Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

μου φαίνεται περίεργο παίρνω τηλ κ ρωτάω...τίποτα δεν είναι χαζό σε ότι αφορά την ανάπτυξη των παιδιών...θες να σου θυμίσω που είπα στη γιατρό να συμπληρώσουμε το ερωτηματολόγιο για το σύνδρομο ντάουν???:wink:

www.order2com.com

Έκανα αναφορά γιατί δεν πάει άλλο με αυτά τα διαφημιστικά που κάνουν quote τις απαντήσεις μας!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

H διαφημιση αριστερα ειναι τυχαια????Δε νομιζω!!

Παντως κοριτσια βλεπουν τα παντα ετσι?Η ιστορια με τις διαφημισεις για ugg ξεκινησε απο τη μερα που συζητουσαμε γι'αυτες

Ένα θα σου πω.... Τη Γενική Αίματος δεν την είχε ο γιατρός, δεν την είχε η προϊσταμένη και σήμερα που πήρα στο μικροβιολογικό μου λέει μια: "α μάλλον χάθηκε, δεν έρχεσαι αύριο να σου πάρουμε πάλι αίμα?!??!!? (το οποίο εμένα μου είχε ανέβει όλο στο κεφάλι βέβαια:evil::evil::evil::evil:)" - Ευτυχώς την άκουσε μια άλλη και της λέει "Καλέ γιατί να την ξανατρυπήσουμε την κοπέλα, πες της να περάσει το απόγευμα να στείλουμε μια επανεκτύπωση στο γιατρό, να πάει να την πάρει:twisted::twisted::twisted::twisted:"

Και αναρωτιέμαι η δόλια μάνα, πώς να τους εμπιστευτείς μετά ότι σου δίνουν σωστά αποτελέσματα!!!!!!?!?!?!!?!?!? Anyway, θα πάω τώρα μετά το γραφείο να την πάρω κι αυτή. Οι υπόλοιπες που πήρα είναι όλες πολύ καλές οπότε τώρα περιμένω με αγωνία τη Δευτέρα που θα πάμε στο γιατρό:P:p:p

Έρχεται και ο αδερφούλης μου σήμερα το βράδυ και έχω πολύ χαρά!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εγώ γιατί δεν τη βλέπω τη διαφήμιση που έχει κάνει quote σε κάτι που έγραψα παρά μόνο αυτό έχει κάνει quote η Μαριαλένα????(ο γιος του μπατζανάκη της ξαδέλφης του θείου του τάδε):tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ γιατί δεν τη βλέπω τη διαφήμιση που έχει κάνει quote σε κάτι που έγραψα παρά μόνο αυτό έχει κάνει quote η Μαριαλένα????(ο γιος του μπατζανάκη της ξαδέλφης του θείου του τάδε):tongue::tongue:

Νομίζω το έσβησαν επειδή έκανα την αναφορά:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Τη διαφημιση αριστερα για τις μποτες τη βλεπετε?Παιζει εναλλαξ με τα εισητηρια...

Μαριλου κι εμενα που μου εδωσαν αλλης εξετασεις?Τωρα το θυμηθηκα..Μια μα μια φορα σωστα δεν μπορουν να κανουν τη δουλεια τους?

Αφου σε συμφερουν τα αποτελεσματα παντως σωστες θα ειναι;)Πωπω θα δειτε το σπορακι παλι τη Δευτερα ε?Τι καλα!!!!:mrgreen:

Εχω κι εγω ενα ραντεβου τη Δευτερα με...δικηγορους...ελπιζω να παει καλα και να μη χρειαστει να χειροδικησω...Ηδη μου ανεβαινει η πιεση που το σκεφτομαι...

Τη διαφημιση αριστερα για τις μποτες τη βλεπετε?Παιζει εναλλαξ με τα εισητηρια...

Μαριλου κι εμενα που μου εδωσαν αλλης εξετασεις?Τωρα το θυμηθηκα..Μια μα μια φορα σωστα δεν μπορουν να κανουν τη δουλεια τους?

Αφου σε συμφερουν τα αποτελεσματα παντως σωστες θα ειναι;)Πωπω θα δειτε το σπορακι παλι τη Δευτερα ε?Τι καλα!!!!:mrgreen:

Εγώ 4 φορές έκανα ανανέωση τώρα κ μόνο τα εισιτήρια βλέπω!!!!

Εμένα στο ίκα είχαν χάσει 2 φορές ορμονολογικές εξετάσεις που πρέπει κ να γίνουν συγκεκριμένη μέρα του κύκλου....πάω τη πρώτη τις είχαν χάσει....έκλεισα ραντεβού για μετά από ένα μήνα μου τις ξαναέγραψε γιατρός,να περάσει άλλος ένας μήνας να πάνε τα αποτελέσματα στο γιατρό,να πάω στο γιατρό να έχουν χαθεί πάλι κ πρέπει να έφαγα ένα εξάμηνο μπρος πίσω κ εξετάσεις δεν πήρα...τις έκανα έξω κ έσκασα κ περίπου 250ευρώ!!!:evil:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εμένα στο ίκα είχαν χάσει 2 φορές ορμονολογικές εξετάσεις που πρέπει κ να γίνουν συγκεκριμένη μέρα του κύκλου....πάω τη πρώτη τις είχαν χάσει....έκλεισα ραντεβού για μετά από ένα μήνα μου τις ξαναέγραψε γιατρός,να περάσει άλλος ένας μήνας να πάνε τα αποτελέσματα στο γιατρό,να πάω στο γιατρό να έχουν χαθεί πάλι κ πρέπει να έφαγα ένα εξάμηνο μπρος πίσω κ εξετάσεις δεν πήρα...τις έκανα έξω κ έσκασα κ περίπου 250ευρώ!!!:evil:

:confused::confused::confused::confused::confused: δεν παμε καλα....

Διαφημίσεις

Να μαι και πάλι!:)

Καλά περί ΙΚΑ,μια φορά είχα πάει κι εγώ για ορμονικές και επειδή ο γιατρός έκρινε ότι έπρεπε να γίνουν άμεσα κάποιες αιματολογικές (ήμουν έγκυος), η βλαμένη που έπαιρνε αίμα μόνο που δεν με πέταξε έξω.Ήμουν βλέπετε χωρίς ραντεβού! Κοντεψαμε να πιαστουμε στα χέρια. Τελικά μου πήρε αίμα, αλλά είχα φόβο πως θα βάλει την βελόνα, η σιχαμένη! Έπρεπε να δείτε πως κοιτούσε τον κόσμο που ερχόταν για αιμοληψία.Ούτε ο δράκουλας να ήταν :?:mad::mrgreen::mrgreen:

Είναι μερικές...νομίζουν ότι είναι τα αφεντικά. Δεν έχουν συνηδητοποιήσει ότι εμεις (οι εργαζόμενοι τοι ΙΚΑ) τις πληρώνουμε για να είναι εκεί που βρίσκονται!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Να μαι και πάλι!:)

Καλά περί ΙΚΑ,μια φορά είχα πάει κι εγώ για ορμονικές και επειδή ο γιατρός έκρινε ότι έπρεπε να γίνουν άμεσα κάποιες αιματολογικές (ήμουν έγκυος), η βλαμένη που έπαιρνε αίμα μόνο που δεν με πέταξε έξω.Ήμουν βλέπετε χωρίς ραντεβού! Κοντεψαμε να πιαστουμε στα χέρια. Τελικά μου πήρε αίμα, αλλά είχα φόβο πως θα βάλει την βελόνα, η σιχαμένη! Έπρεπε να δείτε πως κοιτούσε τον κόσμο που ερχόταν για αιμοληψία.Ούτε ο δράκουλας να ήταν :?:mad::mrgreen::mrgreen:

Είναι μερικές...νομίζουν ότι είναι τα αφεντικά. Δεν έχουν συνηδητοποιήσει ότι εμεις (οι εργαζόμενοι τοι ΙΚΑ) τις πληρώνουμε για να είναι εκεί που βρίσκονται!

Στην εγκυμοσυνη δε χρειαζεται να κλεισεις ραντεβου στο ΙΚΑ για αιματολογικες εξετασεις. Επρεπε να ειναι στον ιδιωτικο τομεα αυτη και θα σου ελεγα ποσο θα κρατουσε τη δουλεια της με τετοια συμπεριφορα...

Εγω ειχα κανει τις πρωτες εξετασεις στη δευτερη εγκυμοσυνη στο ΙΚΑ. Μισες στο Κορωπι και τις υπολοιπες στην Αγια Παρασκευη. Στο Κορωπι με προσεξαν παρα πολυ και γενικα ολοι οι υπαλληλοι εκει ειναι πολυ ευγενικοι και κατατοπιστικοι. Για την Αγια Παρασκευη να μη μιλησω καλυτερα...

Εχω τη Μαριαλενα με πυρετο απο το χθεσινο εμβολιο. Εκανε 39,1 και τωρα κοιμαται.

Θα κανουμε τη γιορτη του Αντωνη την Κυριακη και μετα απο πολυ ψαξιμο, αποφασισα για γλυκο να φτιαξω banoffee!

age.png age.png

Καλησπέρα κι'απο μένα.Σήμερα είχα πάει για καφεδάκι στην Κηφισιά μαζί με μια φίλη.Εκανα και μια βόλτα στα μαγαζιά καθώς γύρναγα να πάρω το αυτοκίνητο.Εχουν βάλει καλές τιμές απ'οτι είδα.Θέλω να πάω αύριο να ψωνίσω τίποτα αλλά δεν ξέρω με την μικρή πως θα γίνει αυτό.Αν δεν τα καταφέρω λέω να πάω Δευτέρα.

Οσο για το ΙΚΑ και μενα μου λειχα χάσει παλιότερα εξετάσεις αιματολογικές.Δεν είχαν τον αιματοκρίτη,είχαν δώσει στον γιατρό μόνο την φεριττίνη που είχα κάνει και μου είχε πεί ο γιατρός οτι μάλλον τις έχασαν.Ετσι απλά.Ευτυχώς απο τότε που με πήρε ο άντρας μου στην ασφάλεια την δική του δεν έχω τέοια προβλήματα.

SI5Yp3.png

Εχω τη Μαριαλενα με πυρετο απο το χθεσινο εμβολιο. Εκανε 39,1 και τωρα κοιμαται.

Δεν έχει κάνει πολλά εμβόλια η Μαριαλένα ε????Κ προφανώς γι'αυτό έκανε κ τόσο πυρετό????:confused:

Εγώ να ανησυχώ που η Ζωή ούτε σε εμβόλιο αλλά κ γενικά δεν έχει κάνει πυρετό????:confused:

Θα κανουμε τη γιορτη του Αντωνη την Κυριακη και μετα απο πολυ ψαξιμο, αποφασισα για γλυκο να φτιαξω banoffee!

Αχ είναι τελειοοοοοο....έχεις βρει συνταγή???? Είχα κάνει κ εγώ κάποια στιγμή ένα με μπισκότα κ καραμέλα από το ζαχαρούχο γάλα κ ήταν πολύ εύκολο κ πολυυυυ νόστιμο! :tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννα η Μαριαλενα εχει κανει ενα εμβολιο, το tetravac. Αυτη ηταν η προτελευταια δοση, ενω η τελευταια θα ειναι σε 4 χρονια. Δε θα κανει κατι αλλο στο μεταξυ. Νομιζω ειχε κανει πυρετο και τις προηγουμενες φορες, αλλα ισως οχι τοσο υψηλο...δε θυμαμαι σιγουρα.

Βρηκα πολλες συνταγες αλλα θα κανω αυτο.

http://www.videojug.com/film/how-to-make-banoffee-pie

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...