Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

:shock::shock::shock::shock:

Καλά δεν ξέρω τι πίνεις αλλά είναι άαααλλο φρούτο! :lol::lol::lol:

Θα το εβαζα σε σακουλα αλλα κοιμοταν η Παναγιωτα και η σακουλα κανει θορυβο...

Βατραχακι τι βλακειες λες μωρε?Σιγα τη γρουσουζια, εδω βερες χανονται (βλ.τον πατερα μου) και ολα μια χαρα ειναι!Εμενα εχει φυγει οολο το ασημενιο στολισμα απο πανω...Οσο για το παιδι που τα 'παιξε, ολοι κατα κει παμε δυστυχως...κριμα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσόπουλά μου!

Τι μου κάνετε?

Εγώ εχω ενα βάρος..μια χάλια διάθεση..

Εμαθα για ενα γνωστό μου άτομο νεο σε ηλικία που το μυαλό του έκανε το ''κλικ'' και τωρα νοσηλευεται στο ψυχιατρικό τμημα στο νοσοκομειο.,

Με εχει ρίξει πάρα πολύ...

Και επισης σήμερα ο άντρας μου εσπασε το ποτήρι που ηπιαμε το κρασί από το γάμο μας...λέτε να είναι γρουσουζια?

Αι μαρή κ συ με το ποτήρι...καλά να έχανες καμιά βέρα,να χάλαγαν τα στέφανα να πω εντάξει είναι χοντρό....τώρα το ποτήρι σιγά...άλλοι δεν έχουν καν προτιμούν της εκκλησίας που έχει για την περίσταση....;) Για τον γνωστό σου τώρα τι να πω???Περαστικά???:roll: Είχε προβλήματα????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Δημητρα τωρα που μου το θυμησες, κι η δικια μου κοκκιζει συνεχεια ...στα μαγουλα.Χθες το βραδυ, δεν ηξερα τι να κανω, ηταν κατακοκκινο μονο το ενα μαγουλο...τι να πω

Δημητρα τωρα που μου το θυμησες, κι η δικια μου κοκκιζει συνεχεια ...στα μαγουλα.Χθες το βραδυ, δεν ηξερα τι να κανω, ηταν κατακοκκινο μονο το ενα μαγουλο...τι να πω

Στα μάγουλα κοκκινίζει κι'εμένα Κατερίνα αλλά είτε απ'τον ύπνο ή επειδή ζεσταίνεται καμιά φορά.Αυτό που είχε βγάλει εμένα ήταν κόκκινο με άσπρες κιλίδες.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Αννα ξέρω οτι στη δουλειά δεν είχε προβλήματα αν κ σε περίοδο κρίσης πήγαινε πολύ καλά.

Μεσα στο σπίτι και τη.ν οικογένεια τι γινόταν δεν ξέρω...

Πολύ δύσκολη κατάσταση...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ασχετο:εχει καμια παρασκευαστη ζυμαρικων??Σκεφτομαι να παρω, κι ο Κωστας συμφωνει αλλα ο πιο φτηνος που βρηκα ειναι 50 ευρω στο cookshop..σκεφτομουν να μη δωσω τοσα αν και παλι συμφερει...

2ον:αν παω στον παθολογο του ΙΚΑ και μου γραψει αδεια αναρρωτικη πως και ποτε πληρωνομαι απο το ΙΚΑ, ξερετε??

Βατραχακι αυτα τα μεσα στην οικογενεια ειναι τα χειροτερα...στο χωριο μου ο διπλανος μας τρελαθηκε σε σημειο που σκοτωσε τον ιδιο του τον πατερα...σα ζωο του φερονταν βεβαια τα πηρε ο ανθρωπος μια μερα...πωπω τι ειν'αυτα που θυμαμαι τωρα....

Αννα ξέρω οτι στη δουλειά δεν είχε προβλήματα αν κ σε περίοδο κρίσης πήγαινε πολύ καλά.

Μεσα στο σπίτι και τη.ν οικογένεια τι γινόταν δεν ξέρω...

Πολύ δύσκολη κατάσταση...

Αυτα ειναι τα ασχημα. Ποιος ξερει τι συνεβαινε στο μυαλο του...

Θελω να βγω βολτα, σας το ειπα? Εχουμε να βγουμε μονοι πριν τις γιορτες και αρχιζω και παθαινω στερητικο συνδρομο! Αν η γιαγια εχει συνελθει ως το σκ και ειναι και τα παιδια καλα, θα κανονισουμε εξοδο. Αλλιως, το αλλο Σαββατο που θα κοβετε εσεις την πιτα, εγω θα πινω μπυρες...μετα το γηπεδο βεβαιως βεβαιως...!:tongue:

age.png age.png

Ασχετο:εχει καμια παρασκευαστη ζυμαρικων??Σκεφτομαι να παρω, κι ο Κωστας συμφωνει αλλα ο πιο φτηνος που βρηκα ειναι 50 ευρω στο cookshop..σκεφτομουν να μη δωσω τοσα αν και παλι συμφερει...

2ον:αν παω στον παθολογο του ΙΚΑ και μου γραψει αδεια αναρρωτικη πως και ποτε πληρωνομαι απο το ΙΚΑ, ξερετε??

Σιγά μαρή θες κ αναρρωτική για λίγο πονόλαιμο!!:tongue::tongue: Αν σου γράψει εως 3 μέρες πληρώνεσαι μισό μεροκάματο από τον εργοδότη...από την 4η μέρα κ μετά παίρνεις κάτι από το ίκα κ κάτι από τον εργοδότη!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μεχρι 3 μερες αναρρωτικη δεν πληρωνεσαι απο το ΙΚΑ.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Στα μάγουλα κοκκινίζει κι'εμένα Κατερίνα αλλά είτε απ'τον ύπνο ή επειδή ζεσταίνεται καμιά φορά.Αυτό που είχε βγάλει εμένα ήταν κόκκινο με άσπρες κιλίδες.

Και ο δικος μου τό ίδιο έπαθε.:(

Χθες τό πρωί βλέπω την κοκκινιλα με τα ασπράκι επάνω.

Μέχρι να το πω στον άντρα μου έφυγε το κόκκινο.

Το απογευμα παλι σε άλλο σημειο.

Το βράδυ στο μπάνιο ηταν σε πολλά σημεια και πήρα την γιατρο.

Εμενα μου ειπε οτι μάλλον έχει φάει κάτι που τον πειραξε ή πασαλείφθηκε με κατι κ τον πειραξε.

Για 5 μέρες θα του δίνω φενιστίλ σιροπάκι

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Αυτα ειναι τα ασχημα. Ποιος ξερει τι συνεβαινε στο μυαλο του...

Θελω να βγω βολτα, σας το ειπα? Εχουμε να βγουμε μονοι πριν τις γιορτες και αρχιζω και παθαινω στερητικο συνδρομο! Αν η γιαγια εχει συνελθει ως το σκ και ειναι και τα παιδια καλα, θα κανονισουμε εξοδο. Αλλιως, το αλλο Σαββατο που θα κοβετε εσεις την πιτα, εγω θα πινω μπυρες...μετα το γηπεδο βεβαιως βεβαιως...!:tongue:

Ε καλά κ εγώ μια από τα ίδια...εμείς θα βγούμε στις 29 στα μπουζούκια!:mrgreen::mrgreen::tongue::tongue: Να ναι καλά ο ξάδελφός μου κ η γυναίκα του που αποφάσισαν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη κ να μας βγάλουν έστω κ σε β κατηγορίας μαγαζί! :twisted::twisted::tongue::tongue: Κ αυτό γιατί το είπαμε ότι μας καλέσανε κ δεν παίρνει αναβολή ενώ όταν κανονίζουμε έξοδο μεταξύ μας όλο κάτι γίνεται κ το αναβάλουμε! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...