Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαρία το ίδιο σκεφτόμαστε...εγώ θα το κάνω από βδομάδα κ θα σου πω....είναι μετατρεπόμενο το δικό μας κρεβάτι κ έχει κ βοηθητικά κάγκελα(χαμηλά) για να μην πέφτει....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία το ίδιο σκεφτόμαστε...εγώ θα το κάνω από βδομάδα κ θα σου πω....είναι μετατρεπόμενο το δικό μας κρεβάτι κ έχει κ βοηθητικά κάγκελα(χαμηλά) για να μην πέφτει....;)

ομοιοπαθούσα...μόνο εσύ με καταλαβαίνεις 100%. Ενημέρωσέ με όταν δεις πως πάει το εγχείρημα :mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Θέλω τη γνώμη σας, ν' αφήνω το μικρό να κοιμάται μετά τις πέντε (από τις τρεις) ή να τον ξυπνάω; Αν τον αφήνω μπορεί να ξυπνήσει και μετά τις έξι, αλλά μετά το βράδυ κοιμάται μετά τις 10:30. Γενικά τελευταία έχει ανήσυχο ύπνο τη νύχτα και σκέφτομαι μήπως δεν προλαβαίνει να κουραστεί το απόγευμα ώστε να κοιμηθεί βαθειά τη νύχτα.

Τελικά κάποιοι μας διαβάζουν ε; Και ανάλογα βάζουν διαφημίσεις;

Εγω λεω να μην χαλας τον υπνο του παιδιου. Ξερω οτι ειναι προβλημα, αλλα θεωρω οτι οταν ξυπνας το παιδι ενω εκεινο θελει να κοιμηθει, τα νευρα ειναι χειροτερα.

Μια ερώτηση για όσες φτιάχνετε γλυκά: Τί μίξερ χρησιμοποιείτε, χειρός ή με κάδο; Το δεύτερο μου φαίνεται ότι είναι πιο κατάλληλο ή δεν έχει σχέση; Βλέπω δηλαδή τον Παρλιάρο που όλα τα γλυκά τα φτιάχνει με αυτό, δεν είναι όμως πανάκριβο;

Αυτα που λες λεγονται κουζινομηχανες και ειναι πραγματι πανακριβα.

Εχουν ομως πολυ μεγαλυτερες ταχυτητες και ειδικα εξαρτηματα για καθε ειδος ζυμης.

Και το χειροκινητο κανει τη δουλεια και με το χερι αμα τα ανακατεψεις, παλι γινεται.

Εμενα μου το ειχαν κανει δωρο στο γαμο το μεγαλο, αλλιως δεν ξερω αν θα εδινα 500 ευρω.

Δεν κανω δα και τοσα γλυκα, ωστε να μου ειναι απαραιτητο.

Αυτο που σκεφτομαι να αγορασω, αλλα εχει 250 ευρω, ειναι αυτη η φριτεζα της τεφαλ που τηγανιζει με μια κουταλια λαδι.

Κατερινα ελπιζω να καταλαβες χτες γιατι σε αρπαξα ξαφνικα και περασαμε στο απεναντι πεζοδρομιο.

Ηρθε ενας τυπος τεραστιος διπλα μας και εκανε νοημα σε εναν αλλον να ερθει να μας την πεσουνε.

Ζουγκλα η ομονοια 6.30 το απογευμα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Κατερινα ελπιζω να καταλαβες χτες γιατι σε αρπαξα ξαφνικα και περασαμε στο απεναντι πεζοδρομιο.

Ηρθε ενας τυπος τεραστιος διπλα μας και εκανε νοημα σε εναν αλλον να ερθει να μας την πεσουνε.

Ζουγκλα η ομονοια 6.30 το απογευμα.

Ειδα τον τυπο, το νοημα δεν καταλαβα...αυτα μονο εσυ τα πιανεις:wink:

Ειμασταν κι εμεις ομως τετοια ωρα 40 λεπτα στην Ομονοια κι ειχαμε πιασει την παρλα...

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με θυμαστε????????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

τι κανετε?

χρονια πολλα στουσ θανουληδεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επίσης χθες πέταξα περίπου 2 κιλά μελομακάρονα κ κουραμπιέδες..

και ομωσ μπορουσεσ λιγεσ μερεσ μετα τισ γιορτεσ (αλλα οχι να τα αφηνεσ και μεχρι χτεσ...)να τα εκανεσ ενα υπεροχο μωσαικο(κορμο)!!!

κατι παρομοιο μου ειπαν οτι εκανε και ο παρλιαροσ!!!το εκανα πριν 2 εβδομαδεσ ,το εβαλα και καταψυξη και ειναι πολυ ωραιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κουρίτσα, είμαι έξτρα σούπερ ντρούπερ χαρούμενη! Ο μπράντης είναι καλά!!! Η μέτρηση έδειξε χτες ότι είναι στο όριο του φυσιολογικού! Επειδή έκλαιγε (κλασσικά) θα κάνουμε μια επανεξέταση σε ένα χρόνο για να επιβεβαιωθεί η καλή του πορεία!

l

τελεια τα νεα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!υπεροχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χιλια μπαβο στον μπραντυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(εκ των υστερων βεβαια να περασετε πολυ πολυ καλα ευχομαι στο ταξιδακι σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)επισησ χιλιοχρονη!!!να τα χιλιασεισ και παντα με υγεια!!!!!!!

επισησ να τα εκατοστησετε με τον συζηγο..14/01!!!

για την εκλαμψια δεν θα σχολιασω.....

Α! Καλά πάει με χτύπησε από τώρα αλύπητα η βλακεία της εγκυμοσύνης, ούτε που το πρόσεξα!!!!! Πάω τώρα να το συμπληρώσω:tongue::tongue::tongue:
οπου να ναι καταφθανει και το αλτσχαιμερ τησ εγκυμοσυνησ!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καμια σχεση. Ακριβως τα ιδια συμπτωματα ειχα και στις 3 εγκυμοσυνες μου.

ε κι εγω 3 εγκυμοσυνεσ ,σε ολεσ ειχα διαφορετικα συμπτωματα και ομωσ και στισ 3 ειχα κοριτσακια!!

μαριαννα μου να χαιρεσαι το αντωνακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα

στο αντρα της Ειρηνης

βατραχακι μου σευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κι εσυ να χαιρεσαι!!!!

Ειρήνη τον αντρούλη σου

μαριλουκακι μου σευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο,τι επιθειμεισ κ καλη λευτερια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλα καλά με το γιατρό χθες μια χαρά με βρήκε, μόνο το ζάχαρο του φάνηκε λίγο οριακό και μαζί με την αυχενική θα κάνουμε και μια μικρή καμπύλη ζαχάρου για να είμαστε σίγουροι, λόγω του οικογενειακού ιστορικού που υπάρχει. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν είχα εμφανίσει τίποτα, ελπίζω και τώρα να ήταν συμπτωματικό:rolleyes: 11 Φεβρουαρίου κλείσαμε ραντεβού για την αυχενική, οπότε τότε θα κάνω και τη μικρή καμπύλη.

μια χαρα θα ειναι ολα ,μην αγχωνεσαι!!!!!

πολινακι δεν μου απαντησε οταν ειχα ξαναμπει...ολα καλα με καρολι και μωρακι?πωσ το εχει παρει?ευχομαι και περαστικουλια στο καρολι!!!

σασ διαβαζα απο το πρωι για να μαθω τα νεα σασ!!!ελπιζω να μην ξεχασα καμια!!!

ειχα να μπω παρα πολλεσ μερεσ!!!οπωσ σασ ειπα προχτεσ εκανα τελικα τραπεζι για την γιορτη του αντρα μου!!

40 ατομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εφτιαξα 25 πιατα!!σαλατεσ (μαριαννα σε σκευτομουν)(μακαρονοσαλατα,πατζαροσαλατα,πατατοσαλατα κτλ) ,και αλλα διαφορα φαγητα!!!!δεν περιμενα οτι θα τα καταφερω καθωσ η μικρουλα εχει ξεσαλωσει!!!!ετοιμαζα απογευματα που σχολαγε ο αντρασ μου κ ειχε λιγο τισ μικρεσ και αργα το βραδυ!

τωρα εχω αλλο ενα τραπεζι για το σαββατο σε φιλουσ ,αλλα αυτο θα ειναι πολυ πιο ευκολο!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Eιρηνούλα μου τι κάνεις?? Να χαίρεσαι τον αντρουλη σου!!! Εχεις δίκιο, αλλά ξεκινάω να γράφω και καταλήγω να θυμάμαι τα μισά απ' αυτά που ήθελα να πω...:tongue::tongue::tongue: Χαχαχαχα, μηπως ν' ανησυχώ???:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Λοιπόν, το καρόλι μια χαρά είναι, δε νομίζω ότι την έχει επηρεάσει η εγκυμοσύνη μου...έχει μια απίστευτη αγάπη στον αδερφό της και δεν τη νοιάζει τίποτε άλλο!!!:D:D

Κορίτσια, η Χριστίνα γύρισε, θα μας γράψει τα νέα της!!!:D (το όνομά μου είναι Αρτέμις, χαχαχαχα!!!)

Μαριάννα, πολλά περαστικα σε όλους!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα!! Ιουλία και Σοφία να χαίρεστε τα κουκλάκια σας!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Αχ βρε Ειρηνη...εγω δεν το ηξερα, να χαιρεσαι τον αντρουλη σου που σου κανει και τετοιες κουκλιτσες!!!!!!

Ακομα προσπαθω να καταλαβω που βρισκεις χρονο να μαγειρευεις για τραπεζια...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Hello κοριτσια να χαιρεστε τους εορταζοντες χθεσινους και σημερινους ολες!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Παρακαλώ ένα ρεζουμέ για ότι έχασα (σιγά μην σας διαβάσω, χοροπηδάνε οι λέξεις μπροστά μου, θα πάω να ξεραθώ, ελπίζω να προλάβω πριν ξυπνήσουν οι άντροι).

Ένα θα σας πω. Ο μικρός από την δεύτερη μέρα ήταν ανήσυχος και μας αναζητούσε, ειδικά τη μαμά. Δεν έκλαιγε αλλά μας έψαχνε συνέχεια. Μόλις άνοιξε η πόρτα σήμερα και μας είδε μας κοίταγε με χαμόγελο συνδυασμένο με ερωτηματικά "είστε αλήθεια εσείς;" και βάλαμε κι οι δυο κάτι κλάμματα! Ειδικά ο πατέρας, αφού η πρώτη λέξη που κατάφερε να πει ο μικρός μόλις κάπως ξεπέρασε την έκπληξή του ήταν "μπαμπά" :-D

Α ναι, καλά περάσαμε :mrgreen:

ΥΓ Προς μικρή Ειρήνη: Πως περάσατε 14/1 εεεεε; Xρόνια σας πολλά!:D

WN6Op3.png

Παρακαλώ ένα ρεζουμέ για ότι έχασα (σιγά μην σας διαβάσω, χοροπηδάνε οι λέξεις μπροστά μου, θα πάω να ξεραθώ, ελπίζω να προλάβω πριν ξυπνήσουν οι άντροι).

Ένα θα σας πω. Ο μικρός από την δεύτερη μέρα ήταν ανήσυχος και μας αναζητούσε, ειδικά τη μαμά. Δεν έκλαιγε αλλά μας έψαχνε συνέχεια. Μόλις άνοιξε η πόρτα σήμερα και μας είδε μας κοίταγε με χαμόγελο συνδυασμένο με ερωτηματικά "είστε αλήθεια εσείς;" και βάλαμε κι οι δυο κάτι κλάμματα! Ειδικά ο πατέρας, αφού η πρώτη λέξη που κατάφερε να πει ο μικρός μόλις κάπως ξεπέρασε την έκπληξή του ήταν "μπαμπά" :-D

Α ναι, καλά περάσαμε :mrgreen:

Αχου το μωρε...του λειψατε!

Ακου να δεις εσυ, πηγαινε ξαπλωσε :D,κοιμησου :Dκαι μετα μπες για λεπτομερειες!!!Εκτος αν θες να μας κρατησεις σε αγωνια μεχρι τις 29...:twisted:

Ηταν τωρα αυτο resume του ταξιδιου???

Α!Καλωσορισες!!!

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας

ευχομαι και σε σας οτι καλύτερο.

Περάσαμε πολύ όμορφα στη γιορτη μας είχαμε αρκετο κόσμο και ο μικρούλης μου το διασκέδασε

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...