Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Ο πιτσιποπάκος εξακολουθεί να είναι μπουκωμένος αλλά ευτυχώς δεν ξανανέβασε πυρετό. Η όρεξη του είναι κανονική (πίνω τον άμπακο) και είναι και ζωηρούλης.

Λίζα και εγώ πια πίνω τον καφέ μόνο με υποκατάστατα ζάχαρης...:lol: όσον αφορά τα γλυκά ευτυχώς ποτέ δεν ήμουνα γλυκατζού.

Χτες συναρμολόγησα την περπατούρα και τον έβαλα μέσα για λίγο....τα πόδια του δεν φτάναν το πάτωμα:tongue: και γέλαγε σαν παλαβός....το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν πως να φάει το μουσικό παιχνίδι που είχε...:rolleyes:

Τα δικά σας συμπεριφέρονται σαν κουταβάκια? ο πιτσιποπάκος θέλει συνέχεια να δαγκώνει....:tongue: και να ' χε και δόντια....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!!

σημερα εχουμε καλο καιρο και θα βγουμε βολτιτσα!!!!

θα παμε στο κουκου να αγορασουμε παιχνιδακια και δωρακια για υποχρεωσεις που εχουμε

σαν παιδακι κι εγω χαιρομαι με τα παιχνιδακια!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

ο δικος μου οτι κι αν παρει στο χερι πρωτα θα το βαλει στο στομα απο παιχνιση μεχρι την καλτσα του....τα δαχτυλα μας τα παντα!!!

mantinop μηπως ειναι λιγο νωρις για περπατουρα?

εγω ξερω απο 8 μηνες και μετα

ασε που η δικια μας γιατρος ειπε οχι για περπατουρα η στρατα

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλημερα κοριτσια!!!!

α ρε λιζα με τισ συνταγεσ σου...θα μασ κανεισ να μην χοραμε απο τισ πορτεσ!!!!δεν θα τα φτιαξω ομωσ γιατι οπωσ ειπε και το μαριανακι θα τα φαω ολα!!!!!εν τω μεταξυ μου κανει εντυπωση που ειναι πιο απλοποιημενη η συνταγη...θα την κανω αλλα νεξτ ταιμ...!!!εγω σε ειχα ρωτησει για το αυγο προχτεσ...ουτε εγω τα πασαλειψα με αυγο τα πισκοτα,εβαλα κουβερτουρα λιωμενη και τρουφακια χρωματιστα...

α και σε ειχα ρωτησει κιολασ τι εκανεσ τελικα με τα κουμπαρια?ολα καλα?το ευχομαι!!

σημερα λεω να φτιαξω κουραμπιεδεσ και 2η δοση κουρκουμπινουσ....τρομαρα μου θελω και να μοιρασω....τεσπα...!!!!!

χριστινακι ολα καλα με τον μπραντυ!!μεχρι να χρονισει θα ειναι μια χαρα το καρδουλακι του!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Ο πιτσιποπάκος εξακολουθεί να είναι μπουκωμένος αλλά ευτυχώς δεν ξανανέβασε πυρετό. Η όρεξη του είναι κανονική (πίνω τον άμπακο) και είναι και ζωηρούλης.

Λίζα και εγώ πια πίνω τον καφέ μόνο με υποκατάστατα ζάχαρης...:lol: όσον αφορά τα γλυκά ευτυχώς ποτέ δεν ήμουνα γλυκατζού.

Χτες συναρμολόγησα την περπατούρα και τον έβαλα μέσα για λίγο....τα πόδια του δεν φτάναν το πάτωμα:tongue: και γέλαγε σαν παλαβός....το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν πως να φάει το μουσικό παιχνίδι που είχε...:rolleyes:

Τα δικά σας συμπεριφέρονται σαν κουταβάκια? ο πιτσιποπάκος θέλει συνέχεια να δαγκώνει....:tongue: και να ' χε και δόντια....

καλωσ την κοπελια!!!!δεν μου λεσ μιασ κ το θειξαμε το θεμα(διαβητησ) πηγεσ στον ντοκτορα???μολισ διαβασα την απαντηση τησ λιζασ αμεσωσ σκευτηκα εσενα....

α μαντυ και χτεσ με ρωτησεσ για τον πατερα μου...σε ευχαριστω πολυ!ηλθε πισω και ολα καλα..μερα με την μερα αναρρωνει ολο και πιο καλα!!!!

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι?πια η διαφορα τησ περπατουρασ με την στρατα?δεν ειναι το ιδιο?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Πω πω Χριστίνα εσύ ανέφερες το τραπέζομα??? Εγώ θα κάνω παραμονή Πρωτοχρονιάς κ μάλιστα θα φτιάξω γαλοπούλα κ ένα σωρό άλλα καλούδια....κ όλα αυτά για να μην αλλάξω χρονιά στης πεθεράς :tongue: Εχω αγχωθεί τρελά φυσικά αφού θα δουλεύω κ μέχρι τις 1 καλώς εχόντων των πραγμάτων γιατί όσο να πεις αυτές τις μέρες γίνεται χαμός στο μαγαζί κ έχω κ εγώ παραπάνω δουλειά αφού κλείνει κ η χρονιά! :rolleyes:

Επίσης εδώ κ κανα δίμηνο πονάνε πολύ τα πόδια μου....δεν πρήζονται αλλά αν κάθομαι πολύ ώρα μετά υποφέρω μόλις πατήσω....να ναι από την έλλειψη σιδήρου??? Εχει καμμία ιδέα???? :( Από κιλά αφού επανήλθα στα φυσιολογικά δεν νομίζω να είναι....πότε θα βρω χρόνο να πάω στους γιατρούς???Για παπ ακόμα δεν πήγα κ μεθαύριο κλείνω κ 2 μήνες χωρίς περίοδο....έκανα τεστ δεν είμαι σας προλαβαίνω αφού θα ρωτήσετε!!!:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μια και το αναφέρατε να ρωτήσω κάτι. Θηλάζω ακόμη κανονικά και τον προηγούμενο μήνα αδιαθέτησα πρώτη φορά. Τώρα θα μου έρχεται κανονικά κάθε μήνα ή όποτε θέλει??? Αν έχω καθυστέρηση πώς θα το ξέρω για να κάνω τεστ?:P

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

staxioforina στειλε μου και μενα pm

κοριτσια και μας ο γιατροσ μασ ειπε οχι στρατα!!!και μας την πειρε δωρο ο αδερφοσ μου στην βαφτιση.:(γιατι γινονται ατυχηματα μας ειπε και γιατι δεν αναπτυσετε σωστα ο εγκεφαλοσ!εμεισ λεμε να την βαλουμε αλλα για πολυ λιγο γενικα!παντως η δικια μας στρατα ειναι chicco και ειναι για 6+.

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...