Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Χριστίνα το είδα μετά το κουπόνι που μου είχε έρθει απο την Παραμυθούπολη.Είχα ξεχάσει οτι λέγεται έτσι.Το έχουν πάρει κι'άλλες κοπέλες?Πότε θα πάμε βρε κορίτσια?Βέβαια είναι μακρυά όπως λέγαμε κι'εχθές για μερικές κοπέλες.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κοριτσόπουλα!

Σσσσσσσ η Ζωή κοιμάται στο κρεβατάκι της!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ξύπνησε βέβαια 2 φορές αλλά πήγε ο στεφ την ξάπλωσε κ συνέχισε να κοιμάται!:-D:-D:-D

Τέτοιο κρύωμα όμως ρε κορίτσια που έχει μου ρχεται να βάλω τα κλάματα....μέχρι να κοιμηθούμε που πήγαινα κ την έβλεπα βόγκαγε επειδή δεν μπορούσε να πάρει ανάσα....πήραμε κ τη μάσκα τελικά(αφού έκατσε ο στεφ μια ώρα στην ουρά του φαρμακείου:rolleyes:) κ ελπίζω να αρχίσει να βελτιώνεται μια χαρά συνεργάσιμη ήταν κ εισέπνευσε το φάρμακ;)ο....πολύ ορό,πολλά υγρά κ τα φάρμακα εννοείται μου είπε η γιατρός κ να την ενημερώσω πάλι μετά το σουκού....της έδωσα κ λίγο βουνίσιο τσάι χθες με μέλι ήπιε γύρω στα 30μλ κ αυτά με το ζόρι....της έβαλα κ βρεγμένο πανάκι με ευκάλυπτο στο καλοριφέρ....αυτά ότι μπορώ κάνω να την ανακουφίσω λίγο....:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

1506714ffjp58ffsc.gif

ποσα τσατ βρε κοπελια πια!!!!ασε τον κοσμο ησυχο λεμεεεεε!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Η Ματα Χαρι ξαναχτυπησε!:tongue:

Χριστίνα το είδα μετά το κουπόνι που μου είχε έρθει απο την Παραμυθούπολη.Είχα ξεχάσει οτι λέγεται έτσι.Το έχουν πάρει κι'άλλες κοπέλες?Πότε θα πάμε βρε κορίτσια?Βέβαια είναι μακρυά όπως λέγαμε κι'εχθές για μερικές κοπέλες.

Καθε μερα περναω απο κει, εχω παρει τα κουπονια πανω απο ενα μηνα τωρα και ακομη δεν καταφερα να τα παω. Και αν υποψιαστω οτι τσιμπησαμε την ιωση την Παρασκευη που πηγε ο Αντωνης με τη γιαγια του σε αλλο παιδοτοπο, δε θα τα ξαναπαω πουθενα...

Τέτοιο κρύωμα όμως ρε κορίτσια που έχει μου ρχεται να βάλω τα κλάματα....μέχρι να κοιμηθούμε που πήγαινα κ την έβλεπα βόγκαγε επειδή δεν μπορούσε να πάρει ανάσα....πήραμε κ τη μάσκα τελικά(αφού έκατσε ο στεφ μια ώρα στην ουρά του φαρμακείου:rolleyes:) κ ελπίζω να αρχίσει να βελτιώνεται μια χαρά συνεργάσιμη ήταν κ εισέπνευσε το φάρμακ;)ο....πολύ ορό,πολλά υγρά κ τα φάρμακα εννοείται μου είπε η γιατρός κ να την ενημερώσω πάλι μετά το σουκού....της έδωσα κ λίγο βουνίσιο τσάι χθες με μέλι ήπιε γύρω στα 30μλ κ αυτά με το ζόρι....της έβαλα κ βρεγμένο πανάκι με ευκάλυπτο στο καλοριφέρ....αυτά ότι μπορώ κάνω να την ανακουφίσω λίγο....:roll:

Περαστικα βρε Αννα! Εμεις για να βαλουμε λιγο ορο χθες εγινε η μαχη του Δραμαλη!

Καλα γινεται χαμος στα φαρμακεια με την απεργια, ουρες ολοκληρες. Κινδυνευουν κι αυτοι να κανουν καποιο λαθος με τοσο κοσμο και τοσες ωρες εφημερειας...

age.png age.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Χαθηκα λίγο αλλα εχω πήξει στη δουλεια, το απόγευμα κανω βολτες και δουλιτσες με την Ιλιανα, και το βραδυ πια, δεν βλεπω μπροστα μου, αλλα συνηθως το κλεινετε νωρις το καφε. Σας διαβαζω ομως. Ξερω τα νεα σας.

Χριστινακι μπραβο που περασατε ωραια. Ανανεωθηκατε φανταζομαι ε?

Αννουλα περαστικά στη Ζωούλα. Βαλτης κι ενα μαξιλαρακι κατω απο το στρωμα ωστε να εχει μια ελαφρια κληση και να μην πνιγεται με τις μυξες της. Θα τη βοηθήσει αρκετα.

Την Ιλιανα την είδε ο παιδιατρος (του σταθμού) την Τετάρτη και ειπε οτι παει πολυ καλα (να ειναι καλα η αγωγή του ωρυλά που της ξεκίνησα) και την γλιτωσαμε την ωτιτιδα. Αρα είναι όλα καλα. Ειναι πολυ πιο επικοινωνιακή μερα με τη μερα. Μετραει μονη της πια μεχρι το δεκα παρακαλώ. Και τραγουδαει επισης το κουνελάκι, το γυρω γυρω ολοι, το ακαντου (ντου-ντου-ντου) και λίγο από gummy bear και bebe lilly.

Σημερα ειναι στη γιαγια της (πεθερα μου), απο χτες το απογευμα συγκεκριμενα, γιατι σημερα εχουμε το κοπη τη πιττα σε ενα κτημα στη Βαρυπομπη (θα φυγουμε στις 2) οποτε δεν θα μπορουσα να την παρω απο το σταθμο κι ετσι κατοικοεδρευει απο εχτες εκει. Ο Νικος ειναι στο Παρίσι απο την Τετάρτη και γυρνάει σημερα το βράδυ. Σκεφτομουν να μην παω να παρω τη μικρη και το βραδυ να παω να τον παρω απο το αεροδρομιο, να του κανω έκπληξη.

Και το σημαντικοτερο δεν σας το ειπα.

Με ειδε η μαμα μου που κοντευω να πεσω κατω απο την κουραση, και συμφωνησαμε 1-2 απογευματα την εβδομαδα να πηγαινει να την παιρνει ο μπαμπας μου απο το σταθμο και να καθεται στο σπιτι των γονιων μου και να μου την φερνουν το βραδυ, ετοιμη (και μπανιαρισμενη) για ύπνο. Περιττο να σας πω οτι οταν μου το προτεινε η μαμα μου συμφωνησα με χιλια. Κι ετσι απο τη Δευτερα, θα εχω κι εγω 1-2 απογευματα την εβδομαδα ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Συν οτι μου ειπε οτι εκεινες τις μερες θα μου στελνει και φαγητο. Να ειναι καλα ο μπαμπας μου που βγηκε στη συνταξη και ειναι ευκολοκινητος με το αυτοκινητο και θα κανει τα πανω κατω. Εννοειται οτι στο αυτοκινητό του υπαρχει καθισματακι για την Ιλιάνα.

Ετσι και η Ιλιανα θα αλλαζει παραστασεις (γιατι αισθανομαι οτι και αυτή βαριεται τα ιδια και τα ιδια) και οι γονεις μου θα την βλεπουν, συν οτι αφου εχουν ολα τα κομφορ εκει (παρκοκρεββατο κλπ) χαλαρα μπορει να μενει και κανα βραδυ εκει να μένουμε - βγαινουμε κι εμεις με το Νικο λιγο τα δυο μας.

Ουφ αυτά, σας έπρηξα, το ξερω, αλλα ειχα πολλα να σας πω.

4Rnfp3.png

Μαριάννα χθες έδωσα 2 ορούς στα χέρια της Ζωής κ προσπαθούσε να μου βάλει ορό στη μύτη κ εγώ έβαζα στη δικιά της...μια χαρά τα καταφέραμε κ συνεχίζουμε έτσι αφού κάθεται! ;)

Γιώτα μια χαρά σε βρίσκω..μπράβο στους γονείς σου!!! ;) Κ εγώ σκέφτομαι να την έχω 2 εβδομάδες τη Ζωή κ την τρίτη να τη στέλνω στη πεθερά κ να την παίρνουμε για ύπνο σπίτι μας βράδυ παρά βράδυ...οφείλω να το ομολογήσω ότι ξεκουράστηκα αρκετά αυτές τις μέρες που έλειπε τα απογεύματα κ τώρα ούτε οι γκρίνιες τις με ενοχλούν,ούτε η μία ώρα που θέλει να κοιμηθεί,ούτε που την κυνηγάω συνέχεια για να αλλάξουμε πάνα,ούτε να μαζεύω φαγητά από τα πατώματα...ΤΙΠΟΤΑ δεν με κουράζει! :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!Αντε βρε Γιωτα και λεω που χαθηκε αυτη, θα πηζει στη δουλεια!Μια χαρα τα νεα σου, μπραβο!!!!!

Κοριτσια....πηρα 2 κιλα, να τα χαιρομαι:twisted::twisted::twisted:Αρχιζω διαιτα αμεσως!

Επισης εχω πονολαιμο ακομα και βουλωμενα αυτια...

2869108rqnrmxmdpo.gif

Και το σημαντικοτερο δεν σας το ειπα.

Με ειδε η μαμα μου που κοντευω να πεσω κατω απο την κουραση, και συμφωνησαμε 1-2 απογευματα την εβδομαδα να πηγαινει να την παιρνει ο μπαμπας μου απο το σταθμο και να καθεται στο σπιτι των γονιων μου και να μου την φερνουν το βραδυ, ετοιμη (και μπανιαρισμενη) για ύπνο. Περιττο να σας πω οτι οταν μου το προτεινε η μαμα μου συμφωνησα με χιλια. Κι ετσι απο τη Δευτερα, θα εχω κι εγω 1-2 απογευματα την εβδομαδα ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Συν οτι μου ειπε οτι εκεινες τις μερες θα μου στελνει και φαγητο. Να ειναι καλα ο μπαμπας μου που βγηκε στη συνταξη και ειναι ευκολοκινητος με το αυτοκινητο και θα κανει τα πανω κατω. Εννοειται οτι στο αυτοκινητό του υπαρχει καθισματακι για την Ιλιάνα.

Ετσι και η Ιλιανα θα αλλαζει παραστασεις (γιατι αισθανομαι οτι και αυτή βαριεται τα ιδια και τα ιδια) και οι γονεις μου θα την βλεπουν, συν οτι αφου εχουν ολα τα κομφορ εκει (παρκοκρεββατο κλπ) χαλαρα μπορει να μενει και κανα βραδυ εκει να μένουμε - βγαινουμε κι εμεις με το Νικο λιγο τα δυο μας.

Απίθανη η πρόταση της μαμάς σου, θα ανασάνεις λίγο,το χρειάζεσαι!

Και μια και ειπαμε για ρουχα παιδικα και εκπτωσεις, εχω να σας πω τα παρακατω (τωρα που εχω χρονο και ορεξη:tongue:):

Στις εκπτωσεις, καθως και οταν αλλαζετε δωρα για μεγαλυτερα για επομενες χρονιες:

Απο παπουτσια στα αγορια παρτε απλα με βελκρο και οχι μποτακια ή πεδιλα, στα κοριτσια τα απλα με τη μπαρετουλα, οχι μποτες ή πεδιλα.

Συνηθως βεβαια δεν αλλαζουν τοσο πολυ νουμερα και αν φετος το χειμωνα φοραει πχ 22, του χρονου μαλλον θα φοραει το 24, μπορει ομως και το 23.

Προτιμηστε παντως τα ουδετερα που μπορει να φορεσει σχεδον ολες τις εποχες.

Στα ρουχα: Παρτε ρουχα επισης καπως ουδετερα, ωστε το παιδι να τα φοραει ολο το χρονο πλην του κατακαλοκαιρου.

Δηλαδη βαμβακερα ρουχα φοριουνται ολο το χρονο, εκτος του καυσωνα.

Στα αγορια παιρνουμε βαμβακερα τισερτς μακρυμανικα ή (ακομα πιο ωραια) μακρυμανικα πολο, περιπου 5 ειναι αρκετα. Προσθετουμε μια πλεκτη καζακα και/ή ενα πλεκτο πουλοβερ και/ή μια ζακετα και ετσι το ντυνουμε το αγορακι πιο χοντρα ή πιο ελαφρια.

Αγοραζουμε ενα ψιλο μπουφαν που του χρειαζεται ολο τον χρονο πλην της βαρυχειμωνιας.

Ενα παλτο ή μπουφαν (αναλογα τα γουστα) για τον βαρυ χειμωνα.

Επτα κοντομανικα κουμπωτα εσωρουχα κι ας ειναι και λιγο πιο μεγαλα.

Ενα τζιν παντελονι. Ενα κοτλε για πιο πολυ κρυο και ενα/δυο βαμβακερα που επισης φοριουνται συνεχεια.

Καλτσες, πυτζαμες βαμβακερες.

Προσωπικα αντι για πυτζαμες στο αγορι παιρνω βαμβακερες φορμες, οποτε εχουν διπλη χρηση.

Κοριτσια τωρα:

Ενα πολυ καλο φορεμα για γενεθλια, χριστουγεννα, γιορτες.

Ενα ψιλοκαλο φορεμα για παρτυ και καλεσματα.

Ενα καθημερινο φορεμα.

Δυο φορμες για σχολειο ή παιδικη χαρα. Προτιμηστε αυτες που ειναι με ζακετα με φερμουαρ απο πανω, ωστε επισης να εχουν πολλες χρησεις.

Τζιν παντελονι, δυο υφασματινα παντελονια, ενα πιο ζεστο κοτλε, εσωρουχα, ζακετα, πουλοβερ, παλτο, μπουφαν, ψιλο μπουφαν, 7 περιπου μακρυμανικες βαμβακερες μπλουζες και καμμια φουστιτσα.

Τις φουστες και τα φορεματα να τα παιρνετε σχετικα μακρια.

Δηλαδη να τα φοραει τωρα στο γονατο, του χρονου στο μεσο του ποδιου και μετα μινι.

Επισης τα παντελονια (αγορια - κοριτσια) παρτε τα και λιγο πιο μακρια.

]Τα γυρνατε απο κατω και τα σφιγγετε στη μεση, αφου πλεον ολα εχουν λαστιχο με κουμπια.

Μην πετατε τα παντελονια των κοριτσιων (ειδικα τα καλοκαιρινα) γιατι μολις βγαλουνε την πανα, θα τους κανουν παλι και αν ειναι και λιγο κοντα, θα ειναι ωραια καπρι.

Προτιμηστε ουδετερα υφασματα στα φορεματα, ωστε να μπορει να τα φοραει σχεδον ολο το χρονο ειτε βαζοντας μπυζα ειτε αμανικα.

Παρτε ενα απλο λευκο πουκαμισο. Μπαινει μεσα απο φορεματα, πανω απο φουστες και παντελονια, μεσα απο καζακες και ζακετες.

Μην πετατε καλοκαιρινα φορεματα με τιραντακια. Φοριουνται σαν τυνικ μετα.

Τα πλεκτα χειμωνιατικα φορεματα φοριουνται μετα σαν πουλοβερ.

Αυτα μου ρχονται τωρα...

Αυτά τα σκέφτηκες μόνη σου ή τα έχεις κάπου σημειώσει; Γιατί αν τα σκέφτηκες τη στιγμή που τα έγραψες μιλάμε για μυαλό με οργάνωση εγκυκλοπαίδειας!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημερα!!!Αντε βρε Γιωτα και λεω που χαθηκε αυτη, θα πηζει στη δουλεια!Μια χαρα τα νεα σου, μπραβο!!!!!

Κοριτσια....πηρα 2 κιλα, να τα χαιρομαι:twisted::twisted::twisted:Αρχιζω διαιτα αμεσως!

Επισης εχω πονολαιμο ακομα και βουλωμενα αυτια...

Περαστικά!

Εγώ πήγα και αγόρασα ένα φόρεμα για ένα γάμο αυτό το Σάββατο καθώς δεν.... κανένα από τα καλά μου ρούχα.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Περαστικά!

Εγώ πήγα και αγόρασα ένα φόρεμα για ένα γάμο αυτό το Σάββατο καθώς δεν.... κανένα από τα καλά μου ρούχα.

Αστα να πανε...εγω δεν ξερω τι να κανω.Να ψωνισω κανενα παντελονι τωρα που ειναι και εκπτωσεις η να περιμενω να χασω 6 κιλα μηπως και ξαναμπω στα παλια μου??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...