Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κατερίνα με ξαναρώτησες :tongue: κ σου είπα ότι μετά τις 14-15 θεωρητικά θα έχω καθυστέρηση κ λέω θεωρητικά γιατί ο κύκλος μου δεν είναι πάντα σταθερός ;) ο Στεφ δεν έχει ιδέα πάντως ότι το είχα προγραμματίσει όλο αυτό(το έπαιξα κ λίγο ζαλισμένη από τη σαμπάνια:lol::lol::lol:) κ θα του κάνω μεγάλη έκπληξη αυτή τη φορά ! ΑΝ... :mrgreen:

Κατακαημενε Στεφ....με αυτες που εχεις μπλεξει!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τρελοκομεία κανονικά έχουμε βγει κ μάνα κ κόρη!

Καλέ πολλές έξοδοι μας προέκυψαν μέχρι τέλος του μήνα...21/1 παιδότοπος,22/1 παιδικό πάρτυ σε παιδότοπο,23/1 βάπτιση 29 franjelico(μπουζούκια είναι αυτό) και 30 πάλι βάπτιση....μετά 5/2 έχει ο στεφ γενέθλια,6/2 η κουμπάρα μου κ η συννυφάδα κοινώς τα επόμενα 3 σουκού δεν θα χαλαρώσουμε καθόλου....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τρελοκομεία κανονικά έχουμε βγει κ μάνα κ κόρη!

Καλέ πολλές έξοδοι μας προέκυψαν μέχρι τέλος του μήνα...21/1 παιδότοπος,22/1 παιδικό πάρτυ σε παιδότοπο,23/1 βάπτιση 29 franjelico(μπουζούκια είναι αυτό) και 30 πάλι βάπτιση....μετά 5/2 έχει ο στεφ γενέθλια,6/2 η κουμπάρα μου κ η συννυφάδα κοινώς τα επόμενα 3 σουκού δεν θα χαλαρώσουμε καθόλου....:?

Ε και δε χαιρεσαι????Καλα δε σε βλεπω για παιδοτοπο 21 του μηνος αν εχετε παρτυ 22...:rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια.Απο το πρωί στις 6:30 που έφυγε η μικρή σιδέρωνα.Για καμιά ώρα,μετά τα άφησα κάτι λίγα έχω και τελειώνω.Θα τα κάνω μετά.Πήγα στα prenatal σήμερα να κάνω μια έρευνα αγοράς και είχαν 40%.Ακουσα την πωλήτρια εκεί να λέει τέλος Γενάρη,αρχές Φλεβάρη θα τα βάλουν ολα 70-80%,οπότε θα πάω τότε να ψωνίσω της μπουμπούς και θα της πάρω και για του χρόνου φορμίτσες πιο πολύ που θέλω για τον παιδικό.Πάντως και τώρα είχαν καλές τιμές.Μετά θα είναι τσάμπα και μου αρέσουν τα ρούχα τους.Μετά γύρισα κι'εβαλα και το φαγάκι μας να γίνεται,γίγαντες σήμερα.Ξεκίνησα κι'εγώ διατροφή μαζί με τον άντρα μου γιατί δεν πάει άλλο.Εχω γίνει να μην πω πως.Εντωμεταξύ τα πέρνω στην κοιλιά και όλοι νομίζουν οτι είμαι έγκυος.Θα προσπαθήσω μόνη μου αυτή τη φορά αφού πια ξέρω πως και τι πρέπει να τρώω απο την διαιτολόγο που είχα πάει πριν μερικά χρόνια αλλά και απο μια εταιρεία που κάναμε πριν κάτι μήνες με τον άντρα μου που μας έφερναν φαγητά και είχε έρθει διαιτολόγος και μου είχε πει κάποια πράγματα.Θα γραφτώ και γυμναστήριο,βρήκα ενα με 99 ευρώ το τρίμηνο και μου κάνει άλλους 3 μήνες δώρο.

SI5Yp3.png

Μπραβο βρε Δημητρα που θα ξεκινησεις γυμναστικη...εμενα μου λειπει πολυ...Ειχα γραφτει περυσι, μαλιστα η συνδρομη μου ληγει τωρα το Μαρτη...99 ευρω ο χρονος!!Στα Joe Weider, βγαζει καλες προσφορες συνεχεια!

Διαφημίσεις

Μπραβο βρε Δημητρα που θα ξεκινησεις γυμναστικη...εμενα μου λειπει πολυ...Ειχα γραφτει περυσι, μαλιστα η συνδρομη μου ληγει τωρα το Μαρτη...99 ευρω ο χρονος!!Στα Joe Weider, βγαζει καλες προσφορες συνεχεια!

Εκει θα γραφτώ Κατερίνα.Εσύ πήρες καλύτερη προσφορά.Για όλο τον χρόνο μια χάρα είναι.Γιατί δεν πηγαίνεις όμως μέρι τον Μάρτη που λήγει?

SI5Yp3.png

Εκει θα γραφτώ Κατερίνα.Εσύ πήρες καλύτερη προσφορά.Για όλο τον χρόνο μια χάρα είναι.Γιατί δεν πηγαίνεις όμως μέρι τον Μάρτη που λήγει?

Ποτε να παω?5-5:30 γυριζω σπιτι και η μανα μου που ειναι εκει απο τις 7:30 το πρωι πρεπει να παει και σπιτι της...

Καταιγιδα? Δεν καταλαβα τιποτα!

Κι εμεις ξυπναμε πολλες φορες περιεργα, εγω ομως ειμαι παντα σταθερη...στη θεση μου! Τα παιδια με τον μπαμπα αλλαζουν κρεβατια!:mrgreen:

Xάι χούι εσύ!
Βλέπαμε χθες στο σκάι το δύσκολο ταξίδι του σπέρματος να φτάσει στο ωάριο κ ομολογώ ότι δεν είχα ιδέα ότι το γυναικείο σώμα είναι τόσο εχθρικό απέναντί του κ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην πραγματοποιηθεί η σύλληψη! :roll:
Και που είσαι ακόμα! Οταν έπαθα την προεκλαμψία έψαξα αρκετά στο ίντερνετ τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό και δεν υπήρχαν παρά μόνο εικασίες. Μια έρευνα έλεγε ότι είναι πιθανό ο οργανισμός της μάνας να αντιστέκεται στο dna του πατέρα που μεταφέρει το παιδί και να προσπαθεί να το αποβάλλει μ'αυτό τον τρόπο. Γέλασα με τρόπους αντιμετώπισης γιατί έλεγε ότι για να συνηθίσει ο οργανισμός της μάνας τον πατέρα (μπακαλίστικα σας τα λέω), είναι καλό να κάνουν συχνά στοματικό έρωτα και να καταπίνει τα υγρά του χαχαχαχαχαχα
Παιδιά δεν έχω όρεξη σήμερα γμτ, όταν ο πατέρας μου είναι λίγο χάλια, χαλιέμαι κι εγώ!!!:(
Cheer up, τις επόμενες μέρες θα είναι καλύτερα. Οσο θετική αύρα εκπέμπεις, τόση θα παίρνεις πίσω ;)
απεργιας...προχθες μου ξανα-ειπε οτι θα μου τα πληρωνει....:twisted::twisted::twisted:

Εβρεχε τη νυχτα ε?Τιποτα δεν καταλαβα...

Άλλη Μαριάννα από δω...

Κουρίτσα, είμαι έξτρα σούπερ ντρούπερ χαρούμενη! Ο μπράντης είναι καλά!!! Η μέτρηση έδειξε χτες ότι είναι στο όριο του φυσιολογικού! Επειδή έκλαιγε (κλασσικά) θα κάνουμε μια επανεξέταση σε ένα χρόνο για να επιβεβαιωθεί η καλή του πορεία!

Καλέ μας είχε δώσει η Μαριάν αυτό το λινκ, όποια θέλει ας στείλει τη φόρμα (προσφορά 2, είναι μόνο για καθημερινές) μπας και πάμε, τσάμπα παιδότοπος είναι! Εγώ το έχω κάνει και μου ήρθε μέιλ επιβεβαίωσης http://www.paramythoupoli.com/prosfores.html

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Χριστινα!!!Καλα φαινεται ο Μπραντυς οτι ειναι μια χαρα!!!Οσο για τον παιδοτοπο εγω μεσα ειμαι παντα για τις χαρες των παιδιων!Οποτε θες πες μου!Θα το κανω κι εγω, τωρα περιμενω μπας και με κληρωσει η aegen στο face για κων/πολη!

Ποτε φευγεις?BUON VIAGGIO!!!!Φερε μου ενα κρασι αυτο το ροζ με την κανελα, εχει και στα αεροδρομια, θα στο πλερωσω!!!

σαβατοκύριακο δεν μπορείς?

Μπορω αλλα θελει 3 φορες τη βδομαδα τουλαχιστον η γυμναστικη (Κυριακη ειναι κλειστα τα γυμναστηρια...) αρα...

Τη φορμα για τον παιδοτοπο τη συμπληρωσα κι εγω!!!

Μπραβο Χριστινα!!!Καλα φαινεται ο Μπραντυς οτι ειναι μια χαρα!!!Οσο για τον παιδοτοπο εγω μεσα ειμαι παντα για τις χαρες των παιδιων!Οποτε θες πες μου!Θα το κανω κι εγω, τωρα περιμενω μπας και με κληρωσει η aegen στο face για κων/πολη!

Ποτε φευγεις?BUON VIAGGIO!!!!Φερε μου ενα κρασι αυτο το ροζ με την κανελα, εχει και στα αεροδρομια, θα στο πλερωσω!!!

Θύμησέ το μου μ'ένα sms ρε αύριο. Από Ρώμη ή το βρίσκω κι εδώ; Μάρκα δεν θυμάσαι; Που είναι κι αυτή η Πολ να μου πει προτάσεις για Ρώμα;

WN6Op3.png

Μπορω αλλα θελει 3 φορες τη βδομαδα τουλαχιστον η γυμναστικη (Κυριακη ειναι κλειστα τα γυμναστηρια...) αρα...

Τη φορμα για τον παιδοτοπο τη συμπληρωσα κι εγω!!!

Καλέ ποιά φόρμα για παιδότοπο???? Πείτε μας κι εμάς!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...