Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Περαστικά στα παιδακια σας κοριτσια. Ευχομαι να ειχατε ηρεμη νύχτα.

εμεις εχουμε βολταρει ανελεητα ολο το Σ/Κ χτες χωρις τη μικρή γιατι την πηραμε το απογευμα απο την πεθερα μου που ηταν απο την πέμπτη και σημερα μονες μαμα και κορη. Ο μπαμπας ασχοληθηκε με το καινουργιο του χομπυ (βλ. σκοποβολή) κι ετσι πηρα την κόρη μου και εφτασε στο baloux η χαρη μας να πιουμε το καφεδακι μας. Το τι παιδι και κακο εχει τις κυριακες δεν λεγεται. Η μικρη φυσικά γνωριστηκε παλι με ολα τα τραπεζια (ειχαν δεν ειχαν παιδιά) και εκανε τα τσαλιμακια της. Θελει μου φαινεται να εχει την προσοχή ολων πανω της. Εβλεπα κατι συνομιλήκά της παιδάκια τριγυρω, δεν φευγανε δίπλα απο τους γονείς τους, η δικιά μου εχει τον ασυμαζευτο μονο? Πολύ ωραια περασαμε παντως.

Απο αύριο μπαινει σε εφαρμογή το σχέδιο παππους γιαγια 2 φορες την εβδομαδα. Να δουμε πως θα κυλήσει... Πιστευω πολύ καλά. Οι γονείς μου εχουν και δύο σκυλιά, ενα λυκοσκυλο και ενα τεριε, και η Ιλιανα απλα ξετρελλενεται μαζί τους.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρηνη περαστικα στη μικρη!Σπασμους το παιδι και να μην πανικοβληθεις???Και με την Αργ μιλουσα προχθες ηταν μερες στο νοσοκομειο με το Μαριο με λαρυγγιτιδα, σπασμους απο τα 40ρια και να μην βγαζουν διαγνωση οι γιατροι...Μονο αντιπυρετικα του εδιναν..Εμεις ευτυχως πυρετο δεν καναμε κι εχθες κοιμηθηκε σερι 9,5 ωρες!Θαυματουργο το διαλυμμα του γιατρου!Σημερα εχει μπουκωμα αλλα ευτυχως οχι τοση καταρροη, χθες πηγα να ρουφηξω μυξες με το ρουφηχτηρι και απο το πολυ κλαμα εκανε εμετο...Γενικα οταν κλαιει πολυ κανει εμετο αυτο το παιδι...

Εχθες βγηκαμε λιγο με τον Κωστα, ειπαμε να παμε για καφε, τελικα αυτος εφαγε γουρουνοπουλο κι εγω εξοχικο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παω, σελιγο θα ξυπνησει η Παναγιωτα κι εχω να τελειωσω κι ενα μουσακα!!!

Οι γονείς μου εχουν και δύο σκυλιά, ενα λυκοσκυλο και ενα τεριε, και η Ιλιανα απλα ξετρελλενεται μαζί τους.[/QUOTΕ]

Σου'χω πει το σκηνικο με την Παναγιωτα να στεκεται μπροστα στο κεφαλι του μολοσσου που ηταν ισα με αυτη και να του κανει "ταααααα"????:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

περαστικα στα αρρωστουλια μας!!!!!

το 40αρι σε πυρετο εμεις το περασαμε περυσι κι ετσι τωρα εχουμε μια σχετικη εμπειρια στον υψηλο πυρετο...:tongue::tongue::tongue:

να ναι καλα η ΤΑΡΑ που μου εδινε τις πολυτιμες συμβουλες της πχ το για το μπανιο δεν το ηξερα...

και η mantinop για την ψυχολογικη υποστηριξη!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα! Βατραχακι πως εισαι??

Εμεις καλα, ευτυχως! Η μικρη κοιμηθηκε κι αποψε, χθες δεν ειχε τοσο καταρροη και ηταν ευδιαθετη!Ξυπνησε βεβαια στις 6 σημερα το πρωι, μπας και ακουει το κυνητο του πατερα της?Στη δονηση το εχει το ξυπνητηρι ο καημενος, τι αλλο να κανουμε?Πηγα απο πανω της, με εδεσε κομπο, με το ενα χερι κραταγε τη πυτζαμα μου απο το λαιμο και με το αλλο το μανικι μου να τριβει το μαγουλο της...και ξανακοιμηθηκε μετα απο μιση ωρα..

Ευτυχως απο πυρετο ενα 37,2 εκανε προχθες το βραδυ αλλα δεν της εδωσα τιποτα.

Εγω απο λαιμο και πονο στο στηθος οταν βηχω καλα κρατω....

Διαφημίσεις

περασαμε κι εμεις ενα ομορφο ΣΚ!!!

τελικα πηγαμε και στα γενεθλια μιας και ημουν πολυ καλα ουτε πυρετο ειχα ουτε συναχι ουτε βηχα

και δεν φοβηθηκα μην κολλησω τα παιδακια

ο Νικολας στο παρτυ εριξε το τρεξιμο της ζωης του

τρεχανε τα μεγαλα παιδακια πανω κατω κι αυτος απο πισω του

και να χαιρεται κ να χοροπηδαει απο την χαρα του!!!

πρωτη φορα τον ειδα ετσι...:P:p:p:p

επεφτε κατω κυλιοταν στα πατωματα χαμος!!!!

τραγουδησε το τραγουδακι για τα γενεθλια...με δικα του λογια:tongue::tongue:

και εγω ηπια ενα καφε στο ποδι μιας κ ημουν συνεχεια κοντα του

αλλα και λιγο που καθισα δεν μπορεσα να πω μια κουβεντα γιατι κοιτουσα συνεχως προσ το μερος του

τελικα εριξε ενα ποτηρι χυμο στο παντελονι του κ φυγαμε....

το βραδυ τον αφησαμε στην μαμα μου

και ξεκινησαμε να βγουμε εξω

αλλα καταληξαμε σε ενα φιλικο σπιτι να πινουμε ποτακι!!

κι ετσι ωραια ηταν!!

Καλημερα! Βατραχακι πως εισαι??

Εμεις καλα, ευτυχως! Η μικρη κοιμηθηκε κι αποψε, χθες δεν ειχε τοσο καταρροη και ηταν ευδιαθετη!Ξυπνησε βεβαια στις 6 σημερα το πρωι, μπας και ακουει το κυνητο του πατερα της?Στη δονηση το εχει το ξυπνητηρι ο καημενος, τι αλλο να κανουμε?Πηγα απο πανω της, με εδεσε κομπο, με το ενα χερι κραταγε τη πυτζαμα μου απο το λαιμο και με το αλλο το μανικι μου να τριβει το μαγουλο της...και ξανακοιμηθηκε μετα απο μιση ωρα..

Ευτυχως απο πυρετο ενα 37,2 εκανε προχθες το βραδυ αλλα δεν της εδωσα τιποτα.

Εγω απο λαιμο και πονο στο στηθος οταν βηχω καλα κρατω....

καλημερα Κατερινακι !!

καλα ειμαστε!!!!

εδω εχει αρκετο κρυο αλλα την παλευουμε!!!

καλημέρα χάθηκα....αλλά τρέχωωωωωωωω..δουλειά.......αφου κάθε μέρα πάω σπίτι στις6.30 και κανονικά σχολάω στις 3.........δεν μπορώ άλλο...τα νεύρα μου λέμε.....κατα τα άλλα καλά.......φιλάκια να έχετε μια όμορφη μέρα..αν καταφέρω θα μπώ και μετά

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Εύχομαι οι υπόλοιπες να έχετε μια καλή μέρα γιατί για εμάς είναι άλλη μια άσχημη μέρα!!!

Η μάνα μου πάει τώρα στο νοσοκομείο καθώς επειδή ήταν πολύ χάλια πήγε στον πνευμονολόγο της κ της είπε φεύγεις κ πας στο Σωτηρία γιατί το οξυγόνο σου είναι στα χαμηλότερα επίπεδα κ κινδυνεύει κ η καρδιά σου!:shock::shock::shock: Εγώ είμαι σπίτι με τη μικρή η οποία είναι ακόμα χειρότερα κ περιμένω τη γιατρό τώρα να δούμε αν μπορέσει να έρθει να τη δει ή αν θα πάμε στο Παίδων!:shock: Είναι κ η κηδεία του θείου του άντρα μου σήμερα κ επικρατεί κ από κει μια τρέλα! Κ να προσθέσω σε όλα αυτά ότι είμαι κ εγώ ψιλοχάλια με το λαιμό μου από χθες,με πήρε το αφεντικό κ πρέπει να πάω από τη δουλειά κάποια στιγμή γιατί θα έρθουν αύριο από τον οαεδ να δουν κάποια χαρτιά κ να μας εγκρίνουν μια επιδότηση κ ο λογιστής στα @@ για την κατάσταση που ζω δεν πάει να τα ετοιμάσει οπότε πρέπει να πάω εγώ κ εκεί....χίλια κομμάτια ψυχολογικά κ σωματικά!:cry:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εύχομαι οι υπόλοιπες να έχετε μια καλή μέρα γιατί για εμάς είναι άλλη μια άσχημη μέρα!!!

Η μάνα μου πάει τώρα στο νοσοκομείο καθώς επειδή ήταν πολύ χάλια πήγε στον πνευμονολόγο της κ της είπε φεύγεις κ πας στο Σωτηρία γιατί το οξυγόνο σου είναι στα χαμηλότερα επίπεδα κ κινδυνεύει κ η καρδιά σου!:shock::shock::shock: Εγώ είμαι σπίτι με τη μικρή η οποία είναι ακόμα χειρότερα κ περιμένω τη γιατρό τώρα να δούμε αν μπορέσει να έρθει να τη δει ή αν θα πάμε στο Παίδων!:shock: Είναι κ η κηδεία του θείου του άντρα μου σήμερα κ επικρατεί κ από κει μια τρέλα! Κ να προσθέσω σε όλα αυτά ότι είμαι κ εγώ ψιλοχάλια με το λαιμό μου από χθες,με πήρε το αφεντικό κ πρέπει να πάω από τη δουλειά κάποια στιγμή γιατί θα έρθουν αύριο από τον οαεδ να δουν κάποια χαρτιά κ να μας εγκρίνουν μια επιδότηση κ ο λογιστής στα @@ για την κατάσταση που ζω δεν πάει να τα ετοιμάσει οπότε πρέπει να πάω εγώ κ εκεί....χίλια κομμάτια ψυχολογικά κ σωματικά!:cry:

Αννα περαστικα σε ολους σας, καντε και κανα ευχελαιο!Ελιπζω η μητερα σου να μην εχει τιποτα σοβαρο.Γιατι δε φωναζεις την πεθερα σου να κατσει λιγο με τη μικρη αφου ερθει ο γιατρος??Οσο για τον ΟΑΕΔ....ειστε σιγουροι τωρα εσεις οτι θα περασει σημερα ετσι?Γιατι εμεις 3 μηνες τους περιμεναμε και τελικα δε θα ερθουν...

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!!!! Το τριήμερο Τετάρτη με Παρασκευή ήταν εξοντωτικό.... Αλλά επιτέλους τελείωσε και η ημερίδα και τώρα πια μπορώ να πω ότι θα ηρεμήσει τελείως το πράγμα στη δουλειά γιατί δεν έχω τώρα κοντά Συνέδριο οπότε θα έχει ηρεμία. Κατά τα άλλα εκμεταλλεύτηκα το ΣΚ εκτός από ξεκούραση (γιατί το ξετίναξα το έμβρυο η κακούργα μάνα στην ορθοστασία 3 μέρες:cry::cry::cry:) και για να χαλαρώσουμε με το Βασίλη και τη μικρή. Το Σάββατο πήγαμε οικογενειακώς κομμωτήριο και το απόγευμα πήγαμε από τη νονά της μικρής και εχθές πήγαμε με τον αδερφό του Βασίλη στο Αττικό Πάρκο όπου οι μικρές λυσσάξανε με τα ζώα, μετά πήγαμε από τον πεθερό μου και φάγαμε και μετά πήγαμε από το σπίτι του Μήτσου και κάτσαμε μέχρι το βράδυ. Το τι πλάκα έχουν οι μικρές που έχουν αρχίσει και και παίζουν μαζί, δε λέγεται!!!!!

Τα αρρωστάκια πώς είναι σήμερα, συνήλθαν?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Πω! Πω! Ρε Άννα όλα μαζί σας πέσανε τι να πω?!?!?!!? Περαστικά σας και ελπίζω να μην είναι τίποτα πολύ σοβαρό ούτε της μαμάς σου ούτε της μικρής!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κατερίνα η αδελφή της πεθεράς μου έχασε τον άντρα της πως να κρατήσει τη μικρή???Στον οαεδ έχουμε άκρες τώρα πήρα το λογιστή κ τους εξήγησα πως έχει η κατάσταση λεπτομερώς κ μου είπε θα κοιτάξει μήπως μπορεί να το αναβάλει λίγες μέρες να έρθουν άλλη στιγμή!

Ξέχασα να σας πω ότι η μικρή κοιμάται κ αυτό δεν μου αρέσει καθόλου γιατί όταν ένα τόσο δραστήριο παιδί θέλει να κοιμάται συνέχεια δεν είναι καλό....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κατερίνα η αδελφή της πεθεράς μου έχασε τον άντρα της πως να κρατήσει τη μικρή???Στον οαεδ έχουμε άκρες τώρα πήρα το λογιστή κ τους εξήγησα πως έχει η κατάσταση λεπτομερώς κ μου είπε θα κοιτάξει μήπως μπορεί να το αναβάλει λίγες μέρες να έρθουν άλλη στιγμή!

Ξέχασα να σας πω ότι η μικρή κοιμάται κ αυτό δεν μου αρέσει καθόλου γιατί όταν ένα τόσο δραστήριο παιδί θέλει να κοιμάται συνέχεια δεν είναι καλό....:?

Κρυωμενο ειναι το παιδι, κι εγω χθες το μεσημερι ειδα κι επαθα να την ξυπνησω τη δικια μου μετα απο 2,5 ωρες...αντε να ερθει ο παιδιατρος να το δει το παιδι να ηρεμησεις κι εσυ...Την εχεις κοιταξει καθολου μηπως εχει πυρετο???

Κρυωμενο ειναι το παιδι, κι εγω χθες το μεσημερι ειδα κι επαθα να την ξυπνησω τη δικια μου μετα απο 2,5 ωρες...αντε να ερθει ο παιδιατρος να το δει το παιδι να ηρεμησεις κι εσυ...Την εχεις κοιταξει καθολου μηπως εχει πυρετο???

Μόνο το Σάββατο έκανε 39 κ έπεσε στο μισάωρο με το ντεπόν...έχει πολλές μέρες δέκατα 37,5-38.....θα έρθει η γιατρός αργότερα να τη δει....να σας πω κάτι πάντως έχω αρχίσει κ φοβάμαι μήπως έχουμε τον ιο(ξέρετε ποιον)....κ το είπα τώρα στη γιατρό κ μου είπε ότι επειδή προκαλεί αναπνευστικά αυτός να κάνουν την εξέταση στη μάνα μου στο νοσοκομείο να ξέρουμε τι μας γίνεται....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...