Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Βλέπαμε χθες στο σκάι το δύσκολο ταξίδι του σπέρματος να φτάσει στο ωάριο κ ομολογώ ότι δεν είχα ιδέα ότι το γυναικείο σώμα είναι τόσο εχθρικό απέναντί του κ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην πραγματοποιηθεί η σύλληψη! :roll:

Το εχω σε dvd. Ειναι εντυπωσιακο.

m4ril0u

προβλέπω αγοράκι με τόσο ανακάτεμα...

Καμια σχεση. Ακριβως τα ιδια συμπτωματα ειχα και στις 3 εγκυμοσυνες μου.

Μια έρευνα έλεγε ότι είναι πιθανό ο οργανισμός της μάνας να αντιστέκεται στο dna του πατέρα που μεταφέρει το παιδί και να προσπαθεί να το αποβάλλει μ'αυτό τον τρόπο.

Εχω μια φιλη που ηταν παντρεμενη πολλα χρονια και ειχε τη μια αποβολη πισω απο την αλλη γιατι δεν υπηρχε "χημεια", για να το πω απλα, μεταξυ αυτης και του αντρα της. Τελικα αυτο εφθειρε πολυ τη σχεση τους και χωρισαν...

Καλέ μας είχε δώσει η Μαριάν αυτό το λινκ, όποια θέλει ας στείλει τη φόρμα (προσφορά 2, είναι μόνο για καθημερινές) μπας και πάμε, τσάμπα παιδότοπος είναι! Εγώ το έχω κάνει και μου ήρθε μέιλ επιβεβαίωσης http://www.paramythoupoli.com/prosfores.html

Εγω εχω τις προσκλησεις εδω και πολυ καιρο και δεν τα εχω παει ακομα, δεν ηθελα μεσα στις γιορτες. Τωρα σκεφτομαι να τα παω την Τριτη ή την Πεμπτη, αλλα αν κανονισετε θα ξαναπαμε γιατι ειναι κοντα μου.

μονο απο τον 6 ειχα καουρες τρελες!!!!

και φυσικα βγηκε ο γιοκας μου με μαλλι μπολικο!!!

Κι αυτο ακυρο. Στον Αντωνη ειχα απο τον 5ο τρελες καουρες, στη Μαριαλενα καθολου. Και τα δυο παιδια ομως βγηκαν με πολυ μαλλι.

ααχχ κοριτσια τι επαθα χθες...

κατα τις 12 ο μικροσ ξυπνησε κατουρημενος

με κλαματα και λιγμους καταφερα να τον αλλαξω

και φυσικα μετα δεν κοιμοταν...αγκαλια με τα κουκλακια του να ψαχνει τον μπαμπα του

ο αντρασ μου στην δουλεια

κατα τις 2 καταφερα να τον κοιμησω στο καροτσι

αλλα ηταν πολυ ανυσηχος σαν να βογγουσε στον υπνο του

στις 2.30 παλι στο ποδι

του δωσα λιγο γαλα και τελικα κοιμηθηκε

5 παλι στο ποδι....

το παμπερς ηταν και παλι γεματο

παλι κλαματα για να το αλλαξουμε...

και παλι βολτες γκρινιαζοντας...

εκει ομως εσπασα κι εγω

εβαλα τα κλαματα :oops::oops::oops:

κι οχι απλως εκλαιγα αλλα με λιγμους δεν μπορουσα να σταματησω...:?:???:

επεσα στα πατωματα

και ο μικρος να ερχεται επανω μου και να με αγκαλιαζει...

και τωρα που τα θυμαμαι παλι κλαιω...δεν ξερω γιατι????

κατα τις 6 το πρωι αφου συνηλθαμε και οι δυο

του κανα γαλατακι και κοιμηθηκε

στον αντρα μου δεν ειπα τιποτα για τα κλαμματα

δεν χρειαζεται να με εχει στο νου του

ολη νυχτα στην δουλεια...

αχ αυτα τα νυχτερινα!!

Λογικο και αναμενομενο. Ειναι δυσκολα τα νυχτερια, ειδικα αν εισαι μονη σου.

Σημερα εφαγα παλι κληση, εντελως αδικη αυτη τη φορα, εξω απο το πατρικο μου. Πηγα για ενσταση στο δημαρχειο και μαλλον θα τη σβησουν...θα μαθω τη Δευτερα. Πολυ τρεξιμο σημερα, πριν λιγο γυρισαμε απο αγγλικα και εχουμε και παιδιατρο σε 2 ωρες.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

Χριστινακι μπραβο για τα καλα νεα, να περασετε τελεια στο ταξιδι.

Μαριλου υπομονή. Βατραχάκι μαλλοντα μαζευες και ξεσπασες. Η κουραση και η αυπνια ειναι κακος συμβουλος.

Εμενα η μικρη ξανασηκωνει πυρετο απο το μεσημερι. Τι θα κανω γμτ? Οι μυξες δεν υποχωρουν με τιποτα αυτή τη φορα, χτες ξεκινησα την αγωγή του ωρυλα που μου ειχε δωσει περσυ που ηταν ολο ωτιτιδες.

Και επειδη την ειδε χτες ο παιδιατρος του σταθμου και μου ειπε οτι δεν ειναι καλα τα αυτια της αλλα δεν ειναι και για αντιβιωση, αλλα αν συνεχιζαμε ετσι, στο τελος δεν θα την γλυτωναμε, της την ξεκινησα. ευτυχως τη βρηκα και ειχα και ολα τα συστατικα στο σπιτι για να κανω το "σκευασμα" που χρειάζεται. Οποτε ελπιζω να καθαρισει γρηγορα οπως περσυ. να γλιτωσουμε την ωτιτιδα τουλαχιστον.

4Rnfp3.png

Αυριο εντωμεταξύ εχω κανονισει να παω το αμαξι για σερβις και αλλαγή σε κατι πολυ σημαντικο (στο αυτοκινητο) που επρεπε να γινει εδω και καιρο.

και υπολογιζα να ειναι στον παιδικο η μικρη και να κινηθω ανετα. τωρα τι να κανω? να την στείλω αφού δεν ειναι ιωση?

4Rnfp3.png

Και επειδη την ειδε χτες ο παιδιατρος του σταθμου και μου ειπε οτι δεν ειναι καλα τα αυτια της αλλα δεν ειναι και για αντιβιωση, αλλα αν συνεχιζαμε ετσι, στο τελος δεν θα την γλυτωναμε, της την ξεκινησα. ευτυχως τη βρηκα και ειχα και ολα τα συστατικα στο σπιτι για να κανω το "σκευασμα" που χρειάζεται. Οποτε ελπιζω να καθαρισει γρηγορα οπως περσυ. να γλιτωσουμε την ωτιτιδα τουλαχιστον.

Ο δικος σας παιδιατρος τι γνωμη εχει?

Αυριο εντωμεταξύ εχω κανονισει να παω το αμαξι για σερβις και αλλαγή σε κατι πολυ σημαντικο (στο αυτοκινητο) που επρεπε να γινει εδω και καιρο.

και υπολογιζα να ειναι στον παιδικο η μικρη και να κινηθω ανετα. τωρα τι να κανω? να την στείλω αφού δεν ειναι ιωση?

Αν ειναι καλα το παιδακι και εφοσον δεν ειναι ιωση, γιατι να μη τη στειλεις?

Τωρα μου θυμισες οτι εχει ληξει η καρτα καυσαεριων και πρεπει να κανω και αλλαγη λαδιων...

age.png age.png

Τα ιδια, οτι το αυτακι της ειναι κοκκινο, αλλα ούτε κουβεντα για αντιβιωση. Υποψιν οτι της ξεκινησα αγωγή ωρυλα με ορους και καποιες σταγονες μεσα, οχι αντιβιωση, γιατι ετσι οπως το εγραψα πριν μαλλον φανηκε οτι της ξεκινησα αντιβιωση.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Κρίση πανικού μάλλον. Σκέφτομαι που θα αφήσω το μπραντάκι τόσες μέρες. Τώρα είχε βγάλει τον σκύλο ο άντρας μου κι άκουσε απ'έξω απ'τους δικούς μου τον μικρό να κλαίει. Και φυσικά νααααα οι ενοχές :rolleyes:

Τεσπά, όταν θα είμαι μακριά δεν θα μου λένε ότι κλαίει, δεν θα τον ακούω και μάλλον δεν θα το σκέφτομαι. Σας χαιρετώ, τα λέμε Τρίτη

Edit αργάμιση: Εννοείται πως τώρα πάω για ύπνο! Ηθελα να σας δείξω αυτή την προσφορά, εγώ έκλεισα 2, για σιάτσου και μακιγιάζ (μάλλον)

http://www.goldendeals.gr/deals/19euros-korelko

WN6Op3.png

Καλημερα!Χαμος στα λεωφορεια και σημερα γμτ, ευτυχως μπαινω κοντα στην αφετηρια και βρισκω να καθησω...

Βατραχακι εχω ριξει κλαμα εγω....αλλα οταν η μικρη δεν κοιμοταν καιρο, εσενα ο δικος σου γενικα κοιμαται μια χαρα απ'οτι ξερω, ξεσπασμα ηταν απο κουραση, τι να κανεις?Απλα προσπαθησε να μην κλαις μπροστα στο παιδι, τα καταλαβαινουν ολα!

Χριστινα εδω εγω σκεφτομαι αααν παμε τον Απριλιο Μαδριτη τι θα κανω που θα αφησω το παιδι εδω...ευτυχως ακομα ειναι μικρα και αν περνανε καλα με τους παππουδες δε μας πολυαναζητανε...ειναι λιγες οι μερες, αντε ξεκουρασου!!!

Κοριτσια τι εω παθει, κοιμαμαι νωρις γυρω στις 11 το βραδυ κι ετσι απο τις 5:30 το πρωι που χτυπαει το ξυπνητηρι του Κωστα ξυπναω και χαζοκοιμαμαι κανα μισαωρο...απορω με τον εαυτο μου!

Αυριο πρωι παω Ερμου!!!!Με την κουμπαρα μου για καφε, ψωνια....αχ ποσο μου εχουν λειψει αυτες οι βολτες....

Διαφημίσεις

2489890vd4vjez2f4.gif

Χριστινα εδω εγω σκεφτομαι αααν παμε τον Απριλιο Μαδριτη τι θα κανω που θα αφησω το παιδι εδω...ευτυχως ακομα ειναι μικρα και αν περνανε καλα με τους παππουδες δε μας πολυαναζητανε...ειναι λιγες οι μερες, αντε ξεκουρασου!!!

Εαν τα παιδια συνηθισουν να μενουν στον παππου και στη γιαγια, οσο μεγαλωνουν ειναι ευκολοτερο. Πιο δυσκολο ειναι να εξηγησεις στο μωρο γιατι λειπουν οι γονεις, παρα στο μεγαλυτερο παιδακι.

Μια χαρα θα περασει η Χριστινα στη Ρωμη! Της εκανα κατηχηση αργα το βραδυ και απενοχοποιησε τον εαυτο της!:mrgreen:

age.png age.png

Εαν τα παιδια συνηθισουν να μενουν στον παππου και στη γιαγια, οσο μεγαλωνουν ειναι ευκολοτερο. Πιο δυσκολο ειναι να εξηγησεις στο μωρο γιατι λειπουν οι γονεις, παρα στο μεγαλυτερο παιδακι.

Εννοειται οτι τα αφηνεις με ανθρωπου που γνωριζουν καλα, οχι με ξενο. Ργω παντως μετα τα 3 μου δεν αφηνα τους γονεις μου να πανε πουθενα μονοι τους με οποιον κι αν ημουν.οσο κι αν μου εξηγουσαν..Την Παναγιωτα την αφησα 8 μηνων 4 μερες και ηταν μια χαρα!

Επισης...εγω την αφηνω σπιτι μας, δεν την παω στη μητερα μου και για να μη φευγει απο το περιβαλλον της αλλα και γιατι εκει εχει περισσοτερη φασαρια, δεν εχει τα παιχνιδια της, το κρεβατι της, οι γονεις μου καπνιζουν κλπ..

Καλημέρα όμορφες!!!

Καλά εχθές που ήρθε η Ζωή σπίτι δεν μαζευόταν με τίποτα...έτρεχε μπρος πίσω συνέχεια κ μόλις κουραζόταν μας έλεγε αγκαλίτσα κ έπρεπε να την πάρουμε στα πόδια μας γιατί έκλαιγε....πολύ αλλαγμένη από ότι την άφησα στη πεθερά αλλά τι να κάνουμε???Είπαμε έπεσα στην ανάγκη!:rolleyes: Ακόμα βήχει κάπως αλλά χθες έβαλα ένα πανάκι με ευκάλυπτο στο καλοριφέρ της κ σήμερα μέχρι που έφυγε δεν έβηξε καθόλου! ;)

Σήμερα πάλι εκεί θα μείνει αφού θα βγούμε επιτέλους μετά από καιρό αλλά δεν θα ευχαριστηθώ ύπνο γιατί θα ξενυχτήσουμε κ 9 η ώρα αύριο θα έρθει η γυναίκα για τις δουλειές! :?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ρε συ Αννα εγω παρατηρησα παλι απο τοτε που εφυγε η πεθερα μου το παιδι δεν απομακρυνεται απο διπλα μας, μιλαμε τραγικη η κατασταση, ολο το απογευμα που θελει να παιζει πρεπει να πηγαινω μαζι της εστω και 2 μετρα μακρια....τι σκ@τ@ της κανει και τη φοβιζει τοσο?Τωρα εχει κανα 2 μερες που εχει ξεφοβηθει λιγακι και πηγαινει λιγο μακρια μου...τι να πω...

Κοίτα τα παιδιά φέρονται ανάλογα με το πως τους υποδεικνύουμε...εγώ ας πούμε όταν τρέχει τη σταματάω είτε μιλώντας της είτε απλά με το να τη πιάνω από το χέρι κ να της λέω έλα πάμε άτα στο σαλόνι για να το ξεχάσει....τώρα αν η πεθερά μου την αφήνει κ τρέχει γύρω γύρω κ το χαίρεται κ την επαινεί λογικό είναι μετά να φέρεται έτσι...επίσης αγκαλιά η Ζωή σπάνια ζητάει ενώ τώρα έμαθε κ την λέξη αγκαλίτσα κ απλώνει συνέχεια τα χέρια να την σηκώσουμε γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι πεθερά μου,προκειμένου να μην χτυπήσει πουθενά η Ζωή ξανά, να τη κρατάει στα χέρια αν θέλει να πάει πχ σε άλλο δωμάτιο ενώ εγώ δεν τη σηκώνω της λέω έλα κ με ακολουθεί.... ;) Όπως κ να χει πιστεύω ότι είναι παροδικά όλα αυτά κ θα ξαναγίνει το παιδάκι που ήταν μόλις επιστρέψει στη προηγούμενη ρουτίνα της! Δεν πιστεύω ότι κάπως την έχει φοβίσει η πεθερά σου αλλά οι γιαγιάδες κολάνε πάνω στα παιδιά κ τα έχουν συνέχεια αγκαλιά κ γι' αυτό μετά θέλουν συνέχεια κάποιον δίπλα τους!!!:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...