Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Δηλαδή βιοψία και μικροβιομα είναι διαφορετικα;;Με αυτόν που έχω κλείσει το χειρουργείο είναι ο διευθυντής της μαιευτικής ..Έτσι είχα κάνει και το εξωμητριο

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!

Και εμείς πήγαμε στη γιατρό χθες και η καρολ έχει βρογχίτιδα. Της εδωσε aerolin και flixotide, και θα φτιαξουμε ένα διάλυμα με φυσιολογικό ορό, σταγόνες otrivin και tobrex για το μπούκωμα. Κατα τ' άλλα καλά!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Είναι 9.600 γρ και 81 εκ. Είδες Γιωτάκι, υπάρχουν και χειρότερα!!!:rolleyes::rolleyes:

Ο βαγγέλης θα κάνει μετρηση οστικής ηλικίας (λόγω χαμηλού αναστήματος). Η προηγούμενη είχε δείξει ότι είναι 2 χρόνια πίσω, οπότε δεν ανησυχούμε πολύ.

Εβγαλα και ΑΜΚΑ (επιτέλους) και είμαι πολύ χαρούμενη!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Είναι αμαρτία να δίνω κάθε μήνα στο ταμείο ένα σωρό χρήματα και να μην μπορώ να πάρω ούτε φάρμακα.

Μαριάννα τι εμβόλιο έκανε η μαριαλένα?? Πολλά περαστικά της!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρηκα πολλες συνταγες αλλα θα κανω αυτο.

http://www.videojug.com/film/how-to-make-banoffee-pie

Μιαμ!!! Υπέροχο!

Δεν το έχω ξανακούσει.

Πόλα, Τάρα, περαστικούλια στα μωρούλια.

Κι εγώ λέω αύριο να πάω για λίγα ψώνια: παπούτσια του μικρού, αθλητικά της μεγάλης...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Μαριάννα ωραίο φαίνεται....κάπως έτσι ήταν κ αυτό που είχα κάνει εγώ αλλά όχι με τρίμμα μπισκότο κ η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως το είδα κ στο τέλος ψιλογκρεμισμένο θα σου έλεγα να τα βάλεις ολόκληρα τα μπισκότα!!:?

Πολίνα περαστικά στην Καρολ....δοκίμασε κ το έλαιο ευκαλύπτου βάζοντάς το σε ένα βρεγμένο πανάκι στο καλοριφέρ ή να της κάνεις εισπνοές(διαλυμένο σε βραστό νερό κ από απόσταση να αναπνέει)...ξέρω το έχω πει άπειρες φορές σαν συμβουλή αλλά επειδή έχω το πρόβλημα με τις βρογχίτιδες ξέρω ότι είναι θαυματουργό...εγώ χθες που το έβαλα στη Ζωή έδειξε μεγάλη βελτίωση σήμερα από τον βήχα!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Θέλω τη γνώμη σας, ν' αφήνω το μικρό να κοιμάται μετά τις πέντε (από τις τρεις) ή να τον ξυπνάω; Αν τον αφήνω μπορεί να ξυπνήσει και μετά τις έξι, αλλά μετά το βράδυ κοιμάται μετά τις 10:30. Γενικά τελευταία έχει ανήσυχο ύπνο τη νύχτα και σκέφτομαι μήπως δεν προλαβαίνει να κουραστεί το απόγευμα ώστε να κοιμηθεί βαθειά τη νύχτα.

Τελικά κάποιοι μας διαβάζουν ε; Και ανάλογα βάζουν διαφημίσεις;

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Και αναρωτιέμαι η δόλια μάνα, πώς να τους εμπιστευτείς μετά ότι σου δίνουν σωστά αποτελέσματα!!!!!!?!?!?!!?!?!? Anyway, θα πάω τώρα μετά το γραφείο να την πάρω κι αυτή. Οι υπόλοιπες που πήρα είναι όλες πολύ καλές οπότε τώρα περιμένω με αγωνία τη Δευτέρα που θα πάμε στο γιατρό:P:p:p

Έρχεται και ο αδερφούλης μου σήμερα το βράδυ και έχω πολύ χαρά!!!!!!

Εμενα η μαμα μου δουλευει στις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ. Δεν με αφησε να παω ποτε στο ΙΚΑ για εξετασεις. Μου ειπε οτι αυτοί μπορεί να σου βγάλουν ότι είσαι άντρας!!!!!!

Καλώς να τον δεχτείς μαριαλενακι.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!!

εμεις παλι ειχαμε και χθεσινο ξενυχτι....

ξυπνησε ο κυριουλης στις 12 μετα απο ενα διορακι υπνου φρεσκος φρεσκος για παιχνιδι....

παλι στις 3 κοιμηθηκαμε....

αλλα οχι αυτη την φορα δεν εκλαψα...ειχα τηνυπομονη να περιμενω...

και φυσικα ολη μερα σερνεται απο την νυστα...

11.30 το πρωι τον ξυπνησα και 1.30 το μεσημερι εκλειναν τα ματακια του απο την νυστα...

λετε να εκανε την νυχτα μερα????:confused::confused:

βλεπει τον μπαμπα του που φευγει....και σου λεει αφου παει στην δουλεια ειναι ωρα για μας να κανουμε τις ζαβολιες μας!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

σημερα εχουμε κομμωτρια για το αγορακι μου!!!! κουρεματακι σουπερ!!!

βασικα εγω δεν ηθελα να τον κουρεψω...αλλα με φουσκωσε το κεφαλι ο αντρασ μου για να τον κουρεψουμε...

και παρασυρθηκα κι εγω και του τα κοβω λιγο απο πισω και την φρατζα

και πανω στην εμπνευση κοβω και την φαβοριτα...:(

και τωρα εγινε σαν playmobil....:?:|

αλλα εχει πολυ γελιο η φατσουλα μου!!!!

Κρίση πανικού μάλλον. Σκέφτομαι που θα αφήσω το μπραντάκι τόσες μέρες. Τώρα είχε βγάλει τον σκύλο ο άντρας μου κι άκουσε απ'έξω απ'τους δικούς μου τον μικρό να κλαίει. Και φυσικά νααααα οι ενοχές :rolleyes:

Τεσπά, όταν θα είμαι μακριά δεν θα μου λένε ότι κλαίει, δεν θα τον ακούω και μάλλον δεν θα το σκέφτομαι. Σας χαιρετώ, τα λέμε Τρίτη

Edit αργάμιση: Εννοείται πως τώρα πάω για ύπνο! Ηθελα να σας δείξω αυτή την προσφορά, εγώ έκλεισα 2, για σιάτσου και μακιγιάζ (μάλλον)

http://www.goldendeals.gr/deals/19euros-korelko

καλο ταξιδι κοπελιτσα !!!!!!!!!!!!

καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!

να πιεις ενα καπουτσινο και για μενα!!!!

και να γυρισετε με το καλο και γεμετες μπαταριες!!!!!

Διαφημίσεις

1508178txuyt9vd3f.gif

Μαριάννα τι εμβόλιο έκανε η μαριαλένα?? Πολλά περαστικά της!!

Το εγραψα βρε! Το tetravac! Ηταν επαναληπτικη δοση. Μας τσακισε αυτη τη φορα, το παιδι με 39 πυρετο απο χθες το μεσημερι. Τη νυχτα την ειχαμε στο κρεβατι μας για να ειμαστε σε επιφυλακη και της δωσαμε ντεπον κατα τις 4 τα χαραματα. Πιστευω να υποχωρησει σημερα...

Περαστικα στο Καρολινακι!

Κι εγώ λέω αύριο να πάω για λίγα ψώνια: παπούτσια του μικρού, αθλητικά της μεγάλης...

Εγω απο βδομαδα θα παω.

Μαριάννα ωραίο φαίνεται....κάπως έτσι ήταν κ αυτό που είχα κάνει εγώ αλλά όχι με τρίμμα μπισκότο κ η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως το είδα κ στο τέλος ψιλογκρεμισμένο θα σου έλεγα να τα βάλεις ολόκληρα τα μπισκότα!!:?

Θα το φτιαξω απο σημερα για να "δεσει" στο ψυγειο!;)

Θέλω τη γνώμη σας, ν' αφήνω το μικρό να κοιμάται μετά τις πέντε (από τις τρεις) ή να τον ξυπνάω; Αν τον αφήνω μπορεί να ξυπνήσει και μετά τις έξι, αλλά μετά το βράδυ κοιμάται μετά τις 10:30. Γενικά τελευταία έχει ανήσυχο ύπνο τη νύχτα και σκέφτομαι μήπως δεν προλαβαίνει να κουραστεί το απόγευμα ώστε να κοιμηθεί βαθειά τη νύχτα.

Τελικά κάποιοι μας διαβάζουν ε; Και ανάλογα βάζουν διαφημίσεις;

Καλυτερα να μην τον αφηνεις περισσοτερο. 2 ωρες ειναι υπεραρκετες για μεσημερι.

Χθες το απογευμα πηγα στο Jumbo να αλλαξω καποια δωρα και ειδα οτι ειχαν βγαλει τα αποκριατικα. Πηρα στολη πεταλουδας για τη Μαριαλενα! Ο Αντωνης εχει 2 στολες που μας εδωσαν πριν λιγο καιρο καποιοι φιλοι, οποτε ειμαστε καλυμμενοι. Τα γενεθλια του συνηθως συμπεφτουν με τις αποκριες, οποτε και φετος θα εχουμε αποκριατικο παρτυ.

age.png age.png

Καλημερααααα

Η Ιλιανα δείχνει καλύτερα σήμερα.

Βεβαια χτες ήταν τοσο κουρασμένη που κοιμηθηκε απο τις 18:30 το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωι στις 08:00!!!!!!!!!!!!! Αλλα τουλάχιστον εκανε πολύ καλό ύπνο, δεν την ακουσα ούτε μια φορα να ξυπναει και να κλαιει. Και φυσικά κι εγω κοιμηθηκα απο τις 10 εως το πρωι που ξυπνησε η Ιλιανα. Ευτυχως γιατι 6 βραδυα σερι ειχα κακοκοιμηθεί λόγω του ανήσυχου ύπνου της.

Πριν λίγο της εδωσα και χυμο πορτοκάλι και της ζήτησα να με βοηθήσει στο στύψιμο. Οπως ήταν λοιπόν πανω στον πάγκο της εβαζα το χεράκι πανω στο κομμενο πορτοκάλι και ξεκινουσε να δουλευει ο αποχυμωτης. Το τι χαρα εκανε δε λεγεται. Μα με τι χαίρονται αυτα τα παιδακια μας!!!!!!

Εγω για την Ιλιανα δεν χρειαζομαι κατι να της παρω. Ειμαστε καλυμμένοι από τη βάπτιση.

Εγω ομως ψωνισα καποια πραγματακια. Πηρα 2 ζευγαρια μποτες!!!!! (να δω που θα τις αποθηκεύω στο σπιτι) και 3-4 ρουχαλακια που ηθελα. Μια χαρα. Ανανεώθηκα. Εννοειται οτι ολοι κανανε τιμες εκπτωσεων κι ας μην εχουν ξεκινήσει επισημως. Σημερα δεν ξεκινάνε επίσημα?

Χτες πηγα το αμαξι στις 9 για σερβις και ξεμπερδεψα στις 4. Δεν πηγα στην αντιπροσωπεία γιατί μου ειχαν ζητησει 600 ευρω και πηγα στο γνωστο ενος ξαδελφου μου που ειναι εμπειρογνωμονας και ξερει πολυ τετοιο κοσμο και πληρωσα 350 για την ιδια δουλεια ρε παιδια.

4Rnfp3.png

Καλημερα!!!!!

εμεις κοιμηθηκαμε πολυ καλα χθες!!!

καποια στιγμη κατα τις 12 παλι.... γκρινιαξε λιγακι σηκωθηκε αναψε το φως και κοιμηθηκε ξανα....

ευτυχως!!!

το κουρεματακι μας τελειο

λες και μεγαλωσε αποτομα το αντρακι μου....:?:???:

το φαγοτο μας ειναι ετοιμο απο χθες...παστιτσιο!!!

πρωτη φορα που θα φαει και ο μικρος!!

οποτε μπορουμε να βγουμε βολτιτσα ε?!?!?!? ανετα!!!

να δουμε τι λενε και οι εκπτωσεις!!!

1508178txuyt9vd3f.gif

Το εγραψα βρε! Το tetravac! Ηταν επαναληπτικη δοση. Μας τσακισε αυτη τη φορα, το παιδι με 39 πυρετο απο χθες το μεσημερι. Τη νυχτα την ειχαμε στο κρεβατι μας για να ειμαστε σε επιφυλακη και της δωσαμε ντεπον κατα τις 4 τα χαραματα. Πιστευω να υποχωρησει σημερα...

Περαστικα στο Καρολινακι!

περαστικα στο κοριτακι σου βρε ταρα μου....

εμεις τοσα εμβολια καναμε αλλα τοσο πυρετο δεν μας εχει τυχει.....

αληθεια δεν τις κανεις ολα τα εμβολια που εχει γαρμμενα το βιβλιαριο?

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Καλά χθες πολύ γέλιο στο κουκλάκι....έκαναν κ το λάθος ο κουνιάδος μου να πουν ότι έχουν επέτειο κ τους φέρανε ένα αντρικό κ ένα γυναικείο ομοίωμα οργάνων με σαντιγύ κ τους έβαλαν να γλύψουν! :tongue::tongue::tongue: Το φαγητό δεν μας άρεσε καθόλου,πολύ ωραίο κρασί είχε κ το βρήκα κ σχετικά ακριβό αφού δώσαμε από 35 ευρώ το άτομο για μενού χωρίς πολές επιλογές!:rolleyes:

Ο στεφ πάει να φέρει τη μικρή αφού περάσει πρώτα να δει κ τον καρκινοπαθή θείο του γιατί είναι πολύ χάλια,έχει να τον δει πολύ καιρό κ τον είδα κ πολύ άσχημα στον ύπνο μου κ του είπα να πάει μη γίνει το μοιραίο....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...