Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Τι κουφα ειναι αυτα??:confused:Συνηθως για χρεωσεις κλπ το οριο ηλικιας ειναι 3:rolleyes:

Όχι είναι το 2....κ με aegean που έχω περάξει κ με πολλές άλλες που έχω κοιτάξει αυτό το διαστήμα που έψαχνα για Βρυξέλλες...;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όχι είναι το 2....κ με aegean που έχω περάξει κ με πολλές άλλες που έχω κοιτάξει αυτό το διαστήμα που έψαχνα για Βρυξέλλες...;)

αααααα ε κατεβαινει οσο παει, σε λιγο θα πληρωνουμε και οσο τα εχουμε στην κοιλια...:roll:

αααααα ε κατεβαινει οσο παει, σε λιγο θα πληρωνουμε και οσο τα εχουμε στην κοιλια...:roll:

Βασικά εγώ αν τη δεχτούν σε κάθισμα κ έχει 3 θέσεις στη σειρά θα της κλείσω κανονικά θέση γιατί θα δικαιούται κ 20 κιλά ενώ αλλιώς δεν δικαιούται με τη συγκεκριμένη εταιρεία!Κοιτάγα τώρα κ την aegean γμτ 150 ευρώ ακριβότερα μου βγαίνει όσο κ αν θέλω να πετάξω μαζί τους γιατί να μην τα ΄επενδύσω' στην διασκέδασή μου εκεί αυτά τα 150??! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

2360541nkf84k38r1.gif

Πήγα ΙΚΑ σήμερα και πήρα 267 ? :mrgreen::-D :grin: :-DΑπό τον ουρανό ήρθανε!:confused: Ήταν κάποια χρήματα από τα φάρμακα (παυσίπονα, ορούς κ.α.)που είχα πάρει στο ΙΑΣΩ όταν γέννησα. Τώρα τα βγάλανε.:rolleyes: Εσείς έχετε πάρει τίποτα πίσω από την νοσηλεία σας? Ήταν πολύ αναπάντεχο πάντως. :confused:

Moυ ηρθε προχθες ειδοποιηση οτι μου επιστρεφουν 100 ευρω για την ενσταση που ειχα κανει στο Β΄επιπεδου. Να δω ποτε θα μπορεσω να παω να τα παρω...

age.png age.png

Βασικά εγώ αν τη δεχτούν σε κάθισμα κ έχει 3 θέσεις στη σειρά θα της κλείσω κανονικά θέση γιατί θα δικαιούται κ 20 κιλά ενώ αλλιώς δεν δικαιούται με τη συγκεκριμένη εταιρεία!Κοιτάγα τώρα κ την aegean γμτ 150 ευρώ ακριβότερα μου βγαίνει όσο κ αν θέλω να πετάξω μαζί τους γιατί να μην τα ΄επενδύσω' στην διασκέδασή μου εκεί αυτά τα 150??! :rolleyes:

Εννοειται, με οτι σε συμφερει πας!!!!Η Ολυμπιακη πρεπει να ειναι πιο οικονομικη!

Πωπω κοριτσια ειμαι χαλια, ισως εχω και πυρετο, τσουζουν τα ματια μου...

Διαφημίσεις

Εννοειται, με οτι σε συμφερει πας!!!!Η Ολυμπιακη πρεπει να ειναι πιο οικονομικη!

Ναι καλά...300 ευρώ παραπάνω θέλω με ολυμπιακή...τα ξανακοιτάω τώρα όλα από την αρχή μπας κ υπάρχει καμιά προσφορά...:rolleyes: Πιές ένα χυμό πορτοκάλι,πάρε κ ένα ντεπόν...;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

2360541nkf84k38r1.gif

Moυ ηρθε προχθες ειδοποιηση οτι μου επιστρεφουν 100 ευρω για την ενσταση που ειχα κανει στο Β΄επιπεδου. Να δω ποτε θα μπορεσω να παω να τα παρω...

Νομίζω ότι ισχύει για 6 μήνες!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Τα φαρμακεια ειναι κλειστα σημερα ε? Για να επαιρνες ταμπλετες εχινακειας. Εγω νομιζω οτι γι αυτο δεν εχω κολλησει ακομα. Αντωνης και γιαγια εχουν ιωση, εγω και η Μαριαλενα παιρνουμε εχινακεια και την εχουμε γλυτωσει προς το παρον...

age.png age.png

Καλα που μου το θυμισες Αννα, εχω κατι μανταρινια στη τσαντα μου...μην τα ξεχασω οπως προχθες με το ταπερακι με το ρολο και γεμισουν ολα λαδια παλι:roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

Τα φαρμακεια ειναι κλειστα σημερα ε? Για να επαιρνες ταμπλετες εχινακειας. Εγω νομιζω οτι γι αυτο δεν εχω κολλησει ακομα. Αντωνης και γιαγια εχουν ιωση, εγω και η Μαριαλενα παιρνουμε εχινακεια και την εχουμε γλυτωσει προς το παρον...

Τωρα με επιασαν τα γελεια...ακουω συνεχεια για την εχινακεια που συζητατε κααααθε φορα που καποια αρρωσταινει...ηρθε επιτελους η ωρα μου!!!!:mrgreen:Λεω να παω στο γιατρο του ΙΚΑ οπως θα γυριζω...αλλα σκεφτομαι τον κοσμο που θα εχει και το οτι αν με ξαναρωτησει μηπως ειμαι εγκυος θα τον σκοτωσω...

Καλα που μου το θυμισες Αννα, εχω κατι μανταρινια στη τσαντα μου...μην τα ξεχασω οπως προχθες με το ταπερακι με το ρολο και γεμισουν ολα λαδια παλι:roll::roll::roll:

:shock::shock::shock::shock:

Καλά δεν ξέρω τι πίνεις αλλά είναι άαααλλο φρούτο! :lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γειά σας κοριτσόπουλά μου!

Τι μου κάνετε?

Εγώ εχω ενα βάρος..μια χάλια διάθεση..

Εμαθα για ενα γνωστό μου άτομο νεο σε ηλικία που το μυαλό του έκανε το ''κλικ'' και τωρα νοσηλευεται στο ψυχιατρικό τμημα στο νοσοκομειο.,

Με εχει ρίξει πάρα πολύ...

Και επισης σήμερα ο άντρας μου εσπασε το ποτήρι που ηπιαμε το κρασί από το γάμο μας...λέτε να είναι γρουσουζια?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλησπέρα κορίτσια.Τρέχω απο χθες για ψώνια και δουλειές.Εχθές πήγα κομμωτήριο και έβαψα τα μαλλιά μου.Είχα 11 ώρα ραντεβού στο Ψυχικό και επειδή νόμιζα πως θα έχει κίνηση στην Κηφισίας έφυγα πολύ νωρίτερα και ήμουν μια ώρα πριν οπότε έκανα μια βόλτα εκεί στα μαγαζιά.Δεν είχε τίποτα εκεί και δεν είχε και πολλά μαγαζιά.Μετά που τελείωσα πήγα μια βόλτα απο το golden hall μήπως έβρισκα παπούτσια αλλά τελικά πάλι δεν βρήκα και κατέληξα να ψωνίζω πάλι για την μικρή.Αντε,πήρα κιέγώ 2 μπλούζάκια απο το Zara.Tελικά η μητρότητα σε κάνει να βάζεις τον ευατό σου πάντα σε δεύτερη μοίρα.Εγώ απο τότε που ήμουν έγκυος θυμάμαι τον εαυτό μου όταν βγαίνω έξω για ψώνια δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρω κάτι της μικρής.

Σήμερα το πρωί που ξυπνήσαμε για να πάει σχολείο η μπουμπού καθώς την ξέντυσα είδα οτι είχε βγάλει κάτι κοκκινίλες πίσω στα πόδια της απο τα μπούτια μέχρι πάνω.Ηταν περίεργα αυτά που είχε κοκκινίλες με κάτι άσπρες κιλήδες.Φυσικά δεν την έστειλα σχολείο και κατά τις 8 πήρα τον γιατρό και του είπα πότε να την πάω να την δεί και μου είπε κατά τις 10 οτι θα ήταν στο ιατρείο να την πήγαινα.Μετά απο καμιά ώρα όμως αυτά αρχίσανε και σβήνανε απο μόνα τους.Οταν την πήγα και του είπα του γιατρού τι είχε βγάλει μου είπε οτι ήατν κάτι ιωγενές και τα έβγαλε απο κάποια ίωση που την περιτρυγίριζε .Εχει λίγο την μυτούλα της που τρέχει αλλά τίποτα άλλο.Μου είπε οτι μπορεί να ξαναβγάλει αλλά δεν είναι τίποτα ανυσηχιτικό.Τα παιδιά βγάζουν τέτοια εξανθήματα και φεύγουν μόνα τους μετά απο λίγο.Μου είπε να της δίνω ενα σιροπάκι για τον λαιμό της που είδε λίγο κόκκινο και τα αυτάκια της επίσης και μου έδωσε και μια αλοιφη για ενα έκζεμα που έχει κάνει πίσω απο το γόνατο,προφανώς απο παντελόνι και βλέπω οτι την τρώει κιόλας γιατί το ξύνει.Αυτά τα νεα μας.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...