Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κατερινα, πες μας αυριο σε παρακαλω τι θα φας το βραδυ! Γιατι αν εγω ημουν ολη μερα με ενα μηλο και ενα μανταρινι, θα ετρωγα και τους τοιχους το βραδυ!:tongue:

Η Μαριαλενα, εδω και μια εβδομαδα που εκανε τον πυρετο απο το εμβολιο, δεν πινει γαλα. Ουτε να το δει μπροστα της, ενω πριν επινε λιτρα ολοκληρα. Τωρα πινει χυμο πορτοκαλι το πρωι, καμια φετουλα με ταχινομελο μετα ή μπισκοτακια ολικης αλεσης και το βραδυ κοιμαται ουσιαστικα νηστικη. Προσπαθω να της δινω και λιγο ψωμακι με τυρακι ή γιαουρτι με μελι.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμενα τσιριμονιες με το γαλα μου κανει τελευταια...δεν ξερω γιατι.Αν δεν το πιει ολο της δινω κι εγω λιγο τυρακι (αν εχει αφησει ολη μερα μασουλαει τυρι...) η καμια ρυζογκοφρετα

Το απογευμα γυρω στις 5 που θα παω σπιτι θα φαω κοτοπουλο με σαλατα και το βραδυ...τιποτα!Το εχω ξανακανει....

Αυριο θα πω στον Κωστα να παρει και απο τη Λαικη 5-6 μαρουλια αφου μπορω να τρωω τονους σαλατα με λιαστη ντοματα και μαρουλι!!!Το εντερο μου δεν μπορει αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...

Εγώ πάλι μπορώ να κάτσω κ νηστική όλη μέρα...:? Μέχρι στιγμής είμαι μόνο με τον καφέ...φεύγοντας παίρνω ένα θεσσαλονικής συνεταιρικό με τη Ζωή,κ μετά τρώω το απόγευμα με τον στεφ 5-6-7 ότι ώρα έρθει(γίγαντες σήμερα) κ το βράδυ αφού κοιμηθεί η μικρή 9:30-10 τρώω δημητριακά με γάλα ή κανένα τοστ μόνο με τυρί...κ κοιμάμαι στις 12....ατασθαλίες κάνω μόνο τα σουκού(συνήθως)....με σουβλάκια αν δεν πάμε πουθενά Σαββατόβραδο κ καμιά σοκολάτα Κυριακόβραδο! :?

Επεξεργάστηκαν by anna_ath
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ! :p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αυριο θα πω στον Κωστα να παρει και απο τη Λαικη 5-6 μαρουλια αφου μπορω να τρωω τονους σαλατα με λιαστη ντοματα και μαρουλι!!!Το εντερο μου δεν μπορει αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...

Αυτο αναρωτηθηκα μολις διαβασα για το μαρουλι. Πως αντεχεις? Εγω αν φαω πολυ, θα πεθανω απο τους πονους μετα.

Και οι γιγαντες μου αρεσουν, αλλα με ενοχλουν δυστυχως.

age.png age.png

Ρε κουρίτσια, τα κιλάκια μας δεν φεύγουν αν δεν τρώμε καθόλου! Απλά ταλαιπωρούμε το σώμα μας έτσι. Όλοι ξέρουμε τι να κάνουμε για να αδυνατίσουμε, ας μην επαναλαμβανόμαστε! Το θέμα είναι Η ΑΠΟΦΑΣΗ γμτ.:?

Οι περισσότερες είμαστε καθησμένες όλη μέρα σε ένα γραφείο, τρώμε βλακείες ή και τίποτα και μετά πάμε και σαβουριάζουμε τα πάντα! Κίνηση μηδέν και φαγητό σκάρτο τις περισότερες φορές! Εγώ βέβαια το τελευταίο 3 μηνο έχω φάει όσα γλυκά δεν έχω φάει όλη τη ζωή μου! Τώρα μόνο αυτά έχω καταφέρει να κόψω, αλλά το φαί, φαί!:cool:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Ελενη, ωραια η συνταγη με τις μπαρες δημητριακων, αλλα φοβαμαι οτι αν τις φτιαξω, μονο εγω θα τις φαω...!:roll:

Τί λες τώρα;

Αυτό είναι το σύνηθες σε μας. Οι υπόλοιποι συμμετέχουν απλώς "στη χαρά της δημιουργίας" και τρώνε δυο τρία κομματάκια απ' ότι φτιάχνουμε. Όμως εγώ εκτιμώ τον κόπο που έχει γίνει, μην πάει χαμένος...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Τί λες τώρα;

Αυτό είναι το σύνηθες σε μας. Οι υπόλοιποι συμμετέχουν απλώς "στη χαρά της δημιουργίας" και τρώνε δυο τρία κομματάκια απ' ότι φτιάχνουμε. Όμως εγώ εκτιμώ τον κόπο που έχει γίνει, μην πάει χαμένος...

O Kωστας εφαγε μολις 1 κουραμπιε (λεει ,εγω δεν τον ειδα να τρωει) απο αυτος που εφτιαξα.Βεβαια δεν του αρεσουν τα γλυκα..τρωει μονο παγωτο,κρεπα σοκολατα,μαρεγκες και προφιτερολ.και μαλλον η μικρη του εχει μοιασει ευτυχως!

Γεια σας από τον στραβούλιακα!!!

Ελπίζω να περάσει γρήγορα η μέρα, δεν την παλεύω χωρίς να βλέπω :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιωτάκι τέλεια τα νέα σου!! Εμείς ούτε στον οφθαλμίατρο δεν μπορούμε να πάμε, έχει λέει η κουνιάδα σεμινάριο (στα 38 θυμήθηκε να μάθει υπολογιστές) και δεν μπορεί η πεθερά να έρθει:twisted::twisted::twisted:...ας είναι καλά η γυναίκα που καθαρίζει και θα έρθει αυτή το απόγευμα να κρατήσει τα παιδιά!!

Εγώ για κιλά δε μιλάω!!! Δε με παίρνει!!:tongue::tongue: Κατερίνα όσες φορές εχω πει ότι δεν ψωνίζω γιατί θέλω ν' αδυνατίσω πρώτα, καταλήγω να μην έχω ρούχα!!!

Μόλις άκουσα ότι το καρφουρ έχει τις λίμπερο 40% πιο φθηνά...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Γιώτα πολύ σούπερ ρε συ οι γονείς σου, εύγε!

Χριστίνα το είδα μετά το κουπόνι που μου είχε έρθει απο την Παραμυθούπολη.Είχα ξεχάσει οτι λέγεται έτσι.Το έχουν πάρει κι'άλλες κοπέλες?Πότε θα πάμε βρε κορίτσια?Βέβαια είναι μακρυά όπως λέγαμε κι'εχθές για μερικές κοπέλες.
θα πάμε μάνα μου, έχε υπομονή, τώρα ανοίγει ο καιρός σιγά σιγά και θα παίρνουμε τους δρόμους :cool:
της έβαλα κ βρεγμένο πανάκι με ευκάλυπτο στο καλοριφέρ....αυτά ότι μπορώ κάνω να την ανακουφίσω λίγο....:roll:
Βάλε ολόκληρο το κατσαρολάκι με το νερό και τον ευκάλυπτο πάνω στο καλοριφέρ της. Εμένα μια φορά όλη κι όλη έχει αρρωστήσει, πέρυσι το πάσχα. Αλλά ήταν πολύ γερό κρύωμα. Οι σταγόνες otrivin έκαναν θαύματα σε συνδυασμό με τους ορούς
Καλημερα!!!Αντε βρε Γιωτα και λεω που χαθηκε αυτη, θα πηζει στη δουλεια!Μια χαρα τα νεα σου, μπραβο!!!!!

Κοριτσια....πηρα 2 κιλα, να τα χαιρομαι:twisted::twisted::twisted:Αρχιζω διαιτα αμεσως!

Επισης εχω πονολαιμο ακομα και βουλωμενα αυτια...

Πωπωπω χοντρέλα! (άει παράτα μας μωρέ!)

WN6Op3.png

Πωλινα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ξαναγυρισω στα λιμπερο!Μακραν καλυτερα για τη μικρηη οποια με τα παμπερς συνεχεια ψιλοκατουριεται στο πλάι...Μολις τελειωσουμε αυτα που εχουμε, θα παρω λιμπερο μαλλον!

Τελικα για τον πονο στα νεφρα που ειχες ρωτησες το γιατρο?

Παντως το τυφλο συστημα μια χαρα το δουλευεις!!!:mrgreen:

[/QUOTE]

Ναι, ναι...έχω κολλήσει τη μούρη μου στην οθόνη...έχω και νετμπουκ, είναι μια σταλιά και θα στραβωθώ χειρότερα νομίζω...:rolleyes::rolleyes:

Τελικα για τον πονο στα νεφρα που ειχες ρωτησες το γιατρο?

Φοβήθηκε και έφυγε...πήγα 2-3 φορές τουαλέτα και ηρέμησα! Ετσι κι' αλλιώς θα πάω δευτέρα-τρίτη και θα του το πω από κοντά.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πήγα και χτενίστηκα σ'ενα κομμωτήριο που είχα πάρει μια προσφορά και μ'έκανε να μην πω πως.Και να πω οτι ζήτησα και κάτι φοβερό.Ενα ίσιωμα.Αλλά αυτό δεν είναι ίσιωμα είναι σγουροίσιο.Τέλος πάντων αμ δεν ξέρεις και αν είναι καλό το μαγαζί που πηγαίνεις αλλά τα άλλα που έχω πάει μέχρι στιγμής μου έκαναν άψογη δουλειά.Μάλλον έτυχε.Ευτυχώς έχω εκεί μόνο άλλο ενα χτένισμα.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...