Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα!

Παλι ξυπνια στις 5 σημερα η μικρη, ευτυχως ξανακοιμηθηκε αμεσως! Χθες την πηρα και βγηκαμε βολτα χωρις καροτσι και ακομα ποναει η μεση μου, βαριοταν να περπατησει η σκατουλα και ειδικα στην ανηφορα για το σπιτι με πεθανε...Της πηρα ενα καινουργιο ποτηρακι με καλαμακι της chicco.Αλλα μπερδευεται που και που και το σηκωνει να πινει ενω ετσι δεν τρεχει...το βρισκει ομως μετα απο λιγο!Πηρα και νεες θηλες για το μπιμπερο της αλλα μου ειπαν στα ΗΡΑ οτι αυτες με τις 3 τρυπες δεν ξαναβγαινουν μαλλον κι ετσι πηρα με μια μεγαλη τρυπα για παχυρευστα υγρα.Μια χαρα το ειπιε οοοολο της το γαλα χθες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Ζουζουνομαμάδες κ Ζουζουνοπαιδάκια! :D

Καλέ σας είπα πόσο ξεκούραστη νοιώθω που η πεθερά κρατάει τη μικρή??? Από σήμερα όμως επιστρέφει...βέβαια θα της προτείνω αν θέλει να τη κρατάει μια εβδομάδα αυτή μια η μαμά μου γιατί μου έλεγε αν θέλω να τη κρατήσει κ άλλο... :shock::shock::shock: αλλά εντάξει δε γίνεται συνέχεια να πηγαινοέρχεται το παιδί με όλη τη προίκα του αλλά ούτε κ να μένει κάθε βράδυ εκεί...:roll:

Βγάλαμε κ τα κάγκελα της μικρής...τι γλυκούλι που είναι το κρεβατάκι της...μεγάλωσε μωρέεεεεε.... αλλά αυτά που έλεγε ο άντρας μου ότι είναι μικρά κάγκελα για να μην πέφτει το παιδί δεν ήταν κάγκελα αλλά τα πλαινά του κρεβατιού:mrgreen:(κ απορούσα αφού δεν μας είχαν πει κάτι για βοηθητικά κάγκελα όταν το πήραμε το κρεβάτι) τέσπα....τώρα πρέπει να πάρουμε αυτά που προσαρμόζονται στο κρεβάτι...:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννα μια φιλη μου ειχε βαλει νομιζω κατι σα διχτυ αναμεσα σε αυτους και στο παιδι για να κοιμουνται στο ιδιο κρεβατι. Το σκεφτηκες καλα ομως?Ξεκινας κατι που δε θα μπορεις να το κοψεις ευκολα...ο γιος του αφεντικου μου παει α' δημοτικου και ακομα κοιμαται με τη μητερα του...:rolleyes:

Καλέ αφού για το κρεβάτι του παιδιού μιλάει όχι για το δικό της, πώς μπερδεύτηκες έτσι!?!?!?

Μμμμμμ σωστα...απλα ελεγε χθες οτι θα διαμορφωσει το κρεβατι της να κοιμαται και η μικρη μαζι και μπερδευτηκα:confused::confused::confused::confused:

Συγχωρηστε με, ειμαι και χαλια με λαιμο,πονοκεφαλο, ειπια ενα παγωμενο νερο προχθες και χαλα ειμαι...

Διαφημίσεις

Ωχ! Κατάλαβα.... Εγώ πάλι πώς τα έχω καταφέρει και είμαι σε πανικό με τη δουλειά δεν το καταλαβαίνω..... Έχω μια ημερίδα την Παρασκευή και προβλέπεται από αύριο τρελό πήξιμο. Ευτυχώς είναι μικρό και δε θα με ταλαιπωρήσει πολλές μέρες:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κατερίνα :shock::shock::shock: σιγά μην έκανα κ πατέντα στο κρεβάτι για να κοιμάται μαζί μας η Ζωή....θα πάει στο κρεβάτι της όσο κ αν χρειαστεί να ξενυχτίσω!!!

Χλωμό τον κόβω τον παιδότοπο άμα αρρώστησες κ εσύ!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κατερίνα :shock::shock::shock: σιγά μην έκανα κ πατέντα στο κρεβάτι για να κοιμάται μαζί μας η Ζωή....θα πάει στο κρεβάτι της όσο κ αν χρειαστεί να ξενυχτίσω!!!

Χλωμό τον κόβω τον παιδότοπο άμα αρρώστησες κ εσύ!

Να σου πω, προχθες ηθελα οπωσδηποτε νερο και ημουν εξω, ο περιπτερας δεν ειχε ζεστο και ειπια κρυο το ζωον...ο λαιμος μου ποναει μονο, δεν εχω τιποτα αλλο (προς το παρον...)

Μικρή διακοπή για ... διαφημίσεις :rolleyes: και ξανά πίσω...πήζω λέμε σήμερα!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

Χριστίνα καλως όρισες, καταλαβαίνω απόλυτα τις τύψεις που ένιωσες για τον μικρό! ΑΛΛΑ καλά έκανες και έφυγες για λίγο! Να είστε καλά και σύντομα να ξαναπάτε! :-D

Ρε Κατερίνα εκτός από το νερό τι άλλο έχεις πιει σήμερα?:mrgreen: Άσε ρε παιδί μου να το προσπαθήσει η Άννα αυτό με το κρεβάτι και να μου πει κι εμένα! 4 το πρωί η μικρή ήρθε πάλι στο δικό μου κρεβάτι :roll: Άσε μας στον πόνο μας :mrgreen:

Εχθές πήγαμε golden hall και περάσαμε χάλια. Το τι γκρίνια είχε η μικρή δεν περιγράφεται! Εκνευρίστηκα φοβερά και φύγαμε άρων άρων!!!

Πήγα ΙΚΑ σήμερα και πήρα 267 ? :mrgreen::-D :grin: :-DΑπό τον ουρανό ήρθανε!:confused: Ήταν κάποια χρήματα από τα φάρμακα (παυσίπονα, ορούς κ.α.)που είχα πάρει στο ΙΑΣΩ όταν γέννησα. Τώρα τα βγάλανε.:rolleyes: Εσείς έχετε πάρει τίποτα πίσω από την νοσηλεία σας? Ήταν πολύ αναπάντεχο πάντως. :confused:

n8m8p2.png

X9drp2.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαρια καπου γυρω στα 300 ειχα παρει κι εγω περυσι σε ανυποπτο χρονο...τωρα οπως εχω πει περιμενω 34 ευρω αλλα δεν τα βλεπω να'ρχονται...θα ριξω αυριο ενα τηλ...εχει και εκπτωσεις κατι μπορω να παρω!

Εγω εχω παρατηρησει πολλα νευρα και γκρινια στη μικρη οταν βγαζει δοντια...η μαλλον επειδη συνεχεια βγαζει οταν ποναει απο δοντια...

Χθες πηρα το γιατρο μας και του ειπα για το γκλουπ που κανει συνεχω η μικρη, μου ειπε οτι μπορει να ειναι απο σαλια αλλα ας το αφησουμε για την αλλη βδομαδα που θα τη δει..

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!

Διακρίνω μια βαρεμαρα σήμερα ή ιδέα μου είναι??:rolleyes::rolleyes:

Μαράκι μια χαρά τα χρήματα, καλοφάγωτα!!:D:D:D

Εχω από προχθές ένα πόνο κάτω από τα πλευρά και προς την πλάτη, έχω την εντύπωση ότι είναι νεφρό, μάλλον πρέπει να πάρω τον γιατρό εεεε???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Εχω από προχθές ένα πόνο κάτω από τα πλευρά και προς την πλάτη, έχω την εντύπωση ότι είναι νεφρό, μάλλον πρέπει να πάρω τον γιατρό εεεε???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημερα Πολα!Θυμαμαι κι εγω πονους στα πλευρα στη διαρκεια της εγκυμοσυνης...δε θα ειναι νεφρο...:rolleyes:

Γεια σας κορίτσια μου!

κι εγώ το ίδιο βλέπω...μέρες τώρα!

ευχαριστώ πολύ.και ήρθαν και μέσα στις εκπτώσεις:mrgreen:

ε ναιιιι!άμεσα

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εγώ πάντως πνίγομαι αυτές τις μέρες στη δουλειά με έχει πρήξει το αφεντικό αλλά του τα συγχωρώ όλα αφού μου την έδωσε τελικά την άδεια για το πρώτο 15νθήμερο του Ιούνη....Βρυξέλλες-Παρίσι-Eurodisney και θα δούμε κ που αλλού...ετοιμαστείται ερχομαστεεεεε!!! Πρέπει να πάει ο στεφ αυτές τις μέρες στο αεροδρόμιο να κλείσει τα εισιτήρια για Βρυξέλλες γιατί υπάρχει το πρόβλημα ότι η μικρή θα είναι κάτω των 2 όταν θα φεύγουμε κ άνω των 2 όταν θα γυρνάμε...:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εγώ πάντως πνίγομαι αυτές τις μέρες στη δουλειά με έχει πρήξει το αφεντικό αλλά του τα συγχωρώ όλα αφού μου την έδωσε τελικά την άδεια για το πρώτο 15νθήμερο του Ιούνη....Βρυξέλλες-Παρίσι-Eurodisney και θα δούμε κ που αλλού...ετοιμαστείται ερχομαστεεεεε!!! Πρέπει να πάει ο στεφ αυτές τις μέρες στο αεροδρόμιο να κλείσει τα εισιτήρια για Βρυξέλλες γιατί υπάρχει το πρόβλημα ότι η μικρή θα είναι κάτω των 2 όταν θα φεύγουμε κ άνω των 2 όταν θα γυρνάμε...:rolleyes:

Τι κουφα ειναι αυτα??:confused:Συνηθως για χρεωσεις κλπ το οριο ηλικιας ειναι 3:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...