Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατί βρε Χριστίνα να τρίβεις το θερμός? βάλτου για κάμποση ώρα λευκό ξίδι και φεύγουν αμέσως τα άλατα χωρίς τρίψιμο. Το ίδιο κάνω και στον αποστειρωτή και στον βραστήρα.
Kι εγώ αυτό έκανα μέχρι πρότινος, αλλά αφού τώρα το γάλα είναι μόνο πρωί και βράδυ, τι πειράζει να το βράζω να είναι φρέσκο σκέφτηκα, κι έτσι κάνω (προκειμένου να έχω να καθαρίζω και το θερμός). Φιλιά στον πίτσι!
Lisa, σε ρώτησα και πιο πάνω, στα μελομακάρονα βάζεις όλο το αλεύρι, που λεει η συνταγή; Τα μελώνεις ενώ είναι κρύα με ζεστό το σιρόπι; Από γεύση σκίζουν........!!!!!!
Δεν αφήνεις τις ερωτήσεις εσύ να στείλεις και κανένα μελομακάρονο από δω που δεν προλαβαίνω να κλ @σω εγώ; :lol:

Θέλω να κάνω και τραπέζι χριστουγεννιάτικα τρομάρα μου!

Πήγαμε Παίδων σήμερα για το θεματάκι καρδούλας Μπραντ, στάσιμος είναι, ούτε χειροτέρεψε αλλά ούτε και καθόλου βελτιώση αυτή την φορά, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά. Ήταν ήρεμος όμως ο ντοκ, είπε ότι στον χρόνο θα κρίνει, πιστεύει όμως πως θα διορθωθεί το θέμα και δεν θα χρειαστεί κάποια επέμβαση.

'Αντε φτιάχτε γλυκά να μου στείλετε να κάνω ότι τα έφτιαξα εγώ :D

WN6Op3.png

αχ κοριτσια, για τα εμβολια πολλα ακουγονται, πολλα λεγονται... αλλα πλεον εχω αρχισει να αμφιβαλλω για τα παντα και τους παντες!!!!!!!!!

εκανα και στα δυο μου παιδια ολα τα εμβολια (χωρις παρενεργειες ευτυχως) και αποφασισα και για το μπεμπη να μην αναλαβω την ευθυνη να μην κανει καποια... βασιζομενη παντα στους παιδιατρους που κατι παραπανω ξερουν απο μενα!!!!

Χριστινακι... μια χαρα ειναι και θα ειναι ο Μπραντ!!!!!

Ειναι πολυ φατσας και μουρη και ολα καλα θα ειναι !!!!

Πριν απο λιγο κοριτσια, εφτιαξα τρουφακια!!!!

Γινανε ενα ονειρο!!!!!!!!!!!!!!

Προτιμω να φτιαχνω κατι τετοια γλυκισματα αντι για κουραμπιεδες (που θ΄αγορασω ετοιμους)

Σας ... παραθετω τη συνταγη!!!

1 κουπα γαλα

250 γρμ κουβερτουρα

1/4 κουπας κονιακ

2 1/2 κουπες καρυδι τριμμενο

1 κουπα βιταμ

1 κουπα ζαχαρη

4 κροκαδια

4 κουπες μπισκοτα πτι μπερ τριμμενα

300 γρμ σοκολατα τρουφα για γαρνιρισμα

Βραζουμε το γαλα και το αποσυρουμε απο τη φωτια

Προσθετουμε την κουβερτουρα και ανακατευουμε ελαφρα μεχρι να λιωσει

Προσθετουμε το κονιακ και τα καρυδια

Χτυπαμε το βιταμ με τη ζαχαρη μεχρι να αφρατεψει το μιγμα και προσθετουμε τα κροκαδια.

Προσθετουμε το μειγμα αυτο στη σοκολατα και στη συνεχεια ριχνουμε μεσα τα τριμμενα μπισκοτα.

Αφηνουμε το μιγμα στο ψυγειο μεχρι να σφιξει

Πλαθουμε το μιγμα σε μπαλακια και τα κυλαμε στην τρουφα...

Αν θελετε, πανω απο την τρουφα μπορειτε να ριξετε και λιγη ζαχαρη αχνη... να γινουν λιγο πιο... χιονισμενα (Χριστουγεννα εχουμε)

φιλια πολλααααα!!!!!!!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

στο μεταξυ...

ναι μεν τα φτιαχνω ολα αυτα αλλα δεν τρωω...

ας οψεται ο διαβητης κυησης που μ΄εχει κανει να τρεμω οτιδηποτε περιεχει ζαχαρη, λιπαρα ή αμυλο :lol:

αααα ρε Σουβατζογλου!!!!!!!!!!!! (ο ενδοκρινολογος μου)

εφιαλτης μου ΄χεις γινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πώ πω μαρτύριο..... Χαρά στο κουράγιο σου!!! Σου έμεινε το ζάχαρο ή απλά ο φόβος για τα γλυκά?

Ευτυχως κοπελα μου, το ζαχαρο εφυγε... αλλα καθε φορα που παω να φαω κατι γλυκο, βλεπω τον ενδοκρινολογο μπροστα μου να με κοιταει αυστηρα και να μου δειχνει τις ενεσεις ινσουλινης!!!!!!!

μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΛΕΜΕ!!!

αφου να φανταστεις, εγω που στον καφε εβαζα δυο βουνισιες κουταλιες ζαχαρη, τωρα μονο με ζαχαρινη μπορω να τον πιω!!!!

αλλα στην τελικη... καλυτερα να προλαμβανεις παρα να θεραπευεις!!! :)

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε??

αλλα στην τελικη... καλυτερα να προλαμβανεις παρα να θεραπευεις!!! :)

πολυ σωστα!!!μονο μην σου μεινει ο φοβοσ!!!

εγω να δω ποτε θα φτιαξω μελομακαρονα που θελω!!

εμεισ εχθεσ κατι ψιλοφαγαμε απο κρεμουλα!!δεν καταλαβαινω ποσο γιατι ολο παει στην σαλιαρα!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!πρωινή σήμερα..είπα να πιω καφεδάκι και να χαλαρώσω λιγάκι,,

Λιζάκι μου τρελαίνομαι για τρουφάκια αλλά κι εγώ δεν΄κάνω τπτ γιατί δεν θα αντισταθώ και κρίμα ο κόπος μου να χάσω τα κιλά μου..ΦΟΒΑΜΑΙ μην τα ξαναπάρω

όσο για το διαβήτη...τι να πω...δεν ξέρω..λίγο περίεργο ακούγεται αλλά ποτέ δεν ξέρεις..΄το βράδυ η μικρή μετά κόπων και βασάνων η μικρή κοιμήθηκε στο κρεββάτι της κατά τις 1,ξύπνησε 5:15 την ξανακοίμησα μετά από 4 προσπάθειες να την αφήσω και το ίδιο στις 7:30..ελπίζω να πάμε καλύτερα

οπότε ανοίγω τρύπες...ευχαριστώ κορίτσια..μόνο νεράκι πίνουμε με μπουκάλι αλλά η γιατρός με είπε δεν χρειάζεται να την θηλάζω αντί για νερό αλλά νομίζω πρέπει να μάθει και το μπουκαλάκι

nAcmp3.png

uZRep2.png

664477misscn26qg.gif

Καλημερα! Λιζα, τρελαινομαι για τρουφακια, γι αυτο και δεν προκειται να φτιαξω! Ειμαι ικανη να τα τσακισω ολα μονη μου!:rolleyes:

Κωνσταντινα γλυκια μου, δεν πιστευω να΄φαγες απο τα μελομακαρονα που έφτιαξες...!!!:tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...