Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κοίτα τα παιδιά φέρονται ανάλογα με το πως τους υποδεικνύουμε...εγώ ας πούμε όταν τρέχει τη σταματάω είτε μιλώντας της είτε απλά με το να τη πιάνω από το χέρι κ να της λέω έλα πάμε άτα στο σαλόνι για να το ξεχάσει....τώρα αν η πεθερά μου την αφήνει κ τρέχει γύρω γύρω κ το χαίρεται κ την επαινεί λογικό είναι μετά να φέρεται έτσι...επίσης αγκαλιά η Ζωή σπάνια ζητάει ενώ τώρα έμαθε κ την λέξη αγκαλίτσα κ απλώνει συνέχεια τα χέρια να την σηκώσουμε γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι πεθερά μου,προκειμένου να μην χτυπήσει πουθενά η Ζωή ξανά, να τη κρατάει στα χέρια αν θέλει να πάει πχ σε άλλο δωμάτιο ενώ εγώ δεν τη σηκώνω της λέω έλα κ με ακολουθεί.... ;) Όπως κ να χει πιστεύω ότι είναι παροδικά όλα αυτά κ θα ξαναγίνει το παιδάκι που ήταν μόλις επιστρέψει στη προηγούμενη ρουτίνα της! Δεν πιστεύω ότι κάπως την έχει φοβίσει η πεθερά σου αλλά οι γιαγιάδες κολάνε πάνω στα παιδιά κ τα έχουν συνέχεια αγκαλιά κ γι' αυτό μετά θέλουν συνέχεια κάποιον δίπλα τους!!!:?

Καλα το συνεχεια αγκαλια το εχω δει! Αλλα εχω ακουσει επισης, μη εκει θα πεσεις,μην τρεχεις, μη θα χτυπησεις το κεφαλι σου, μη στα καγκελα του μπαλκονιου θα σφηνωσεις το κεφαλι σου μεσα:confused::confused:(φυσικα το παιδι εκανε κανα μηνα να ξαναπλησιασει τα καγκελα το καλοκαιρι...) και επισης, παμε χερακι χερακι εκει μη χτυπησεις, την κραταει για να ανεβει και να κατεβει στο καρεκλακι της κλπ....βεβαια οταν ειναι να πεσει η μικρη θα πεσει, δεν τη σταματαει τιποτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα

Κι εγώ εχθές άφησα τη μικρή στη μάνα μου για ύπνο και βγήκαμε για φαγητό. Πήγαμε ρακάδικο :mrgreen: Ε μα τόσες φορές που το αναφέραμε, είπα να το τιμήσω! Καλό ήταν και είχε πολύ κόσμο, γεμάτο! Και ήταν και καθημερινή :confused:

Κι εγώ ένιωσα τύψεις, όπως κάθε φορά που την άφησα, αλλά ρε παιδιά ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ!!!:cool: Χαλάλι μωρέ, δεν παθαίνουν και τίποτα με τον παππού και τη γιαγιά. Εμείς τρελαινόμαστε πιο πολύ μου φάινεται!

Και επίσης έχουμε ξεχάσει να είμαστε ζευγάρι, μόνο γονείς είμαστε τελευταίως!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ρε Κατερίνα ευτυχισμένη μάνα πρέπει να σαι αν ακούει το μηηηη η κόρη σου κ φοβάται να πηγαίνει σε κάποια επικίνδυνα σημεία....Η Ζωή έτσι κ της πεις μη...μπορεί να μην πάει την ίδια στιγμή αλλά θα πάει να δει τι είναι αυτό που δεν πρέπει!!! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Τώρα που το θυμήθηκα....έχει παρατηρήσει καμία την αύξηση στα γιαουρτάκια τα advance???Από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη έχουν πάρει 22 λεπτά πάνω!!!! :?

Η Παναγιωτα δεν τρωει γιαουρτι....θα ξαναδοκιμασω βεβαια αλλα σιγα μη φαει...

Αννα το "μη" πρεπει να εχει ορια και να λεγεται οταν υπαρχει πραγματικος λογος.Οχι κρατα με να σε κρατω να κανουμε 2 βηματα μην πεσεις...εμενα μου αρεσει να εχουν θαρρος τα παιδια!Το μη που εννοεις εσυ δεν το ακουει φυσικα!Να περπατησει φοβαται!

Εν τω μεταξυ εξακολουθει να κανει σα να καταπινει...τι ειναι αυτο παλι??

???????????? Δεν το έχω ξανακούσει, αλλά και η δικιά μου κάνει κάτι τρελά με το στόμα της

Οχι , το κανει συνεχεια με το λαιμο της οχι με το στομα της...η μανα μου λεει μηπως ειναι απο την παλλινδρομηση που ειχε αλλα δε νομιζω...μετα απο τοσο καιρο?της δωσαμε και λιγοτερη ποσοτητα φαγητου γιατι το εσκαγε το παιδι παλι το ιδιο, σαν να καταπινει με ζορι...

Διαφημίσεις

Τι να σου πω δεν έχω ιδέα! Δεν πέρνεις τον γιατρό μήπως σου δώσει κάποια εξήγηση? Δεν φαντάζομαι να είναι κάτι σοβαρό, αλλά για να σου φύγει η απορία...

Ειπα να περιμενω μεχρι τις 27 του μηνα που θα παμε για εμβολιο...φοβαμαι μηπως εχει κατι το στομαχακι της γμτ αλλα ντρεπομαι να παρω το γιατρο γι'αυτο μη με...βρισει....ειναι και λιγο χυμα αυτος...

Εννοείς το γκλουκ που κάνουμε πχ όταν έχουμε πολύ νερό στο στόμα κ καταπίνουμε(γιατί κ αυτό το κάνει η Ζωή με νερό όμως στο στόμα δεν το κάνει σε άσχετες φάσεις) :confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εννοείς το γκλουκ που κάνουμε πχ όταν έχουμε πολύ νερό στο στόμα κ καταπίνουμε(γιατί κ αυτό το κάνει η Ζωή με νερό όμως στο στόμα δεν το κάνει σε άσχετες φάσεις) :confused:

Αυτο το γκλουκ το κανει συνεχεια:rolleyes::rolleyes:μπας και καταπινει μυξες?Αλλα δεν εχει!

Ρε Κατερίνα εγώ αν κάνει κάτι η Ζωή πάνω από 2-3 μέρες κ μου φαίνεται περίεργο παίρνω τηλ κ ρωτάω...τίποτα δεν είναι χαζό σε ότι αφορά την ανάπτυξη των παιδιών...θες να σου θυμίσω που είπα στη γιατρό να συμπληρώσουμε το ερωτηματολόγιο για το σύνδρομο ντάουν???;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...