Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μόνο το Σάββατο έκανε 39 κ έπεσε στο μισάωρο με το ντεπόν...έχει πολλές μέρες δέκατα 37,5-38.....θα έρθει η γιατρός αργότερα να τη δει....να σας πω κάτι πάντως έχω αρχίσει κ φοβάμαι μήπως έχουμε τον ιο(ξέρετε ποιον)....κ το είπα τώρα στη γιατρό κ μου είπε ότι επειδή προκαλεί αναπνευστικά αυτός να κάνουν την εξέταση στη μάνα μου στο νοσοκομείο να ξέρουμε τι μας γίνεται....:?

Εννοω τωρα που κοιμαται να την ακουμπησεις να δεις αν εχει.Παντως τον Η1Ν1 τα παιδια τον παιρνουν πολυ πιο "ανωδυνα" απο τους μεγαλους.Μου το εχει πει ο γιατρος μου αυτο που ειχε περιπτωσεις τετοιες περυσι μεχρι και σε μωρο 9 μηνων...Δεν ειναι τοσο επικινδυνος στα παιδια, οπως και να'χει μακαρι να μην ειναι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εννοω τωρα που κοιμαται να την ακουμπησεις να δεις αν εχει.Παντως τον Η1Ν1 τα παιδια τον παιρνουν πολυ πιο "ανωδυνα" απο τους μεγαλους.Μου το εχει πει ο γιατρος μου αυτο που ειχε περιπτωσεις τετοιες περυσι μεχρι και σε μωρο 9 μηνων...Δεν ειναι τοσο επικινδυνος στα παιδια, οπως και να'χει μακαρι να μην ειναι!

Όχι δεν έχει τη μετραω συνέχεια...μακάρι να μην είναι ο ιος γιατί είναι πολύ επικίνδυνος για πολλά μέλη από την οικογένειά μας!

Αλλάζω θέμα γιατί θα σαλτάρω.....η μικρή κοιμάται πολύ καλά στο κρεβάτι της όλες αυτές τις μέρες με εξαίρεση χθες που φώναζε μπαμπά μέσα από τη κουζίνα που είχε πάει γιατί ήθελε νερό!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

1242588iv3nxpzqzr.gif

Αννα περαστικα, δεν πιστευω οτι θα ειναι κατι σοβαρο.

Χθες τα ξημερωματα πεθανε ο νονος μου (αδερφος του πατερα μου), αλλα η κηδεια εγινε την ιδια μερα στην Κομοτηνη και δεν προλαβαινε ουτε η μαμα μου να παει. Την οικογενεια εκπροσωπησε ο αδερφος μου που μενει Αλεξ/πολη.

Κι εγω χαλια ειμαι ακομα. Πολυ συναχι, πονολαιμος και βηχας. Ρακομελα επινα χθες βραδυ, αλλα μαλλον πρεπει να παω να προμηθευτω τη μπλε smirnoff...!:tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Α βρε Μαριαννα καλα που μου το θυμισες κι ελεγα τι να πιω για το λαιμο μου???Εχω ενα μπουκαλακι ρακομελο σπιτι!Μηπως να δωσω και στην Παναγιωτα???

Να κοιμηθει και λιγο παραπανω ε?:tongue:

age.png age.png

Να κοιμηθει και λιγο παραπανω ε?:tongue:

Ναι...:confused::confused::confused:ενταξει, καλα κοιμαται τωρα...το προβλημα ειναι οταν ξυπναει πριν τις 8...παντως παρατησα οτι απο το Νοεμβρη που μετακομισε ο ακατανομαστος απο κατω μας που κλειδωνε στην αυλη 2 σκυλια ολη νυχτα η μικρη εχει ξυπνησε μονο κανα δυο φορες νυχτα.Τυχαιο????

Μαριάννα ζωή σε σας!

Κ εγώ στα ποτά λέω να το ρίξω για άλλους λόγους....;)

Πήρα την κουμπάρα μου τώρα να δω τι κάνει να ξεφύγει λίγο το μυαλό μου....τι λέω καλημέρα τι κάνετε???κ μου λέει έτριβα κρεμμύδι χθες κ βαζιόμουν(τι μου λέει αναρωτήθηκα:confused:) κ έτριψα κ το χέρι μου...της έφυγε ολόκληρο κομμάτι από το δάχτυλο κ έκανε 4 ράμματα!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαριανα ζωη σε σας. Βλεπω εχει μπει καλα ο καινουργιος χρονος σε πολλες κοπελες ε?

Ευχαριστω. Ευτυχως που εφυγε ο ανθρωπος γιατι υπεφερε παρα πολυ και ευτυχως που μπορεσα και τον "αποχαιρετησα" οταν τον εφεραν το καλοκαιρι στην Αθηνα στο Ντυναν.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...ευχομαι, αν και δε την βλέπω με αυτά που διάβασα! Περαστικά ρε κορίτσια στα μωράκια και Άννα... τι να πω δεν ξέρω. Δύσκολη φάση, κουράγιο.

Κι εμείς όμως δεν περάσαμε καλύτερα! Το Σάββατο μέσα με δουλειές και εχθές το πρωί τρέχαμε τον πατέρα μου νοσοκομείο, καθώς όλο το βράδυ δεν είχε κοιμηθεί από τους πόνους. Ευτυχώς μετά αφού γύρισε σπίτι κατά τις 11 κάλμαρε λίγο και ξεκουράστηκε! Το κυριότερο κοιμήθηκε. Εχθές το βράδυ ήταν καλά, ευτυχώς.

Ε μετά πήγαμε για φαγητό στα πεθερικά. Ο πεθερός μου έφερε ένα κουνελάκι στη μικρή που το έχουν στον κήπο κι εκείνη ξετρελάθηκε μαζί του, γέλαγε με την καρδιά της. Την πήγαμε και στις κούνιες και το απόγευμα σε μια ξαδέρφη του άντρα μου όπου έπαιξε με τα παιδάκια της,τρία ζωή να' χουν, και το διασκέδασε. Όπως καταλαβαίνετε η μέρα εχθές ήταν αφιερωμένη στην Αλεξάνδρα!:D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κ εγώ στα ποτά λέω να το ρίξω για άλλους λόγους....;)

Εσυ θα τα πιεις το Σαββατο! Εγω δεν ειμαι σιγουρη ακομα, γιατι προεκυψε και παιδικο παρτυ γενεθλιων, οποτε ασε να τα πινω στο σπιτι, γιατι μαλλον θα αργησω για εξω!

Πήρα την κουμπάρα μου τώρα να δω τι κάνει να ξεφύγει λίγο το μυαλό μου....τι λέω καλημέρα τι κάνετε???κ μου λέει έτριβα κρεμμύδι χθες κ βαζιόμουν(τι μου λέει αναρωτήθηκα:confused:) κ έτριψα κ το χέρι μου...της έφυγε ολόκληρο κομμάτι από το δάχτυλο κ έκανε 4 ράμματα!

:shock::shock::shock:

age.png age.png

Ναι καλά Μαριάννα το πιστεύεις αυτό που λες ότι θα τα πιω το Σάββατο????Γιατί εγώ προς το παρόν δεν το βλέπω....:?

Το αφεντικό μου με έχει πάρει πάνω από 10 φορές σήμερα,ήρθε κ από δω πριν λίγο να μου φέρει να κάνω κάτι λογαριασμούς σε πελάτες που του ζήτησα κ μόλις έφυγε με ξαναπήρε,η απόλυτη εκάρτηση μιλάμε:?...κ ο γιός του θα μπει να κάνει μία επέμβαση σήμερα σε κάτι περίεργες ελιές που έχει.....ρε τι γίνεται με τα άστρα τους πλανήτες????Δε μπορεί το σύμπαν γύρισε τούμπα κ δεν μας το έχει πει κάνείς!:P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλα ρε παιδια, εμας γιατι δε μας καλει κανεις σε παιδικο παρτυ???Που τις βρισκετε εσεις τις παρεες, τα αλλα παιδακια κι εμεις δεν εχουμε γμτ να παω μια φορα την Παναγιωτα???

Αννα εγω οτι εχω κανει απο το πρωι δεν του αρεσε του δικου μου αφεντικου...αλλο προγραμμα μου βγαζει αυτος αλλο εγω..τηλεφωνικα βεβαια, ακομα δεν εχει ερθει....η απαντηση μου βεβαια μολις μου λεει κατι ειναι ¨οταν με πηρατε ζητουσατε γραμματεα με διοικητικες ικανοτητες"... κοινως αει παγαινε ρε...:tongue::tongue:

Ο γιατρος δεν ηρθε ακομα???

Καλα ρε παιδια, εμας γιατι δε μας καλει κανεις σε παιδικο παρτυ???Που τις βρισκετε εσεις τις παρεες, τα αλλα παιδακια κι εμεις δεν εχουμε γμτ να παω μια φορα την Παναγιωτα???

Έλα ρε κάνε υπομονή. Το καλοκαίρι που θα γιορτάζουν όλα τα φατσάκια μας, θα καλέι η μία την άλλη στα γενέθλιά τους! :tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...