Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

2061713o2lb8wh1d0.gif

Καλημέρα!!!

Με ομπρέλες σήμερα, μην ξεχνιέστε. Τί καταιγίδα ήταν αυτή χθες τη νύχτα;

Εμείς χθες μπερδέψαμε ...κρεββάτια: Η Σοφία στου μπέμπη, εγώ στης Σοφίας, ο μικρούλης στο μεγάλο με τον μπαμπά, τη νύχτα ξύπνησε και μ' έψαχνε... τη γυναίκα του βέβαια, ενώ το πρωί ξυπνήσαμε αλλού γι' αλλού.

Καταιγιδα? Δεν καταλαβα τιποτα!

Κι εμεις ξυπναμε πολλες φορες περιεργα, εγω ομως ειμαι παντα σταθερη...στη θεση μου! Τα παιδια με τον μπαμπα αλλαζουν κρεβατια!:mrgreen:

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εμείς ξυπνήσαμε αγκαλιασμένοι αφού δεν είχαμε τη μικρή να μας χωρίζει! :tongue::tongue:

Βλέπαμε χθες στο σκάι το δύσκολο ταξίδι του σπέρματος να φτάσει στο ωάριο κ ομολογώ ότι δεν είχα ιδέα ότι το γυναικείο σώμα είναι τόσο εχθρικό απέναντί του κ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην πραγματοποιηθεί η σύλληψη! :roll:

Αύριο θα πάμε στο κουκλάκι στο Χαλάνδρι....ξέρετε αυτό που όλα είναι λίγο πρόστυχα....μας κάλεσε ο κουνιάδος μου με τη μέλλουσα συννυφάδα να γιορτάσουμε παρέα τον ένα χρόνο της σχέσης τους;) Σύντομα θα της κάνει κ πρόταση γάμου από ότι μου είπε αλλά δεν θα είναι αύριο όπως μου διευκρίνισε γιατί τον ρώτησα επειδή μου φάνηκε λίγο κουλό αντί να πάνε μόνοι τους κάπου να μας θέλουν για παρέα! Η πεθερά θα κρατήσει με ευχαρίστηση τη μικρή :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα είμαι το χάλι μου από ναυτία και ανακάτεμα στο στομάχι, αλλού πατάω κι αλλού βρίσκομαι να δω πώς θα βγει η μέρα στο γραφείο!!!!! Το απόγευμα έχω και ραντεβού στο ΙΚΑ να πάρω τις εξετάσεις μου και τη Δευτέρα θα πάμε στο γιατρό να δούμε το σποράκι μας πάλι:D:D:D

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα

Τελικά δεν πήγαμε πουθενά εχθές γιατί ο γαμπρός μου ήρθε αργά κι έτσι παραγγείλαμε σπίτι! (Κατερίνα κρατήθηκα, λίγο ψητό έφαγα με σαλάτα! :))

Παιδιά δεν έχω όρεξη σήμερα γμτ, όταν ο πατέρας μου είναι λίγο χάλια, χαλιέμαι κι εγώ!!!:(

Το φατσόνι εξακολουθεί να ξυπνάει στις 5 :rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Εγω ξυπνησα μονη μου, η Παναγιωτα ξυπνησε αργοτερα και χουζουρευε ξαπλα πολυ ωρα. Ο Κωστας εφυγε αρον αρον χθες για Θεσ/νικη με τον αδερφο του, απεβιωσε ο αδερφος του πεθερου μου.Ξαφνικο μεν, αλλα αναμενομενο, σκληρυνση κατα πλακας χροοονια τωρα, η γυναικα του και τα παιδια του ποτε τον πετουσαν στο ιδρυμα και ποτε τον μαζευαν, τελικα τον ξαναπεταξαν πριν 2 μερες για να πεθανει μονος του εκει...αλλαζω θεμα.

12 ευρω ταξι πληρωσα πρωι πρωι και ξεχασα να παρω και αποδειξη..αφου επιασα την παρλα με την ταξιτζου...Αν δε μου τα πληρωσει και σημερα το boss 1ον.δεν εχω λεφτα να γυρισω απιτι και 2ον δεν ξαναερχομαι σε μερα απεργιας...προχθες μου ξανα-ειπε οτι θα μου τα πληρωνει....:twisted::twisted::twisted:

Εβρεχε τη νυχτα ε?Τιποτα δεν καταλαβα...

Μαριαλενα χαλια εισαι και δουλευεις??Δε σε αφηνει να φυγεις??Υπομονη!

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα είμαι το χάλι μου από ναυτία και ανακάτεμα στο στομάχι, αλλού πατάω κι αλλού βρίσκομαι να δω πώς θα βγει η μέρα στο γραφείο!!!!! Το απόγευμα έχω και ραντεβού στο ΙΚΑ να πάρω τις εξετάσεις μου και τη Δευτέρα θα πάμε στο γιατρό να δούμε το σποράκι μας πάλι:D:D:D

Τι μου θυμίζεις...:rolleyes: Είναι λίγο ζόρι οι ναυτίες κι εγώ είχα συνέχεια!Χαλάλι για το σποράκι !

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγω στην Παναγιωτα τιποτα δεν ειχα...στο επομενο βλεπουμε αλλα και γνωστες μου με αγορακια δεν ειχαν τιποτα...Αχ, Μαριαλενα τι ωραιες ζαλαδες ειναι αυτες ε?Το σπορακι θα γινει ενα μικρουλινι, γλυκουλινι σε λιγο καιρο...Αντε,αντε τυχερη!!!

Εγω ρε παιδια ειπα να δω λιγο νησι (επαναληψη) με υποτιτλους στο teletext γιατι φοβαμαι μην ξυπνησει η μικρη και χαμηλωνω τελειως τη φωνη...στο 3...κι ετσι δεν ειδα τιποτα, οταν ξαπλωσα ειχε τελειωσει κι αυτο...

Το ντοκιμαντερ το περασα στο ντουκου δεν ακουγα....

Ελένη όντως εντυπωσιακό κ σαν στήσιμο(εντάξει γελάγαμε σε κάποιες φάσεις με τα καημένα τα σπερματοζωάρια) αλλά κατανόησα ότι τελικά δεν είναι εύκολη μία σύλληψη με τόσα εμπόδια! :wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ελένη όντως εντυπωσιακό κ σαν στήσιμο(εντάξει γελάγαμε σε κάποιες φάσεις με τα καημένα τα σπερματοζωάρια) αλλά κατανόησα ότι τελικά δεν είναι εύκολη μία σύλληψη με τόσα εμπόδια! :wink:

Χμμμμμ τωρα που το θυμηθηκα...ποτε θ'ακουσουμε τα ευχαριστα απο σενα αραγε???Συνελληφθη το 2ο την πρωτοχρονια???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κατερίνα με ξαναρώτησες :tongue: κ σου είπα ότι μετά τις 14-15 θεωρητικά θα έχω καθυστέρηση κ λέω θεωρητικά γιατί ο κύκλος μου δεν είναι πάντα σταθερός ;) ο Στεφ δεν έχει ιδέα πάντως ότι το είχα προγραμματίσει όλο αυτό(το έπαιξα κ λίγο ζαλισμένη από τη σαμπάνια:lol::lol::lol:) κ θα του κάνω μεγάλη έκπληξη αυτή τη φορά ! ΑΝ... :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...