Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Aννα καλυτερα να το ακυρωσουμε τελειως για τον παιδοτοπο...δε μας θελει...:roll:

Εγώ λέω να κανονίσουμε μετά από έναν μήνα κ ίσος Σάββατο πρωί καλύτερα ώστε να μπορέσουν όσες θέλουν να έρθουν να οργανώσουν το πρόγραμμά τους! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ λέω να κανονίσουμε μετά από έναν μήνα κ ίσος Σάββατο πρωί καλύτερα ώστε να μπορέσουν όσες θέλουν να έρθουν να οργανώσουν το πρόγραμμά τους! ;)

Ναι, γιατι οχι???Σαββατο σιγουρα θα βολεψει και περισσοτερες.

Καλημέρα

Και το φατσάκι μου είναι αρρωστούλι από εχθές. Έχει δέκατα - ευτυχώς - και έχει και διάροια! Τι να της δώσουμε να φάει σήμερα? Σκεφτόμουν κανένα φιδέ.

Καλά παιδιά, η μάνα μου με έχει βγάλει από τα ρούχα μου! Εχθές η μικρή είχε διάροια το πρωί 2 φορές κι εκείνη το μεσημέρι της έδωσε να φάει γλυκό :confused:, παρόλο που γενικώς το έχω απαγορεύσει! Φυσικά το παιδί μετά...ξέρετε, νερό...Δεν με ακούει καθόλου ρε κορίτσια. Μου λέει...ε αφού ήθελε το μωρό, τι να έκανα? Έχει κι αυτή πολλά τώρα στο κεφάλι της με τον πατέρα μου, αλλά όμως κι εμένα μου ''την έδωσε'' εχθές.Τι θα κάνω? Και της έχω πει ότι δεν θέλω το μωρό να μάθει στα γλυκά, αυτή εκεί! Νομίζει ότι του κάνει καλό και με τρελαίνει!

Ειναι πολυ δυσκολο να "επιβαλεις" σε μια γιαγια τις αποψεις σου για το παιδι.

Αφενος θεωρουν οτι ξερουν καλυτερα απο εσενα αφετερου οτι εχουν δικαιωμα επειδη ειναι η γιαγια.

Επιπλεον επειδη κακα τα ψεμματα ειναι κουραστικο ειτε για μια γιαγια ειτε και για μια γυναικα που πληρωνεις, εχουν την ταση να επιτρεπουν πολλα απαγορευμενα στα παιδια για να τη βγαζουν πιο ξεκουραστα.

Η μαμα μιας φιλης μου τα εχει τα διδυμα μονιμως στημενα μπροστα στην τηλεοραση για να μην την κουραζουν.

Και οχι σε παιδικο προγραμμα, αλλα μενεγακη και κουτσομπολιστικα για να αρεσουν και στη γιαγια.

Κατα τ' αλλα δεν τα πανε παιδικο, γιατι με τη γιαγια λεει ειναι πιο καλα:rolleyes:

Μιλαω βεβαια για 3χρονα παιδια.

Τα δικα μας ειναι μωρα και φυσικα ειναι καλυτερα στο σπιτι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Γεια σας κορίτσια.Τι κάνετε?Για τον παιδότοπο πέτυχα που λέτε.Εμείς είμαστε καλά εκτός απο κάτι μυξούλες που έχει εδώ και 2 μέρες.Αλλά επειδή βλέπω κιέγώ οτι τα περισσότερα παιδάκια είναι κάπως συμφωνώ να το αφήσουμε προς το παρόν και να το κάνουμε αργότερα.Οσο να ναι και ο καιρός θα είναι καλύτερος και πιστεύω να έχουμε ξεπεράσει όλοι αυτές τις ιώσεις.

Σήμερα είχα πάει βόλτα στο mall.Αδειο ήταν πρωί-πρωί.Μου φαίνεται πως τις πρώτες μέρες μόνο είχε κόσμο στις εκπτώσεις.Τώρα δεν θα έχουν τίποτα τα μαγαζιά.Πήρα ενα ζευγάρι παπούτσια,επιτέλους βρήκα ένα που μου άρεσε και είχε και στο νούμερο μου.Και πήρα και της μικρής κάτι φανελάκια απο τα mothercare που ήθελα γιατί τα άλλα μας στενεύουν πια.

SI5Yp3.png

Γεια σας κορίτσια!!

Και εγώ ψιλοάρρωστη είμαι!! Με πονόλαιμο, μπούκωμα, αλλά χωρίς πυρετό προς το παρόν. Περαστικά στα άρρωστα μωράκια!!

Χθες πήγαμε στον οφθαλμίατρο (και γνωστός του δημήτρη και συμβεβλημένος με το ταμείο μου) γιατί ο βαγγέλης δεν βλέπει στον πίνακα. Πράγματι έχει μυωπία 1,25 και 1,50. Εμένα δεν μπόρεσε να με εξετάσει γιατί πρέπει να είμαι χωρίς φακούς μια μέρα και θα ξαναπάμε αύριο. Να δω πως θα τα καταφέρω με 7 βαθμούς μυωπία, χωρίς γυαλιά και φακούς!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Συμφωνώ και εγώ με Μαριάννα για το θέμα της εξόδου. Θεωρώ πολύ σημαντικό να περνάει το ζευγάρι έστω και κάποιες ώρες μόνο του. Δεν είμαστε μόνο γονείς, αλλά και σύντροφοι και αν πάψουμε να νοιώθουμε έτσι, όλα θα αρχίσουν ν' αλλάζουν προς το χειρότερο.

Χριστινάκι, ωραία η περιγραφή σου...Να είστε καλά, να ξαναπάτε!!:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Κασσιανή έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Έτσι το βλέπουν οι γιαγιάδες. Η πεθερά μου πάλι είναι πολύ πιο αυστηρή σε τέτοια θέματα. Εγώ βρίσκομαι κάπου στη μέση! Δεν λέω βέβαια ότι η μικρή δεν περνάει καλά, το αντίθετο μάλιστα!Αλλά θέλω σε κάποια πράγματα να μάθει λίγο πειθαρχεία, κάτι που στη μαμά μου δεν το βλέπω! Της έχει φοβερή αδυναμία και την κάνει ότι θέλει!

Πάντως από Φθινόπωρο που η μικρή θα έχει κλείσει τα 2 θα κοιτάξω για παιδικό!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαριαννα αυτο το περιεργο που κανει η δικια μου στα καλα της να δεχεται μια χαρα ορο και οταν εχει μυξες οπως συτες τις μερες να μη θελει να τον βλεπει πως το εξηγεις??Με κλαματα τον βαλαμε παλι το πρωι...

Εγω ευτυχως προλαβα και πηρα το εμβολιο της μικρης για την αλλη Παρασκευη!

Κι'εμένα το κάνει αυτό.Οταν δεν έχει μύξες κάθεται μια χαρά να της βάλω ορό αλλά οταν είναι μπουκωμένη δεν αφήνει να την πλησιάσεις εκεί.Ουτέ μετο χαρτί δεν θέλει να την σκουπίζω.Είναι λογικό βέβαια αν σκεφτούμε κι'εμείς πως είμαστε οταν έχουμε μύτη μπουκωμένη να μην θέλουν να τους βάλουμε ορό.Εγώ έστω και με το ζόρι την κρατάω και την ξεγελάω και λίγο.Της λέω που θέλεις να σου βάλω στο χεράκι και μου λέει ναι μετά της βάζω και στη μύτη.

SI5Yp3.png

Λοιπόν άνοιξα τα φορμάκια που πήρα της μικρής και μου φαίνονται αρκετά μεγάλα.Της τα πήρα 24-36.Μου φαίνεται θα τα κρατήσω και θα πρέπει να της πάρω το 18-24 για να της είναι καλά.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Πόλινα μου τι θα κάνεις χωρίς γυαλιά? Εγώ 4 βαθμούς έχω και ... χάνομαι χωρίς αυτά :shock::roll: Τα γυαλιά σου έχουν σπάσει?

Μακάρι να είχα λεφτά για laser!

Ασε, Μαράκι, τα γυαλιά μου έσπασαν την ημέρα που έμπαινα στο ιασώ να γεννήσω το βαγγέλη!!! χαχαχαχαχαχα!!!! Νομίζω ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να πάρω άλλα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Πάντως, αύριο θα γελάσω πολύ, αν δεν πέσω από τις σκάλες!!! Σαν τυφλή είμαι!

Λοιπόν άνοιξα τα φορμάκια που πήρα της μικρής και μου φαίνονται αρκετά μεγάλα.Της τα πήρα 24-36.Μου φαίνεται θα τα κρατήσω και θα πρέπει να της πάρω το 18-24 για να της είναι καλά.

Δήμητρα, έχει εκπτώσεις στα φορμάκια??? Θέλω να πάρω κι' εγώ για το καινούργιο μωρό...:)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Οχι Πολα δυστηχώς δεν έχει.Κι'εγώ 32 ευρώ τα πήρα τα 7.Είχα πάρει όμως απο την βιοτεχνία της Εrsa's στην Ν.Ιωνία πιο παλιά κάτι ωραία και πολύ φθηνά καθώς επίσης και απο την βιοτεχνία της fortune kids ta Mελίσσια αλλά τώρα έχει κλείσει και έχει μεταφερθεί κάπου αλλού νομίζω Βαρυμπόπη αλλά απ'ότι ξέρω το καλοκαίρι θα ξαναέρθουν Μελίσσια.Εχει κι'εκεί πολύ ωραία και φθηνά κομμάτια.

SI5Yp3.png

Eγω φορμακια παιρνω απο μαγαζι στη γειτονια μου με 7 ευρω χωρις εκπτωσεις...γενικα εχει πολυ καλα ρουχαλακια και ελληνικα!Αλλα και απο τζαμπο πηρα την περασμενη βδομαδα νο.για 2 χρονων και της ειναι ισα ισα...μαλλον την πατησα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...