Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

θα πάμε μάνα μου, έχε υπομονή, τώρα ανοίγει ο καιρός σιγά σιγά και θα παίρνουμε τους δρόμους :cool:

Δεν ξέρω αν βλέπεις έξω από το παραθύρι σου :roll: http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=12 :tongue::tongue::tongue::tongue:

Βάλε ολόκληρο το κατσαρολάκι με το νερό και τον ευκάλυπτο πάνω στο καλοριφέρ της. Εμένα μια φορά όλη κι όλη έχει αρρωστήσει, πέρυσι το πάσχα. Αλλά ήταν πολύ γερό κρύωμα. Οι σταγόνες otrivin έκαναν θαύματα σε συνδυασμό με τους ορούς

Τόσο μικρό κατσαρολάκι που να σταθεί πάνω στο καλοριφέρ δεν έχω...θα βάλω ένα μπρίκι! :twisted::P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πήγα και χτενίστηκα σ'ενα κομμωτήριο που είχα πάρει μια προσφορά και μ'έκανε να μην πω πως.Και να πω οτι ζήτησα και κάτι φοβερό.Ενα ίσιωμα.Αλλά αυτό δεν είναι ίσιωμα είναι σγουροίσιο.Τέλος πάντων αμ δεν ξέρεις και αν είναι καλό το μαγαζί που πηγαίνεις αλλά τα άλλα που έχω πάει μέχρι στιγμής μου έκαναν άψογη δουλειά.Μάλλον έτυχε.Ευτυχώς έχω εκεί μόνο άλλο ενα χτένισμα.

Προσφορες για κομμωτηρια δεν παιρνω γιαυτο ακριβως το λογο!Μου λεγε ο Κωστας αφου εχει με 9 ευρω κουρεμα-χτενισμα κλπ γιατι δεν πας εκει?Ευτυχως πηγα στη δικια μου!!Καλα που δεν ειχες και κουρεμα!!!:mrgreen:

Ειδες βρε Αννα ο παλιοκαιρος παλι μεσα θα μας κλεισει το σκ...και καλα εμεις αλλα τι θα κανω με τη μικρη που ζηταει συνεχεια άτα???

Προσφορες για κομμωτηρια δεν παιρνω γιαυτο ακριβως το λογο!Μου λεγε ο Κωστας αφου εχει με 9 ευρω κουρεμα-χτενισμα κλπ γιατι δεν πας εκει?Ευτυχως πηγα στη δικια μου!!Καλα που δεν ειχες και κουρεμα!!!:mrgreen:

Ειδες βρε Αννα ο παλιοκαιρος παλι μεσα θα μας κλεισει το σκ...και καλα εμεις αλλα τι θα κανω με τη μικρη που ζηταει συνεχεια άτα???

Και η δικιά μου όλη μέρα άτα θέλει κ πάει κ στη πόρτα κ χτυπάει μπας κ έρθει κανείς γείτονας να τη πάρει!:lol::lol::lol: Ίσος πάμε μέχρι τη πεθερά αυτές τις μέρες δεν ήμαστε κ για πουθενά άλλου....τώρα από κει που οι μυξούλες της ήταν πυχτές κ δεν βγαίνανε με τόσο ορό που της έβαλα χθες τρέχουν ποτάμια μιλάμε...;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κατερίνα για κούρεμα κι'εγώ στην δικιά μου πηγαίνω αλλά τα χτενίσματα και οι βαφές που είναι σε προσφορά τα κλείνω γιατί είναι μεγάλη διαφορά.Κι'εγώ που έχω πρόβλημα με τα λευκά και πρέπει να τα βάφω κάθε μήνα δεν λέει.Πάντως εντάξει τυχαίνουν και στραβές και παίρνεις και ενα ρίσκο αλλά για τα λεφτά που έδωσα δεν με νοιάζει.Οπως έγραψα και πιο πάνω όμως έτυχε γιατί και στα άλλα που εχω πάει εχω μείνει πολύ ευχαριστημένη.Κάνουν καλή δουλειά.Το ίδιο και η μητέρα μου που έχει πάει κι'αυτή μου είπε οτι είναι ευχαριστημένη.

SI5Yp3.png

κι'εμένα θέλει βόλτες γιατί μέσα στο σπίτι συνέχεια αρχίζει και γκρινιάζει απο κάποια στιγμή που δεν έχει τι να κάνει.Αλλά ακόμα και να βρέχει θα την πάμε στον παιδότοπο.Ετσι κι'αλλιώς μέσα θα είναι οπότε δεν θα κρυώνει.Και την περασμένη Κυριακή που έβρεχε την είχαμε πάει και ήταν κι'αλλα παιδάκια.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας απο μια αρρωστη μανουλα...

Χθές το απογευμα είχα πονόλαιμο κ πυρετο..

Ενα ντεπονάκι και ένα τρίψιμο απο τον σύζηξ κ τώρα αισθάνομαι καλύτερα!

Αλλα με πονάει η πλάτη μου:(

Ειναι αυτος ο πυρετος ειναι κολλητηκοσ? Οχι ε?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Αννα.....βλεπω μια συσφιξη σχεσεων με την πεθερα η μου φαινεται???

Βατραχι περαστικα!!Εγω εχω τον πονολαιμο και βουλωμενα αυτια χωρις πυρετο!!!Τυχερηηηηη εμενα αντι να με τριβουν τους τριβω εγω..ο πυρετος δεν κολλαει οι ιωσεις και η γριπη κολλανε...

Αννούλα

να μας βάλεισ φωτο με το κρεβατάκι σας.

Και το δικό μας γίνεται έτσι αλλ δεν τολμάω να το κάνω ακόμη γιατί ο Νικολάκης θα το πάρει για παιχνίδι κ θα ανεβοκατεβαίνει!!

SMOUTS

Σε σκεφτόμουν πολυ Σήμερα κι ελεγα που χάθηκε αυτη η ψυχη...

Η πρόταση της μαμας σου είναι καταπληκτικη

Σίγουρα χρειαζόμαστε λιγες ώρες για τον εαυτό μας για τον συντροφό μας...

Μέχρι να γίνει ο Νικολας ενα χρονών είχα μεγάλο αγχος οποτε τον άφηνα...

Τώρα ομως έχω την ανάγκη να το κάνω

Και ο μικρός ειναι μια χαρά με τους παππούδες του!

Και κανα διημεράκι να πάμε μια εκδρομούλα θα το θέλαμε πολύ...

Διαφημίσεις

Κατερίνα ευχαριστώ!

Ρωτάω γιατι αυριο έχουμε ενα πάρτυ γενεθλίων

2 δευτερα ξαδερφάκια του Νικόλα έχουν γενέθλια

Και θέλω πολύ να πάμε!

Αλλα φοβαμαι μην κολλήσω τα παιδάκια...

Αννα

Εγω βλέπω το αγιάζι του έρωτα στον αλφα!:tongue::tongue:

Κατερίνα...οι γονείς μου είναι δίπλα να πάω επίσκεψή??Αφού κάθε μέρα βλεπόμαστε...οπότε πάμε στη πεθερά να βλέπουμε κ τη γιαγιά του άντρα μου κ έτσι όπως είναι η κατασταση με τον θείο του να τους αλλάζουμε λίγο τη διάθεση....αλλά κ γενικότερα εγώ είμαι άνθρωπος που αυτό που έχω συνήθως το δείχνω κ αν δεν το δει ο άλλος το λέω ώστε να λυθεί...εκείνη αντιθέτως μπορεί να πούμε κάτι,να το παρει αλλιώς,να το επεξεργαστει στο μυαλό της κ να φτάσει σε κάτι τελείως διαφορετικό κ να είναι θυμωμένη με κάτι που δεν φανταζόμαστε καν κ να μην το μάθουμε κ ποτέ...όπως τώρα που έκανε μήνες να κρατήσει τη μικρή,πριν 3 μήνες έλεγε πότε θα μεγαλώσει η Ζωή να τη κρατάει(μεγάλωσε τώρα πολύ:tongue:) κ ξαφνικά θέλει να τη κρατάει συνέχεια,μας πέρνει κ συνέχεια τηλ κ είναι άλλος άνθρωπος...οπότε κ εγώ φυσικά την βλέπω με άλλη διάθεση...όσα μου χει κάνει κατά καιρούς τα αφήνω πάντα στην άκρη για να έχουμε μια καλή σχέση αλλά αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι τα σβήνω από το μυαλό μου! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Δέσποινα περαστικά....εγώ λέω να μην πας σε παιδικό πάρτυ έτσι...μπορεί να κρύωσες μπορεί να είναι κ ίωση...εσύ δεν θα ήθελες να δεις κάποιον με τα δικά σου συμπτώματα στο παιδικό πάρτυ του Νικόλα έτσι δεν είναι???? ;)

Κατερίνα ώρες ώρες με αφήνεις άφωνη...ο πυρετός δεν κολάει :shock::shock::shock: Αυτό που προκαλεί τον πυρετό όμως τι μπορεί να είναι???? :tongue::tongue::tongue: Αφού πονάει κ ο λαιμός της λέει η κοπέλα μπορεί να έχει κ ίωση! :wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...