Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εγώ το απλό μίξερ έχω κ μάλιστα της πλάκας....του παρλιάρου το μίξερ μπορεί να χει κ 1000 ευρώ αλλά καλύτερα να μη φτιάξω τις συνταγές του παρά να δώσω τόσα λεφτά....κ με το απλό πάντως εγώ ότι φτιάχνω μια χαρά μου βγαίνει....νομίζω το μόνο που προσφέρουν είναι εξοικονόμηση χρόνου αφού είναι πιο 'δυνατά' σε ισχύ! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω εχω χειρος αλλα απλο ξερεις, που βγαινει ο καδος οποτε ποτε το παιρνω στο χερι ποτε το αφηνω στη βαση, οπως βολευει...αχ, τι φτιαχνεις παλι?Λεω να κανω διαιτα απο σημερα...

Kι εγώ λέω..............

Χθες δοκίμαζα και προς μεγάλη μου απογοήτευση τα 2/3 από τα ρούχα μου θα σκονίζονται για καιρό ακόμη στην ντουλάπα!

Τ' απόγευμα θα φτιάξουμε μπισκότα βουτύρου, να τα παίρνει στο σχολείο η Σοφία.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Εγώ το απλό μίξερ έχω κ μάλιστα της πλάκας....του παρλιάρου το μίξερ μπορεί να χει κ 1000 ευρώ αλλά καλύτερα να μη φτιάξω τις συνταγές του παρά να δώσω τόσα λεφτά....κ με το απλό πάντως εγώ ότι φτιάχνω μια χαρά μου βγαίνει....νομίζω το μόνο που προσφέρουν είναι εξοικονόμηση χρόνου αφού είναι πιο 'δυνατά' σε ισχύ! ;)

Είχα ρωτήσει και κάνει γύρω στα 500, τώρα πόσο τα αξίζει δεν ξέρω γιαυτό σας ρώτησα.Την ώρα που τα φτιάχνει μ΄αυτό φαίνονται όλα σαν να είναι πανεύκολα και να βγαίνουν ακριβώς όπως πρέπει, τέλεια. Τα παλιά χρόνια θα μου πείτε όλα τα έφτιαχναν "δια χειρός" και ήταν πολύ νόστιμα!

Δεν ξερω Ελενη εγω δε θα εδινα τοσα λεφτα και εδω που τα λεμε ειναι επαγγελματικα αυτα τα μιξερ...αντε και σου βγηκε λιγο διαφορετικο, εκει ειναι που φαινεται και η διαφορα σπιτικο η ετοιμο;)

Διαφημίσεις

Το ειδα κι εγω το πρωι,δεν εχω χρονο να το διαβασω βεβαια απλα βασει αυτου ο αντρας μου ειναι κι αυτος παρθενος (εμ ετσι εξηγειται το οτι βαζει συνεχως τα παντα στη θεση τους μεχρι αηδιας...) και η κορη μου καρκινακι...

Γενικα ομως δεν ασχολουμαι με ζωδια...κατσε να δω τι λεει η προβλεψη για μενα σημερα...

Δεν ξερω Ελενη εγω δε θα εδινα τοσα λεφτα και εδω που τα λεμε ειναι επαγγελματικα αυτα τα μιξερ...αντε και σου βγηκε λιγο διαφορετικο, εκει ειναι που φαινεται και η διαφορα σπιτικο η ετοιμο;)

Κοίτα μπορεί να συμβαίνει το ίδιο όπως με τις συσκευές που φτιάχνουν ψωμί, είναι ωραίο μεν, αλλά μοιάζει με αγοραστό, δεν έχει καμία σχέση δηλαδή με το ζυμωμένο στο χέρι.

Τώρα βέβαια στη ζαχαραπλαστική ισχύουν άλλα γιατί εκεί όλα είναι θέμα χημείας...

Το ειδα κι εγω το πρωι,δεν εχω χρονο να το διαβασω βεβαια απλα βασει αυτου ο αντρας μου ειναι κι αυτος παρθενος (εμ ετσι εξηγειται το οτι βαζει συνεχως τα παντα στη θεση τους μεχρι αηδιας...) και η κορη μου καρκινακι...

Γενικα ομως δεν ασχολουμαι με ζωδια...κατσε να δω τι λεει η προβλεψη για μενα σημερα...

Ούτε κι εγώ ασχολούμαι, απλώς μου φαίνεται αστείο...

Κοίτα μπορεί να συμβαίνει το ίδιο όπως με τις συσκευές που φτιάχνουν ψωμί, είναι ωραίο μεν, αλλά μοιάζει με αγοραστό, δεν έχει καμία σχέση δηλαδή με το ζυμωμένο στο χέρι.

Τώρα βέβαια στη ζαχαραπλαστική ισχύουν άλλα γιατί εκεί όλα είναι θέμα χημείας...

Ναι απλα μου τη δινει που τα φτιαχνει ο Παρλιαρος ολα τοοοοοσο μετρημενα...Δε γινεται να εχουμε τοσα συνεργα (επαγγελματικα) σπιτια μας, δωσε πιο απλες συνταγες βρε ανθρωπε!Εχω κι ενα βιβλιο του!

Ελένη κ τα 500 πολλά μου φαίνονται...οκ χτύπαγα 10 λεπτά το βούτυρο για τους κουραμπιέδες ενώ με αυτό θα έκανα 3-4 δε με πειράζει όμως αν σκεφτώ την τσέπη μου....

Για το ψωμί θα διαφωνήσω γιατί έχω αρτοπαρασκευαστή κ έχω ζυμώσει κ στο χέρι...αν εξαιρέσουμε ότι δεν μπορείς να βάλεις φρέσκια μαγιά που δίνει ένα τσακ παραπάνω στη γεύση...το ψωμί είναι γευστικότατο με υφή ζυμωτού κ φυσικά καλύτερο από το να τρως του φούρνου! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλά με βάση τα ζώδια εγώ είμαι Παρθένος???Αχαχαχ ας γελάσω...με καμία δύναμη...καραμπινάτη Ζυγός είμαι με όλα τα χαρακτηριστικά τους...εδώ με έχουν γνωρίσει 2 άνθρωποι που ασχολούνται με ζώδια κ χωρίς να τους πω μου είπαν τι είμαι! :-P:-P:-P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλά με βάση τα ζώδια εγώ είμαι Παρθένος???Αχαχαχ ας γελάσω...με καμία δύναμη...καραμπινάτη Ζυγός είμαι με όλα τα χαρακτηριστικά τους...εδώ με έχουν γνωρίσει 2 άνθρωποι που ασχολούνται με ζώδια κ χωρίς να τους πω μου είπαν τι είμαι! :-P:-P:-P

Εμενα τι ζωδιο θα με εκανες???Παντως πιστευω οτι ειμαι το καλυτερο...αρκει να γινονται ολα οπως πρεπει!!!χαχαχαχα

Και τι εχει ο παρθενος π[αρακαλω???Τα ειδαμε και τα του ζυγου...

Εμενα τι ζωδιο θα με εκανες???Παντως πιστευω οτι ειμαι το καλυτερο...αρκει να γινονται ολα οπως πρεπει!!!χαχαχαχα

Και τι εχει ο παρθενος π[αρακαλω???Τα ειδαμε και τα του ζυγου...

Εγώ μαρή δεν ασχολούμαι με ζώδια δεν ξέρω ούτε τις ημερομηνίες του καθενός!:lol: Δεν είπα ότι έχει κάτι ο παρθένος(εκτός από μια αφηρημάδα που διακρίνω κ στη μάνα μου κ στη κολητή μου) απλά ότι εγώ δεν έχω χαρακτηριστικά του Παρθένου αλλά του Ζυγού! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κορίτσια δεν βλέπω κίνηση σήμερις! Τι γίνεται, έπεσε δουλειά ή τρέξατε για να προλάβετε τις εκπτώσεις?

Καλά αυτό με τα ζώδια είναι παλιά ιστορία. Πήγαινα σχολείο ακόμα όταν το είχανε πει, στις ειδήσεις κιόλας! Δηλαδή εγώ ανήκω στο 13ο ζώδιο? Ρε τι τραβάμε!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...