Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλά εκανες και του ειπες να παει. Εγω τα πιστευω αυτα τα ονειρα.

Ο Νικος εχει χασει ενα ξαδελφο 25 χρονων απο ατυχημα με μηχανη. Ημασταν ζευγαρι τοτε, και το ειχα περασει κι εγω ολο αυτο με πολύ στεναχωρια. Κάποια στιγμή μετα απο 2-3 χρονια, βλεπω τον ξαδελφο του στον ύπνο μου. Το πρωι ξυπναω και λεω, να παω στον Κυριακο στο νεκροταφειο (ειχα να παω παααααρα πολυ καιρο). Και μετά από 2 ωρες με παιρνει η πεθερα μου στη δουλειά και μου λεει, κανανε την εκταφη του Κυριακου σημερα. Τι κλαμα εριξα εκεινη τη μερα δε λεγεται.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mαριαννάκι το είδα μετά, όταν ρώτησα δεν ήξερα ότι είχες ήδη απαντήσει!!:mrgreen::mrgreen:

Χθες πήγαμε ΙΚΕΑ, κουράστηκα αρκετά, αλλά είδαμε μερικά πραγματάκια που σχεδιάζουμε να πάρουμε. Θέλω να ζητήσω ένα δάνειο 3 μισθών από τη δουλειά μου, ελπίζω να μου το δωσουν. Βέβαια με τα παιδιά μαζί δεν μπορείς να κάνεις δουλειά, την επόμενη φορά θα πάμε μόνοι μας.

Επίσης, εχω ν' αλλάξω κάποια ρούχα της κάρολ - θα πάρω μεγαλύτερο μέγεθος γιατί έχει αρκετά για φέτος και θα πάνε όλα χαμένα στο τέλος ;););)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

To ξερω ειμαι εκτος θεματος αλλα ας μου πει καποια!!

Κεφτεδακια τηγανιτα για μπουφε αυριο το βραδυ ποσο νωριτερα μπορω να τα φτιαξω?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

928580lpplgf1q10.gif

αληθεια δεν τις κανεις ολα τα εμβολια που εχει γαρμμενα το βιβλιαριο?

Οχι, μονο ενα εχουμε κανει.

Καλημερα, καλη εβδομαδα! Χρονια πολλα και καλα στους εορταζοντες!

Η Μαριαλενα εκανε μεχρι 38,5 και προχθες και χθες το απογευμα, δεν της εδωσα τιποτα και επεσε μονος του ο πυρετος. Τρωει ελαχιστα, ουτε γαλα δε θελει, ευτυχως ομως δε λεει οχι στο χυμο πορτοκαλι.

Ο Αντωνης βηχει απο χθες και σε λιγο θα παρω το γιατρο να του το πω. Τον πηγε η γιαγια του σε παιδοτοπο την Παρασκευη, γινοταν χαμος απο κοσμο, και πολυ φοβαμαι μην τσιμπησε καμια ιωση...

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Μαριάννα να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!Να ναι γερός κ ευτυχισμένος!:D

Χρόνια πολλά σε όσους-ες έχετε που γιορτάζουν! :D

Της μικρής ο βήχας καλά κρατεί....μάλλον θα χρειαστεί να κάνει μάσκα...θα πάρω σήμερα τη γιατρό...κατά διαστήματα ηρεμούσε το σουκού με τον ευκάλυπτο αλλά το βράδυ στον ύπνο της βήχει πολύ! :( Τελικά να ναι ίωση τόσες μέρες(11η σήμερα)???

Σήμερα πήγε πάλι στην πεθερά μου,θα μείνει εως αύριο κ μετά αναλαμβάνει η μαμά μου που είναι πολύ καλύτερα επιτέλους!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Περαστικά στα αρρωστούλια μας!

Σήμερα την Αλεξάνδρα την κρατάει η πεθερά & ο πεθερός μου. Οι δικοί μου είναι πάλι σήμερα για την καθιερωμένη πια χημειοθεραπεία του πατέρα μου! Την τελευταία εβδομάδα δεν ήταν καθόλου καλά και σωματικώς αλλά και από διάθεση! Ουφ...:( Τι μπορεί να σκέφτεται εκείνος άραγε, τι στροφές παίρνει το μυαλό του???:(

Το Σάββατο το πρωί βγήκαμε με τη μικρή και τον ανηψιό μου και της πήρα πιζάμες και 2 φουστανάκια κοτλέ! Καλά τα έπλυνα, να δω πότε θα σιδερώσω τώρα. Μαζευτήκανε 2 πλυντήρια γμτ! Με το σπίτι δεν ασχολήθηκα καθόλου αυτό το ΣΚ.Βαρεμάρα φοβερή και καθόλου διάθεση για δουλειές :rolleyes: Έδωσα λοιπόν ρεπό στον εαυτό μου! :P

n8m8p2.png

X9drp2.png

2242836p1321vr209.jpg

Kαλημέρα! Καλή εβδομάδα!

Τάρα, χρόνια πολλά για τον Αντώνη.

Το Σάββατο πήγα τελικα (γύρω στις τρεις το μεσημέρι τα κατάφερα...) για ψώνια, γινόταν χαμός, οπότε έκανα μια γενική βόλτα στην αγορά. Μετά τις εξίμησι που είχε φύγει ο κόσμος πήγα και αγόρασα παπούτσια στο νότος για τα πιτσιρίκια, είχαν 50% σε κάποιες μάρκες και δικά μου (με την ίδια έκπτωση). Λέω γενικά να συγκρατηθώ και να μην πάρω κι άλλα ρούχα για την επόμενη χρονιά στα παιδιά, καθώς ειδικά στα παπούτσια δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις σωστά.

Xθες πήγαμε με τη Σοφία και τις φίλες της στην παράσταση "Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον", για άλλη μια φορά ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης έκανε υπέροχη δουλειά, πάντα είναι συγκινητικές, απόλυτα παιδικές, αθώες, μελωδικές... οι παραστάσεις του.

http://www.athinorama.gr/child/data/performances/?id=10002338

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημέρα κορίτσια.Χρόνια πολλά στον Αντωνάκη σου Μαριάννα.Να τον χαίρεσαι.

Αννα ο βήχας δεν περνάει εύκολα,οπότε είναι φυσιολογικές οι μέρες που τον έχει η μικρή.Είχε κι'εμένα πριν κανα ενάμιση μήνα και θυμάμαι οτι έλεγα αμάν πότε θα σταματήσει επιτέλους.Δεν μπορούσα να την ακούω να βασανίζεται γιατί κι'εμένα την έπιανε περισσότερο στον ύπνο της και ξύπναγε η καυμένη.

Το Σάββατο ευτυχώς ήρθε η γυναίκα που μας καθαρίζει μετά απο 1 μήνα που είχε να ρθει γιατί το Σάββατο που ήταν να ρθει κανονικά έπεφτε πρωτοχρονιά.Ετσι δεν είχα πολλά πράγματα να κάνω εκτος απο λίγο σίδερο.Λέγαμε να πάμε βόλτα με τη μικρή αλλά δεν προλάβαινα μέχρι να μαγειρέψω για μας και για κείνη,ο άντρας μου δούλευε κι'έτσι κάτσαμε μέσα.Το απόγευμα την πήγα λίγο στην πεθερά μου για να πάρω κάτι αυγά που είχε φέρει φρέσκα ο πεθερός μου απο το χωριό κι'έτσι πέρασε η μέρα.Την Κυριακή το απόγευμα πήγαμε και φάγαμε απο μια βάφλα με τον άντρα μου και πολύ την ευχαριστήθηκα βρε κορίτσια.Είχα μια βδομάδα να φάω γλυκό.Μετά πήγα μια βόλτα στον παιδότοπο την μικρή να πάιξει λίγο και άφησα τον άντρα μου στην καφετέρεια να δεί τον αγώνα που είχε.

Σήμερα θα πάω για ψώνια.Αντε να δώ με αυτό το κρύο πως θα κινηθώ βέβαια αλλά είναι ευκαιρία μόνη μου γιατί με την μπουμπού δεν μπορώ να ψωνίσω.Γιορτάζει και το ανιψάκι μου σήμερα.Πόσο θα θελα να είμαι κι'εγώ στον Καναδά να του ευχηθώ απο κοντά.Είναι και η αδυναμία μου!

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα, καλη βδομαδα!!!!Καθε Δευτερα ξυπναω απο τις 4-5 και μετα ξανακοιμαμαι κανα μισαωρο μονο λογω...σκουπιδιατη..Ξυπνησε κι η Παναγιωτα αλλα ξανακοιμηθηκε σχεδον αμεσως και μονη της.Τι θα κανω το καλοκαιρι που θα πρεπει να ανοιξω παλι τα παραθυρα με το σκουπιδιαρικο???Ευτυχως η καημενη ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 9 παρα..αλλα μου λεει η μητερα μου οτι βηχει κι αυτη.Εχει και λιγο μπουκωμα εδω και μερες...

ΤΑΡΑ να χαιρεσαι τον Αντωνη!!Ελπιζω να μην εχει αρπαξει καμια ιωση...

Εlle εγω την Παναγιωτα την ξυπναω 4:30 αν δεν ξυπνησει μονη της για να ξανακοιμηθει 10-10:30..αλλα και παλι 7-7:30 το πρωι ειναι ορθια...σημερα μονο κοιμηθηκε μεχρι τις 9 αλλα εκανε καπως ανησυχο υπνο ισως λογω του αερα που ακουγοταν πολυ...αλλα ειπαμε και του σκουπιδιαρη,γενικα παντως το μεσημερι πανω απο 2-2,5 ωρες δεν την αφηνω...Εχθες παντως που ειχε ξυπνησει απο τις 7:30, δεν αντεχε ξανακοιμηθηκε 11 το πρωι, την αφησα κανα μισαωρο και μετα επεσε 3 παρα το μεσημερι οποτε 5 την ξυπνησα..αλλα ξανακοιμηθηκε 10:30 μια χαρα.

Α δε σας ειπα, πηγα για ψωνια με την κουμπαρα μου το Σαββατο, αυτη πηρε μποτες με 50 ευρω απο τη Χ.Τρικουπη(την πηγα εκει γιατι ολο παπουτσαδικα εχει και καλες τιμες, η Ερμου εξακολουθει και στις εκπτωσεις να ειναι πανακριβη...), ζηλεψα αλλα ειχα παρει μπποτες πριν 2 μηνες.Εγω πηρα 1 μπλουζα κι ενα παντελονοκολαν 30 ευρω μαζι, 2 κολιε απο τα αχιλλεας 10 ευρω (εχει 50% σε ολα) και το καλυτερο:3 ζευγαρια καλτσες δικες μου κι ενα καλσον της Παναγιωτας απο τα calzedonia 6ευρω!!!

Σημερα εχω ενα ραντεβου που περιμενα χρονια μετα τη δουλεια. Κασσιανη πες τα καλα να τελειωνουμε:lol::lol:Θα δω και τον αδερφο μου μετα απο 2 χρονια...πολυ αγχος και νομιζω οπτι ηδη μου ανεβαινει η πιεση...

ΑΑΑΑΑ ξεχασα, μια θεια του Κωστα ηρθε σπιτι το Σαββατο και εφερε στη μικρη αυτο: http://www.babyworld.co.uk/information/reviews/product.asp?id=182

Δεν ξεκολλαει μιλαμε!!!Ειναι τελειο!!

Ο Νικος εχει χασει ενα ξαδελφο 25 χρονων απο ατυχημα με μηχανη. Ημασταν ζευγαρι τοτε, και το ειχα περασει κι εγω ολο αυτο με πολύ στεναχωρια.

Το ίδιο ακριβώς πέρασα κι εγώ με ξάδερφο του άντρα μου όταν ακόμα ήμασταν αρραβωνιασμένοι. 33 χρονών, αυτοκινητιστικό! Να προσθέσω - όχι ότι έχει μεγάλη σημασία πια - ότι δεν έφταιγε ο καημένος. Πήγαινε σε δουλειά και έφυγε κάποιος στα καλά καθούμενα από το αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω του!!! Είχαμε τρελαθεί τότε. Συνοδηγός ήταν άλλος ένας ξάδερφος του Αλέξη ο οποίος τραβήχτηκε στα νοσοκομεία για περίπου 2 χρόνια και φυσικά έχει κάποια προβληματακια ακόμα, αλλά ΖΕΙ! Με το παιδί που έφυγε κάναμε πολύ παρέα! Η ζωή είναι πολύ σκληρή καμιά φορά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...