Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Σιγά μαρή θες κ αναρρωτική για λίγο πονόλαιμο!!:tongue::tongue: Αν σου γράψει εως 3 μέρες πληρώνεσαι μισό μεροκάματο από τον εργοδότη...από την 4η μέρα κ μετά παίρνεις κάτι από το ίκα κ κάτι από τον εργοδότη!;)

Ελεγα να παρω κανονικα αναρρωτικη μπας και γλυτωσω μερες απο την αδεια μου αν ειμαι αυριο πχ με πυρετο και δεν μπορω να ερθω...αυτη τη στιγμη παντως σιγουρα εχω ενα 38αρι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α! Και θα πάω να ρωτήσω αν υπάρχει το ποτήρι να το αγοράσω ξανά..

Ο αντρας μου ζήτησε συγνώμη και φοβάται μηπως χωρίσουμε:tongue::tongue:

Ε εντάξει εγω δεν τα πιστεύω αλλα στεναχωρέθηκα που έγινε...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Κοριτσια σας σφηνω, παω πιτι να ζω την Παναγιωτα την τρελη, ελπιζω η μανα μου να δεχτει να μεινει σπιτι αποψε μιας κι ο Κωστας εχει υπηρεσια...μπορει να μπω λιγο το βραδυ να σας πω καληνυχτα:mrgreen:

Περαστικα μου...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Όυτε καν σε κανα 'βρώμικο'???? :tongue::tongue::tongue:

Αφου ξερεις οτι ειμαι της υγιεινης διατροφης...!!!:tongue:

Κοριτσια σας σφηνω, παω πιτι να ζω την Παναγιωτα την τρελη, ελπιζω η μανα μου να δεχτει να μεινει σπιτι αποψε μιας κι ο Κωστας εχει υπηρεσια...μπορει να μπω λιγο το βραδυ να σας πω καληνυχτα:mrgreen:

Περαστικα μου...

Περαστικα Κατερινα!

age.png age.png

α! Και θα πάω να ρωτήσω αν υπάρχει το ποτήρι να το αγοράσω ξανά..

Ο αντρας μου ζήτησε συγνώμη και φοβάται μηπως χωρίσουμε:tongue::tongue:

Ε εντάξει εγω δεν τα πιστεύω αλλα στεναχωρέθηκα που έγινε...

Άμα έφταιγε ένα ποτήρι για τους χωρισμούς εγώ θα είχα χωρίσει 100φορές με τον στεφ! :tongue::tongue::tongue: Άντε καλέ αυτά είναι χαζά μην το σκέφτεστε! :D

Με πήρε τώρα η μάνα μου....έκανε χθες κουβέντα στον πατέρα μου για να πάει στον στοματολόγο να δει τι είναι αυτό που έχει στο στόμα του...κ δεν πάει λέει φοβάται πως είναι καρκίνος κ δεν θέλει να ξέρει αν το έχει κ αν είναι να μη ζήσω πολύ ακόμα καλύτερα να μην το ξέρω για να μπορώ να χαίρομαι με την εγγονή μου κ να μη στεναχωριέμαι που δεν θα τη δω να μεγαλώνει κτλ κτλ....:confused::confused: Εγώ μίλησα με την οδοντίατρο εν άγνοιά του βέβαια κ μου είπε ότι δεν φαίνεται για κακοήθεια αλλά επειδή δεν είναι κ ειδικός πρέπει να πάει σε στοματολόγο...τι θα κάνω???? Η μία λύση είναι να τον παρακαλέσω για άλλη μία φορά,η άλλη λύση είναι να τον μαλώσω(το συνηθίζω κ με τους 2 γονείς μου γιατί κάνουν σαν παιδιά) κ να τον κάνω κάπως να πάρει άδεια για να πάει στο νοσοκομείο...η 3η λύση είναι να το πάω σε ιδιώτη στοματολόγο που όμως παίρνουν 300-350 ευρώ....ήμαρτον δηλαδή να στεναχωριέται προκαταβολικά για κάτι που δεν ξέρει τι είναι κ που ακόμα κ καρκίνος να είναι αντιμετωπίζεται....:?...κ να στεναχωριόμαστε φυσικά κ όλοι γιατί όλους μας τρώει τώρα τι είναι αυτό το πράγμα κ πρέπει να μάθουμε τι είναι!:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλα που μου το θυμισες Αννα, εχω κατι μανταρινια στη τσαντα μου...μην τα ξεχασω οπως προχθες με το ταπερακι με το ρολο και γεμισουν ολα λαδια παλι:roll::roll::roll:
Οντως άρρωστη είσαι, τα μανταρίνια δεν βγάζουν λάδι :cool:
Και επισης σήμερα ο άντρας μου εσπασε το ποτήρι που ηπιαμε το κρασί από το γάμο μας...λέτε να είναι γρουσουζια?
Ασε μας μωρέ, κι εγώ που το έχω το πάω πέρα δώθε με την κανάτα και τα λοιπά κάθε φορά που θέλω να τακτοποιήσω :lol: Ορίστε, δεν θα σου πιάνει και χώρο.
Εγώ μίλησα με την οδοντίατρο εν άγνοιά του βέβαια κ μου είπε ότι δεν φαίνεται για κακοήθεια αλλά επειδή δεν είναι κ ειδικός πρέπει να πάει σε στοματολόγο...τι θα κάνω????
Να του πεις ότι μπορεί να είναι κάτι απλό αλλά αφήνοντάς το να εξελιχθεί σε χειρότερο και να έχει χειρότερες επιπτώσεις. Και τότε δεν θα χαίρεται την εγγονή του (στην χειρότερη, που δεν το νομίζω κι όλας αλλά τρομοκράτησέ τον). Κι επίσης πες του ότι είναι εγωιστής γιατί δεν σκέφτεται κι εσάς που τον αγαπάτε και τον έχετε ανάγκη.

Τα της Ιταλίας τώρα.. Κατ'αρχάς, όπως και την πρώτη φορά που είχα πάει Ρώμη, δεν ένιωσα ρε παιδιά συναρπαστικά με το που προσγειωθήκαμε. Λες και ήμουν σπίτι μου. Τεσπά, συνεννοήθηκα μια χαρά με όλους, δεν τον είχα ανάγκη αυτή τη φορά τον άντρα μου, έπαιρνα πρωτοβουλία και μίλαγα (ενώ στο Μιλάνο ντρεπόμουν και τον έβαζα μπροστά σε όλες τις συνεννοήσεις). Το δωμάτιο ήταν μια χαρά, με το κουζινάκι του, με το μπαλκόνι του και την μπανιέρα με την γιαγκούση (χαχαχα το τζακούζι) και πολύ καθαρό. Ηταν ακριβώς πάνω σε σταθμό τραίνου και μετρό, οπότε βόλεψε κι όταν φτάσαμε από αεροδρόμιο και στις μετακινήσεις την πρώτη μέρα με μετρό. Την επόμενη νοικιάσαμε σκούτερ και α) είδαμε "αλλιώς" την πόλη, επισκεφτήκαμε μέρη που ήταν δύσκολο με συγκοινωνία και γλιτώσαμε και ποδαρόδρομο για όλα τα αξιοθέατα. Β) μέχρι να βρίσκουμε τον κάθε δρόμο μας έφευγε η πίστη, γιατί είναι περίεργη πόλη, μονοδρομήσεις, απαγορευτικά κλπ, μας την έσπασε αυτό. Από φαί κλασσικά πίτσα-πάστα, καφέδες άπαιχτοι εννοείται, εγώ κάθε μέρα κρασάκι (ακούς Μαριάννα; ) και εννοείται τζελάτο! Ο καιρός βοήθησε γιατί είχε λιακάδα κάθε μέρα. Το βράδυ όμως πολλή υγρασία! Είχε εκπτώσεις αλλά δεν ασχολήθηκα με ψώνια για να πω την αλήθεια. Να πάρω τσάντα για να λέω ότι την πήρα από Ιταλία ενώ στην πραγματικότητα δεν την είχα ανάγκη; ΟΚ, μου πήρε δώρο ο σύζυξ 70 ευρώ ψηλοτάκουνες γόβες, πήρα κι ένα σετ από τριούμφ που είχε εκπτώσεις (30 ευρώ) και σαν τσίπισα που είμαι, βρήκα κι ένα μαγαζί με ξεφτιλοτιμές και πήρα ένα τζην 8 ευρώ και κάτι σλιπάκια με 0,50 χαχαχα. Για τον μικρό σκάσαμε λίγα φράγκα, πήραμε παιχνίδια, 2-3 τεμάχια ρούχα και όταν του τα δώσαμε έπαιζε σαν τρελλός, πέσαμε διάνα. Τα περισσότερα ήταν από μαγαζί Ντίσνευ, του πήρα τον Μίκυ κούκλα με 10 ευρώ, ένα μπλουζάκι μίκυ με 4 κλπ αλλά το κλου ήταν η σχολική τσάντα με τον μαστοράκο την οποία φοράει συνέχεια και πάει κορδωτός. Κι ένα ξύλινο παιχνίδι από ένα μαγαζί στη Ναβόνα. Ε κι ο άντρας μου ένα μπλουζάκι Γιουβέντους. Αυτά, τα υπόλοιπα τα σκάσαμε στο φαί, στο ταξί το πρωί της επιστροφής και στο σκούτερ.

Διαπίστωσα πάντως ότι χωρίς το άγχος του παιδιού και της καθημερινότητας και της δουλειάς (παρότι μας έλειπε το μικρό), δεν με ενόχλησε ούτε μια φορά το έντερο, ούτε μισή φορά παλλινδρόμηση. Ε μόλις έφτασα Αθήνα με ενόχλησε. Τυχαίο;

Αυτά εν ολίγοις. Ωραία ήταν γενικά, ξεφύγαμε λίγο. Το καλύτερο ήταν ότι ήμασταν μόνοι και κάναμε ότι θέλαμε. Αλλά στο επόμενο ταξίδι παιδιά όποτε και αν υπάρξει, θα πάρω και το μικρό μαζί, μας έλειπε και του λείψαμε πολύ.

WN6Op3.png

Μπράβο Χριστίνα,ωραία τα περάσατε.Κι'ενα μεγάλο μπράβο που τόλμησες και πήγες κάπου και μάλιστα εξωτερικό χωρίς το παιδί.Εγώ δεν μπορώ να το διανοηθώ οτι θα αφήσω την μικρή για να πάμε κάπου οι δυο μας.Το θεωρό αδύνατο και μόνο το άγχος που θα έχω που θα την σκέφτομαι συνέχεια ξέρω οτι δεν θα αφήσω ελεύθερο τον εαυτό μου και να περάσουμε καλά.Αυτό βέβαια δεν είναι και καλό γιατί νομίζω πως έχω πάθει ψύχωση με την μικρή.Πρίν κανα δίμηνο σε ενα τραπέζι που είχαμε πάει και ήταν και οι κουμπάροι μας κάτι λέγαμε για ενα ταξιδάκι και μου λεεί η κουμπάρα μου θα πάρετε και την μικρή?Εννοείτε λέω,δεν πάω πουθενά χωρίς το παιδί και μάλλον στράβωσε γιατί φαντάστηκα οτι θα ήθελαν ζευγάρια μόνοι μας.Αυτοί έχουν 2 κορίτσια και 6 και 10 χρονών αλλά τα αφήνουν στην γιαγιά και παπού αν θέλουν να πάνε κάπου.Εδώ καμιά φορά οταν έρχεται η κουνιάδα μου να κρατήσει τη μικρή να βγούμε κοιτάζω να πάμε κάπου εδώ κοντά ώστε οταν γίνει κάτι και ξυπνήσει να επιστρέψουμε αμέσως.Και εννοείτε οτι οι συνθήκες για να βγώ θα πρέπει να είναι τέλειες.Να έρθει κάποιος στο σπίτι για να μην μετακινούμε το παιδί απο το περιβάλλον της,να έχει κοιμηθεί για να φύγουμε γιατί αλλιώς δεν το κουνάω ρούπι κτλ,κτλ.Οπότε θα σου ξαναπώ μπράβο που το τόλμησες.

SI5Yp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!Πρεπει να το παρω αποφαση οτι το παιδι μου ξυπναει απο τις 7:30...τελειωσε!Το προβλημα ειναι οτι ξανανυσταζει στις 11...

Εγω ειμαι χαλια με το λαιμο αλλα δεν εχω κατι αλλο, πυρετους, μυτες και λοιπα...Μου εδωσε χθες η διπλανη μου κατι panadol cold and flu.Πειραζει να το παρω τωρα που εχω φαει μονο ενα κουλουρι και πινω και καφε?νες!

Χριστινα ζηλευω,ζηλευω,ζηλευω!!!!Μπραβο που περασατε καλα!!!Και το στομαχι ειναι καθαρα θεμα αγχους και πιεσης, το καταλαβες και μονη σου!

Demykou αν εχεις καποιον που κραταει συνεχεια το παιδι σου και το παιδι τον αγαπαει και τον γνωριζει καλα οπως πχ εγω και η Χριστινα, ερχεται και σπιτι σου να μην ξεβολευεται το παιδι, εισαι ησυχος και μπορεις να το αφησεις λιγες μερες!!!Το ειπες και μονη σου!!

Σας εχω πει το κουφο που μου λεει η πεθερα μου?Ποτε θα μου τη δωσεις να την παρω στο Κιλκις λιγες μερες??600χλμ μακρια της λεω???:confused::confused:Οταν παει 5 χρονων βλεπουμε της λεω!Και υποψιν οτι αυτο το ζηταει κανα χρονο τωρα.:?:???::?

644046jwk7yic8xh.gif

Καλημέρα σας!

Fatsaki μου έδωσες μια καλή ιδέα με τον προβληματισμό για το κρεββατάκι: Σκέφτηκα να βγάλω τα καγκελάκια και θα κοιμάμαι μαζί του στο δικό του όμως κρεββατάκι που το έχω δίπλα μας καθώς δεν έχει δικό του δωμάτιο. Έτσι μόλις τον παίρνει ο ύπνος θα φεύγω, αντίστοιχα θα κάνω και τη νύχτα, αντί να τον φέρνω μαζί μας θα πηγαίνω εγώ στο κρεββατάκι του για να συνηθίζει να κοιμάται εκεί όλο το βράδυ.

Κασσιανή μάλλον θα τον αφήνω να κοιμηθεί το απόγευμα μέχρι τις έξι γιατί όπως είπες αν δεν συμπληρώσουν τις ώρες ύπνου που χρειάζονται μετά είναι πιο νευρικά.

Την φριτέζα που λες την έχει η κουμπάρα μου και είναι πολύ ευχαριστημένη. Τρώνε τηγανιτές υγιεινές όμως πατάτες.

Χριστίνα πάντα τέτοια, ένα ταξίδι ή μια εκδρομή ανανεώνει και διευρύνει τους ορίζοντες περισσότερο από δέκα βιβλία...

Τάρα αν τις μπύρες τις πιείτε εκεί κοντά πέρασε αν θέλεις, για να είσαι κι εσύ στο κόψιμο της πίτας.

Τα δικά μου περνάνε μια ήπια γαστρεντερίτιδα εδώ και δυο μέρες, ο δε μικρός έχασε την κοιλίτσα κι έχει γίνει κομψότατος.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Ελένη περαστικά στα παιδια!!Γιατι δε βαζεις το μικρο για υπνο νωριτερα το μεσημερι???Ειναι πολλες οι ωρες που μεσολαβουν απο το πρωι μεχρι τις 3..απορω πως αντεχει...σκεψου οτι η δικια μου αν ξυπνησει πριν τις 8 δεν αντεχει και τη βαζω εστω και για μιση ωρα γυρω στις 9-9:30.Αν τον βαλεις στις 2-2:30 πχ οπως πεφτει η δικια μου, σιγουρα θα ξυπνησει 4:30- 5:00 οποτε θα εισαι μια χαρα με το βραδυνο υπνο!

Διαφημίσεις

1846156y5haum4gy8.gif

Διαπίστωσα πάντως ότι χωρίς το άγχος του παιδιού και της καθημερινότητας και της δουλειάς (παρότι μας έλειπε το μικρό), δεν με ενόχλησε ούτε μια φορά το έντερο, ούτε μισή φορά παλλινδρόμηση. Ε μόλις έφτασα Αθήνα με ενόχλησε. Τυχαίο;

Ειναι γνωστο οτι ολα αυτα ειναι ψυχοσωματικα. Χαλαρωσες λιγες μερες γι αυτο ησουν καλα.

Καλημερα! Για μενα ειναι πολυ σημαντικο να περναω χρονο με τον αντρα μου χωρις τα παιδια, γι αυτο και βγαινουμε μονοι μας μια φορα το μηνα οπωσδηποτε. Οταν ειχαμε μονο τον Αντωνη, βγαιναμε πολυ συχνα. Ειχαμε παει και ταξιδακι ενα τριημερο και ακομη θυμαμαι ποσο ωραια ειχαμε περασει! Τωρα βεβαια με δυο παιδια η γιαγια δεν τα φερνει βολτα, οποτε δεν εχει ταξιδια. Παλι καλα που τα κραταει εστω μια φορα στο τοσο για να βγουμε.

Εκανα βλακεια. Μου εδωσε λιστα ο γιατρος μας με ομοιοπαθητικα φαρμακα πρωτης αναγκης να φτιαξω φαρμακειο για το σπιτι, τα παραγγειλα στη φαρμακοποιο μου και ξεχασα να τα παρω πριν κλεισουν λογω απεργιας. Η Μαριαλενα εχει μυξες σημερα και θα μπορουσα να της δωσω κατι να τη βοηθησει μια και δε δεχεται καθολου ορο.

age.png age.png

Μαριαννα αυτο το περιεργο που κανει η δικια μου στα καλα της να δεχεται μια χαρα ορο και οταν εχει μυξες οπως συτες τις μερες να μη θελει να τον βλεπει πως το εξηγεις??Με κλαματα τον βαλαμε παλι το πρωι...

Εγω ευτυχως προλαβα και πηρα το εμβολιο της μικρης για την αλλη Παρασκευη!

Ελένη περαστικά στα παιδια!!Γιατι δε βαζεις το μικρο για υπνο νωριτερα το μεσημερι???Ειναι πολλες οι ωρες που μεσολαβουν απο το πρωι μεχρι τις 3..απορω πως αντεχει...σκεψου οτι η δικια μου αν ξυπνησει πριν τις 8 δεν αντεχει και τη βαζω εστω και για μιση ωρα γυρω στις 9-9:30.Αν τον βαλεις στις 2-2:30 πχ οπως πεφτει η δικια μου, σιγουρα θα ξυπνησει 4:30- 5:00 οποτε θα εισαι μια χαρα με το βραδυνο υπνο!

Αν το ρολόι δεν πάει τρεις τα μάτια δεν κλείνουν...

Τάρα αν τις μπύρες τις πιείτε εκεί κοντά πέρασε αν θέλεις, για να είσαι κι εσύ στο κόψιμο της πίτας.

Εμεις βγαινουμε πολυ αργα, γιατι αφηνουμε τα παιδια στη γιαγια την ωρα του υπνου. Και να μπορουσαμε βεβαια νωριτερα, ο Φωτης θα επιστρεψει κατα τις 10 απο το γηπεδο.

Τα δικά μου περνάνε μια ήπια γαστρεντερίτιδα εδώ και δυο μέρες, ο δε μικρός έχασε την κοιλίτσα κι έχει γίνει κομψότατος.

Περαστικα σας! Ειναι το μονο που δεν εχουμε παθει ποτε ευτυχως.

Ειναι πολλες οι ωρες που μεσολαβουν απο το πρωι μεχρι τις 3..απορω πως αντεχει...σκεψου οτι η δικια μου αν ξυπνησει πριν τις 8 δεν αντεχει και τη βαζω εστω και για μιση ωρα γυρω στις 9-9:30.

Τι λες βρε Κατερινα? Τι χλιδη ειναι αυτη? Η δικια μου ξυπναει 7,30-8 και ειναι ικανη να κοιμηθει στις 4 το απογευμα ξανα!

age.png age.png

Ειναι γνωστο οτι ολα αυτα ειναι ψυχοσωματικα. Χαλαρωσες λιγες μερες γι αυτο ησουν καλα.

Καλημερα! Για μενα ειναι πολυ σημαντικο να περναω χρονο με τον αντρα μου χωρις τα παιδια, γι αυτο και βγαινουμε μονοι μας μια φορα το μηνα οπωσδηποτε. Οταν ειχαμε μονο τον Αντωνη, βγαιναμε πολυ συχνα. Ειχαμε παει και ταξιδακι ενα τριημερο και ακομη θυμαμαι ποσο ωραια ειχαμε περασει! Τωρα βεβαια με δυο παιδια η γιαγια δεν τα φερνει βολτα, οποτε δεν εχει ταξιδια. Παλι καλα που τα κραταει εστω μια φορα στο τοσο για να βγουμε.

Τώρα που να αφήσει κανείς δυο μικρά παιδιά έστω και για ένα διήμερο είναι ένα θέμα.... Θα χρειαστεί να περάσει κάποια πενταετία για να ξανασυμβεί αυτό. Μέχρι τότε μαζί τους!

Περαστικα σας! Ειναι το μονο που δεν εχουμε παθει ποτε ευτυχως.

Κι εμένα πρώτη φορά το παθαίνουν και δεν έχουν και τα δυο συμπτώματα της, αλλά ο ένας το ένα και η άλλη το άλλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...