Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Αχ μου είπαν ότι είναι άριστη αλλά επειδή δεν ξέρω ακόμα από αυτά νόμιζα το είπαν έτσι 😂 

Ήταν από ήπια διέγερση τα δύο ωάρια που έβγαλα.  Επειδή έχω χαμηλή ΑΜΥ ο γιατρός με πήγε στα ελαφριά .

Αλλού απάντησα 😂😂😂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αννα περαστικα, να γινει γρηγορα καλα το παιδι!Με την πεθερα καλα τα παει???

Γιωτα τριχες???Χνουδακι εννοεις προφανως, λιγακι εχει κι η Παναγιωτα!Ευτυχως εχει παρει τα χρωματα του πατερα της αλλιως την εβλεπα με μουστακι απο τα 12...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1815354kuh26p00ff.gif

Καλημερα!

Η Μαριαλενα εχει λιγες ξανθες τριχουλες στα ποδια, και οσο για ορο, δεν καθεται με τιποτα. Τις δυο τελευταιες φορες που συναχωθηκε, δε βαλαμε ουτε μια φορα ορο και ευτυχως δεν ειχαμε ουτε βηχα ουτε τιποτα.

age.png age.png

Σημερα ξυπνησε απο τις 7 κατακατουρημενη...ουτε να ετοιμαστω δεν μπορουσα το πρωι...

Για να καταλαβεις τι τραβαω ΚΑΘΕ πρωι. Και δινουμε και ΤΡΕΛΛΗ μαχη για τους ορούς. Με το που τη βαζω στην αλλαξιερα κλαιει και χτυπιεται. Στην τσίτα πρωι πρωι

Γιωτα τριχες???Χνουδακι εννοεις προφανως, λιγακι εχει κι η Παναγιωτα!Ευτυχως εχει παρει τα χρωματα του πατερα της αλλιως την εβλεπα με μουστακι απο τα 12...

Οχι ρε εμενα εχει τριχουλες κανονικες και αγριουτσικες μη σου πω.

Και ξαφνικα αρκετο χνουδι στην πλατη.

Τρια πραγματα ζητησα να μου παρει το παιδί μου.

Το σωματοτυπό μου, την τριχοφυία μου, και την καλή πάστα των δοντιων μου.

Εχω την αίσθηση οτι στα δυο πρωτα δεν τα καταφερα καλα. Ελπιζω στο τρίτο!!!!

4Rnfp3.png

Τι λες μωρε????Ωχ αμαν....αν η Παναγιωτα εχει παρει την τριχοφυια του πατερα της θα εχει ενσωματωμενο πουλοβερ για το Χειμωνα...

Και μενα μια απο τα ιδια. Ο νικος ειναι αρκετα τριχωτος

Αννούλα περαστικα στη ζωούλα.

Η Ιλιανα χτες το βράδυ κοιμηθηκε οχι καλά, αλλά καλύτερα απο προχτες το βράδυ.

Ασε που απο την Παρασκευή, καθε μερα κλαίει που την αφηνω στο σταθμο. Τι εχει παθει στα καλα καθούμενα? Ελπιζω να φταει η αδιαθεσία.

Χτες εκατσε και τιμωρια. Με χτύπησε (το κανει αρκετα συχνα τον τελευταιο καιρο), και της εξηγω συνεχως οτι δεν πρεπει να χτυπαει κανεναν (οχι μονο εμενα). Την πρωτη φορα λοιπον της το ειπα σε αρκετα αυστηρο τονο, προειδοποιώντας οτι αν το ξανακανει θα πάει τιμωρια. Και το ξανακανε μετα απο λίγο. Και την παιρνω και την βαζω σε ενα σκαμπουδακι σε μια γωνια που εχουμε για ενα λεπτο, κι εγω εμεινα στο χωρο για να με βλεπει (οχι ομως διπλα της, εκανα πως συμμαζευα). Σας πληροφορω εκατσε γκρινιαζοντας μεχρι να της πω οτι τελειωσε η τιμωρια. Και οταν κατεβηκε μου εκανε καλοοο, καλοοο, και με πηρε αγκαλίτσα (και καλα μου ζητουσε συγνωμη). Της εξηγησα ξανά γιατι την εβαλα τιμωρια και δεν το ξαναεκανε (τουλαχιστον για χτες).

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Γιωτα εγω την εχω στειλει στο δωματιο της (για τον ιδιο λογο με σενα) 2-3 φορες και ξερεις τι κανει? Πηγαινει χωρις να μιλησει και μου κοπαναει την πορτα στα μουτρα!!! Απο τωρα...:shock:

age.png age.png

Τι λες μωρε????Ωχ αμαν....αν η Παναγιωτα εχει παρει την τριχοφυια του πατερα της θα εχει ενσωματωμενο πουλοβερ για το Χειμωνα...

xa xa !!! ευτυχως που ο Νικολας ειναι αγορακι!!

ενα χνουδακι στην πλατη το εχουμε κι εμεις και στα ποδαρακια φυσικα

σιγουρα θα παρει απο τον μπαμπα του!! ζεστουλα το χειμωνα μωρε!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Γιωτα εγω την εχω στειλει στο δωματιο της (για τον ιδιο λογο με σενα) 2-3 φορες και ξερεις τι κανει? Πηγαινει χωρις να μιλησει και μου κοπαναει την πορτα στα μουτρα!!! Απο τωρα...:shock:

αφου σε ακουει παλι καλα

εγω τον βαζω τιμωρια στο δωματιο του στο κρεβατακι του

πουθενα αλλου δεν καθεται μονο εκει που εχει καγκελα

και πλεον φοβαται να πηδηξει!!

ΤΑΡΑ!!!!

ο Αντωνης οταν ηταν 2,5 με 3 χρονων τι νουμερο παπουτσια φορουσε???

θελω τωρα απο τις εκπτωσεις να του παρω μποτακια για του χρονου

δεν ξερω ανα κανω σωστα ή λαθος

αλλα το μποτακια που του πηρα τωρα στις γιορτες

μετα απο 10 μερες το μαγαζι τα εβγαλε μιση τιμη:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν ειναι να τρελενεσαι?!?!?!?!?!?

Εγω την εβαζα στο παρκο τιμωρια αλλα το εχω μαζεψει απο το Νοεμβρη...αλλα δεν κανει και τιποτα η καημενη μωρε...μονο για πλακα τρωω καμια σφαλιαρα η κουτουλιά:mrgreen:Ειναι μεγαλη μαλαγανα...οπως σας ειπα δεν απομακρυνεται απο διπλα μας λεπτο...χθες ειμασταν στο δωματιο της και παιζαμε και της λεω πηγαινε στο μπαμπα στην κουζινα.Αυτη ηθελε να παμε μαζι, τη φωναζε ο Κωστας...τιποτα αυτη.Πηγαινε της λεω, θα σου δωσει τυρι ο μπαμπας...Και πηγε τρεχοντας, τον πηρε αγκαλια του εδωσε ενα φιλακι και του εκανε νοημα ν'ανοιξει το ψυγειο....:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

ΤΑΡΑ!!!!

ο Αντωνης οταν ηταν 2,5 με 3 χρονων τι νουμερο παπουτσια φορουσε???

θελω τωρα απο τις εκπτωσεις να του παρω μποτακια για του χρονου

δεν ξερω ανα κανω σωστα ή λαθος

αλλα το μποτακια που του πηρα τωρα στις γιορτες

μετα απο 10 μερες το μαγαζι τα εβγαλε μιση τιμη:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν ειναι να τρελενεσαι?!?!?!?!?!?

Εχω παρει παπουτσακια στη μικρη το Μαιο για Σεπτεμβρη...ε, χαμενα πηγαν...Δεν το αφηνεις καλυτερα???

εγω δεν θελω να συνδυασει το δωματιο της με την τιμωρια.

Η αδελφη του νικου (η μαλλον ο αντρας της) τον βαζει στο δωματιό του, στο κρεβατι του και με σβηστα τα φωτα (το βραδυ). Το ειδα τις προαλλες που ειχαμε παει και μου φανηκε πολύ extreme. Το παιδι σπαραζε στο κλάμα. Πολύ βαρβαρο ρε παιδί μου. Το συζητουσα με το νικο και μου λεει "και μενα η γιαγια μου με ειχε βαλει μια φορα στο μπανιο τιμωρια με τα φωτα σβηστα και το θυμαμαι ακομα". Νομιζω το θεμα ειναι να νουθετήσεις το παιδί οχι να του δημιουργήσεις φοβιες και τραυματα.

4Rnfp3.png

Και τώρα που βρήκα χρόνο...

Ρε κορίτσια εχθές και σήμερα το φατσάκι ξυπνάει γύρω στις 5 και κοπανιέται, στριφογυρνάει σαν σβούρα στο κρεβάτι και άλλα τέτοια όμορφα!:( Τι το ήθελα και έλεγα ότι έστρωσε εχθές που με ρώτησε η Γιώτα?

Τι μπορεί να είναι? Λέτε να πεινάει ή τίποτα άλλο? Σας το κάνουν εσάς?

Kι ο δικός μου μια από τα ίδια. Εκεί που είχε "στρώσει" στις διακοπές των Χριστουγέννων. Στριφογυρνάει όλη τη νύχτα, ενίοτε τον παίρνω στο κρεββάτι και το πρωί ξυπνάει μόλις σηκωθώ να ετοιμάσω τη Σοφία (του βάζω Ντόρα για να με αφήσει να την ετοιμάσω για το σχολείο) ενώ πριν κοιμόταν μέχρι τις εννέα. Άσε που για να κοιμηθεί το βράδυ ξοδεύω μια με μιάμιση ώρα στις αγκαλιές... Από τις εννέα μέχρι δεκάμιση, στο τέλος με παίρνει κι εμένα ο ύπνος, ενώ έχω αφήσει ένα σωρό εκκρεμότητες.

Νο 6 παρακαλω εβαλε ο μικρος:confused:

Εδώ και καιρό φοράει 6 ο δικός μου, παρεπιπτόντως στον Σκλαβενίτη έχουν τις λίμπερο προσφορά 12 ευρώ, το μεγάλο πακέτο αυτή την περίοδο.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Τιμωρια εχω δει και τα'χω παιξει στην Κρητη.Μια θεια μου που κρατουσε εναν ξαδερφο μου, ανηψακι της (ενταξει, το παιδι δεν παιζοταν,πολυ ατιθασο) και τον κλειδωνει στο δωαμτιο της.Δινει μια μπουνια το παιδι στη τζαμοπορτα του δωματιου και κοβει τενοντα....Υπερβολικες τιμωριες αυτες!

Kαλημέρα,

Του σκοτωμού ήρθα σήμερα για δουλειά. Ξύπνησε το φατσόπουλο και ήθελε να το ταϊσω και άργησα.

Γιώτα κι εμένα έχει βγάλει τριχούλες στα ποδαράκια, αχνοφαίνονται βέβαια! Ε που θα μοιάσει το παιδί κι εγώ είμαι αρκουδίτσα γμτ :mrgreen:

Σήμερα λέμε να να πάμε έξω για φαγητό. Νωρίς όμως για να γυρίσω να πάρω το φατσάκι μετά από τη μάνα μου. Που να πάμε λέτε?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...