Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εμένα ακόμα δεν έχει μάθει να κρατάει το κουτάλι μόνη της και να τρώει και μόνη της.Βέβαια για να πω την αλήθεια για να μην γίνεται χάλια πιάνω και την ταίζώ κι'εγώ αλλά πρέπει κάποια στιγμή να την αφήσω να μάθει.Η ξαδέρφη της απο 18 μηνών έτρωγε μόνη της και μάλιστα το κουτάλι ακριβώς στο στόμα και έτσι όπως έπρεπε.

Εγώ την αφήνω και τρώει με κουταλάκι το γιαούρτι της!Δεν με νοιάζει κι αν λερωθεί, σιγά! Έτσι κι αλλιώς κάθε μέρα άλλα ρούχα φοράμε!Μερικές φορές τρώει καλά, μερικές βάζει το κουτάλι ανάποδα, αλλά το τρώει όλο! Άφησέ τη και θα δεις έχει πολύ γέλιο.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω δεν το ειχα σκεφτει, αλλα την εβλεπε ο Κωστας που ρουφουσε και καλα απο τα ποτηρακια στην κουζινα της και της πηραμε χυμουληδες Ντορα!!!(χαζομπαμπας!)Να και κατι που εκανε με το παιδι του πριν απο μενα!!!Βελτιωνεται πολυ, τον απειλησα οτι δεν εχει 2ο...δλδ γιο...δλδ παοκτζη!Μου πλενει και κατσαρολες....μμμμμ βρε μπας και μου τα φορεσε???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Υποπτο!

Εγω το γαλα της αγκαλια της το δινω ακομα αντε να το παρει λιγο στο τελος μπας και το πιει...Δεν το θελει τελευταια...με το ζορι το πινει...και το χυνει και κατω...

Οσο για το φαι τρωμε με τα χερια......

Μια χαρά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εγώ την αφήνω και τρώει με κουταλάκι το γιαούρτι της!Δεν με νοιάζει κι αν λερωθεί, σιγά! Έτσι κι αλλιώς κάθε μέρα άλλα ρούχα φοράμε!Μερικές φορές τρώει καλά, μερικές βάζει το κουτάλι ανάποδα, αλλά το τρώει όλο! Άφησέ τη και θα δεις έχει πολύ γέλιο.

μια φορά την είχα αφήσει αλλά το είχε δεί σαν παιχνίδι,δεν πείναγε κιόλας γι'αυτό.Θα προσπαθήσω κάποια μέρα που πεινάει να δώ να θα το καταφέρει.

SI5Yp3.png

Το καλο σας το ειπα?Αλλαξε η μανα μου τη μικρη το πρωι που ξυπνησε και βρηκε μεσα στο παμπερς ενα κομματι απο ενα ξυλινο παζλ με ζωακια που εχουμε...:confused::confused::confused::confused::confused:

Κι εγώ εδώ είμαι καλέ αλλά έχω λίγο δουλειά σήμερα. Ευτυχώς δηλαδή για να ξεχνάω το άγχος μου για το γιατρό που έχω το απόγευμα!!!!! Τι κακό κι αυτό που με πιάνει ενώ όλα είναι μια χαρά φτου φτου φτου με το που είναι να πάω στο γιατρό μου κόβονται τα πόδια από την αγωνία, αν θα είναι όλα καλά με το σποράκι.

Κατά τα άλλα περάσαμε πολύ ωραία το ΣΚ, ήρθε και ο αδερφός μου και την Κυριακή είχαμε οικογενειακή μάζωξη και η μικρή είχε καταχαρεί με το τον κόσμο:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα και καλή εβδομάδα!

Μαριάννα να χαίρεσαι τον Αντωνάκη σου! Πολύχρονος, πάντα τυχερός και ευτυχισμένος!!:D:D:D

Μαριαλένα περιμένουμε νέα σου εεεεε....:):):)

Εμαθα χθες τις τιμές του Μητέρα και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ελεος δηλ...μειώνουν τις τιμές στα τρίκλινα και τις αυξάνουν στα υπόλοιπα δωμάτια!!!:confused::confused:

Ηρθαν και οι φωτογραφίες σε καμβά που είχα παραγγείλει από Αγγλία και είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

γεια σας κοριτσια μου!!!

ενα ομορφο σκ περασε και γεμισαμε μπαταριες!!!!

Σαββατο βραδυ βγηκαμε με λιγους συναδελφους απο την δουλεια του αντρα μου για ρετσινουλα και κοψαμε και βασιλοπιτα!!!

περασαμε πολυ ομορφα!!

ο Νικολας μου εμεινε στην γιαγια του το βραδυ...αδειο το σπιτι μας:-(:-(:-(

την επομενη μερα τρεχοντας φυγαμε για να παμε να τον παρουμε!!!

και την Κυριακη μας την περασαμε στην Χαλκιδικη στο σπιτι του θειου Τακη(αδερφος του αντρα μου)

ο μικροσ κι αν δεν επαιξε στην αυλη

και ταιζε τα σκυλακια με χαλικακια:tongue::tongue:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Το καλο σας το ειπα?Αλλαξε η μανα μου τη μικρη το πρωι που ξυπνησε και βρηκε μεσα στο παμπερς ενα κομματι απο ενα ξυλινο παζλ με ζωακια που εχουμε...:confused::confused::confused::confused::confused:

:?::?::?::?::(:(:(

πως εγινε αυτο?!?!

χρονια πολλα

στον Αντωνακη της Ταρας

στο αντρα της Ειρηνης

και Χρονια Πολλα στην Χριστινα!!!!!!!!!!!!

να τα εκατοστησεις!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

το ειχες αναφερει ξανα αυτο

και με αφορμη εσενα το επιχειρησα κι εγω...

στην αρχη ειχε πολυ πλακα!!!!

αλλα τωρα εχει μαθει να βαζει το κουταλακι στο στομα και να τρωει κανονικα!!!!

το μισο γιαουρτι το τρωει μονοσ!!! το αλλο μισο βοηθαω κι εγω!!!!

επισης ετσι εμαθε και οταν ειναι η ωρα του φαγητου μαζευει τα μανικια του:wink::wink: και θελει κι αυτος κουταλι να τρωει και μονος του!!!

επισης απο 1 χρονων επινε απο το καλαμακι κανονικα

928580lpplgf1q10.gif

Οχι, μονο ενα εχουμε κανει.

Καλημερα, καλη εβδομαδα! Χρονια πολλα και καλα στους εορταζοντες!

Η Μαριαλενα εκανε μεχρι 38,5 και προχθες και χθες το απογευμα, δεν της εδωσα τιποτα και επεσε μονος του ο πυρετος. Τρωει ελαχιστα, ουτε γαλα δε θελει, ευτυχως ομως δε λεει οχι στο χυμο πορτοκαλι.

Ο Αντωνης βηχει απο χθες και σε λιγο θα παρω το γιατρο να του το πω. Τον πηγε η γιαγια του σε παιδοτοπο την Παρασκευη, γινοταν χαμος απο κοσμο, και πολυ φοβαμαι μην τσιμπησε καμια ιωση...

συγνωμη που σε ζαλιζω αλλα με τρωει η περιεργια...

γιατι δεν εκανες και τα υπολοιπα εμβολια?

καλησπέρα κορίτσια,

Ταρα χρόνια πολλά στον Αντωνάκη σου

χρόνια πολλα και σε όσους αλλους γιορτάζουν

εμεις γιορτάζουμε αύριο και περιμένω κόσμο και έχω κανει ενα σορό ετοιμασιες απο σήμερα γιατι αυριο θα είμαι στο γραφείο μέχρι τις 4 είναι η πρώτη γιορτή του θανούλη μας και θα την γιορτάσουμε με πολύ κόσμο.

ευχομαι σε όλες καλό βράδυ

φιλιά

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημερα κοριτσια!

Ιουλια να χαιρεσαι το Θανουλη!!!Να ειναι υγιης παντα κι ευτυχισμενος!!!

Παλι αυπνη ειμαι σημερα, τοση νυστα ειχα χθες απο τις 7, δεν εκλεινε το στομα μου απο το χασμουρητο αλλα η Παναγιωτα με παιδεψε πολυ για να πιει το γαλα της, τελικα ειπιε μονο 200ml...κοιμηθηκε 11 παρα και 6:30 ηταν ορθια...Κοιμηθηκα κι εγω κατα τις 12-12:30...ειναι αυτο που λενε αμα σκορπισει το μυαλο αντε να το μαζεψεις να κοιμηθεις...

Σκεφτομουν και την υποθεση του πατερα μου, ειχαν χθες δικαστηριο για τους συμβασιουχους του δημου,εγινε ενας χαμος γιατι ηθελαν να τους διωξουν,τελικα τους κρατανε μεχρι Μαιο αν και μεθαυριο η υποθεση τους παει στον Αρειο Παγο...και τι θα κανει 59 κλεισμενα ανθρωπος αν απολυθει??οεο??

Καλημέρα κορίτσια!!!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, μπεμπάκια και γονείς:D:D:D Μαριάννα να χαίρεσαι τον Αντωνάκη σου, Ειρήνη τον αντρούλη σου και Ιουλία και Σοφία (και αν ξεχνάω και κάποια άλλη) τους Θανούληδές σας:D:D:D

Όλα καλά με το γιατρό χθες μια χαρά με βρήκε, μόνο το ζάχαρο του φάνηκε λίγο οριακό και μαζί με την αυχενική θα κάνουμε και μια μικρή καμπύλη ζαχάρου για να είμαστε σίγουροι, λόγω του οικογενειακού ιστορικού που υπάρχει. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν είχα εμφανίσει τίποτα, ελπίζω και τώρα να ήταν συμπτωματικό:rolleyes: 11 Φεβρουαρίου κλείσαμε ραντεβού για την αυχενική, οπότε τότε θα κάνω και τη μικρή καμπύλη.

Κατερινάκι πώς πήγε το ραντεβού χθες, όλα καλά?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...