4μερου αποχωρισμού μας; Εγινε ουρά μου πάλι...

Εμενα παλι η δικια μου αρχισε να απομακρυνεται κανονικα και να πηγαινει μεχρι και στο δωματιο της μονη της!!Το κακο ειναι οτι αν τη χασεις απο τα ματια σου εστω και 1 λεπτο μπορει να ανεβει στο μπρατσο του καναπε οπως εκανε χθες και...αλοιμονο μας.

Τωρα ξαναρχεται η πεθερα οπου ναναι (ε περασαν 2 βδομαδες...) θελω να δω αν θα ξαναρχισει το παιδι να κολλαει πανω μας και να φοβαται να περπατησει...

Λοιπόν τώρα με αυτό τον καιρό, το μόνο που σκέφτομαι είναι...να ήμουν αγκαλίτσα με το φατσάκι μου και να κοιμόμασταν! Δεν έχω διάθεση για κάτι άλλο!

Όταν επιστρέψω σπίτι έχω μαγείρεμα. Λέω να κάνω εκείνο το ρυζότο που σας είχα γράψει τις προάλλες με μπριζολίτσες! Αχ μάλλον πεινάω:tongue: Εσείς τι μαγειρέψατε για σήμερα?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Λοιπόν τώρα με αυτό τον καιρό, το μόνο που σκέφτομαι είναι...να ήμουν αγκαλίτσα με το φατσάκι μου και να κοιμόμασταν! Δεν έχω διάθεση για κάτι άλλο!

Όταν επιστρέψω σπίτι έχω μαγείρεμα. Λέω να κάνω εκείνο το ρυζότο που σας είχα γράψει τις προάλλες με μπριζολίτσες! Αχ μάλλον πεινάω:tongue: Εσείς τι μαγειρέψατε για σήμερα?

Μουσακα!!!Τον ετοιμασα χθες και η μητερα μου εβαλε τη μπεσαμελ σημερα!Η Παναγιωτα τρελαθηκε!Θα σκασει το παιδι μου απο το πολυ φαγητο!Μου εμεινε μια μελιτζανα, εχω και πιπεριες σε ροδελες κομμενες στην καταψυξη και κατι λουκανικα χωριατικα εκ Μεσολογγιου και λεω να κανω σπετσοφαι!!!

ΥΓ:Εφτιαξε η μητερα μου τυροπιτακια κι εχω φαει 4 απο το πρωι....:oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...