Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Αχ μου είπαν ότι είναι άριστη αλλά επειδή δεν ξέρω ακόμα από αυτά νόμιζα το είπαν έτσι 😂 

Ήταν από ήπια διέγερση τα δύο ωάρια που έβγαλα.  Επειδή έχω χαμηλή ΑΜΥ ο γιατρός με πήγε στα ελαφριά .

Αλλού απάντησα 😂😂😂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια. Τώρα εγώ να μη μιλήσω για πολυλογία θα με δείρετε μάλλον ε?!?!? Πάντως ακόμη και το γοργονίδιο που ήδη έλεγε πολλά έχει τώρα μια βδομάδα που δε βάζει γλώσσα μέσα της:tongue::tongue::tongue: Το αποκορύφωμα βέβαια είναι που κάθεται απέναντι από τη μαμά μου χθες το απόγευμα, σταυρώνει και τα χέρια και αρχίζει "και που λεςςςς Μάνια μου....." :tongue::tongue::tongue: Περιττό να σας πω ότι με τη μάνα μου γελούσαμε 3 ώρες!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλα η Λενα δεν παιζεται, το εχουμε πει!!!Ειναι να μη λυνεσαι στο γελιο να τα ακους αυτα απο μια σκατουλα???

Τωρα με πηρε η μανα μου, η Παναγιωτα εχει ξυπνησει απο τις 7:30 και δε θελει να ξανακοιμηθει με τιποτα!Τα ματια της κλεινουν αλλα αυτη εκει, ξυπνια!Ποσο θ'αντεξει αραγε??

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Η μικρή χθες κοιμήθηκε στη πεθερά χωρίς να ξυπνήσει καθόλου το βράδυ:confused::shock::shock::shock: Της είπα ότι θα της την στέλνω κάθε βράδυ! :tongue::tongue::tongue: Τελικά όντως μας έχει πάρει τον αέρα κ το κάνει για να κοιμάται κ αυτή μαζί μας! :mrgreen: Εξακολουθεί να βήχει αρκετά κ θα την πάμε το απόγευμα στη γιατρό!!!:roll:

Κ εγώ παστίτσιο σήμερα κ μάλιστα 2 ταψιά θα κάνω....ένα μεγάλο για τους γονείς μου(μην κουράσω τη μανούλα) κ ένα μικρό για τον στεφ κ τη μικρή! :wink: Εγώ δεν το τρώω κ θα φάω τις λατρεμένες μου φακές! :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

2861865cltun3kvx4.gif

Καλημέρα!!! Τρέχω και δε φτάνω... Νωρίς το πρωί να προλάβουμε το σχολικό, έπειτα να ταίσω τον μπέμπη, να μαγειρέψω στα γρήγορα (σήμερα έφτιαξα τάρτα με λιαστή ντομάτα και σπανάκι, υποτίθεται κάτι γρήγορο...) και συν τοις άλλοις παραδίδω την τελική εργασία του μεταπτυχιακού μέσα στον Ιανουάριο!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Κι'εγώ φακές θα φτιάξω σήμερα να φάμε.Ο άντρας μου δεν ξέρω τι θα φάει γιατί κάνει διατροφή μόνος του και είπε να κόψει τα πολύ λιπαρά.Δεν τον βλέπω να αντέχει και πολύ.Εχθές είχα φτιάξει μακαρόνια με κιμά και έφαγε και η μικρή.Εχει αρχίσει και τρώει τώρα τελευταία απ'όλα τα φαγητά που φτιάχνω,ευτυχώς γιατί ξεφύγαμε λίγο απο το μόνο λαχανικά με μοσχάρι με κοτόπουλο με ψάρι.Σήμερα έχουμε λαική και πρέπει να ετοιμάζομαι σιγά-σιγά.

SI5Yp3.png

Πως τα προλαβαινεις βρε Ελενη???Εχεις και το μεταπτυχιακο...Μπραβο σου!

Δημητρα...μπραβο και στον αντρα σου...πρεπει να κανω κι εγω διατροφη....ενα σας λεω, η μανα μου ειδε 4 κουραμπιεδες που ειχαν ξεμεινει στην τραπεζαρια και μου τους πεταξε...κατι θελει να μου πει:rolleyes::rolleyes:

Goodmoooooooorning girls!!!!!

Τι κανετε; Χρονια πολλα σε οσες και οσους γιορταζαν αυτες τις μερες! Διαβασα για τα αρρωστα μωρακια και ευχομαι περαστικα σε ολα!

Αρχισαν τα σχολεια και εχω βρει την ησυχια μου η πολυτεκνη.Η κοκο κοιμαται ακομα και εκανα λιγες δουλειες ...εχω ακομα ομως.

Προχθες η Σωτηρια βρηκε πανω στον παγκο το μελι το οποιο ειχε ξεχασει ανοιχτο ο μεγαλος μου γιος :twisted: και φυσικα το πηρε της επεσε και χυθηκε αρκετο πανω στη μοκετα.Την καθαρισα με ζεστο νερο και ξυδι αλλα τζιφος.Στην αρχη νομισα οτι ειχε βγει αλλα εχθες ειχε μεινει ενας τεραστιος λεκες! εβαλα λιγο white spirit και σημερα βρςμαει οοοοολο το σπιτι....οποτε παλι με νερο και ξυδι θα το καθαρισω και σημερα εεεεε? Τι λετε?

1506888rv5e367t0o.gif

Η Μαριαλενα ρωταει ακαταπαυστα "τι ειν΄αυτο?" και εχει αρχισει και λυνεται η γλωσσα της, καθε μερα λεει και καινουριες λεξεις. Επισης ειναι ευγενικη...οταν της δωσεις κατι, λεει "τω" απο το ευχαριστω. Οταν της παρεις κατι ομως, σου πεταει στο κεφαλι οτι βρει μπροστα της!:tongue:

:lol::lol::lol::lol: δεν υπαρχει η μικρουλα....!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Η μικρή χθες κοιμήθηκε στη πεθερά χωρίς να ξυπνήσει καθόλου το βράδυ:confused::shock::shock::shock: Της είπα ότι θα της την στέλνω κάθε βράδυ! :tongue::tongue::tongue: Τελικά όντως μας έχει πάρει τον αέρα κ το κάνει για να κοιμάται κ αυτή μαζί μας! :mrgreen: Εξακολουθεί να βήχει αρκετά κ θα την πάμε το απόγευμα στη γιατρό!!!:roll:

Κ εγώ παστίτσιο σήμερα κ μάλιστα 2 ταψιά θα κάνω....ένα μεγάλο για τους γονείς μου(μην κουράσω τη μανούλα) κ ένα μικρό για τον στεφ κ τη μικρή! :wink: Εγώ δεν το τρώω κ θα φάω τις λατρεμένες μου φακές! :mrgreen:

Ωραια φαε εσυ τις φακες και στειλε μου τη μεριδα του παστιτσιου που σου αναλογουσε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εχω κιμα να φταξω αλλα δεν ξερω πως θα τον κανω......!!!!! φιλιαααααα!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα κοριτσάρες!

Περαστικα στα αρρωστούλια μας!

Αννουλα περαστικά κ στην μαμά σου!

Εμεις το ξεπεράσαμε αυτο! Ο πυρετος ήταν για 2 μέρες αλλα ο βήχασ κ το χουρ χουρ συνεχιζόταν ετσι τον πλάκωσα στον ορό ένα στο κάθε ρουθούνι 3-4 Φορές την μέρα κ τώρα είναι μια χαρά!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Κυριακη....κανε τον κιμα ρολο με τυρι και αβγα που ειναι κι ευκολο να φατε και 2 μερες (λεμε τωρα...ειστε και πολλοι...)οσο για σενα, θες και παστιτσιο...ενα κουλουρι και πολυ σου ειναι!:lol::lol:

Διαφημίσεις

ΤΑΡΑ θεά η Μαριαλένα!!! Πολύ γελιο!

Σήμερα έβλεπα στον ύπνο μου οτι με 2 φίλεσ μου ήρθαμε στο σπίτι σου..?!?!

Μετά ξύπνησα με ενα πόνο στο χέρι...που πήρα ενα ντεπόν για να ηρεμήσει κ να μπορέσω να κοιμηθω...

Αραγε τι να σημαίνει?

ΤΑΡΑ θεά η Μαριαλένα!!! Πολύ γελιο!

Σήμερα έβλεπα στον ύπνο μου οτι με 2 φίλεσ μου ήρθαμε στο σπίτι σου..?!?!

Μετά ξύπνησα με ενα πόνο στο χέρι...που πήρα ενα ντεπόν για να ηρεμήσει κ να μπορέσω να κοιμηθω...

Αραγε τι να σημαίνει?

Ειχες πλακωσει το χερι σου κι εβλεπες ασχετα!!!:lol::lol::lol::lol:Επισης, θα μεινεις εγγυος!Η εισαι μαλλον!:lol::lol:(πολυ μ'αρεσει αυτο το emoticon που κουναει τη μουσουδα!!):lol::lol::lol::lol:

Βλακεια ειπα, μπερδεψα τις Μαριαλενες, νομιζα οτι πηγαινες σπιτι της εγγυου...εγγυος δεν εισαι, το χερι σου πλακωσες!

Κυριακη....κανε τον κιμα ρολο με τυρι και αβγα που ειναι κι ευκολο να φατε και 2 μερες (λεμε τωρα...ειστε και πολλοι...)οσο για σενα, θες και παστιτσιο...ενα κουλουρι και πολυ σου ειναι!:lol::lol:

2 μερεςςςςςςςςςςςςςςςς? Τι λες? δεν εχεις ιδεα τι τρωνε..εδω μαγειρευω μεσημερι βραδυ...αφου το εχω σκεφτει σοβαρα να παρω ενα καζανι....:confused:

οσο για το κουλουρι.....να το φας εσυ που εχεις και ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σημερα να παρεις δυναμεις!!!!:tongue:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα κι από μένα!

Και πάλι δουλειά ρε γμτ και έχω το νου μου σπίτι τώρα που έχει έρθει και η αδερφή μου. Η μικρή ξετρελάθηκε με το που την είδε! Τη θυμάται ρε παιδιά, φοβερο δεν είναι?

Εγώ δεν μαγειρεύω θα φάμε στη μαμα ;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ειχες πλακωσει το χερι σου κι εβλεπες ασχετα!!!:lol::lol::lol::lol:Επισης, θα μεινεις εγγυος!Η εισαι μαλλον!:lol::lol:(πολυ μ'αρεσει αυτο το emoticon που κουναει τη μουσουδα!!):lol::lol::lol::lol:

Βλακεια ειπα, μπερδεψα τις Μαριαλενες, νομιζα οτι πηγαινες σπιτι της εγγυου...εγγυος δεν εισαι, το χερι σου πλακωσες!

Κατερινιώ...!! Είμαι ή δεν είμαι έγκυος τελικά:lol::lol::lol:

Με μπέρδεψες... Και το χερι μου

μου στέλνει μυνηματα ''χασε κανα κιλοοο με έσκασες!!''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...