Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mαρακι χτες σκεφτομουν οτι καιρο εχω να σε ακουσω για τον υπνο της και λεω μαλλον θα εστρωσε.

:lol: :lol: :lol::rolleyes:

Εντάξει πάμε καλύτερα, αλλά έχουμε και τα απρόοπτα μας, όπως σήμερα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κι εμεις ευτυχως μια χαρα παμε απλα πρεπει να το παρω αποφαση οτι τη νυχτα κοιμαται 9ωρο...καλα ειναι ενταξει, δεν εχω παραπονο!Αφου κοιμαται...εκει γυρω στα Χριστουγεννα μου εκανε 2-3 βραδια λαδιες αλλα εγω εφταιγα...για να αντεχει το βραδυ της χαλασα το προγραμμα και κοιμοταν πολυ τη μερα...Τωρα δε διαμαρτυρεται η καημενη ουτε τη νυχτα και βγαζει και κυνοδοντες!Φαινονται ολα της τα δοντια!!!Γεμισε το στοματακι της!

Μαρια οσο για την εξαρτηση που λες...ολες εχουμε παθει!Αφου ολο λεω θα την αφησω λιγο στη μανα μου να παω για καφε με τον Κωστα κι ολο το αναβαλλω και βγαινουμε οι τρεις μας...δε μπορω να την αφηνω ρε γμτ και σκεφτομαι ταξιδι πως θα παμε μονοι μας???

Καλα κοριτσια χλιδηηηηηηη

Εκτος του γεγονοτος οτι η Ιλιάνα ειναι απυρετη ολη μερα... και αρα δεν θα χρειαστει να παμε στον παιδιατρο να τη δει γιατι μου ειπε οτι μαλλον δεν ειναι ωτιτιδα...

Η πεθερα μου απο την ωρα που ηρθε σπιτι μαζεψε ρουχα, απλωσε ρουχα, φροντιζει τη μικρη και τωρα που κοιμηθηκε θα μου μαγειρεψει κιολας!!!!!!!. Θα παω χαλαρή σημερα και θα ασχοληθω με το παιδακι μου και μετα με τον εαυτο μου. Αυριο ερχεται και η κοπελα που καθαριζει. Σούπερρρρρ

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλα Γιωτα φανταζομαι τι θα αντικρυσε η γυναικα οταν μπηκε σπιτι και τα εκανε ολα αυτα.....:tongue:Πλακα κανω!!!Ειδες χλιδη ομως να εχεις βοηθεια???

ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:, δεν ειπα οτι μου μαζεψε το σπίτι, πλυντηρια είπα οτι μαζεψε και απλωσε και οτι θα μου μαγειρέψει.

ΟΥΣΤ:tongue::tongue:.

4Rnfp3.png

ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:, δεν ειπα οτι μου μαζεψε το σπίτι, πλυντηρια είπα οτι μαζεψε και απλωσε και οτι θα μου μαγειρέψει.

ΟΥΣΤ:tongue::tongue:.

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol::lol:

Kορίτσια καλησπέρα!!!

Περαστικά στα άρρωστα μωράκια και στην κάρολ επίσης, που εδώ και 3 εβδομάδες βήχει πάρα πολύ στον ύπνο της και το αερολίν δε φαίνεται να ενεργεί. Εκλεισα την πέμπτη ραντεβού με τη γιατρό, γιατί δεν πάει άλλο!!!

Το σ/κ πέρασε ήσυχα...το σάββατο πήγα κομμωτήριο, έβαψα μαλλί, έφτιαξα νύχια, σουλουπώθηκα λίγο...:tongue::tongue:γυρνώντας πήρα και 2-3 βιβλία - μεταξύ αυτών και "τα σακιά", που το διάβασα σε 2 μέρες - και το απόγευμα ήρθε η αδερφή μου για να δει τα παιδιά για τις γιορτές!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Χθες, αποφάσισα να μαζέψω το κυρίως υπνοδωμάτιο (το έχουμε αποθήκη) γιατί θα πρέπει να το φτιάξουμε σιγά σιγά!! Κουράστηκα πολύ και πονάει η μέση μου σήμερα, όχι γενικά όμως, σ' ένα σημείο και ελπίζω να μη χειροτερέψει...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Μαριάννα όντως πολύ ενδιαφέρον το άρθρο....

Εγώ με την Ζωή να σας πω την αλήθεια μου ανησύχώ λίγο παραπάνω για το βήχα γιατί της μάνας μου της είπαν ότι επειδή ήταν κόκκινος ο λαιμός της κ είναι επιρρεπής σε αλλεργίες μπορεί είναι κάποιος ιός που της προκάλεσε την αλλεργική αντίδραση με οίδημα στη γλώσσα...κ την Παρασκευή το πρωί ξεκίνησε βήχα η μικρή,τη Παρασκευή το βράδυ μπήκε η μάνα μου νοσοκομείο....οπότε αν είναι ιος λογικά πρέπει να πάρει αγωγή...:roll:

Κατερίνα κάθε βράδυ κάνουμε μπάνιο κ πλένουμε δόντια αλλά μάλλον έρχεται από μεγαλύτερο βάθος η βρωμίλα του τσιγάρου :?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπέρα κορίτσια κ καλή χρονιά σε όλες κ στα παιδάκια σας!! (από το δίπλα καφέ του Μαίου είμαι:))

συγνώμη για την "εισβολή" μια ερώτηση στην ΤARA ήθελα να κάνω επειδή ξέρω ότι κατέχει το θέμα..

από που κατεβάζουμε ταινίες τώρα;;; έχουμε κολλήσει κ δεν βρίσκουμε σαιτ εδώ κ λέω μήπως ξέρει κάτι παραπάνω...

ευχαριστω

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Καλημερα!!!Καλε που χαθηκατε ολες???Δε λεει να κλεινει απο τις 5 το απογευμα το καφε...:lol:Ειστε καλα???Τι κανουν τα αρρωστουλια σημερα???

Ειμαι πολυ χαρουμενη, μαθαμε κι αλλες λεξουλες, πχ.ποπή (ντροπή):mrgreen::mrgreen::mrgreen: και παθτιτσ (παστιτσιο), το οποιο η μικρη τσακισε χθες το απογευμα με μανια!!!

Αντε κλεισαμε και ραντεβου για εμβολιο 27 του μηνος να δουμε που βρισκομαστε...σας ειπα οτι δε μπορω πια ουτε αγκαλια να την κρατησω πανω απο 1 λεπτο???Μου πεφτει....απο χθες περασαμε και επισημως στο παμπερς νο.5:roll::roll:

1506888rv5e367t0o.gif

Η Μαριαλενα ρωταει ακαταπαυστα "τι ειν΄αυτο?" και εχει αρχισει και λυνεται η γλωσσα της, καθε μερα λεει και καινουριες λεξεις. Επισης ειναι ευγενικη...οταν της δωσεις κατι, λεει "τω" απο το ευχαριστω. Οταν της παρεις κατι ομως, σου πεταει στο κεφαλι οτι βρει μπροστα της!:tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...