Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ήρθα κ εγώ....Η Ζωή είναι πάρα πολύ χάλια...βήχει διαρκώς,έκανε λίγο εμετό ο οποίος ήταν μόνο φλέματα!Το απόγευμα εφημερέυει το φαρμακείο που είναι δίπλα μου θα πάω να δω μήπως μπορεί να μου βρει μάσκα για το μηχάνημα κ να με εξυπηρετήσει αλλιώς θα πάρω την παιδική μάσκα να τελειώνουμε κ να κάνει τις εισπνοές τώρα που δεν θα ξαναπάει στη πεθερά μου....έχει βγει τελείως εκτός προγράμματος δεν έτρωγε φρούτο το πρωί κ ζήταγε κοκολάτα(σοκολάτα) κ τι να σας λέω τώρα:?....πήρα κ την πεθερά να την ξαναρωτήσω αν έβηχε χθες κ μου λέει όχι:confused:....έκανε όμως μου λέει λίγο εμετό με φλέμα αλλά ξέχασα να στο πω:?....εντάξει από τη μία είμαι έξαλλη αλλά από την άλλη ας λέω κ ευχαριστώ που την κράτησε τόσες μέρες για να γίνει καλά η μάνα μου!:rolleyes:

Για τον παιδότοπο που λες demykoo για μένα είναι αδύνατο καθώς δεν παίζει να με φέρει ο στεφ τόσο μακρυά να γυρίσει Πειραιά κ να ξανάρθει να μας πάρει....:roll:

Τελικά μιλάμε για Σάββατο πλέον????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ήρθα κ εγώ....Η Ζωή είναι πάρα πολύ χάλια...βήχει διαρκώς,έκανε λίγο εμετό ο οποίος ήταν μόνο φλέματα!Το απόγευμα εφημερέυει το φαρμακείο που είναι δίπλα μου θα πάω να δω μήπως μπορεί να μου βρει μάσκα για το μηχάνημα κ να με εξυπηρετήσει αλλιώς θα πάρω την παιδική μάσκα να τελειώνουμε κ να κάνει τις εισπνοές τώρα που δεν θα ξαναπάει στη πεθερά μου....έχει βγει τελείως εκτός προγράμματος δεν έτρωγε φρούτο το πρωί κ ζήταγε κοκολάτα(σοκολάτα) κ τι να σας λέω τώρα:?....πήρα κ την πεθερά να την ξαναρωτήσω αν έβηχε χθες κ μου λέει όχι:confused:....έκανε όμως μου λέει λίγο εμετό με φλέμα αλλά ξέχασα να στο πω:?....εντάξει από τη μία είμαι έξαλλη αλλά από την άλλη ας λέω κ ευχαριστώ που την κράτησε τόσες μέρες για να γίνει καλά η μάνα μου!:rolleyes:

Για τον παιδότοπο που λες demykoo για μένα είναι αδύνατο καθώς δεν παίζει να με φέρει ο στεφ τόσο μακρυά να γυρίσει Πειραιά κ να ξανάρθει να μας πάρει....:roll:

Τελικά μιλάμε για Σάββατο πλέον????

Δεν το βαζεις Σαββατο 5 η 12/2???Πιστευω μεχρι τοτε να ειναι καλα τα αρρωστουλια!Περαστικα στη Ζωιτσα και παλι!Καλα για την πεθερα δε σχολιαζω!

5/2 έχει γενέθλια ο άντρας μου :? 12/2 λογικά μπορώ αν κ θα πρέπει να μείνει η γυναίκα που μου καθαρίζει μόνη της εδώ μέχρι να μας φέρει ο στεφ αλλά εντάξει της έχω μια σχετική εμπιστοσύνη!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Yπαρχει περιπτωση να δεχτει ενω συνεργαζεται με το μητερα???Μακαρι!!!Παντως απ'οτι μας ειπε η γυναικα (η οποια συμπτωματικα το 3ο της παιδι γεννησε εκει) ειναι ολοκαινουργιο,καθαρο μια χαρα!

Αν θυμάμαι καλά, μου είχε πει ότι έχει ξεγεννήσει και στο γαία (μιλούσαμε για διαφορές τιμών) αλλά τότε ήταν περίπου οι ίδιες και στα δύο. Θα δούμε την επόμενη εβδομάδα που θα πάω!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Για μένα είναι κοντά η Αγ.Παρασκευή αλλά δεν το σκέφτηκα και για σας,έχετε δίκιο είναι λίγο μακρυά και ειδικά απο Πειραιά,στην άλλη άκρη.Τελικά για Σάββατο λέτε?Βάλτε το οπότε μπορείτε,εγώ δεν έχω κάτι και μπορώ Σάββατο πρωί και απόγευμα αν θέλετε και θα έλεγα και για Κυριακή απόγευμα αν είναι,εγώ την πηγαίνω Κυριακή απόγευμα στον παιδότοπο.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Για μένα είναι κοντά η Αγ.Παρασκευή αλλά δεν το σκέφτηκα και για σας,έχετε δίκιο είναι λίγο μακρυά και ειδικά απο Πειραιά,στην άλλη άκρη.Τελικά για Σάββατο λέτε?Βάλτε το οπότε μπορείτε,εγώ δεν έχω κάτι και μπορώ Σάββατο πρωί και απόγευμα αν θέλετε και θα έλεγα και για Κυριακή απόγευμα αν είναι,εγώ την πηγαίνω Κυριακή απόγευμα στον παιδότοπο.

Σε ποιον την πηγαινεις???Αυτο που ειπες με το κουπονι ειναι μονο απογευματα, το ειδες ετσι??

Κας με όλα αυτά που έγραψες μου θύμισες τη λίστα μαιευτηρίου που ετοιμάζαμε κάποτε...θυμάσαι?

κι εμενα αυτο μου θυμισε την ωρα που τα εγραφα.

Αχ!!!

Θελω κι αλλο μου φαινεται:rolleyes:

Μαράκι τώρα που εγραψες "μαιευτήριο", να ρωτησω κάτι....ξέρετε κάτι (θετικο ή αρνητικό) για το ΓΑΙΑ?? Α, και μήπως ξέρετε κάποιο καλό και σοβαρό κατάστημα οπτικών?

Για οπτικα παντα παω στον σταυρου και παντα ειμαι ικανοποιημενη

Για το γαια δεν εχω ακουσει τιποτα.

Eμενα μου θυμισε λιστα ενδυματος για κατασκηνωση:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και αυτο σωστο:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Ο βηχας ειναι απο τα φλεμματα.

Φυσ. ορο στη μυτη, εισπνοη με αερολιν που ειναι πιο αθωο και χαμομηλακι χλιαρο με μελι και λιγο λεμονι για να μαλακωσουν και να σπασουν τα φλεμματα.

Οχι φαγητο αν δεν ζηταει και αν ζηταει δινουμε ελαφρυ και ψιλονοσοκομειακο πχ φιδε, λαπα κλπ.

Και περαστικα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ξέρει καμιά, αν επιδοτούνται οι εκπαιδευτικοί για βρεφονηπιακό σταθμό (και ιδιωτικό); Το ψάχνω, οι γιαγιάδες έχουν κλατάρει με τον Παναγιώτη..!!

Καλησπέρα, κιόλας.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Αννα περαστικά στη μικρή.

Κατερίνα την πηγαίνω στο PARACHUTE στα Μελίσσια που είναι κοντά μου.Είναι πολύ καθαρός και ωραίος χώρος.Εχει και ειδικό χώρο ΄για τους καπνίζοντες που έχουν όμως οπτική επαφή μέσα στο χώρο.

SI5Yp3.png

την είδατε την προσφορά για τον παιδότοπο που έβαλα?
Είναι ο ίδιος παιδότοπος που είχα δώσει λινκ (που είχε ξαναδώσει κι η Μαριάννα) με την προσφορά για δωρεάν είσοδος γνωρίμιας γονιός-παιδί (για καθημερινές). Δεν είχατε συμπληρώσει την αίτηση;
Προσωπικα αντι για πυτζαμες στο αγορι παιρνω βαμβακερες φορμες, οποτε εχουν διπλη χρηση..
Αυτό κάνω κι εγώ. Σήμερα πήγα κι εγώ mall ν'αλλάξω κάτι δώρα του μικρού στο Lapin. Τελικά του πήρα ένα μπουφάν Νο 4 (μωβ εννοείται) για αργότερα και μια φόρμα μπλε (το παντελόνι). Και τα δύο έκαναν 90 ευρώ :rolleyes: Ευτυχώς τα έφερα τσίμα τσίμα κι έδωσα μια διαφορά 5 ευρώ. Κι εγώ τα παλιότερα μακώ του τα φοράω στο σπίτι (ακόμα φοράει 12αρι, το 18 του είναι λίγο μακριούτσικο).

Άλλαξα κι ένα δώρο (σκουλαρίκια) στο φολί φολί και ευτυχώς βρήκα ένα δαχτυλίδι ακριβώς στην ίδια τιμή. Έψαχνα ώρα πάντως γιατί τα μεγάλα νούμερα είχαν εξαφανιστεί. Βρήκα βέβαια κι ένα πιο του γούστου μου (γκουμούτσα, τεράστιο) αλλά επειδή ήταν ελαφρώς στενότερο και +15 ευρώ, προτίμησα το άλλο.

Επίσης μου κακοφάνηκε που ήπια καφέ με 4+ ευρώ!!! (άσχετο, είμαι Ρώμη ακόμη στις τιμές και συγκρίνω)

Μαράκι τώρα που εγραψες "μαιευτήριο", να ρωτησω κάτι....ξέρετε κάτι (θετικο ή αρνητικό) για το ΓΑΙΑ?? Α, και μήπως ξέρετε κάποιο καλό και σοβαρό κατάστημα οπτικών?
Για το μαιευτήριο δεν ξέρω αλλά επειδή νοσηλεύτηκε ο μπαμπάς μου στο Ντυνάν (του Ντυνάν δεν είναι; ), έχω πολύ καλές εντυπώσεις.

Για οπτικά, αν θες πήγαινε στο golden hall στα grandoptical που είναι υπεύθυνος ο ξάδερφός μου, να σε εξυπηρετήσει. Πες μου όταν και αν θες να πας για να τον πάρω τηλ.

Κορίτσια, ξέρει καμιά, αν επιδοτούνται οι εκπαιδευτικοί για βρεφονηπιακό σταθμό (και ιδιωτικό); Το ψάχνω, οι γιαγιάδες έχουν κλατάρει με τον Παναγιώτη..!!

Καλησπέρα, κιόλας.

Οχι αλλά υποθέτω θα μάθεις και θα μας πεις :mrgreen:

Πειράζει που βαριέμαι παράφορα να δουλέψω;;;

Οσο για το ταξίδι Δήμητρα, επειδή οι γονείς μου τον κρατάνε καθημερινά όσο λείπουμε δουλειά, είναι εξοικιωμένος μαζί τους, οπότε δεν ζορίστηκα τόσο να το αποφασίσω. Πιο πολύ ζόρι τράβηξα επειδή θα έλειπε σε μένα. Αλλά οκ, το ξεπερνάς κάπως την δεύτερη μέρα και χαλαρώνεις. Αλλά γυρνώντας είδα ότι του λείψαμε κι έτσι πάνω από 2 μέρες δεν τον ξαναφήνω. Το έκανα το καλοκαίρι που δουλεύαμε κι ήταν στο εξοχικό με τους γονείς μου, αλλά ήταν μικρότερος, τώρα έχει μεγαλύτερη αντίληψη και άρα μας αναζητά πιο έντονα.

WN6Op3.png

Xριστινάκι, το θυμήθηκα κι' εγώ για τον ξάδερφο, αφού είχα κάνει την ερώτηση βέβαια...:tongue::tongue::tongue: Θα σου πω πάντως, thanks! Μάλλον Σαββατο θα πάμε, μας βολεύει όλους :wink:
Καλά, όποτε κι αν πας, θα του πω εγώ ότι θα έρθει μια ξανθιά μαμά και θα σε καταλάβει ;)

Ποιος είπε ότι η περίοδος μειώνεται και ως ροή και ως πόνος μετά την γέννα; :evil:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...