Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε Θάνους & Αθανασίες!

Σήμερα ήρθα νωρίς για δουλειά και κατά τις 2:30 πρέπει να κατέβω κέντρο για ένα σεμινάριο! Ήρθα με taxi και μου κακοφάνηκε πρωί πρωί που έδωσα 6€ τζάμπα! Τι να κάνω όμως? Που να πας κέντρο με το αυτοκίνητο? :mad:

Αυριο το πρωί θέλω να πάω και ΙΚΑ. Μου στείλανε ένα σημείωμα να περάσω από κει για να μου αποδόσουν λέει κάποια χρήματα από νοσηλεια?!?:confused: Ούτε και ξέρω τι είναι αυτό!Αλλά αφού είναι για να πάρω...δεν το συζητώ :mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2701679noneqbmtdu.gif

συγνωμη που σε ζαλιζω αλλα με τρωει η περιεργια...

γιατι δεν εκανες και τα υπολοιπα εμβολια?

Τα παιδια μου τα παρακολουθει ομοιοπαθητικος παιδιατρος, κανουμε επιλεκτικα καποια εμβολια και οχι στις ηλικιες που αναγραφονται στο βιβλιαριο υγειας.

Καλημερα! Ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

Ιουλια να χαιρεσαι τον Θανουλη σου!:D

Εχω και τα δυο παιδια αρρωστα, ειναι και η γιαγια αρρωστη και κλειστηκαμε μεσα. Εχω φρικαρει για να πω την αληθεια γιατι δεν παιζουν καθολου μονα τους και θελουν οοοοοοοολη μερα εμενα, τσακωνονται ποιο θα ειναι στην αγκαλια μου, δε με αφηνουν με λιγα λογια να κανω τιποτα απολυτως...

Χθες απο τις 7,30 το πρωι που ξυπνησαν, ηρεμησα 45 λεπτα ακριβως το μεσημερι που κοιμηθηκε και ο Αντωνης. Το βραδυ φυσικα κοιμηθηκαν τα μεσανυχτα και σημερα ξανα απο την αρχη...

age.png age.png

Περαστικα Μαριαννα!Τελικα δεν ηταν απο το εμβολιο ο πυρετος της μικρης, ε?Τουλαχιστον να γινουν γρηγορα καλα τα παιδια...Οσο για το παιχνιδι (που σε θελουν μαζι τους συνεχεια) και για τον υπνο...τα ιδια περναμε!Πως γινεται το παιδι μου χθες το πρωι να ξυπνησε 9 και σημερα 6:30?Εχει προγραμμα αυτο το παιδι?Βεβαια τωρα εχει καμια ωρα που ξανακοιμαται αλλα εγω δουλευεω...

Μαρια να πας να παρεις εστω και το 1 ευρω!Μην τους αφησεις τιποτα!Ειδες τι τραβαω εγω με τα τακι συνεχεια ετσι?12 ευρω πληρωσα προχθες αλλα εβαλα το αφεντικο και μου τα πληρωσε:mrgreen::mrgreen:Οσο για το ΙΚΑ περιμενω απο το Μαιο 34 ευρω...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χρόνια πολλά σε παιδάκια κ μεγάλους που γιορτάζουν! :-D

Μαριάννα περαστικά στα παιδιά κ υπομονή! ;)

Αδιαθέτησα σήμερα! :|

Η παιδίατρος είπε να κάνουμε μάσκα η οποία δεν είναι κ σίγουρο ότι θα τη βοηθήσει κ βλέπουμε πάλι....έχουμε νεφελοποιητή από τη μαμά μου αλλά άντε να βρεις παιδική μάσκα για τον συγκεκριμένο με τις απεργίες των φαρμακείων....θα κοιτάξω μπας κ βρω δανεικό από πουθενά γιατί είναι κρίμα να αγοράσω άλλον....:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, μπεμπάκια και γονείς:D:D:D Μαριάννα να χαίρεσαι τον Αντωνάκη σου, Ειρήνη τον αντρούλη σου και Ιουλία και Σοφία (και αν ξεχνάω και κάποια άλλη) τους Θανούληδές σας:D:D:D

Όλα καλά με το γιατρό χθες μια χαρά με βρήκε, μόνο το ζάχαρο του φάνηκε λίγο οριακό και μαζί με την αυχενική θα κάνουμε και μια μικρή καμπύλη ζαχάρου για να είμαστε σίγουροι, λόγω του οικογενειακού ιστορικού που υπάρχει. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν είχα εμφανίσει τίποτα, ελπίζω και τώρα να ήταν συμπτωματικό:rolleyes: 11 Φεβρουαρίου κλείσαμε ραντεβού για την αυχενική, οπότε τότε θα κάνω και τη μικρή καμπύλη.

Κατερινάκι πώς πήγε το ραντεβού χθες, όλα καλά?

Αντε μπραβο Μαριαλεννα να δεις και το σπορακι παλι στην αυχενικη!!!Ελα μωρε, δεν εχεις ζαχαρο, μηπως ειχες φαει τιποτα απαγορευμενο:rolleyes:???

Οσο για το ραντεβου...πηγε οπως περιμενα, προς το παρον δε βγηκε καποια ακρη, τουλαχιστον ξεκαθαρισαμε καποια πραγματα, το κακο ειναι οτι εμεις πηγαμε με καλη διαθεση και αντικρυσαμε μια απεριγραπτη εχθροτητα απο την αλλη δικηγορο... τα πηρα πολυ ασχημα κι ετσι οι σχεσεις που περιμενα να αποκαταστησω με τον αδερφο μου παραμενουν ως εχουν...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χρόνια πολλά σε παιδάκια κ μεγάλους που γιορτάζουν! :-D

Μαριάννα περαστικά στα παιδιά κ υπομονή! ;)

Αδιαθέτησα σήμερα! :|

Η παιδίατρος είπε να κάνουμε μάσκα η οποία δεν είναι κ σίγουρο ότι θα τη βοηθήσει κ βλέπουμε πάλι....έχουμε νεφελοποιητή από τη μαμά μου αλλά άντε να βρεις παιδική μάσκα για τον συγκεκριμένο με τις απεργίες των φαρμακείων....θα κοιτάξω μπας κ βρω δανεικό από πουθενά γιατί είναι κρίμα να αγοράσω άλλον....:roll:

Μασκα???για το βηχα?ασε με τις απεργιες των φαρμακειων να δω πως θα παρω κι εγω το εμβολιο του παιδιου...

Πως το πηρες που αδιαθετησες?Ελα μωρε, κι εσυ με τη μια περιμενες??Θα...αναγκαστεις να ξαναπροσπαθησεις!!!:oops::oops::oops:

Περαστικα Μαριαννα!Τελικα δεν ηταν απο το εμβολιο ο πυρετος της μικρης, ε?

O πυρετος ηταν απο το εμβολιο. Ο Αντωνης εχει βηχα απο προχθες και σημερα εχει και συναχι και τωρα αρχισαν τα ιδια συμπτωματα και στη μικρη.

Οσο για το ραντεβου...πηγε οπως περιμενα, προς το παρον δε βγηκε καποια ακρη, τουλαχιστον ξεκαθαρισαμε καποια πραγματα, το κακο ειναι οτι εμεις πηγαμε με καλη διαθεση και αντικρυσαμε μια απεριγραπτη εχθροτητα απο την αλλη δικηγορο... τα πηρα πολυ ασχημα κι ετσι οι σχεσεις που περιμενα να αποκαταστησω με τον αδερφο μου παραμενουν ως εχουν...

Δεν υπαρχει τιποτα πιο ασχημο απο το να μην ειναι αγαπημενα τα αδελφια. Κριμα!

Μαριαλενα, θα κανεις καμπυλη μιας ωρας υποθετω ε? Ευχομαι να μην ειναι τιποτα.

age.png age.png

Μαριαλενα, θα κανεις καμπυλη μιας ωρας υποθετω ε? Ευχομαι να μην ειναι τιποτα. [/color][/size][/font]

Ναι αρχικά θα κάνω μια μικρή για να δούμε τι γίνεται. Κι εγώ ελπίζω να ήταν συμπτωματικό και να μην είναι τίποτα. Από κιλά τουλάχιστον που με ζύγισε ξεκίνησα ακριβώς στα ίδια με την προηγούμενη εγκυμοσύνη. Πάλι καλά τουλάχιστον αφού δεν πρόλαβα να χάσω παραπάνω που δεν ξεκινάω και με περισσότερα:tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μασκα???για το βηχα?ασε με τις απεργιες των φαρμακειων να δω πως θα παρω κι εγω το εμβολιο του παιδιου...

Πως το πηρες που αδιαθετησες?Ελα μωρε, κι εσυ με τη μια περιμενες??Θα...αναγκαστεις να ξαναπροσπαθησεις!!!:oops::oops::oops:

Ναι για το βήχα...

Για το ότι αδιαθέτησα εντάξει ντεμί κατάσταση,δεν έχω κανένα πρόβλημα να ξαναπροσπαθήσω :tongue::tongue: Έχω τη Ζωή άλλωστε που κάνει για 2 παιδιά μέσα στο σπίτι οπότε ίσος είναι καλύτερα να μεγαλώσει κ αυτή λίγο ακόμα! ;)

Πάντως η αλλαγή περιβάλλοντος που πάει κ στη πεθερά μου(έχει κ μια τριτοξαδέλφη της εκεί κοντά κ πάει κ παίζουνε) της έχει κάνει πολύ καλό....δεν γκρινιάζει βασικά χωρίς λόγο πράγμα που έκανε συχνά πριν νομίζω επειδή κάπου μας βαριότανε,να είναι μέσα στο ίδιο σπίτι συνέχεια κ να βλέπει μόνο εμάς, ....ενώ τώρα έχουν αλλάξει οι εικόνες της κ είναι συνήθως πολύ μα πάρα πολύ ήσυχη κ συνεργάσιμη όταν έρχεται σπίτι....:-D

Συνεχίζει βέβαια να ξυπνάει το βράδυ κ να την παίρνουμε μαζί στο κρεβάτι μας αλλά από βδομάδα που θα επιστρέψουμε στη ρουτίνα μας κ θα κοιμάται κάθε βράδυ σε μας θα προσπαθήσω να την επιστρέψω στο κρεβάτι της....το αποφάσισα θα βγάλω κ τα κάγκελα κ θα ξαπλώνω εκεί δίπλα της μέχρι να κοιμηθεί κ ευελπιστώ να ξανά αγαπήσει το κρεβάτι της! :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγω ρε κοριτσια δεν σκεφτηκα ποτε να την παρω στο κρεβατι μου...απλα δεν το σκεφτηκα, καλυτερα βεβαια γιατι δεν εμαθε κι αυτη ετσι, εμαθε να κοιμαται στο δικο της,βεβαια το βραδυ μεχρι να κοιμηθει στο δικο μου ξαπλωνουμε και παλι την κυνηγαω εκει πανω, αν τη βαλω στο δικο της παντως για να κοιμηθει, σηκωνεται ορθια...

Α!Το πρωι στις 6:30 που ξυπνησε τραγουδουσε κανα μισαωρο στο κρεβατι της...ναααανανανανααααανανανα....:roll::roll:

Ναι ούτε εγώ το σκέφτηκα...αλλά εγώ σπάνια να ξύπναγα το βράδυ...συνήθως ξύπναγε ο στεφ...αρχικά με το που της έδινε πιπίλα ξανακοιμόταν στο κρεβάτι της αλλά μετά που είδε ότι δεν...την έφερνε στο κρεβάτι μας....ε κ από κει κ πέρα το έκανε σύστημα η κυρία αφού είδε ότι μπορεί να κοιμάται μαζί μας! :roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γιατί ξυπνάνε τόσο νωρίς ρε γμτ?Σήμερα η Αλεξάνδρα από τις 6:30!:confused:Τι να πω? Πάντως εχθές κοιμήθηκε στην κούνια της. Εσείς κορίτσια στην κούνια τα βάζετε ακόμα ή έχετε πάρει κρεβάτι? Ρωτάω γιατί το σκέφτομαι να πάρω ένα ωραίο κρεβατάκι να την κοιμήζω εκεί για να με νιώθει και μετά να σηκώνομαι να πηγαίνω στο δικό μου. Και άμα ξυπνάει το βράδυ να ξαναπηγαίνω εγώ και όχι να έρχεται αυτή στο δικό μου!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Τι λες βρε Μαρια???Νωρις ειναι για κρεβατι!Ασε μην τη βρισκω τη νυχτα στο ψυγειο να τρωει ταίν (τυρι):mrgreen::mrgreen:

Εμας παντως χτυπησε ενας συναγερμος σημερα γυρω στις 6:30...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...