Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γιώτα και Μαριάννα διάβασα τις τιμωρίες σας και γελάω μόνη μου! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Φαντάζομαι τα μπομπιράκια...το ένα καθισμένο στο σκαμνί και το άλλο να κοπανάει την πόρτα. Δεν γελάτε όταν τα βλέπετε? Εμένα με πιάνουν τα γέλια μόνο στη σκέψη! Εγώ τώρα που το σκέφτομαι δεν την έχω βάλει ποτέ τιμωρία. Βέβαια δεν κάνει και τίποτα!

Μάλλον είναι από τα ήσυχα παιδάκια, μου έμοιασε...:tongue:Το μόνο, ότι είναι λίγο γκρινιάρα.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα παιδια αλλαζουν πολλες φορες προγραμμα και συνηθως το οριστικοποιουν γυρω στα 3 και μοιαζει πια με των μεγαλων.

Αχ αυτό το 3, είναι ο τυχερός αριθμός για την παιδική ηλικία. Αν άρχιζαν από τα 3 θα μπορούσα να έχω και ...τρία παιδιά!

Το πρωί ξυπνάει περίπου στις 8:00 - 9:00

Το μεσημέρι κοιμάται 2 ώρες περίπου 13:30 - 15:30

Το βράδυ περίπου 10:30

κι ο δικος μου περιπου το ιδιο

το πρωι ξυπναει 8.30-9

το μεσημερι κοιμαται 2.30 μεχρι 5.30

και το βραδυ 10.30 με 11 κοιμαται!!

Εμένα ξυπνάει στις 7:00 (τώρα που φεύγει η αδερφή του), το μεσημέρι κοιμάται 15:00-17:00 και το βράδυ 10:00, 10:30-7:00.

:confused:

6-7 φορες?:confused::confused:

κεθεται το κοριτσακι σου?

το αγορακι μου δεν καθεται με τιποτα

ειλικρινα παλευουμε για να του βαλω τον ορο

σε λιγο καιρο που θα δυναμωσει κι αλλο δεν θα μπορω να τον κραταω μονη μου...

η πλακα ειναι που εχει μαθει να ανοιγει τον ορο

μου λεει "μαμας" (γεια μας!!) και τον πινει:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γίνεται μάχη για τον ορό, σε σημείο που να κινδυνεύει να τραυματιστεί, ούτε και οι δυο μαζί δεν τον καταφέρνουμε!

Οχι ρε εμενα εχει τριχουλες κανονικες και αγριουτσικες μη σου πω.

Και ξαφνικα αρκετο χνουδι στην πλατη.

Τρια πραγματα ζητησα να μου παρει το παιδί μου.

Το σωματοτυπό μου, την τριχοφυία μου, και την καλή πάστα των δοντιων μου.

Εχω την αίσθηση οτι στα δυο πρωτα δεν τα καταφερα καλα. Ελπιζω στο τρίτο!!!!

Είναι φυσιολογικές οι τριχούλες στα μωράκια-μικρά παιδάκια. Όσο μεγαλώνει θα είναι πιο ανεπαίσθητες. Τις είχε και η δική μου, που είναι κατά τ' άλλα ανοιχτόχρωμη, αλλά τώρα έχουν γίνει σαν χνούδι.

Γιωτα εγω την εχω στειλει στο δωματιο της (για τον ιδιο λογο με σενα) 2-3 φορες και ξερεις τι κανει? Πηγαινει χωρις να μιλησει και μου κοπαναει την πορτα στα μουτρα!!! Απο τωρα...:shock:

:D:D:D:D

Τί θα κάνει τότε στην εφηβεία;;;;

Εγω την εβαζα στο παρκο τιμωρια αλλα το εχω μαζεψει απο το Νοεμβρη...αλλα δεν κανει και τιποτα η καημενη μωρε...μονο για πλακα τρωω καμια σφαλιαρα η κουτουλιά:mrgreen:Ειναι μεγαλη μαλαγανα...οπως σας ειπα δεν απομακρυνεται απο διπλα μας λεπτο...χθες ειμασταν στο δωματιο της και παιζαμε και της λεω πηγαινε στο μπαμπα στην κουζινα.Αυτη ηθελε να παμε μαζι, τη φωναζε ο Κωστας...τιποτα αυτη.Πηγαινε της λεω, θα σου δωσει τυρι ο μπαμπας...Και πηγε τρεχοντας, τον πηρε αγκαλια του εδωσε ενα φιλακι και του εκανε νοημα ν'ανοιξει το ψυγειο....:mrgreen::mrgreen:

Τί τυρί της δίνεις;

Εμείς κάποια φορά τον βάλαμε σ' ένα μαξιλαράκι τιμωρία. Λένε όσο ετών είναι τόσα λεπτά να διαρκεί. Μια χαρά καταλαβαίνει!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

ΤΑΡΑ!!!!

ο Αντωνης οταν ηταν 2,5 με 3 χρονων τι νουμερο παπουτσια φορουσε???

θελω τωρα απο τις εκπτωσεις να του παρω μποτακια για του χρονου

δεν ξερω ανα κανω σωστα ή λαθος

αλλα το μποτακια που του πηρα τωρα στις γιορτες

μετα απο 10 μερες το μαγαζι τα εβγαλε μιση τιμη:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν ειναι να τρελενεσαι?!?!?!?!?!?

Τωρα φοραει 27...δε θυμαμαι καλα για τοτε, 25 ή 26 προφανως. Θα σου ελεγα να μην του παρεις παπουτσια για ενα χρονο μετα ομως. Το παιδι πρεπει να τα δοκιμαζει για να κανουν καλη εφαρμογη.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εμένα πάντως - μπορεί να το έχω ξαναπει - κάθεται μια χαρά με τον ορό που της βάζω. Βάζουμε στο ένα ρουθούνι και μετά μου τραβάει το χέρι μόνη της να της βάλω και στο άλλο.

Γενικώς είναι πολύ συνεργάσιμη και στο ντύσιμο, στο μπάνιο...Μόνο στον ύπνο μου τα χαλάει!:?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαριάννα τσαμπουκαλού από τα γεννοφάσκια της η Μαριαλένα! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Η πεθερά λέει ότι δεν την κούρασε καθόλου η Ζωή κ γι'άυτό θα την αφήσουμε πιθανότατα εκεί απόψε γιατί όπως λέει κ ο Στεφ ας εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία μπας κ αρχίσει να την κρατάει πιο συχνά....τα κουλά: Η Ζωή γνωστή για την αντιπάθειά της στο γάλα ήπιε προχθές 270 ενώ σε μένα χθες 160! Κοιμήθηκε όλο το βράδυ ενώ χθες ήρθε από τις 2 σε μας....έφαγε φακές χωρίς να τις λιώσουν ενώ σε μένα μου τις φτύνει στα μούτρα.....αν εξαιρέσουμε ότι προσπαθούσε να την εκπαιδεύσει να μην πειράζει ότι είναι πάνω σε μπουφέδες κτλ κ δεν είχε μαζέψει τίποτα η πεθερά κ χθες τράβηξε ένα πετσετάκι η Ζωή κ έπεσε ακριβώς κάτω από το μάτι της ένα τσίγκινο κ βαρύ μπωλ κ την έκοψε κ λίγο...θα μπορούσε κανείς να πει ότι τα πάνε υπέροχα!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ελενη φετες για τοστ της δινω...η το τοστ ολοκληρο...Αλλα γενικα τυρι μασουλαει ολη μερα.Συνηθως παιρνω γκουντα (νουνου) αλλα τωρα εχει φερει γραβιερα η μανα μου απο την Κρητη ενα κεφαλι και δεν προλαβαινω να κοβω....

Καλα βρε Ελενη πως αντεχει απο τις 7 μεχρι τις 3 ξυπνιος ο δικος σου?Η Παναγιωτα αν ξυπνησει απο τις 7, 12 το μεσημερι κουτουλαει...

Η πεθερά λέει ότι δεν την κούρασε καθόλου η Ζωή κ γι'άυτό θα την αφήσουμε πιθανότατα εκεί απόψε γιατί όπως λέει κ ο Στεφ ας εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία μπας κ αρχίσει να την κρατάει πιο συχνά....τα κουλά: Η Ζωή γνωστή για την αντιπάθειά της στο γάλα ήπιε προχθές 270 ενώ σε μένα χθες 160! Κοιμήθηκε όλο το βράδυ ενώ χθες ήρθε από τις 2 σε μας....έφαγε φακές χωρίς να τις λιώσουν ενώ σε μένα μου τις φτύνει στα μούτρα.....αν εξαιρέσουμε ότι προσπαθούσε να την εκπαιδεύσει να μην πειράζει ότι είναι πάνω σε μπουφέδες κτλ κ δεν είχε μαζέψει τίποτα η πεθερά κ χθες τράβηξε ένα πετσετάκι η Ζωή κ έπεσε ακριβώς κάτω από το μάτι της ένα τσίγκινο κ βαρύ μπωλ κ την έκοψε κ λίγο...θα μπορούσε κανείς να πει ότι τα πάνε υπέροχα!;)

Μπραβο βρε Αννα! Τελεια! Της εκανε καλο τελικα η αλλαγη περιβαλλοντος!;)

τωρα εχει φερει γραβιερα η μανα μου απο την Κρητη ενα κεφαλι και δεν προλαβαινω να κοβω....

Αμαν τι μου κανεις πρωι πρωι! Γραβιερα Κρητης βουτηγμενη σε μελι...! Τρελαινομαι!

age.png age.png

Ελενη φετες για τοστ της δινω...η το τοστ ολοκληρο...Αλλα γενικα τυρι μασουλαει ολη μερα.Συνηθως παιρνω γκουντα (νουνου) αλλα τωρα εχει φερει γραβιερα η μανα μου απο την Κρητη ενα κεφαλι και δεν προλαβαινω να κοβω....

:):):)

Καλα βρε Ελενη πως αντεχει απο τις 7 μεχρι τις 3 ξυπνιος ο δικος σου?Η Παναγιωτα αν ξυπνησει απο τις 7, 12 το μεσημερι κουτουλαει...

Και καθόλου να μην κοιμηθεί αντέχει! Αν τον άφηνα θα πήγαινε κατά τις πέντε να βάλει ένα μαξιλαράκι πάνω στο κεφάλι του και θα έριχνε ένα μικρό υπνάκο σαν κουτάβι πάνω στο χαλί!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Μαριαννα δεν την εχω δοκιμασει με μελι...δεν ξερω αλλα εχω ενα κεφαλι ΝΑ με το συμπαθειο στο σπιτι...:mrgreen::mrgreen:ζηλεια-ψωρα!Επισης ο πατερας μου σε μια νυχτα εφαγε ενα κεφαλι ανθοτυρο...ολη νυχτα πηγαινοερχοταν μου λεει η μανα μου.Πως να αδυνατισω κι εγω?Εχω γονιδια....:rolleyes:

Το νεο χούι της Παναγιωτας σας το ειπα?Για να κοιμηθει τραβαει το μανικι της, το μπατζακι της η ενα υφασμα πχ τη ρομπα μου και χαϊδευει το μαγουλο της....τι αλλο θα δω απο αυτο το παιδι???Το κανει κανενα αλλο?

Τι τέλεια βρε Μαριάννα???Πάει στη πεθερά κ είναι αγγελούδι κ γυρνάει στο σπίτι κ μας κάνει τα αντίθετα??? :confused::confused::confused: (με βολεύει εν μέρει αρκεί να τη κρατάει ένα Σάββατο έστω το μήνα...ζητάω πολλά??:tongue:)

Καλά χθες στη παιδίατρο είχαν χαζέψει όλοι....ήθελε να βγει να πάει σε κάτι σκαλοπάτια κ καθόμουν μπροστά της μπάστακας κ αυτή έκανε τρίπλες αριστερά δεξία κ τελικά μου ξέφευγε κ έτρεχα να τη πιάσω!!!:oops:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

αααα, εγω δεν σας ειπα... να δειτε χαρουλες προχτες στην παιδιατρο!!!!!! Μεχρι που πηγαινε και της εδινε και ενα παραμύθι πίσω απο το γραφείο της παρακαλώ.

Μονο την ωρα που την πασπατευε μυξοκλαιγε, και την ωρα του εμβολίου που φυσικά σπαραξε.

Εντωμεταξυ ειχα ξεχασει να σηκωσει λεφτα, και κατεβηκα μετα την εξεταση στην τραπεζα που εχει απο κατω και ξανανεβηκα, και η Ιλιανα τη χαιρεταγε ολο χαρα.

Ολο με εκπλήσει αυτο το παιδί.

Αννα και μενα στους παππουδες ειναι τυπος και υπογραμμως. Αλλα εμενα δεν κανει τοσο διαφορετικά πραγματα. Δηλαδη τρωει οπως στο σπιτι, κοιμαται οπως στο σπιτι, απλα απο θεμα συμπεριφορας ειναι κυρια εκεί, ενω στο σπιτι ειπαμε ειναι σε φαση που δοκιμαζουμε τα ορια μας μαμα και κορη

4Rnfp3.png

Γιωτα την ειδε ο παιδιατρος του σταθμου την Ιλιανα?Δε θυμαμαι αν το ειπες...

Ασχετο:χθες κουρευτηκα!!!!Ειχα απο το Σεπτεμβρη!Περνουσα κοντα απο το κομμωτηριο στην Κυψελη που πηγαινω και λεω ας παω να δω μπααας και εχουν χρονο...και τελικα η μια κουρευε την αλλη και αλλες δυο πιναν καφε.Χαρα που με ειδαν!!!Εκανα μυτες!Πολλες!!!

Το νεο event στο fb το ειδατε??

Κατερίνα μεγιά βρε!!! Εγώ κανονίζω να κάνω νύχια αύριο! :tongue::tongue::tongue:

Να πω ότι της φταίω εγώ που δεν τρώει καλά...αλλά ούτε στη μάνα μου ούτε στον πατέρα της τρώει...τώρα στην πεθερά γιατί τρώει κ χωρίς κόπο(απλά ανοίγει το στόμα κ περιμένει :shock::shock:) κ μεγάλες ποσότητες τι να πω....είπαμε φτου φτου δε με χαλάει να περνάνε καλά κ να μου τη κρατάει από δω κ πέρα γιατί είχε να τη κρατήσει πολλούυυυυυς μήνες(από το καλοκαίρι) :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...