Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

να το βάζεις για λίγο αφού φάει σίγουρα θα πιπιλίσει...η δικιά μου και σκασμένη να είναι σαν γλυκάκι το βλέπει και μουγκρίζει μόλις δει βυζάκι...η παραγωγή πάει με τη ζήτηση και ο οργανισμός μας προσαρμόζεται οπότε να μην ανησυχείτε!!!

κορίτσια πρέπει να αλλάξουμε θηλές στα μπουκάλια;;;να πάρουμε μεγαλύτερες ΄6+ ή είναι νωρίς ακόμη;

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανοιξε μεγαλυτερη τρυπουλα στις θηλες που εχεις, αυτη ειναι η διαφορα.

Δεν καταλαβαινω γιατι τρωγεστε να φανε τα μωρα κρεμες...:tongue:

Δωστε κανενα γιαουρτακι κανενα τραχανα κλπ.

Τι τις θετε τις σκονες???

yey2p2.png BN4cp2.png

Γλυκό ή ξινό τραχανά?? Πως τον φτιάχνεις (ρωτάει η άσχετη)???;)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ρε συ Κας εμένα η παιδίατρος που της είπα να δώσω γιαούρτι αντί για τη βανίλια μου είπε με τίποτα γιαούρτι πριν τους 10 μήνες..... Εγώ τι να υποθέσω?!?!?!!? Δεν κάνει λέει για το στομάχι της.... Κουλό μου φαίνεται όμως:confused::confused::confused::confused:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλιτσες!!!

μην αγχωνοσαστε με τις κρεμες!! και να μην φανε καθολου, δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα... αλλωστε δεν εχουν αναγκη τα παιδια απο αλευρι!!!

εγω πχ το απογευμα, του δινω γαλα ή καμια φορα μπορω να του δινω και αλλη φρουτοκρεμα (βαση παιδιατρου) και ΑΝ εχει ορεξη... και του αρεσει αντε μια φορα την εβδομαδα καμια κρεμουλα ωσπου να κλεισει και τον 7ο και μπει στον 8ο και να φαει γιαουρτακι!!

το γιαουρτι κανονικα δεν επιτρεπεται πριν τον 7ο-8ο μηνα επειδη παρασκευαζεται απο φρεσκο γαλα το οποιο δεν ενδυκνειτε για βρεφη

(γι΄αυτο αλλωστε πινουν και το γαλα σε σκονη οσα δε θηλαζουν)

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

να το βάζεις για λίγο αφού φάει σίγουρα θα πιπιλίσει...η δικιά μου και σκασμένη να είναι σαν γλυκάκι το βλέπει και μουγκρίζει μόλις δει βυζάκι...η παραγωγή πάει με τη ζήτηση και ο οργανισμός μας προσαρμόζεται οπότε να μην ανησυχείτε!!!

κορίτσια πρέπει να αλλάξουμε θηλές στα μπουκάλια;;;να πάρουμε μεγαλύτερες ΄6+ ή είναι νωρίς ακόμη;

Πάντως εγώ που πήρα της chicco 4+ με τις τρεις τρύπες δεν τις θέλει καθόλου. Πνίγεται συνέχεια. :-(:sad:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πάντως εγώ που πήρα της chicco 4+ με τις τρεις τρύπες δεν τις θέλει καθόλου. Πνίγεται συνέχεια. :-(:sad:

Μια από τα ίδια..! Είναι μεγάλες οι τρυπούλες.

Lisa, σε ρώτησα και πιο πάνω, στα μελομακάρονα βάζεις όλο το αλεύρι, που λεει η συνταγή; Τα μελώνεις ενώ είναι κρύα με ζεστό το σιρόπι; Από γεύση σκίζουν........!!!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Lisa, σε ρώτησα και πιο πάνω, στα μελομακάρονα βάζεις όλο το αλεύρι, που λεει η συνταγή; Τα μελώνεις ενώ είναι κρύα με ζεστό το σιρόπι; Από γεύση σκίζουν........!!!!!!

nadine ζηλεψα και θα τα κανω αυριο κι ολας τα μελομακαρονα.....αν και ελεγα να τα κανω τελευταια στιγμη

θηλες τις chicco εδω και 2 μηνες χρησιμοπ 4+ και απο την αρχη δεν ειχε κανενα προβλημα και τις προτιμαει απο τις nuk

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

sorry κοριτσακι... δεν το ειδα :)

το αλευρι ειναι αναλογως με τη ζυμη και το μεγεθος των ποτηριων που χρησιμοποιεις για τα υπολοιπα υλικα...

εμενα πχ παντα σχεδον δε μου παιρνει ολο το αλευρι... αλλα γυρω στα 800 γρμ

οσο για το σιροπι, αν θελεις βαλε απο εναμιση ποτηρι σε καθε υλικο (μελι, νερο και ζαχαρη)

εγω επισης, κανω το εξης...

βαζω τα μελομακαρονα κρυα σ΄ενα ταψι, και με μια κουταλα ριχνω το σιροπι απο πανω!

τα γυριζω να μελωσουν και απο τις δυο πλευρες και μετα πασπαλιζω με καρυδια!! ;)

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Λοιπόν...2η προσπάθεια για να φάει κρέμα και δεν την θέλει με τίποτα....ούτε καν άνοιγε το στόμα της να δοκιμάσει τί είναι αυτό που της προσφέρω....της έδωσα όπως όπως 4 κουταλιές που έπρεπε να φάει σήμερα και θα δω αύριο που πρέπει να φάει 6 τί θα γίνει...Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν θέλει...στο κάτω κάτω είχε μάθει 6+ μήνες τώρα να θηλάζει,ξαφνικά πρέπει να μάθει να τρώει κάτι ξένο....Για γιαουρτάκι ρώτησα κι εγώ την παιδίατρο και ήταν κατηγορηματική,μόνο ρυζάλευρο,φρουτόκρεμα και χορτόσουπα...τον άλλον μήνα θα φάμε και μοσχαράκι....

Και τώρα έχω κάτι άσχετο από το φαί να πω....μου είπε ο άντρας μου προχτές ότι ένας πελάτης του γραφείου τους έχει ένα κοριτσάκι 4,5 ετών και πάνε στην ίδια παιδίατρο με την δικιά μας.Η οποία παιδίατρος λέει να κάνουμε όλα τα εμβόλια που πρέπει ενώ κάποιοι άλλοι γιατροί λένε ότι κάποια δεν είναι και τόσο απαραίτητο να γίνουν.Το κοριτσάκι αυτό λοιπόν παρουσίασε παιδικό διαβήτη και στην Θεσσαλονίκη που το πήγαν οι γιατροί είπαν ότι προέκυψε από τα εμβόλια που έκανε ή μάλλον από τον συνδυασμό κάποιων εμβολίων...εγώ τώρα έχω ανησυχήσει αρκετά...την παιδίατρό μας την εμπιστεύομαι τυφλά αλλά μετά από αυτό που άκουσα λίγο κάπως μου'ρθε....Μπορεί βέβαια το παιδί να είχε την προδιάθεση αλλά..Έχετε ακούσει εσείς τίποτα τέτοιο??

MRIip3.png

xnmwp3.png

Και τώρα έχω κάτι άσχετο από το φαί να πω....μου είπε ο άντρας μου προχτές ότι ένας πελάτης του γραφείου τους έχει ένα κοριτσάκι 4,5 ετών και πάνε στην ίδια παιδίατρο με την δικιά μας.Η οποία παιδίατρος λέει να κάνουμε όλα τα εμβόλια που πρέπει ενώ κάποιοι άλλοι γιατροί λένε ότι κάποια δεν είναι και τόσο απαραίτητο να γίνουν.Το κοριτσάκι αυτό λοιπόν παρουσίασε παιδικό διαβήτη και στην Θεσσαλονίκη που το πήγαν οι γιατροί είπαν ότι προέκυψε από τα εμβόλια που έκανε ή μάλλον από τον συνδυασμό κάποιων εμβολίων...εγώ τώρα έχω ανησυχήσει αρκετά...την παιδίατρό μας την εμπιστεύομαι τυφλά αλλά μετά από αυτό που άκουσα λίγο κάπως μου'ρθε....Μπορεί βέβαια το παιδί να είχε την προδιάθεση αλλά..Έχετε ακούσει εσείς τίποτα τέτοιο??

Tη συσχετιση εμβολιων - παιδικου διαβητη πρωτη φορα την ακουω, αλλα να το γραψουμε στο τοπικ των εμβολιων, να δουμε τι θα απαντησουν εκει που το εχουν ψαξει πολυ το θεμα. Εγω τους κανω τα απολυτως απαραιτητα παντως.

Εμεις σημερα ειχαμε αιμοληψια και εξεταση απο ενδοκρινολογους. Τα αποτελεσματα θα τα παρουμε την Παρασκευη, η κλινικη της εικονα ομως ειναι πολυ καλη, οπως και η αναπτυξη της. Ειναι 9500 κιλα και εχει υψος 73 εκατοστα.

Αυριο θα αρχισουμε και χορτοσουπα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...