Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Δημητρα 4,5 ευρω το φορμακι σου βγηκε!Μια χαρα ειναι!

Αννα μην την πας κανα μηνα μετα τη συναντηση για παιδοτοπο...βαλτη 2 βδομαδες μετα, κριμα ειναι τα καημενα, πρεπει να παιξουν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και τα gap έχουν ωραία φορμάκια και έχουν εκπτώσεις από όσο γνωρίζω. Τα mothercare όμως, είναι τα καλύτερα από όσα έχω πάρει σε ποιότητα.

κι'εγώ γι'αυτό τα πήρα γιατί είχα πάρει και απο jumbo και απο αλλού και τώρα έχουν ξεχειλώσει με τον καιρό.Και παλιά που είχα πάρει mothercare είχαν κρατήσει και τα έπλενα και δεν παθαίνανε τίποτα.

SI5Yp3.png

Και τα gap έχουν ωραία φορμάκια και έχουν εκπτώσεις από όσο γνωρίζω. Τα mothercare όμως, είναι τα καλύτερα από όσα έχω πάρει σε ποιότητα.

Θα πάω gap, θέλω ν' αλλάξω κατι και θα δω. Thanks!! Kαι εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα φορμάκια της mothercare. Δεν έχουν πάθει τίποτα, παρά τα άπειρα πλυσίματα.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κασσιανή έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Έτσι το βλέπουν οι γιαγιάδες. Η πεθερά μου πάλι είναι πολύ πιο αυστηρή σε τέτοια θέματα. Εγώ βρίσκομαι κάπου στη μέση! Δεν λέω βέβαια ότι η μικρή δεν περνάει καλά, το αντίθετο μάλιστα!Αλλά θέλω σε κάποια πράγματα να μάθει λίγο πειθαρχεία, κάτι που στη μαμά μου δεν το βλέπω! Της έχει φοβερή αδυναμία και την κάνει ότι θέλει!

Πάντως από Φθινόπωρο που η μικρή θα έχει κλείσει τα 2 θα κοιτάξω για παιδικό!

Ετσι ειναι οι γιαγιαδες:D

Δεν ειναι και κακο, ειναι μια ωραια αναμνηση για τα παιδια να θυμουνται τα χατιρια της γιαγιας.

Απλα οταν η γιαγια εχει και την καθημερινη φροντιδα του παιδιου, καλο ειναι να υπαρχει και καποια πειθαρχια.

Εκει γυρω στα 2,5 παντως εχουν μεγαλη αναγκη απο παιδακια.

Η παιδικο ή καθημερινα σε παιδικη χαρα.

Πόλινα μου τι θα κάνεις χωρίς γυαλιά? Εγώ 4 βαθμούς έχω και ... χάνομαι χωρίς αυτά :shock::roll: Τα γυαλιά σου έχουν σπάσει?

Μακάρι να είχα λεφτά για laser!

Κι εγω 4,5 και δε βλεπω τιποτα χωρις γυαλια.

Υποτιθεται οτι με την ιδιωτικη ασφαλεια που εχω μπορω να κανω το λειζερ με μολις 1000 ευρω.

Αλλα φοβαμαι πολυ βρε παιδια.

Υπαρχει κινδυνος αποκολλησης και ο αντρας μου το επαθε:confused:

Να μου πεις ποσο γκαντεμηδες να ειμαστε και να το παθουμε και οι δυο?

Που ξερεις:rolleyes::tongue:

Λοιπόν άνοιξα τα φορμάκια που πήρα της μικρής και μου φαίνονται αρκετά μεγάλα.Της τα πήρα 24-36.Μου φαίνεται θα τα κρατήσω και θα πρέπει να της πάρω το 18-24 για να της είναι καλά.

Ειναι μεγαλα τα νουμερα της mothercare.

Και μια και ειπαμε για ρουχα παιδικα και εκπτωσεις, εχω να σας πω τα παρακατω (τωρα που εχω χρονο και ορεξη:tongue:):

Στις εκπτωσεις, καθως και οταν αλλαζετε δωρα για μεγαλυτερα για επομενες χρονιες:

Απο παπουτσια στα αγορια παρτε απλα με βελκρο και οχι μποτακια ή πεδιλα, στα κοριτσια τα απλα με τη μπαρετουλα, οχι μποτες ή πεδιλα.

Συνηθως βεβαια δεν αλλαζουν τοσο πολυ νουμερα και αν φετος το χειμωνα φοραει πχ 22, του χρονου μαλλον θα φοραει το 24, μπορει ομως και το 23.

Προτιμηστε παντως τα ουδετερα που μπορει να φορεσει σχεδον ολες τις εποχες.

Στα ρουχα: Παρτε ρουχα επισης καπως ουδετερα, ωστε το παιδι να τα φοραει ολο το χρονο πλην του κατακαλοκαιρου.

Δηλαδη βαμβακερα ρουχα φοριουνται ολο το χρονο, εκτος του καυσωνα.

Στα αγορια παιρνουμε βαμβακερα τισερτς μακρυμανικα ή (ακομα πιο ωραια) μακρυμανικα πολο, περιπου 5 ειναι αρκετα. Προσθετουμε μια πλεκτη καζακα και/ή ενα πλεκτο πουλοβερ και/ή μια ζακετα και ετσι το ντυνουμε το αγορακι πιο χοντρα ή πιο ελαφρια.

Αγοραζουμε ενα ψιλο μπουφαν που του χρειαζεται ολο τον χρονο πλην της βαρυχειμωνιας.

Ενα παλτο ή μπουφαν (αναλογα τα γουστα) για τον βαρυ χειμωνα.

Επτα κοντομανικα κουμπωτα εσωρουχα κι ας ειναι και λιγο πιο μεγαλα.

Ενα τζιν παντελονι. Ενα κοτλε για πιο πολυ κρυο και ενα/δυο βαμβακερα που επισης φοριουνται συνεχεια.

Καλτσες, πυτζαμες βαμβακερες.

Προσωπικα αντι για πυτζαμες στο αγορι παιρνω βαμβακερες φορμες, οποτε εχουν διπλη χρηση.

Κοριτσια τωρα:

Ενα πολυ καλο φορεμα για γενεθλια, χριστουγεννα, γιορτες.

Ενα ψιλοκαλο φορεμα για παρτυ και καλεσματα.

Ενα καθημερινο φορεμα.

Δυο φορμες για σχολειο ή παιδικη χαρα. Προτιμηστε αυτες που ειναι με ζακετα με φερμουαρ απο πανω, ωστε επισης να εχουν πολλες χρησεις.

Τζιν παντελονι, δυο υφασματινα παντελονια, ενα πιο ζεστο κοτλε, εσωρουχα, ζακετα, πουλοβερ, παλτο, μπουφαν, ψιλο μπουφαν, 7 περιπου μακρυμανικες βαμβακερες μπλουζες και καμμια φουστιτσα.

Τις φουστες και τα φορεματα να τα παιρνετε σχετικα μακρια.

Δηλαδη να τα φοραει τωρα στο γονατο, του χρονου στο μεσο του ποδιου και μετα μινι.

Επισης τα παντελονια (αγορια - κοριτσια) παρτε τα και λιγο πιο μακρια.

]Τα γυρνατε απο κατω και τα σφιγγετε στη μεση, αφου πλεον ολα εχουν λαστιχο με κουμπια.

Μην πετατε τα παντελονια των κοριτσιων (ειδικα τα καλοκαιρινα) γιατι μολις βγαλουνε την πανα, θα τους κανουν παλι και αν ειναι και λιγο κοντα, θα ειναι ωραια καπρι.

Προτιμηστε ουδετερα υφασματα στα φορεματα, ωστε να μπορει να τα φοραει σχεδον ολο το χρονο ειτε βαζοντας μπυζα ειτε αμανικα.

Παρτε ενα απλο λευκο πουκαμισο. Μπαινει μεσα απο φορεματα, πανω απο φουστες και παντελονια, μεσα απο καζακες και ζακετες.

Μην πετατε καλοκαιρινα φορεματα με τιραντακια. Φοριουνται σαν τυνικ μετα.

Τα πλεκτα χειμωνιατικα φορεματα φοριουνται μετα σαν πουλοβερ.

Αυτα μου ρχονται τωρα...

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Επισης τις μακρυμανικες βαμβακερες μπλουζες που τους ειναι λιγο κοντες, μπορουν να τις φορανε μεσα στο σπιτι για πυτζαμα., οπως και τις λιγο κοντες φορμες.

yey2p2.png BN4cp2.png

Επισης τις μακρυμανικες βαμβακερες μπλουζες που τους ειναι λιγο κοντες, μπορουν να τις φορανε μεσα στο σπιτι για πυτζαμα., οπως και τις λιγο κοντες φορμες.

Χαχαχαχαχα Να δεις πόσες κοντές και τρύπιες στο γόνατο φόρμες φοράει ο βαγγος μέσα στο σπίτι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μαράκι τώρα που εγραψες "μαιευτήριο", να ρωτησω κάτι....ξέρετε κάτι (θετικο ή αρνητικό) για το ΓΑΙΑ?? Α, και μήπως ξέρετε κάποιο καλό και σοβαρό κατάστημα οπτικών?

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Πάντως ρε παιδιά σε όσα μαγαζιά πήγα να ψωνίσω της μικρής, ότι μου έρεσε δεν υπήρχε νούμερο. Και δεν έχει μια βδομάδα που αρχίσαν οι εκπτώσεις. Να δω πότε θα ξαναβγω τώρα! :rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κας με όλα αυτά που έγραψες μου θύμισες τη λίστα μαιευτηρίου που ετοιμάζαμε κάποτε...θυμάσαι?

Eμενα μου θυμισε λιστα ενδυματος για κατασκηνωση:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πολα γεννησε μια γνωστη μας εκει τον Ιουνιο, εμεινε πολυ ευχαριστημενη!Αυτα ξερω μονο!!Οσο για γυαλια εμεις στο Μεταξα στην Ομονοια παμε,εφτιαξε ο Κωστας προσφατα...ειναι και πελατης μας στη δουλεια και μου κανει καλη εκπτωση!

Demykou μια στο τοσο που τα παμε παιδοτοπο σιγα μωρε, ας πληρωσουμε και 3 ευρω παραπανω και τον καφε μας που λεει ο λογος...Τις καθημερινες ολοι 4 ευρω εχουν!Ειναι και ψιλομακρια η Αγ.Παρασκευη...νομιζω....

Να πω και την αληθεια...εχω μπλοκαρει τη χρεωστικη εδω και καιρο στα body shop....

Τhanks Kατερινάκι! Το σκέφτομαι αρκετά για Γαία, διότι το μητέρα έχει ξεφύγει στις τιμές..μένει βέβαια να ρωτήσω το γιατρό μου, γιατί λογαριάζω χωρίς τον ξενοδόχο!!:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Τhanks Kατερινάκι! Το σκέφτομαι αρκετά για Γαία, διότι το μητέρα έχει ξεφύγει στις τιμές..μένει βέβαια να ρωτήσω το γιατρό μου, γιατί λογαριάζω χωρίς τον ξενοδόχο!!:tongue::tongue:

Yπαρχει περιπτωση να δεχτει ενω συνεργαζεται με το μητερα???Μακαρι!!!Παντως απ'οτι μας ειπε η γυναικα (η οποια συμπτωματικα το 3ο της παιδι γεννησε εκει) ειναι ολοκαινουργιο,καθαρο μια χαρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...