Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!

οι μικρουλεσ ειναι λιγο με τον μπαμπα τουσ κ νρηκα ευκαιρεια να μπω να δω τα νεα σασ!!!!σε λιγο θα παω για ταισμα και τισ δυο!!

περαστικουλια σε αρρωστεσ μανουλεσ και παιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θελω να βγω βολτα, σας το ειπα? Εχουμε να βγουμε μονοι πριν τις γιορτες και αρχιζω και παθαινω στερητικο συνδρομο!

εγω παλι απορω πωσ και δεν το εχω παθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παραμονεσ χριστουγεννων ,κυριακη πρωι μου λεει η μαμα μου ελα να στισ εχω να πατε για ενα καφεδακι οι 2 σασ!!!!!αρπαξα την ευκαιρεια και πηγαμε!!!!δεν φανταζεστε κοριτσια πωσ ενιωσα!!!!!!λεσ και πηγαιναμε μυστικο ραντεβουδακι!!!ειχαμε να παμε καπου οι 2 μασ απο πριν γεννηθει η αγγελικη!!!!!!!!!!!!!!!!:roll:(αν εξεραισουμε στον γαμο τησ κουμπαρασ μου,στο γλεντι τουσ το καλοκαιρι)
Eιρηνούλα μου τι κάνεις?? Να χαίρεσαι τον αντρουλη σου!!! Εχεις δίκιο, αλλά ξεκινάω να γράφω και καταλήγω να θυμάμαι τα μισά απ' αυτά που ήθελα να πω...:tongue::tongue::tongue: Χαχαχαχα, μηπως ν' ανησυχώ???:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Λοιπόν, το καρόλι μια χαρά είναι, δε νομίζω ότι την έχει επηρεάσει η εγκυμοσύνη μου...έχει μια απίστευτη αγάπη στον αδερφό της και δεν τη νοιάζει τίποτε άλλο!!!:D:D

!

μια χαρα ειμαι πολινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σευχαριστω για τον αντρα!!!

μια χαρα τοτε το καρολι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου!!!!!η αγγελικουλα θυμαμαι ολο το καλοκαιρι πριν γεννησω μου ειχε βγαλει εναν πολυ επιθετικο χαρακτηρα και οχι μονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ βρε Ειρηνη...εγω δεν το ηξερα, να χαιρεσαι τον αντρουλη σου που σου κανει και τετοιες κουκλιτσες!!!!!!

Ακομα προσπαθω να καταλαβω που βρισκεις χρονο να μαγειρευεις για τραπεζια...:rolleyes:

ΥΓ Προς μικρή Ειρήνη: Πως περάσατε 14/1 εεεεε; Xρόνια σας πολλά!:D

μαρη τι ρωτασ τωρα????αν περιμενεισ να σου πω οτι περασα καταπληκτικα,φαγαμε οι 2 μασ και μετα ακολουθησε νυχτα παθουσ...γελιεσαι!!χα χα!!!!!μα καμια σχεση!!!!μαγειρευα ολημερισ κ ολονυχτισ!!!(ειχα τραπεζωμα 40 ατομων!!!)

παντωσ ενταξει καναμε κ ενα διαλειμματακι και μασ πηγε ο πατερασ μασ μια βολτιτσα με το αυτοκινητο!!!!

οπωσ θα κανουμε κ σε λιγο!!!τισ βαζουμε σχεδον καθε βραδυ στο αυτοκινητο και παμε βολτουλεσ!!!ξεσκαω κ εγω λιγο!!!!ησυχαζουν κ οι μικρεσ!!!!!;););)

Μη λέτε για κιλά please :(:oops: 4 πρέπει να χάσω!

πλακα μασ κανεισ καλο μου φατσακι????????????????????????????????????????????????σε παρακαλω βαλε και ενα <<2>>μπροστα να δεισ τα δικα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll:
Παντως το τυφλο συστημα μια χαρα το δουλευεις!!!:mrgreen:

Ναι, ναι...έχω κολλήσει τη μούρη μου στην οθόνη...έχω και νετμπουκ, είναι μια σταλιά και θα στραβωθώ χειρότερα νομίζω...:rolleyes::rolleyes:

Φοβήθηκε και έφυγε...πήγα 2-3 φορές τουαλέτα και ηρέμησα! Ετσι κι' αλλιώς θα πάω δευτέρα-τρίτη και θα του το πω από κοντά.

ηθελα να στο γραψω αλλα δεν προλαβαινα απο προχτεσ!!!τετοιουσ πονουσ ειχα κι εγω!!μην ανησυχεισ!!!ισωσ επειδη πιεζονται ολα τα οργανα....

α!!δεν σασ ειπα!!!!προχτεσ επεσε κατα λαθοσ η μπουμπου (πιπιλα) τησ αγγελικουλασ στην τουαλετα!!!!!την αποχαιρετησαμε ,την ψιλοκλαψαμε και τελοσ!!!!τωρα παει καθε τοσο πανω απο την τουαλετα και λεει<παπα μπουμπου,τελοσ>

παρ ολα αυτα βλεπω οτι τησ λειπει!!!!για να κοιμηθει την επαιρνε παντα μαζι....εχουμε κλεισει αισιωσ 3 μερεσ....να μην δωσω αλλη ε?φοβαμαι μην τησ ελθει καπωσ η αποτομη διακοπη!!θυμαμαι που το συζητουσε η σμουτσ με την κασσιανη...

ο γιατροσ που ηλθε χτεσ να δει το μωρο μου ειπε τελοσ κ να μην επιχειρησω να δωσω!!!

βασικα δεν την χρησιμοποιουσε πολυ παρα μονο στον υπνο τησ ,αλλα λιγο πριν γεννησω στα πλαισια τησ αλλαγησ συμπεριφορασ κολλησε με την πιπιλα!!!!!!και απο τοτε την ηθελε συνεχεια(την εβλεπα οτι την στριμωχνε στα δοντακια οταν πονουσε..)

παντωσ νιωθω τυψεισ...δεν ξερω αλλα νιωθω..

ουφ!!παρλα!!!!!!!!!παω για ταισματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

μαρη τι ρωτασ τωρα????αν περιμενεισ να σου πω οτι περασα καταπληκτικα,φαγαμε οι 2 μασ και μετα ακολουθησε νυχτα παθουσ...γελιεσαι!!χα χα!!!!!μα καμια σχεση!!!!μαγειρευα ολημερισ κ ολονυχτισ!!!(ειχα τραπεζωμα 40 ατομων!!!)

παντωσ ενταξει καναμε κ ενα διαλειμματακι και μασ πηγε ο πατερασ μασ μια βολτιτσα με το αυτοκινητο!!!!

οπωσ θα κανουμε κ σε λιγο!!!τισ βαζουμε σχεδον καθε βραδυ στο αυτοκινητο και παμε βολτουλεσ!!!ξεσκαω κ εγω λιγο!!!!ησυχαζουν κ οι μικρεσ!!!!!;););)

Μας δουλεύεις έτσι; Το σεξ χωρίς γεύμα κι όλας (ετοιματζίδικο, μια χαρά) θα σου έπαιρνε λιγότερη ώρα και θα κόπιαζες λιγότερο!

WN6Op3.png

410892q7ajwcdq4o.gif

Μας δουλεύεις έτσι; Το σεξ χωρίς γεύμα κι όλας (ετοιματζίδικο, μια χαρά) θα σου έπαιρνε λιγότερη ώρα και θα κόπιαζες λιγότερο!

Συμφωνωωωωωωωωωωω!!!

Πως τα κανεις τετοια τραπεζωματα με δυο μωρα βρε Ειρηνη? Εκτος αν σου αρεσει τρελα το μαγειρεμα!

age.png age.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελα ντε???!!!!!!!πωσ τα κανω??!!!απλα πρεπει να ανταποδωσω σε διαφορουσ συγγενεισ κτλ,....ε μεσα σε αυτουσ καλαω και τα πεθερικα (παρολο που δεν κανουν αυτοι),μαζευονται παντωσ!!αλλα να σασ πω τι 20 τι 30 τι 40....αν κατσεισ να μαγειρευεισ αυτο που θα φτιαξεισ για τουσ λιγουσ ,θα φανε και οι πολλοι!!!(αλλαζει η ποσοτητα μονο..)

σημερα εχουμε τουσ φιλουσ μασ...γυρω στουσ 15...

αλλα βεβαια να δω πωσ θα ελθουν!!!!!!!!!!!!! ο δρομοσ που περναει απο το σπιτι μασ ,οταν βρεχει γινεται χειμαροσ!!!!!!εωσ τωρα ειναι φουσκωμενοσ!!!αν συνεχισει ετσι η βροχη ,μονο με σκαφοσ φτανουν εδω που ειμαστε!!!!και τι να κανω τοσα φαγητα μετα?????????????????????????????

και μετα τελοσ!!!!

παω για συνεχεια!!!!καλο σ.κ σε ολεσ σασ!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Συμφωνωωωωωωωωωωω!!!

Πως τα κανεις τετοια τραπεζωματα με δυο μωρα βρε Ειρηνη? Εκτος αν σου αρεσει τρελα το μαγειρεμα!

και τι μωρα ε????ενταξει η αγγελικουλα μου δεν λεω ,θα κοιμηθει και μεσα στην ημερα αλλα το μικρο ζουζουνι ταμα το χει να μην κλεινει ματι!!!!!!!!!!!!!α και στομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

α και να σασ σχολιασω οτι οσοι ηλθαν την κυριακη ,ολοι εφυγαν ευχαριστημενοι ,με πηραν και την αλλη ημερα για να πουν καλα σχολια κτλ....εχτοσ βεβαια την καλη μου πεθερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βρε κοριτσια δεν φανταζεστε σκηνικο!!!ηλθε,καθησε (εννοειτε δεν κουνησε ολο το βραδυ απο την θεση τησ )δεν εβγαλε αχνα ,μονο σταβωκοιταζε ολο τον κοσμο και εφυγε!

ολοι με ρωτουσαν την αλλη ημερα τι ειχε και τι ειχε??ε τι να πω??οτι καταπιε τα αντερα τησ????:tongue::tongue::tongue:

αυτα!!!

παντωσ για να ξεκαθαρισω δεν θελω να μου λενε <α ωραια τα εφτιαξεσ κτλ..>και ουτε για να παρω τα <ευσημα>κανω τραπεζι αλλα ΟΧΙ και να μου ελθεισ κυρα μου την ημερα που γιορταζω τον αντρα μου που μου χει βγει ο πατοσ να ετοιμαζω και να εισαι σαν σε κηδεια!!!ελεοσ!!!!μα πραγματικα ετσι ηταν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ουφ σασ τα ειπα και ξεθυμανα λιγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και καθησα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απλα μπηκα μιασ και ηλθα στο δωματειο για να σιδερωσω ενα τραπεζομαντηλο...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κάτι έλεγα χθες ότι θα πάμε σουκού στην πεθερά να τους αλλάξουμε τη διάθεση ε? Καπάκι με πήρε ο άντρας μου κ μου ειπε ότι τελικά πέθανε ο θείος του...σοκαρίστικα γιατί η αλήθεια είναι ότι η όλη κατάσταση εξελίχτηκε πολύ γρήγορα κ έφυγε γρήγορα....σχετικά καλύτερα έτσι γιατί από προχθές είχε αρχίσει κατά διαστήματα να μην αναγνωρίζει πρόσωπα,να βρίζει κ άλλα πολλά...δεν ταλαιπωρήθηκε πολύ κ δεν ταλαιπώρησε πολύ την οικογένειά του....τώρα όλοι έχουν πέσει πάνω στη θεία(αδελφή της πεθεράς μου) γιατί έχει που έχει κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα μην κάνει καμιά τρέλα!Θα πάει ο στεφ από κει σήμερα κ εγώ θα πάω μόνο στην κηδεία τη Δευτέρα γιατί η μικρή εξακολουθεί να είναι χάλια.... αν συνεχίσει έτσι τη Δευτέρα θα ξαναπάμε στη γιατρό....αυτά τα όμορφα από εμάς...έχουμε κ βάπτιση αύριο αλλά δεν θα πάμε όπως έχει η κατάσταση.....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!Πριν παω να ξεκουρασω το κορμακι μου ειπα να μπω να σας πω οτι χθες περασα μια απο τις χειροτερες νυχτες με τη μικρη ηοποια απο χθες εχει μυξες που τρεεεεχουν συνεχεια κι ετσι μεχρι τις 4 χθες τη νυχτα καθε μια ωρα ξυπναγε γιατι πνιγοταν και ουρλιαζε, δεν ηρεμουσε με τιποτα..Αφου στο τελος φωναξα τον Κωστα μηπως την πηγαιναμε σε κανα νοσοκομειο...Την επαιρνα αγκαλια,εβηχε κι αφου σταματουσε το κλαμα ξαναρχιζε ξαφνικα:confused:Σημερα της βαλαμε κι ενα διαλυμα με ορο οτριβιν και κατι αλλο που μου εχει γραψει ο ντοκτορ μπας και παει καλυτερα.Ορεξη πολυ δεν εχει σημερα αλλα ευτυχως δεν εχει πυρετο!Πριν αρχισουν ολα αυτα χθες πηγαμε και στοmall λιγο...που να ξεραμε???

Σας αφηνω!Το απογευμα θα παμε για κανα καφεδακι, θα ερθει η μανα μου να την κρατησει λιγο!

Ασχετο...Μπιζελακι που χαθηκες?Μερες εχεις να μπεις, ελπιζω να ειναι ολα καλα!!

Κατερίνα ώρες ώρες με αφήνεις άφωνη...ο πυρετός δεν κολάει :shock::shock::shock: Αυτό που προκαλεί τον πυρετό όμως τι μπορεί να είναι???? :tongue::tongue::tongue: Αφού πονάει κ ο λαιμός της λέει η κοπέλα μπορεί να έχει κ ίωση! :wink:

Ψιτ, κοπελια....ετσι οπως το ρωτησε πως ηθελες να της απαντησω???Αυτο της ειπα κιεγω μαρη...οτι ο πυρετος ειναι η αντιδραση του οργανισμου στις ιωσεις ,αν εχει ιωση κι οχι πχ αμυγδαλες θα τα κολλησει τα παιδακια.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου.....

Μπήκα να σας τα πω γιατί νοιώθω τόσο πιεσμένη που νομίζω ότι θα σκάσω....

Τελικά πήγα κ εγώ με τον άντρα μου στη θεία του κ ευτυχώς έδειχνε σχετικά πάντα καλά....αύριο επίσης θα πάμε οι 2 μας στη βάπτιση γιατί βαπτίζεται της ξαδέλφης μου το παιδί κ η μάνα μου,ο αδελφός μου είναι άρρωστοι κ η μικρή φυσικά είναι χάλια οπότε αφού εκείνοι δεν μπορούν να πάνε θα πάμε εμείς...η μικρή είναι στο 37,8 κ πολύ φοβάμαι ότι θα ανεβάσει πυρετό...βράζει κ το στήθος της σήμερα,τρέχουν τα μάτια της κ οι μύξες φυσικά κ να σας πω την αλήθεια μου αν ανεβάσει υψηλό πυρετό σχέφτομαι να πάμε νοσοκομείο....είναι πάρα πολλές οι μέρες κ αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει το παιδί κ εγώ τρελαίνομαι!Μίλησα κ στον πατέρα μου σήμερα για να πάει να δει τι έχει στο στόμα του κ η απάντηση ττου ήταν 'αφού δεν πονάω βρε παιδί μου γιατί να πάω άμμεσα???Κάαααποια στιγμή θα πάω....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ψηνομαστε... η μικρη.. απ τις 4 τα ξημερωματα... το απογευμα καναμε 40,2!!!!! πανικκ εκεινη την ωρα την αφισα στην μανα μου και ξαπλωσα λιγο

και πανω που με επερνε ο υπνος ακουω την μανα μου

ειρηνη ελα λιγο νομιζω οτι το παιδι εχει σπασμους...

δε μπορω να σας περιγραψω τι επαθα ... ισως και να εφυγα και να ξαναγυρισα... μεσα στον υπνο μου να ακουσω αυτο...

τελικα εκεινη την ωρα της ανεβαινε αποτομα ο πυρετος και ψηλοετρεμε... μπανια εμετους κακο...

ειμαι ενα ρακος.. και συνεχιζουμε...

πριν λιγο ειχε παλι 39,2 για να δουμε την νυχτα τι θα γινει..

πρωτη φορα ειδα 40αρι

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

1741067tbuchecr8m.gif

Αννα, Ειρηνη περαστικα. Ελπιζω να ειχατε απυρετη νυχτα.

Ειρηνη το 40 δεν ειναι ασυνηθιστος πυρετος για μικρα παιδια, φυσικα μας τρομαζει, δεν αντιλεγω. Οι πυρετικοι σπασμοι επισης ειναι πολυ τρομακτικοι, αλλα ακινδυνοι. Μπορει να συμβουν και την ωρα που ανεβαινει ο πυρετος, γυρω στο 38 δηλαδη, αλλα συμβαινουν σε παιδια με συγκεκριμενη ευαισθησια.

Εγω δεν τη γλυτωσα τελικα και κολλησα απο τα παιδια. Ειμαι με συναχι και πονολαιμο και χθες ο αντρας μου επεστρεψε απο τη δουλεια στις 9,30 το βραδυ... Σαββατο να σου πετυχει...

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια.Περαστικά σε όλα τα παιδάκια εύχομαι.Εμείς αντιθέτως είμαστε πολύ καλά πέρα απο κάτι μυξούλες αλλά οχι τίποτα ιδιαίτερο.Της βάζω μπόλικο ορό και φαίνεται να περνάει.Κατα τ'άλλα ύσηχα.Σήμερα την πήρε ο άντρας μου και την πήγε λίγο στην πεθερά μου να παίξει με τον ξάδερφο της που είναι εκεί.Είναι μεγαλύτερος,πηγαίνει πρώτη δημοτικού αλλά τώρα τελευταία που έχει μεγαλώσει λίγο και η δικιά μου και καταλαβαίνει την παίζει πιο πολύ.Εχει και κάτι χελωνάκια επάνω στο σπίτι του και μου έλεγε ο άντρας μου της άλλη φορά καθόντουσαν και τα βλέπανε μαζί.Οπότε εγώ τώρα κάθομαι χαλαρή.Εβαλα και το φαγάκι μας να γίνει κατσικάκι με πατάτες και η μικρή θα φάει κοτόπουλο με μακαρόνια και αν δεν φάει θα της δώσω απ'το δικό μας.Το απόγευμα λέω να την πάω μια βόλτα στον παιδότοπο γιατί ο άντρας μου είπε οτι έχει αγώνα και θέλει να τον δεί και μάλλον θα πάει να κάτσει σε μια καφετέρεια εκεί κοντά αν τον παίζει εκεί δεν ξέρω.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...