Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Οκ μωρέ, από το πρωί ως τώρα περάσανε και πόσες ώρες, είναι λογικό να πεινάς!

Βλακείες κάνουμε αλλά άντε...Δεν έχω διάθεση και για άλλους περιορισμούς στη ζωή μου. Ήδη ζορίζομαι πολύ, άμα κόψω και το φαί τι θα μείνει μετα?:rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οκ μωρέ, από το πρωί ως τώρα περάσανε και πόσες ώρες, είναι λογικό να πεινάς!

Βλακείες κάνουμε αλλά άντε...Δεν έχω διάθεση και για άλλους περιορισμούς στη ζωή μου. Ήδη ζορίζομαι πολύ, άμα κόψω και το φαί τι θα μείνει μετα?:rolleyes:

Ελα ντε!(Κατι θα μεινει βεβαια..αλλα που καιρος για τετοια..:oops:.)Γεια σου βρε Μαρια,πες τα!!!Θα παραγγειλω κανα πιτογυρο τωρα!

Ελα ντε!(Κατι θα μεινει βεβαια..αλλα που καιρος για τετοια..:oops:.)Γεια σου βρε Μαρια,πες τα!!!Θα παραγγειλω κανα πιτογυρο τωρα!

Και καλά θα κάνεις...:tongue: παράγγειλε και σε μένα ένα :mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Γειά σας.Ηρθα κιέγώ.Ετρεχα πάλι στο Λητώ το πρωί για να αλλάξω κάτι πιπίλες που είχα πάρει ανταλακτικές για τα μπιμπερό της μικρής που πίνει το γάλα και η πωλήτρια εκεί μου είχε δώσει λάθος.Καλά που τις δοκίμασα αμέσως όταν της έφερα σπίτι γιατί δεν είχα σκοπό να τις αλλάξω τώρα.Τις ήθελα να υπάρχουν απλώς για να τις αλλάξω σε λίγο καιρό.Μου αρέσει πως επέμενε κιόλας οτι ήταν σωστές ενώ εγώ έβλεπα οτι δεν κάνουν αλλά λέω αυτή θα ξέρει καλύτερα.

Η μικρή κι'εμένα αυτή τη βδομάδα απο τη Δευτέρα κλαίει οταν την αφήνω το πρωί στο σχολικό.Δεν ξέρω τι πισωγυρίσματα είναι αυτά έτσι ξαφνικά.Εχθές μου έστειλαν χαρτί απο τον παιδικό οτι τη δάγκωσε ενα παιδάκι δίπλα στο στόμα της.Η καυμενούλα όταν ήρθε το μεσημέρι μου έδειχνε το σημείο εκεί και μου έλεγε να ,να.Το είδα κι'εγώ οτι ήταν κόκκινο αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω οτι ήταν δάγκωμα.Που να πάει το μυαλό.

Τα πισογυρισματα αυτα με τον παιδικο ειναι φυσιολογικα και συνηθως συμβαινουν ειτε μετα απο διακοπες, οπου συνηθως μενει καποιες μερες παραπανω το παιδι στο σπιτι, ειτε μετα απο αρρωστια, που επισης μενεις σπιτι, ειτε μετα απο καποιο τετοιο περιστατικο στο σχολειο, οπου στην ουσια το παιδι ψιλοφοβαται να ξαναπαει.

Η δεσποινα ειχε παθει ακριβως το ιδιο 19 μηνων, ειχε αγκαλιαστει με ενα κοριτσακι, η δεσποινα το φιλησε και αυτο της τραβηξε μια τετοια δαγκωνια που δεν περιγραφεται.

Φυσικα μετα μας το εδειχνε συνεχεια και δεν ηθελε να παει σχολειο περιπου 10 μερες.

Καλά Δήμητρα δεν ξέρω αν το πρόσεξες, έχουμε ακριβώς την ίδια υπογραφή! Μπράβο ταύτιση!?!?

Μου τη δίνουν στα νεύρα τα παιδιά που δαγκώνουν. Μου έχει τύχει να είμαι σε ένα εμπορικό με την Αλεξάνδρα, να αγκαλιάζετε με ένα παιδάκι ξένο, να κάνουν χαρούλες και τα δυο και ξαφνικά εκείνο της δίνει μια δαγκωνιά στο μαγουλάκι ΝΑ!:? Εκνευρίστηκα φοβερά, οι γονείς του κοριτσιού απλά πίναν τον καφέ τους! Βούτηξα τη δικιά μου και έφυγα. Δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα, δυστυχώς!:mad:

Αυτο ειναι κατι που με εκνευριζει παντα απιστευτα, οχι σωνει και καλα το οτι καποια παιδακια χτυπανε ή δαγκωνουν.

Αυτο καποια στιγμη συμβαινει σε ολα τα παιδια και ειναι θεμα του γονιου να το διορθωσει. Και δεν ειναι και παντα ευκολο.

Η δεσποινα ουτε χτυπουσε ουτε δαγκωνε ποτε, ο ντρουλης ομως το σηκωνει το χερακι του.

Απο το σταθμο μαλιστα μου ειπανε οτι ολα τα αγορια ετσι αντιδρουν, αλλα φυσικα τους κανουν παρατηρηση.

Αυτο ομως που με εκνευριζει και δε θα το δεχτω ποτε, ειναι να αφηνουν οι γονεις τα παιδια τελειως ανελεγκτα καπου για να πιουνε αυτοι το καφεδακι τους.

Καταλαβαινω την αναγκη του καθε γονιου να πιει εναν καφε, γιατι αλλωστε την εχω κι εγω.

Αλλα ή πιεστο χωρις παιδια ή αν δεν εχεις αυτη τη δυνατοτητα, πηγαινε καπου οπου θα μπορεις και να το βλεπεις το παιδι σου.

Απο τη στιγμη που γνωριζω οτι ο γιος μου για να διεκδικησει ενα παιχνιδι, σηκωνει χερι και χτυπαει (ελεος παι, που το ειδε και το ξεσηκωσε απορω:rolleyes:) ειμαι παντα καπου κοντα και για την ασφαλεια τη δικη του, αλλα και για να επεμβω αν χρειαστει.

Ειναι πολυ μικρα τα παιδια για να παιζουν χωρις να τα βλεπουμε.

Εχω απηυδησει με τους γονεις που ειτε καθονται μακρια και δεν παιρνουν ειδηση τι ωραια πραγματα κανει το βλασταρι τους, ειτε βλεπουν και δεν κανουν τιποτα.

Καμαρωνουν κιολας για το ποσο ζωηρο και διεκδικητικο ειναι το παιδακι τους:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Το καλοκαιρι περασα 1,5 μηνα σε διακοπες με τα παιδια μονη μου (ακομα απορω:tongue:).

Φυσικα και εγω ηθελα να πινω εναν καφε την ημερα.

Πηγαινα λοιπον σε ενα παρκο με κουνιες οπου καθομουν σε τραπεζι που η κουνια της δεσποινας ηταν διπλα μου.

Επαιζα με τον μικρο πολυ, κουραζοταν και ξεραινοταν στο καροτσι με ενα κουλουρι στο χερι, οποτε επινα κι εγω το καφεδακι μου.

Μην τρελλαθουμε κιολας, δεν ειμαι υπερανω, ουτε το παιζω η τελεια αφοσιωμενη μαμα που δε θελει για τον εαυτο της τιποτα.

Αλλα ειναι δυνατον να μη βλεπω το παιδι μου το μεγαλο, οσο εμπιστοσυνη και να της εχω (ποση αραγε να εχεις στο 3,5χρονο) και οσο καλο παιδακι κι αν ειναι?

Μια μερα λοιπον καθοταν διπλα μου μια οικογενεια με 3 κοριτσια που επαιζαν με τη δικια μου.

Ερχεται ενα αγορακι 4 περιπου χρονων και αρχιζει να τις χτυπαει ολες και να τους πεταει πετρες.

Κι εγω και οι αλλοι γονεις ηρθαμε σε πολυ δυσκολη θεση και αρχικα αναζητουσαμε τη μαμα του παιδιου.

Αφαντη.

Καποια στιγμη ο αλλος πατερας δεν αντεξε (ηταν και επικινδυνο το ολο πραγμα) και πηγε και μιλησε στο αγορακι, του εκανε παρατηρηση και εκεινο απλα εριξε πετρες και στον πατερα.

Βρηκε λοιπον τη μητερα του παιδιου, η οποια για να εχει ωραια θεα στην παραλια, ειχε καθισει τοσο μακρια που δεν εβλεπε ουτε καν που ηταν ο γιος της.

Σας πληροφορω οτι ηρθε, ουτε παρατηρηση του εκανε και οταν χτυπησε παλι την κορη μου, μου ειπε "δεν τη χτυπησε, την εσμπρωξε":confused:

Ηταν και ψιλοπερηφανη για το γιο τον τσαμπουκα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Κασσιανη και μετα αναρρωτιομαστε γιατι καποιοι ανθρωποι καταληγουν εκει που καταληγουν τελος παντων..Αν απο τωρα δεν τους κανεις παρατηρηση για το παραμικρο φυσικα και αργοτερα αυτο το μικρο θα γινει μεγαλο και θα εχει αντικτυπο στη συμπεριφορα τους προς το κοινωνικο συνολο...

Καλα κι εμεις πινουμε καφε με το παιδι μαζι αλλα εναλλαξ, ενας πινει, ενας τρεχει πισω απο τη μικρη...

Γιατι αναρρωτιεσαι για το ντρουλη σου?Στο σταθμο βλεπει τοσες διαφορετικες συμπεριφορες το παιδι, τις ξεσηκωνει!Και στη Γιωτα το ιδιο ηθελα να πω!

Κασσιανή δίκιο έχεις.Αυτό σκέφτηκα κι'εγώ για την συμπεριφορά της που πάλι έκλαιγε σήμερα το πρωί.Οτι ίσως το έκανε για το περιστατικό που συνέβη χθες.Ελπίζω να το ξεχάσει γρήγορα.Και μακάρι το άλλο παιδάκι να μην την έχει βάλει στο μάτι.

Οσο για τον καφέ εμείς δεν πάμε με τη μικρή αλλά τελευταία που την πηγαίνουμε στον παιδότοπο εκεί πίνουμε καλύτερα τον καφέ μας όσο μπορούμε γιατί την τελυταία φορά με ήθελε κοντά της,αλλά και πάλι έχουμε το νού μας.Δεν χτυπάει προς το παρόν παιδάκια και δεν διεκδικεί,μόνο εμάς στο σπίτι καμιά φορά αλλά χτυπιέται μόνη της.Αυτό μάλλον απο το σταθμό θα το έχει δεί.Χτυπίεται στην μούρη της οταν νευριάζει.

SI5Yp3.png

Κασσιανη και μετα αναρρωτιομαστε γιατι καποιοι ανθρωποι καταληγουν εκει που καταληγουν τελος παντων..Αν απο τωρα δεν τους κανεις παρατηρηση για το παραμικρο φυσικα και αργοτερα αυτο το μικρο θα γινει μεγαλο και θα εχει αντικτυπο στη συμπεριφορα τους προς το κοινωνικο συνολο...

Καλα κι εμεις πινουμε καφε με το παιδι μαζι αλλα εναλλαξ, ενας πινει, ενας τρεχει πισω απο τη μικρη...

Γιατι αναρρωτιεσαι για το ντρουλη σου?Στο σταθμο βλεπει τοσες διαφορετικες συμπεριφορες το παιδι, τις ξεσηκωνει!Και στη Γιωτα το ιδιο ηθελα να πω!

Αναρωτιεμαι γιατι ειναι κατι που δεν μου αρεσει καθολου και ειμαστε πολυ προσεκτικοι με τον αντρα μου να μην κανουμε ουτε ντα στα παιδια μας, ακριβως για να τους δειξουμε οτι ειναι κακο.

Βαραει ο ατιμος πολυ, αμα τσαντιστει.

yey2p2.png BN4cp2.png

Αυτό το να χτυπιέται μόνη της, το κάνει κι εμένα, όταν νευριάζει! Μάλλον είναι αντίδραση της ηλικίας!

Τα τελευταία βράδια έρχεται και βάζει το κεφαλάκι της στο μαξιλάρι μου και την πέρνει ο ύπνος. Από εχθές της έβαλα δικό της μαξιλαράκι! Μεγαλώνει το μπουμπούκι :D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αυτό το να χτυπιέται μόνη της, το κάνει κι εμένα, όταν νευριάζει! Μάλλον είναι αντίδραση της ηλικίας!

Τα τελευταία βράδια έρχεται και βάζει το κεφαλάκι της στο μαξιλάρι μου και την πέρνει ο ύπνος. Από εχθές της έβαλα δικό της μαξιλαράκι! Μεγαλώνει το μπουμπούκι :D

Εγω τι να πω που χθες κοιμηθηκε πανω μου???Ολοκληρο διπλο κρεβατι, πανω μου βολευτηκε...εγω ανασκελα κι αυτη μπρουμυτα στο λαιμο μου...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Μιλαμε οτι βρεχει καταρρακτωδως!

Και πηρε ο καλος μου ο αντρας να με ρωτησει αν θελω να ερθει να με παρει με το αυτοκινητο για να μη βραχω (εμοτικον καρδουλες)...:tongue:

Χτες πηγαμε παλι για σουσι. Τι τραβαει ο ανθρωπος μ' εμενα.

Βλεπω να λεει στη δουλεια του να μην ξαναπαρει ρεπο τριτη και τον τραβαω παλι για σουσι.

Διαιτα να δω ποτε θα κανω.

Εχω πρηστει γμτ.

Και μου πηρε ενα υπεροχο φορεμα δωρο για την επετειο μας και θελω να το βαλω στο χωρο του προσωπικου του ξενοδοχειου.

Αν τον κανουνε τη δευτερα προλαβαινω να ξεπρηστω?

Ελπιζω να γινει την επομενη δευτερα στις 24.

yey2p2.png BN4cp2.png

Εγω τι να πω που χθες κοιμηθηκε πανω μου???Ολοκληρο διπλο κρεβατι, πανω μου βολευτηκε...εγω ανασκελα κι αυτη μπρουμυτα στο λαιμο μου...:rolleyes:

ο μικρος εμας θελει να ξαπλωνει μπρουμυτα πανω στην αδελφη του και να κοιμαται. θα το σκασει το κοριτσι.

κι αυτη ομως τον θελει. ακομα και μεσα στον υπνο της, τον καταλαβαινει και τον αγκαλιαζει.

yey2p2.png BN4cp2.png

Παντως ειμαι πολυ βλακας μερικες φορες.

Εκτος δουλειας ειμαι τελειως αφηρημενη και αγαθιαρα.

Πηγα το σαββατο στο ατικα και βλεπω προσφορες 30%.

Παιρνω λοιπον καποια πραγματα του μικρου για αργοτερα και παω στο ταμειο.

Ακουω και την μπροστινη που λεει "θελω να κανω κρατηση", με ρωταει και η ταμιας αν θα τα κρατησω και οταν της λεεω "γιατι ? δεν ισχυει απο σημερα η προσφορα?" , πονηρη κι αυτη μου λεει ναι και πληρωνω.

Και διαπιστωνω χτες οτι ισχυουν μεν οι προσφορες, αλλα αν τα κρατουσα θα τα επαιρνα το σαββατο 15/1 με ακομα μεγαλυτερη εκπτωση, ισως και 70%:confused:

Εμοτικον με μουτζα!!!

yey2p2.png BN4cp2.png

Παντως ειμαι πολυ βλακας μερικες φορες.

Εκτος δουλειας ειμαι τελειως αφηρημενη και αγαθιαρα.

Πηγα το σαββατο στο ατικα και βλεπω προσφορες 30%.

Παιρνω λοιπον καποια πραγματα του μικρου για αργοτερα και παω στο ταμειο.

Ακουω και την μπροστινη που λεει "θελω να κανω κρατηση", με ρωταει και η ταμιας αν θα τα κρατησω και οταν της λεεω "γιατι ? δεν ισχυει απο σημερα η προσφορα?" , πονηρη κι αυτη μου λεει ναι και πληρωνω.

Και διαπιστωνω χτες οτι ισχυουν μεν οι προσφορες, αλλα αν τα κρατουσα θα τα επαιρνα το σαββατο 15/1 με ακομα μεγαλυτερη εκπτωση, ισως και 70%:confused:

Εμοτικον με μουτζα!!!

Κάνουνε κράτηση και στο attica?Δεν το ήξερα.Πάντως όντως είναι κοροϊδία.Για λίγες μέρες να τα πληρώνεις πιο ακριβά.θέλω κι'εγώ να πάρω κάτι ρούχα της μικρής τώρα στις εκπτώσεις.

SI5Yp3.png

Κοροιδια κανονικα!Ελα κλειστα τωρα και παρτα μεθαυριο...κοροιδευνοται μεταξυ τους στον εμπορικο συλλογο η κοροιδευουν εμας, ποιος ξερει...

Εγω παντως κανονισα Σαββατο πρωι να ερθει η κουμπαρα μου απο Χαλκιδα να βγουμε μαζι Ερμου χωρις αντρες, χωρις παιδια,τελεια!!Και καφε μετα!.Αυτη θελει κατι γοβες, εγω κανα παντελονι και κολαν γιατι με 2 δεν τη βγαζω κι ολο το 1 φοραω, αν και τεινω να ξαναρχισω τη νασα να χασω και τα αλλα 4 κιλα που εχουν ξεμεινει μπας και μπω στα παλια...Τελικα σουβλακια δεν παρηγγειλα, το ξανασκεφτηκα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...