Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αυτά τα μπλουζοφορέματα μου αρέσουν κι εμένα αν και δεν έχω κανένα. Τα γλυκοκοιτάζω μου φαίνεται όμως ότι μας δείχνουν σα να είμαστε έγκυες ή κάνω λάθος;

Λαθος κανεις, εχω και μαλιστα πολυ στενα, βαζω μια ζωνη απο πανω φαρδια στην κοιλια και ειναι οτι πρεπει!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε, σε κανα μηνα???Τους τελευταιους 4 τους πεταξε η μανα μου ...καποιο λογο θα ειχε...

Ένα μήνα, μια χαρά τότε, υπάρχει ισομερής κατανομή λίπους.

Λαθος κανεις, εχω και μαλιστα πολυ στενα, βαζω μια ζωνη απο πανω φαρδια στην κοιλια και ειναι οτι πρεπει!!!!

Η φαρδιά ζώνη είναι ότι πρέπει σαν ιδέα! Αρκετά φάρδια όμως!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Η φαρδιά ζώνη είναι ότι πρέπει σαν ιδέα! Αρκετά φάρδια όμως!

Ε δε γινεται αλλιως, ετσι κι αλλιως τη βαζεις για να σπασει λιγο, ειναι μακρια και μονοκομματα...

Εκείνα που μου αρέσουν είναι κάποια άλλα τύπου μπλουζοφορέματα που είναι λίγο ριχτά και δεν τους ταιριάζει η ζώνη. Τα στενά δεν αφήνουν κάποια τμήματα του σώματος να "ξεφεύγουν"΄;

Εκείνα που μου αρέσουν είναι κάποια άλλα τύπου μπλουζοφορέματα που είναι λίγο ριχτά και δεν τους ταιριάζει η ζώνη. Τα στενά δεν αφήνουν κάποια τμήματα του σώματος να "ξεφεύγουν"΄;

Ε ενταξει, δε θα σου κοψει κιολας στα ψωμακια π.χ. αλλα αν βαλεις και τη ζωνη στο καταλληλο σημειο τα καμουφλαρεις καπως!Δεν εχεις παρα να δοκιμασεις!!!

Δεν εχεις και κανα μεγαλο προβλημα στην περιφερεια εσυ!Εγω φοραω και σε στυλ πουλοβερ ξερεις πλεκτα, αυτα δε δειχνουν!

Διαφημίσεις

Άντε πάλι τα κιλά!!! :mad: Να μιλήσω κ εγώ δηλαδή που δεν θυμάμαι πόσους μήνες έχει κολήσει η ζυγαριά??? Πρέπει να κάνω κ τις ορμονολογικές γμτ γιατί έπρεπε από τον Σεπτέμβρη να έχω πάει κ μήπως απορυθμίστηκε πάλι ο θυροειδής κ σταμάτησα να χάνω κιλά...η μάνα μου μου λέει φάε παιδάκι μου όλη μέρα νυστικιά κάθεσαι...κ εκεί η ζυγαριά δεν ξεκολάει η ριμάδα....αν δεν χάσω άλλα 10 δεν θα ησυχάσω αυτή τη φορά! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Το κακο ειναι οτι εγω ειχα ζυγιστει την περασμενη βδομαδα και με ειχε δειξει 67 οσο ημουν δλδ, δεν ειχα παρει απο το Σεπτεμβρη!Ουτε ειχα χασει βεβια...εχθες με εδειξε 69:evil::evil::evil:και υποτιθεται οτι εχω απο τη Δευτερα που προσεχω...

Το κακο ειναι οτι εγω ειχα ζυγιστει την περασμενη βδομαδα και με ειχε δειξει 67 οσο ημουν δλδ, δεν ειχα παρει απο το Σεπτεμβρη!Ουτε ειχα χασει βεβια...εχθες με εδειξε 69:evil::evil::evil:και υποτιθεται οτι εχω απο τη Δευτερα που προσεχω...

Εμ αργούν να εμφανιστούν οι κουραμπιέδες στη ζυγαριά! :P:p:p:lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μην ανησυχείς, θα είναι επειδή έχει πανσέληνο αυτές τις μέρες και επηρρεάζει την κατακράτηση υγρών.:lol:

Διαφημίσεις

http://tsibato.gr/d/2283/36euros-gia-biologiko-katharismo-aftokinitoy-poy-perilambanei-katharismo-moketas-patakia-kathismata-.htm

Επιτελους βρηκα και την προσφορα που εψαχνε ο αντρας μου!!!Παραβρωμισε το αμαξι!

Τι καλά που θα ήταν να ΄πρήζομαι΄ μόνο την πανσέληνο! :lol::lol::lol::lol:

Καλά εγώ το αφήνω φλου αλλά να αποφασίσουμε μια μέρα ε! :tongue::tongue::lol: Να πάτε στην εκδήλωση να πείτε πότε σας βολεύει...σήριαλ χιλιάδων επεισοδίων κατάντησε αυτή η συνάντηση! :rolleyes:

Κ μιας κ είπα σήριαλ...το ασημένια φεγγάρια το βλέπει καμία?? :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εγω δε βλεπω tv, την εχω πολυ χαμηλωμενη μην ξυπνησει η μικρη και δεν ακουω...επισης συνηθως βλεπει ο κωστας μπαλα οποτε χθες βραδυ ειδα λιγο μπασκετ ολυμπιακο και κοιμηθηκα...:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...