Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γύρισα κι'εγώ.Τελικά παπούτσια δεν βρήκα αυτά που είχα δεί και μου άρεσαν.Πήρα κάτι ρουχαλάκια απο το h&m και αύριο θα ξαναβγώ μια βόλτα μήπως βρώ τίποτα.Πήρα της θωμαϊτσας κάτι βραχιολάκια γιατί όποτε βλέπει την κουνιάδα μου που τα φοράει θέλει να τα βγάλει και να της τα φορέσει.Θα πάθει πλάκα όταν τα δεί γιατί είναι μικρούλικα και θα της θα κάνουν στο χέρι και δεν θα πέφτουν.Περιμένω πως και πως να έρθει να της τα δείξω.

SI5Yp3.png

Α καλε ξεχασα, πηρα και σαλιαρες της Παναγιωτας απο τα mothercare.Οι 5 σαλιαρες 11 υερω!! Ασχετη ερωτηση, εχω τα μπουκαλια της chicco τα στενα ξερετε, τα "πινω ευκολα".Ολο σταζουν την ωρα που πινει, το γυρναω γυρω γυρω για να μη σταζει...γιατι???

Αααααα μαθαμε και πινουμε με καλαμακι!!!!Θυμαστε στον παιδοτοπο που την αλλαξα 2 φορες γιατι εγινε μουσκεμα??Ε τωρα εμαθε το κοριτσακι μου!

Διαφημίσεις

Λοιπόν - άσχετο - έκανα copy από άλλο topic την παρακάτω συνταγή, εύκολη και γρήγορη. Λέω να τη δοκιμάσω σήμερα, αυριο...

Σε ένα ταψί βάζουμε 2 ποτήρια ρύζι, ζαμπόν, μπέικον (προαιρετικά), μανιτάρια, πιπεριές, 3 κύβους κνορ, μπόλικη σκόνη κάρρυ και λίγο λάδι. Προσθέτουμε 4 ποτήρια νερό. Αυτάααα...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Α καλε ξεχασα, πηρα και σαλιαρες της Παναγιωτας απο τα mothercare.Οι 5 σαλιαρες 11 υερω!! Ασχετη ερωτηση, εχω τα μπουκαλια της chicco τα στενα ξερετε, τα "πινω ευκολα".Ολο σταζουν την ωρα που πινει, το γυρναω γυρω γυρω για να μη σταζει...γιατι???

Αααααα μαθαμε και πινουμε με καλαμακι!!!!Θυμαστε στον παιδοτοπο που την αλλαξα 2 φορες γιατι εγινε μουσκεμα??Ε τωρα εμαθε το κοριτσακι μου!

Κι'εμένα πίνει με καλαμάκι εδώ και καιρό και της έχω πάρει ενα παγουράκι με καλαμάκι λίγο μεγάλο και ενα άλλο πιο μικρό οπού της βάζω τον χυμό πορτοκάλι που της κάνω.Μακάρι να έπινε εκεί και το γάλα αλλά δεν μπορώ να της το κόψω ακόμα το μπιμπερό γιατί το πίνει στο κρεβάτι της και μετά κοιμάτε.

SI5Yp3.png

Ε να σας περάσουμε κι εμείς σε κάτι...πίνουμε με καλαμάκι από 14 μηνών :tongue: χωρίς απώλειες!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Λοιπόν - άσχετο - έκανα copy από άλλο topic την παρακάτω συνταγή, εύκολη και γρήγορη. Λέω να τη δοκιμάσω σήμερα, αυριο...

Σε ένα ταψί βάζουμε 2 ποτήρια ρύζι, ζαμπόν, μπέικον (προαιρετικά), μανιτάρια, πιπεριές, 3 κύβους κνορ, μπόλικη σκόνη κάρρυ και λίγο λάδι. Προσθέτουμε 4 ποτήρια νερό. Αυτάααα...

Τι συνταγή είναι αυτή?Πως λέγεται το φαγητό?

SI5Yp3.png

Τι συνταγή είναι αυτή?Πως λέγεται το φαγητό?

Ριζότο είναι αλλά όχι βραστό...ψητό!Να πω την αλήθεια αυτό που μου φαίνεται υπερβολικό είναι οι 3 κύβοι. Έναν θα βάλω :tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα ακόμα δεν έχει μάθει να κρατάει το κουτάλι μόνη της και να τρώει και μόνη της.Βέβαια για να πω την αλήθεια για να μην γίνεται χάλια πιάνω και την ταίζώ κι'εγώ αλλά πρέπει κάποια στιγμή να την αφήσω να μάθει.Η ξαδέρφη της απο 18 μηνών έτρωγε μόνη της και μάλιστα το κουτάλι ακριβώς στο στόμα και έτσι όπως έπρεπε.

SI5Yp3.png

Ριζότο είναι αλλά όχι βραστό...ψητό!Να πω την αλήθεια αυτό που μου φαίνεται υπερβολικό είναι οι 3 κύβοι. Έναν θα βάλω :tongue:

ναι,νομίζω 3 είναι πολλοί.Κι'εγώ εναν θα έβαζα γιατί έχει έντονη γεύση.

SI5Yp3.png

Η Ζωή τρώει πολύ ωραία κ με ελάχιστες απώλειες με το πιρούνι...έτσι κ πιάσει κουτάλι όμως ή απλά ανακατέβει ότι της έχω μέσα στο πιάτο ή ρίχνει κάτω να ακούει το πλατς!:lol::lol::lol: Με το καλαμάκι επίσης μπορεί κ πίνει αλλά είναι με τις ώρες της...άλλες φορές απλά κάθεται κ πίνει κ άλλες απλά γυρνάει τουμπα το ποτηράκι για να βλέπει να πέφτει ο χυμός!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εγω δεν το ειχα σκεφτει, αλλα την εβλεπε ο Κωστας που ρουφουσε και καλα απο τα ποτηρακια στην κουζινα της και της πηραμε χυμουληδες Ντορα!!!(χαζομπαμπας!)Να και κατι που εκανε με το παιδι του πριν απο μενα!!!Βελτιωνεται πολυ, τον απειλησα οτι δεν εχει 2ο...δλδ γιο...δλδ παοκτζη!Μου πλενει και κατσαρολες....μμμμμ βρε μπας και μου τα φορεσε???

Τρεις κυβοι ειναι πααααρα πολυ εδω εναν βαζω και του βρωμαει το ρυζι λεει...

Εγω το γαλα της αγκαλια της το δινω ακομα αντε να το παρει λιγο στο τελος μπας και το πιει...Δεν το θελει τελευταια...με το ζορι το πινει...και το χυνει και κατω...

Οσο για το φαι τρωμε με τα χερια......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...