Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

να ζησετε!!!!:Pκαι μεισ ανυπομωνουμε να παμε 6μηνων να καθομαστε!!!θα ειναι πολυ γλυκα!!!!
Να τους χιλιάσετε!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Σας ευχαριστούμε πολύ κορίτσια περιμένουμε τώρα πως και πώς να πάμε στο γιατρό για να μας ξεκινήσει φαγητό!!!

Εμείς ακόμα δεν καθόμαστε στον ποπό μας χωρίς στήριγμα. Ρώτησα τις μαμάδες με μεγαλύτερα μωράκια πότε περίπου θα καθόμαστε χωρίς βοήθεια αλλά απάντηση δεν!!

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Αμάν πια μ'αυτές τις συνταγές!!!!Λέω συνέχεια στον άντρα μου "γράψανε συνταγή για μελομακάρονα","γράψανε συνταγή για κεικ",κλπ και όλο μου λέει να τις τυπώσω ΚΑΙ να τις φτιάξω.....που να προλάβω η γυναίκα...θα μου κλείσετε το σπίτι!!!!:tongue::tongue::tongue:Εδώ ένα φαγητό το μεσημέρι κι αυτό με το ζόρι προλαβαίνω να το μαγειρέψω...:(:(

Εν τω μεταξύ...είμαι πάρα πολύ κουρασμένη...έτοιμη να καταρεύσω...η μικρή είναι όλη μέρα μες στην τρελή χαρά και θέλει συνέχεια να την έχω αγκαλιά,κάθεται ελάχιστα μόνη της,κοιμάται λιγότερο και όταν θέλει να κοιμηθεί θέλει μόνο στήθος (τσάμπα η χαρά που είχα για την πιπίλα,ούτε να την δει δεν θέλει και με πονάει και το στήθος από το συνεχές πιπίλισμα),έχω ξεστραβωθεί να κοιμάμαι με το μωρό αγκαλιά...θέλω να κοιμηθώ σαν άνθρωπος....είμαι μονίμως πιασμένη,πονάω παντού...:-(:sad::-(Χώρια που αν δεν πάει η ώρα 2-2,30 δεν κοιμόμαστε...Δεν αντέχω άλλο...πότε θα καλυτερεύσει η κατάσταση????

MRIip3.png

xnmwp3.png

Α..ξέχασα..κι εγώ ακόμα δεν έχω περίοδο...κοντεύω 16 μήνες πια..

Ράνια εμένα η δικιά μου καθόταν από 5 μηνών με λίγο στήριξη και από 6 μηνών κάθεται τελείως μόνη της....βουτάει μπροστά να πιάσει παιχνίδια,βρίσκεται ξαφνικά μπρούμυτα,γυρνάει ανάσκελα,κοινώς κυλιέται όλη μέρα!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα:D

Κι εμείς σήμερα κλεινουμε 5 μηνών...ΖΗΤΩΩΩΩΩ!!!:lol:

Ρε παιδιά είδα τι γράφετε για τις κρέμες, εμένα τις τρώει μια χαρά δεν έχει κανένα πρόβλημα, λέτε να μου βγει μπουλούκα?

Εν τω μεταξύ εγώ δεν μπορώ να χάσω ούτε γραμμάριο όλο θέλω να τρώω:rolleyes:Που θα πάει αυτό? Παλιά έκανα καμιά δίαιτα τώρα με τίποτα δεν μπορώ να υποβάλω τον εαυτό μου σε τέτοια πράγματα. Τα 5 παραπανίσια κιλά από την εγκυμοσύνη έχουν κατσικωθεί για τα καλά!:mad::-x

n8m8p2.png

X9drp2.png

Α..ξέχασα..κι εγώ ακόμα δεν έχω περίοδο...κοντεύω 16 μήνες πια..

Ράνια εμένα η δικιά μου καθόταν από 5 μηνών με λίγο στήριξη και από 6 μηνών κάθεται τελείως μόνη της....βουτάει μπροστά να πιάσει παιχνίδια,βρίσκεται ξαφνικά μπρούμυτα,γυρνάει ανάσκελα,κοινώς κυλιέται όλη μέρα!!!

αχου μωρε και γω αυτα περιμενω!!!!:D

οσο για το μαγειρεμα μια απο τα ιδια!!!ισα ισα προλαβαινω!αναρωτιεμε ποτε θα προλαβω να φτιαξω μελομακαρονα!!μετα τα χριστουγεννα μαλλον!!!:D:D

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα:D

Κι εμείς σήμερα κλεινουμε 5 μηνών...ΖΗΤΩΩΩΩΩ!!!:lol:

Ρε παιδιά είδα τι γράφετε για τις κρέμες, εμένα τις τρώει μια χαρά δεν έχει κανένα πρόβλημα, λέτε να μου βγει μπουλούκα?

Εν τω μεταξύ εγώ δεν μπορώ να χάσω ούτε γραμμάριο όλο θέλω να τρώω:rolleyes:Που θα πάει αυτό? Παλιά έκανα καμιά δίαιτα τώρα με τίποτα δεν μπορώ να υποβάλω τον εαυτό μου σε τέτοια πράγματα. Τα 5 παραπανίσια κιλά από την εγκυμοσύνη έχουν κατσικωθεί για τα καλά!:mad::-x

να ζησετε και εσεισ!!!!

αστα και γω τα ιδια,ολο λεω κανω διαιτα και ολο τρωω!!!!!ο αντρας μου με κοροιδευει!αφου τρωσ γιατι λεσ οτι κανεισ διαιτα??!!!!!!!:o

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Μια και το αναφέρατε να ρωτήσω κάτι. Θηλάζω ακόμη κανονικά και τον προηγούμενο μήνα αδιαθέτησα πρώτη φορά. Τώρα θα μου έρχεται κανονικά κάθε μήνα ή όποτε θέλει??? Αν έχω καθυστέρηση πώς θα το ξέρω για να κάνω τεστ?:P

Λογικα θα σου ερχεται πλεον κανονικα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Εγώ μάλλον είμαι από τις τυχερές γιατί έχασα 16 κιλά χωρίς δίαιτα,χωρίς τίποτα...φύγαν από μόνα τους!!!Μου έμειναν βέβαια 7 κιλά αλλά τα ήθελα κιόλας...τώρα είμαι 55 κιλά και το μόνο που θέλω είναι να πέσει κι άλλο η κοιλίτσα γι'αυτό άλλωστε κάνω και 60 κοιλιακούς την ημέρα....ξάπλα η μπέμπα για παιχνίδι ξάπλα κι η μαμά από δίπλα για γυμναστική!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Ρανια μου, να τα χιλιασει ο μπεμπακος σου...!!!!!!!!!!!!

Μανουλες που θηλαζετε σας καταλαβαινω.. τα ιδια τραβαω και εγω... με το βυζι εξω συνεχως ( αφου τρωει ανα 1,5-2 ωρες), για να κοιμηθει μονο στηθος θελει, παρ'ολο που την πιπιλα την δεχτηκε απο πολυ μικρος...οσον αφορα τη νυχτα...κοιμομαστε κατα τις 10-10.30 στο βυζακι φυσικα, πιπιλαει για καμια ωρα και μετα τον παω στη κουνια του, αλλα και παλι μπορει να ξυπνισει και ξανα μανα τα ιδια..κοιμαται μεχρι τις 3-4, ξυπνωντας ανα διαστηματα, μετα ομως τις 3-4 που τον θηλαζω στο κρεβατι, αμα τον σηκωσω για να τον παω στη κουνια γινεται χαμος... οποτε το πρωι κοιμαται ειτε μαζι μου ειτε με τη μανα μου, αλλιως...δεν ξερω..μου λεει η παιδιατρος ας τον να κλαιει στη κουνια, θα τον παρει ο υπνος καπια στιγμη, αλλα μου φαινεται λιγι βαρβαρο αυτο, τι λετε??? ασχετα που εχουμε προβλημα με τους γειτονες, γιατι τους ενοχλει το κλαμα του..τσακωθηκα προχτες με τους απο πανω, γιατι περπατανε συνεχεια με τα τακουνια πανω και ξυπναει ο μικρος..δεν με ακουσανε και πηρα τηλ. την σπιτονικοκυρα τους, ε σας πληροφορω κοιμαται τα μεσημερια ησυχα το παιδακι μου εδω και 2 μερες..αλλα για ποσο ηρεμησανε??? εσεις εχετε προβλημα με τα μωρα και τους γειτονες????

Οσον αφορα το να καθομαστε στον ποπο μας, καθομαστε απο 3,5 μηνων, οχι μονος του ακομα με στηριγμα, εγω φοβομουμα, αλλα τοτε ηρθε η παιδιατρος και τον τραβιξε απο τα χερακια για να καθησει και γελαγε ο δικος μου, απο τοτε ειπε οτι μπορουμε να τον βαζουμε και σε καρεκλακι φαγητου...

αυριο εχω παιδιατρο και εχω λιγο αγχος, μου φαινεται δεν πηρα καλο βαρος, γιατι ολο ξερναει...εχτες γιναμε 3 φορες χαλια... θα δουμε....

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Κ εγώ την βάζω πλέον κ κάθεται αφού αν την βάλω ξάπλα σηκώνει πάνω μέρος του κορμιού της κ προσπαθεί να σηκωθεί αλλά επειδή δεν τα καταφέρνει ακόμα πατάει τα κλάματα κ αναγκαστικά τη βάζω καθιστή είτε κάτω αφού στέκεται μόνη της είτε στο ριλάξ με όρθια τη πλάτη! ....στο καρεκλάκι ακόμα δεν την έχω βάλει περιμένω τη παιδίατρο να μου πει....επίσης έχει μάθει από μπρούμητα να γυρνάει ανάσκελα κ τη πρώτη φορά που το έκανε προσπαθούσα να θυμηθώ αν την έβαλα εγώ ανάσκελα αφού ξέρω ότι δεν της αρέσει....ε μετά την έπιασα στα πράσα κ καταλάβα :lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια πρέπει να αλλάξουμε θηλές στα μπουκάλια;;;να πάρουμε μεγαλύτερες ΄6+ ή είναι νωρίς ακόμη;

Εγώ εδώ και ένα μήνα χρησιμοποιώ τις 4+ με τις 3 τρύπες, γιατί είμαι άχρηστη και δεν μπόρεσα να ανοίξω τις τρύπες μόνη μου... :rolleyes: Πάντως τις δέχτηκε μια χαρά. Τώρα τελευταία έχει αρχίσει πάλι και του φεύγει πολύ γάλα όταν πίνει όμως, ενώ στην αρχή δεν του έφευγε σχεδόν καθόλου...

κορίτσια γράφτηκα κι εγώ στο facebook..ποια θα με κάνει add;;;να στείλω πμ

Στείλε και σε μένα πμ!!! :D

Ράνια και Φατσάκι να τους χιλιάσετεεεεεεεε!!!! :D

Εμείς χτες ήμασταν όλη μέρα στο δρόμο... Αύριο το αδελφάκι μου δίνει πορεία για δίπλωμα και έχουμε πάρει τους δρόμους για να βρούμε αμαξάκι... Βρήκαμε μια πολύ ωραία Fabia του '08 8,000 ευρώ... Το θέμα τώρα είναι αν θα της δώσουν δάνειο από την τράπεζα μιας και είναι ακόμα φοιτήτρια και δεν δουλεύει... Αφήστε που στη Skoda που πήγαμε ο Γιάννης ζαχάρωνε το SuperB για καινούριο ταξάκι... Τέλειο ήταν!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

fatsaki, οτι καλυτερο ευχομαι και στη μπεμπουλα σου, να ζησετε!!!!

κοριτσια, εγω στην εγκυμοσυνη πηρα 12 κιλα, ημουν 76 (με μποι 1,78 )οταν εμεινα εγκυος, οταν βγηκα απο το μαιευτηριο σε 7 μερες τα εχασα και τα 12, και σε μια βδομαδα εχασα και αλλα 6... δεν εκανα τιποτα, απλα ειχα πολυ αγχος για το μικρο που εκλαιγε ασταματητα και δεν ξεραμε τι εχει... τωρα ειμαι 71 και τρωω οτι θελω...μονο η κοιλια ειναι καπως, αλλα βαριεμαι τους κοιλιακους, αλλα να λεμε και την αληθεια και πριν την εγκυμοσυνη η κοιλια μου δεν ηταν καθολου φλατ...

ααααα, και εμενα οι Ρωσσοι αφαντοι...αλλα δεν σκαω κι'ολας..μια χαρα ειμαι και ετσι....χε χε...

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

μου λεει η παιδιατρος ας τον να κλαιει στη κουνια, θα τον παρει ο υπνος καπια στιγμη, αλλα μου φαινεται λιγι βαρβαρο αυτο, τι λετε??? ασχετα που εχουμε προβλημα με τους γειτονες, γιατι τους ενοχλει το κλαμα του..τσακωθηκα προχτες με τους απο πανω, γιατι περπατανε συνεχεια με τα τακουνια πανω και ξυπναει ο μικρος..δεν με ακουσανε και πηρα τηλ. την σπιτονικοκυρα τους, ε σας πληροφορω κοιμαται τα μεσημερια ησυχα το παιδακι μου εδω και 2 μερες..αλλα για ποσο ηρεμησανε??? εσεις εχετε προβλημα με τα μωρα και τους γειτονες????

Οσον αφορα το να καθομαστε στον ποπο μας, καθομαστε απο 3,5 μηνων, οχι μονος του ακομα με στηριγμα, εγω φοβομουμα, αλλα τοτε ηρθε η παιδιατρος και τον τραβιξε απο τα χερακια για να καθησει και γελαγε ο δικος μου, απο τοτε ειπε οτι μπορουμε να τον βαζουμε και σε καρεκλακι φαγητου...

Τατιανάκι κι εμάς μας είχε πει ο παιδίατρος να τον αφήνουμε λιγάκι στην κούνια να κλαίει, αλλά δεν το αντέξαμε...

Όσο για τους γείτονες, γράφτους κανονικά! Τι άνθρωπος πρέπει να είσαι για να κάνεις παράπονα για ένα μωράκι που κλαίει???

Εμείς ευτυχώς δεν είχαμε κανένα παράπονο. Δίπλα μας έχει γεννήσει μια κοπέλα νωρίτερα και είχε προετοιμάσει την κατάσταση φαίνεται! Αχαχαχαχ...

Κι εμένα ο μπέμπης όταν τον έχω ξαπλα προσπαθεί να σηκωθεί και δεν μπορεί ο κακομοίρης ακόμα μόνος του. :tongue:

Για το καρεκλάκι εμάς μας είπε να τον βάλουμε, μιας και η πλατούλα πέφτει και δεν είναι εντελώς όρθιος...

Τατιανάκι τέλειος ο μικρός με τη στολή! Εμείς δεν του τη φορέσαμε ακόμα.

Αλήθεια εσύ από που πήρες το αμαξάκι σου???

Φατσάκι να ζήσετε και να τα 10 χιλιάσετε.

Έμενα κάθεται αλλά θα κρατιέται από το καροτσάκι , αν αφήσει τα χεράκια του κάνει βουτήδια μπροστά ή στο πλάι. Καλά από ανάσκελα σε μπρούμυτα και ανάποδα τα κάνει και μένα όλη μέρα και περιττό να πω ότι δεν στέκεται πουθενά.

Καλά σήμερα με έχει τρελάνει στις πορ…..ές, σας γέρος 80 χρονών κάνει.

Κορίτσια και εγώ μια από τα ίδια με τις δίαιτες, αφού λέω να πάω στην δουλειά μπας και σταματήσω να τρώω.

Ρουλάκι ξέχασα να σου πω ότι αυτό που κάνει ο άντρας σου (να του δίνει να δοκιμάζει φαγητά) θέλω και εγώ να το κάνω σαν τρελή, αλλά κρατιέμαι μιας και ο γιατρός ούτε φρούτα δεν μας έχει δώσει (άσχετα εγώ του έχω φτιάξει φρουτόκρεμα αρκετές φόρες και μια του αρέσει μια όχι σίγουρα όμως του αρέσει πολύ η μπανάνα.)

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...