Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Τι λες βρε Κατερινα? Τι χλιδη ειναι αυτη? Η δικια μου ξυπναει 7,30-8 και ειναι ικανη να κοιμηθει στις 4 το απογευμα ξανα!

Με το ζορι τη βαζω.Σημερα σκεψου οτι ξυπνησε 7:30 και με πηρε η μανα μου πριν λιγο να μου πει οτι με τα χιλια ζορια την ξαναβαλε 9:30.Εκλειναν τα ματια της, ελεγε νανι αλλα δε βολευοταν να κοιμηθει με τιποτα...Το πολυ μεχρι τις 10 θα την αφησει.Αλλιως νυσταζει στις 11-11:30 και παει στραφι ολο το προγραμμα..Το Νοεμβρη-Δεκεμβρη μου κοιμοταν 10:30 το βραδυ με 8:30 το πρωι αλλα πηγαινα και της εβαζα το μπιμπερο στο στομα στις 7(κανα μηνα αυτο)...Τελευταιες φορες που το εκανα ξυπνουσε γιατι με το γαλα της ερχονταν κακα κι ετσι το σταματησα...Τωρα λεω να το ξαναρχισω...θα δω το σκ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κοριτσια τωρα που το σκεφτομαι...αν και πιστευω οτι τα περισσοτερα ετσι κανουν...πως να αντεξει η δικια μου περισσοτερες ωρες ξυπνια αφου ολη μερα τρεχει περα δωθε φωναζοντας αααααααααα...

Καλημέρα κορίτσια!!

Σήμερα με πίεση ξεκίνησε η μέρα...είχα δουλειά να κάνω στον οαεδ που τελικά δεν την τελείωσα καθώς πάντα κάποιος υπάλληλος λείπει:rolleyes:....πήγα σπίτι γιατί έστειλε με τον κουνιάδο μου η πεθερά μου τη μικρή γιατί έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο γιατί ο γαμπρός της δεν είναι καθόλου καλά σήμερα:?....η μικρή έχει βγάλει αρκετά σπυράκια στο πρόσωπο κ είπα στη μάνα μου να τη ψάξει κ στο σώμα(γιατί δεν προλάβαινα) μήπως τελικά έχει καμιά παιδική αρρώστια:?....κατενθουσιάστηκε με το κρεβάτι της κ ανέβηκε κατευθείαν πάνω κ ξάπλωσε:-D...αυτά....:mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα

Και το φατσάκι μου είναι αρρωστούλι από εχθές. Έχει δέκατα - ευτυχώς - και έχει και διάροια! Τι να της δώσουμε να φάει σήμερα? Σκεφτόμουν κανένα φιδέ.

Καλά παιδιά, η μάνα μου με έχει βγάλει από τα ρούχα μου! Εχθές η μικρή είχε διάροια το πρωί 2 φορές κι εκείνη το μεσημέρι της έδωσε να φάει γλυκό :confused:, παρόλο που γενικώς το έχω απαγορεύσει! Φυσικά το παιδί μετά...ξέρετε, νερό...Δεν με ακούει καθόλου ρε κορίτσια. Μου λέει...ε αφού ήθελε το μωρό, τι να έκανα? Έχει κι αυτή πολλά τώρα στο κεφάλι της με τον πατέρα μου, αλλά όμως κι εμένα μου ''την έδωσε'' εχθές.Τι θα κάνω? Και της έχω πει ότι δεν θέλω το μωρό να μάθει στα γλυκά, αυτή εκεί! Νομίζει ότι του κάνει καλό και με τρελαίνει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αννα παλι στο γιατρο σας βλεπω να τρεχετε..ελπιζω να μην ειναι καμια παιδικη αρρωστια και που να την κολλησε ρε γμτ.Ηρθε σε επαφη με παιδακια?Μονο με ενα ξαδερφακι της δεν ειπες οτι επαιζε ευτες τις μερες?

Εγω χθες πηγα επιτελους σε ΚΕΠ και τελειωσα με το επιδομα τεκνου.Ετυχα σε ενα ξεφτερι....αλλα μου ειχαν ζητησει απο το ΚΕΠ Γαλατσιου και αλλα μου ζητουσε αυτη που ηταν του Δ.Αθηναιων...ευτυχως τα πηρε χωρις πολλα πολλα...εκει που τα παιξε ηταν οταν ακουσε το δημος Κιλκις...Κιλκις???με ρωταει ολο απορια...Που τις βρισκουν ρε παιδια αυτες μου λετε???

Ευτυχως εβγαλα και ΑΜΚΑ της μικρης!

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Και το φατσάκι μου είναι αρρωστούλι από εχθές. Έχει δέκατα - ευτυχώς - και έχει και διάροια! Τι να της δώσουμε να φάει σήμερα? Σκεφτόμουν κανένα φιδέ.

Καλά παιδιά, η μάνα μου με έχει βγάλει από τα ρούχα μου! Εχθές η μικρή είχε διάροια το πρωί 2 φορές κι εκείνη το μεσημέρι της έδωσε να φάει γλυκό :confused:, παρόλο που γενικώς το έχω απαγορεύσει! Φυσικά το παιδί μετά...ξέρετε, νερό...Δεν με ακούει καθόλου ρε κορίτσια. Μου λέει...ε αφού ήθελε το μωρό, τι να έκανα? Έχει κι αυτή πολλά τώρα στο κεφάλι της με τον πατέρα μου, αλλά όμως κι εμένα μου ''την έδωσε'' εχθές.Τι θα κάνω? Και της έχω πει ότι δεν θέλω το μωρό να μάθει στα γλυκά, αυτή εκεί! Νομίζει ότι του κάνει καλό και με τρελαίνει!

Μαρια εγω τι να πω που δε ζηταει η μικρη γλυκα κι αυτη εκει χθες συγκεκριμενα να της δωσει με το ζορι κρεπα σοκολατα????Περαστικα στο φατσακι!Οπως βλεπω ο παιδοτοπος ακυρωνεται μαλλον, ολα αρρωστησαν...

Άννα ωραία τα νέα για το κρεβατάκι...για να δούμε πως θα πάει. όπως βλέπεις θα ακολουθήσει και η Ελένη!Άντε άλλα έξοδα τώρα για αγορά κρεβατιού!

Κατερίνα εγώ ξεμπέρδεψα αμέσως στο ΚΕΠ που πήγα. Υπάρχει και περίπτωση να μου έχουν βάλει ήδη τα λεφτά, γιατί με πήρε μια από ΟΑΕΔ και μου είπε ότι θα προωθήσει άμεσα την πληρωμή!:D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Άννα ωραία τα νέα για το κρεβατάκι...για να δούμε πως θα πάει. όπως βλέπεις θα ακολουθήσει και η Ελένη!Άντε άλλα έξοδα τώρα για αγορά κρεβατιού!

Κατερίνα εγώ ξεμπέρδεψα αμέσως στο ΚΕΠ που πήγα. Υπάρχει και περίπτωση να μου έχουν βάλει ήδη τα λεφτά, γιατί με πήρε μια από ΟΑΕΔ και μου είπε ότι θα προωθήσει άμεσα την πληρωμή!:D

Μια χαρα!94 ευρω νομιζω ειναι??Αυτο το μηνα αν μου τα βαλουν θα με βολεψει κι εμενα πολυ γιατι ψιλοξεμειναμε κι αφησαμε λογαριασμους για τον επομενο...

Μαρια εγω τι να πω που δε ζηταει η μικρη γλυκα κι αυτη εκει χθες συγκεκριμενα να της δωσει με το ζορι κρεπα σοκολατα????Περαστικα στο φατσακι!Οπως βλεπω ο παιδοτοπος ακυρωνεται μαλλον, ολα αρρωστησαν...

:confused: :confused: :confused:

Ούτε κι εμένα πολυζητάει, ε κανένα μπισκοτάκι ίσως, οκ! Μάλλον έχουν περάσει στέρηση στα νιάτα τους και τώρα βγάζουν τα απωθημένα τους :rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Δεν έχει αλλού τελικά σπυράκια η Ζωή...μπορεί να είναι κ επειδή της έδινε η πεθερά μου κάθε μέρα σοκολάτα(η μάλλον κ καλά της έφερνε ο πεθερός μου κ η Ζωή ζήταγε κ δεν μπορούσε κ η πεθερά μου να της αρνηθεί) :mad::mad::mad: Να τον ακυρώσω τον παιδότοπο ή να τον μεταφέρω σε άλλη μέρα πάλι????:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Δεν έχει αλλού τελικά σπυράκια η Ζωή...μπορεί να είναι κ επειδή της έδινε η πεθερά μου κάθε μέρα σοκολάτα(η μάλλον κ καλά της έφερνε ο πεθερός μου κ η Ζωή ζήταγε κ δεν μπορούσε κ η πεθερά μου να της αρνηθεί) :mad::mad::mad: Να τον ακυρώσω τον παιδότοπο ή να τον μεταφέρω σε άλλη μέρα πάλι????:D

Δεν ξερω, η Χριστινα απ'οτι ειδα δεν εχει βαλει attending, Μαρια εσυ μπορεις να ερθεις?Εσυ Αννα?Και η Δημητρα ας απαντησει να δουμε..

Fatsaki,

Εγώ δεν αγόρασα καινούριο κρεββάτι, θα βγάλω τα κάγκελα σε αυτό που έχει, εξάλλου είναι από τα πιο μεγάλα βρεφικά, που κάνουν μέχρι να γίνει το παιδάκι επτά ετών.

Στη διάρροια βοηθάει το ρύζι (γίνεται σαν πιλάφι από ρύζι νυχάκι)

με νερό και λίγο ελαιόλαδο, το λεγόμενο λαπαδάκι.

Δείτε ένα ενδιαφέρον σνακ, για τη δουλειά, το σχολείο...

http://bletsas.gr/%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%AE%CE%BB%CE%BF/

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Εγώ κοπελιά δεν το βλέπω η μάνα μου λέει το παιδί βήχει πολύ σήμερα...η πεθερά μου χθες έλεγε δεν έβηχε καθόλου...έχω μπερδευτεί...:roll: Η παιδίατρος είπε ότι η ίωση έχει κάνει τον κύκλο της τόσες μέρες κ οτι ο βήχας μπορεί να πάρει μέρες να περάσει....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...