Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανοιξε η Χριστινα συναντηση για καφε οταν ερχεται η Βαλεντινα στο Φλεβαρη.(αν καταλαβα καλα γι'αυτο την ανοιξε).

Αννα εγω τη μικρη και αλλο ενα παιδακι να ειναι δεν εχω προβλημα να την παω σε παιδοτοπο,ισως να μην την παω στο Περιστερι αλλα τα παιδια και 2-3 να ειναι παιζουν...δεν ειναι αναγκη να μαζευτουν 15...μαλλον ομως σαββατοκυριακο βολευει περισσοτερο γι'αυτο δεν μαζευομαστε!

Διαφημίσεις

Εμενα παντως χτες εκανε πολυ ανησυχο υπνο. Καθε 2 ωρες (με το ρολοι) ξυπναγε και μυξοκλαιγε για μισο λεπτο και ξανακοιμοταν. Δόντι ή αυτί? Στις 12 τη σηκωσα και της εβαλα ορο στη μυτη γιατι δεν μπορουσε να παρει ανασα. Και μετα 2, 4, 6 ξυπνουσε. Στις 7 ξυπνησε οριστικά κλαίγοντας και στον παιδικο μπηκε κλαιγοντας.....

Εντωμεταξυ ειπα της παιδιατρου χτες, να στη φερω να τη δεις αφου την τεταρτη που την ειδες μου ειπες οτι το αυτι της ηταν κοκκινο? Οχι μου λεει, αν δεν σου κανει αλλο πυρετο (για χτες που ηταν απυρετη μιλουσε).

Αυριο θα την δει ο παιδιατρος του σταθμού. Ετσι και μου πει τιποτα για το αυτι της θα την σκισω την αλλη. Ειμαι που ειμαι έτοιμη να αλλαξω, θα τη φαει η μαρμαγκα.

Μην πανικοβαλλεσαι και τοσο με το αυτι.

Αν δεν κανει πυρετο, απο μονο του το να ειναι ερεθισμενο το αυτι δε λεει τιποτα.

Ειναι συχνο φαινομενο και εχει να κανει με το μπουκωμα της μυτης και οχι με ωτιτιδα.

Ορο θελει να ξεβουλωσει.

Ουφ.Επανήλθα.Τελικά δεν πρόλαβα να πάω λαική.Θα πάω αύριο σε μια άλλη.Πήγα και άλλαξα ενα σκουφάκι της μικρής που της είχα πάρει πριν κανα μήνα αλλά δεν το είχα δοκιμάσει εκεί ενώ την είχα μαζί μου και τελικά είδα οτι δεν της κάνει αλλά τόσο καιρό δεν πήγαινα να το αλλάξω.Της πήρα ενα μεγαλύτερο,άλλο σχέδιο αλλά μου αρέσει κι'αυτό.Μετά πήγα μια βόλτα απο το attica στο golden hall για να πάρω ενα δώρο για ενα συνάδελφο του άντρα μου και έλεγα να του πάρω ενα άρωμα.Μου είχαν στείλει και το πρωί μήνυμα στο κινητό μου οτι απο σήμερα και για λίγες ημέρες θα είχαν σε αρκετά καλλυντικά 50% αλλά τζίφος.Πήγα και είχαν τα περισσότερα 25%.Τι ψέματα λένε για να τραβήξουν τον κόσμο?Καλά κάνω και δεν δίνω σημασία σε τέτοιου είδους μυνήματα.Μου έστειλε και η raxavsky οτι απο σήμερα έχει 50% σε όλα τα ρούχα.Αυτό το πιστεύω γιατί ΄΄εχω δεί οτι κάνει τέτοιες εκπτώσεις.Εριξα και μια ματιά για κάτι παπούτσια που θέλω να πάρω.Να δω αν τη Δευτέρα θα έχουν καλύτερες εκπτώσεις.

Στα καλλυντικα εχουν υποτιθεται ολο το χρονο 25% γι αυτο νομιζουμε οτι ειναι οι κανονικες τιμες, οποτε οταν λενε 50, εννοουν αλλο ενα 25 πανω απο αυτο που ξερεις.

hello christine

καλα να περασετε γιατι δεν ειμαι σιγουρη οτι θα προλαβουμε να τα πουμε πριν φυγεις. να προσεχετε και να ξαναματααγαπηθητε.

εμενα οχι δεν κανει το τυφλο, το κουφο παλι το κανει ολη την ωρα οταν αυτα που της λεω δεν της αρεσουν

εμενα μονο gummy bear χορευει (λυσσαει ομως) και το γυρω γυρω ολοι στη μεση ο μανωλης. αλλα τραγουδαει το κουνελακι, το γυρω γυρω ολοι (τρομερη επιτυχια αυτο το τραγουδι) λιγο συμμετεχει στο gummy.

εγω να ρωτησω κατι αλλο; τα κοριτσακια εχουν βγαλει τριχες στα πόδια; εμενα εχει βγαλει παιδια κι εχω παθει πλακα

Εμενα η δεσποινα ειχε τριχες και εχει κανονικοτατα ακομα.

Η ιλιανα ειναι μελαχροινη, φυσιολογικο ειναι.

ΤΑΡΑ!!!!

ο Αντωνης οταν ηταν 2,5 με 3 χρονων τι νουμερο παπουτσια φορουσε???

θελω τωρα απο τις εκπτωσεις να του παρω μποτακια για του χρονου

δεν ξερω ανα κανω σωστα ή λαθος

αλλα το μποτακια που του πηρα τωρα στις γιορτες

μετα απο 10 μερες το μαγαζι τα εβγαλε μιση τιμη:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν ειναι να τρελενεσαι?!?!?!?!?!?

Με τα παπουτσια ακρη δεν μπορεις να βγαλεις. Το καθε παιδι ειναι διαφορετικο.

Εμενα και τα δυο μου παιδια ενω ειναι πιο ψηλα απο το μεσο ορο, δε φορανε μεγαλο νουμερο και αλλαζουν νουμερο πολυ αργα, οχι καθε 3 μηνες που μου ελεγαν.

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις στις εκπτωσεις μεγαλυτερα παπουτσια, καπως ουδετερα απο θεμα εποχης.

Δηλαδη ενα απλο κλειστο παπουτσακι, οχι μποτακι που ειναι μονο για χειμωνα, οποτε σιγουρα καποια στιγμη να το φορεσει.

Τα αγορια δε χρειαζονται και καμια ποικιλια στα παπουτισα.

Οσες εχουν κοριτσια μπορουν να παιρνουν τα κλασσιακα παπουτσακια με τη μπαρετουλα που φοριουνται ολο το χρονο εκτος απο το πολυ κατακαλοκαιρο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Πείτε καλέ κανένα καλό μαγαζί για φαγητό για σήμερα...:rolleyes:

Δεν ξέρω αν είναι του γούστου σας αλλά εμάς μας αρέσει πολύ http://www.ouzoumelathron.gr/Main_Gr.html

Χάλια η σελίδα τους σε αντίθεση με το φαγητό....το προτείνω κ για συνάντηση φυσικά της παρέας!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Δεν ξέρω αν είναι του γούστου σας αλλά εμάς μας αρέσει πολύ http://www.ouzoumelathron.gr/Main_Gr.html

Χάλια η σελίδα τους σε αντίθεση με το φαγητό....το προτείνω κ για συνάντηση φυσικά της παρέας!;)

ΤΗΑΝΚ ΥΟU θα το δω!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Γειά σας.Ηρθα κιέγώ.Ετρεχα πάλι στο Λητώ το πρωί για να αλλάξω κάτι πιπίλες που είχα πάρει ανταλακτικές για τα μπιμπερό της μικρής που πίνει το γάλα και η πωλήτρια εκεί μου είχε δώσει λάθος.Καλά που τις δοκίμασα αμέσως όταν της έφερα σπίτι γιατί δεν είχα σκοπό να τις αλλάξω τώρα.Τις ήθελα να υπάρχουν απλώς για να τις αλλάξω σε λίγο καιρό.Μου αρέσει πως επέμενε κιόλας οτι ήταν σωστές ενώ εγώ έβλεπα οτι δεν κάνουν αλλά λέω αυτή θα ξέρει καλύτερα.

Η μικρή κι'εμένα αυτή τη βδομάδα απο τη Δευτέρα κλαίει οταν την αφήνω το πρωί στο σχολικό.Δεν ξέρω τι πισωγυρίσματα είναι αυτά έτσι ξαφνικά.Εχθές μου έστειλαν χαρτί απο τον παιδικό οτι τη δάγκωσε ενα παιδάκι δίπλα στο στόμα της.Η καυμενούλα όταν ήρθε το μεσημέρι μου έδειχνε το σημείο εκεί και μου έλεγε να ,να.Το είδα κι'εγώ οτι ήταν κόκκινο αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω οτι ήταν δάγκωμα.Που να πάει το μυαλό.

SI5Yp3.png

Καλά Δήμητρα δεν ξέρω αν το πρόσεξες, έχουμε ακριβώς την ίδια υπογραφή! Μπράβο ταύτιση!?!?

Μου τη δίνουν στα νεύρα τα παιδιά που δαγκώνουν. Μου έχει τύχει να είμαι σε ένα εμπορικό με την Αλεξάνδρα, να αγκαλιάζετε με ένα παιδάκι ξένο, να κάνουν χαρούλες και τα δυο και ξαφνικά εκείνο της δίνει μια δαγκωνιά στο μαγουλάκι ΝΑ!:? Εκνευρίστηκα φοβερά, οι γονείς του κοριτσιού απλά πίναν τον καφέ τους! Βούτηξα τη δικιά μου και έφυγα. Δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα, δυστυχώς!:mad:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλά Δήμητρα δεν ξέρω αν το πρόσεξες, έχουμε ακριβώς την ίδια υπογραφή! Μπράβο ταύτιση!?!?

Μου τη δίνουν στα νεύρα τα παιδιά που δαγκώνουν. Μου έχει τύχει να είμαι σε ένα εμπορικό με την Αλεξάνδρα, να αγκαλιάζετε με ένα παιδάκι ξένο, να κάνουν χαρούλες και τα δυο και ξαφνικά εκείνο της δίνει μια δαγκωνιά στο μαγουλάκι ΝΑ!:? Εκνευρίστηκα φοβερά, οι γονείς του κοριτσιού απλά πίναν τον καφέ τους! Βούτηξα τη δικιά μου και έφυγα. Δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα, δυστυχώς!:mad:

Οπως το λες.Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Ασε που δεν τα προλαβαίνεις.Εκεί που νομίζεις οτι παίζουν,εκεί μπορεί να την κάνει το ένα στο άλλο.

Για την υπογαρφή,το εχώ δει εδώ και καιρό.Ωραία είναι.

SI5Yp3.png

Εχετε δυο μηνες διαφορα στην υπογραφη σας!!!:rolleyes:

Μαρια γιατι δε μπαινεις σ'αυτα τα site με τις προσφορες να δεις εστιατορια, οχι για εκπτωση απλα για να δεις...Μπραβο σας που θα βγειτε παντως!!!!Να περασετε και κυρις να φατε καλα!Η διατροφη συνεχιζεται??

Εχετε δυο μηνες διαφορα στην υπογραφη σας!!!:rolleyes:

Μαρια γιατι δε μπαινεις σ'αυτα τα site με τις προσφορες να δεις εστιατορια, οχι για εκπτωση απλα για να δεις...Μπραβο σας που θα βγειτε παντως!!!!Να περασετε και κυρις να φατε καλα!Η διατροφη συνεχιζεται??

Για την υπογραφή ξέρεις τι εννοώ :rolleyes:...

Ναι το σκέφτηκα κι αυτό, θα μπω κι εκεί να δω! Μωρέ μιας και ήρθε η αδερφή μου είπαμε να τη βγάλουμε λίγο έξω. Έρχεται κι ο γαμπρός μου σήμερα, οπότε...

Όσο για τη διατροφή συνεχίζω ναι. Δεν κάνω τρελά πράγματα. Απλά δεν τρώω καθόλου γλυκά και προτιμώ ψητά και σαλάτες! Σήμερα θα φάω μια και καλη το βράδυ και για εδώ έφαγα το γνωστό τοστ.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Για την υπογραφή ξέρεις τι εννοώ :rolleyes:...

Ε τωρα δεν απανταω σ'αυτο...:rolleyes:

Εγω οπως ερχομουν πηρα και μια κασεροπιτα το πρωι...και πειναω παλι...αμα ξεχειλωσει το στομαχι αντε να το μαζεψεις γμτ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...