Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κατερίνα κι'εμένα η μικρή τα κάνει αυτά και την πιάνει μερικές φορές και δεν ξεκολλάει απο πάνω μας.Απο προχθές έχει κολήσει με τον πατέρα της και έτσι και έκανε να φύγει ή να βγεί έξω να καπνίσει η μικρή στο παράθυρο κολημένη και να κλαίει και να φωνάζει μπαμπά.Ακόμα και εχθές που την πήγαμε στον παιδότοπο ενώ άλλες φορές την έβαζα κι'έφευγε μόνη της και πήγαινε να παίξει εχθές δεν ξέρω τι είχε πάθει και δεν ήθελε να την αφήσω μόνη της με τίποτα.Ετσι κι'έκανα να βγώ λίγο έξω να πιώ μια τζούρα καφέ εκεί που καθόταν κι'ο άντρας μου και κάπνιζε και που την βλέπαμε κιόλας γιατί είχε ορατότητα αλλά τίποτα.Με ήθελε μέσα να με βλέπει.Σήμερα το πρωί πάλι με τον που την άφησα στο σχολικό έκλαιγε και φώναζε μαμά κάτι που δεν δικαιολογείτε γιατί έχει συνηθίσει τόσους μήνες και μπαίνει χωρίς να κλαίει.Την πρώτη βδομάδα μόνο έκλαιγε.Μετά όλα μια χαρά.Απλά πιστεύω οτι τα παιδιά κάνουν πισωγυρίσματα μερικές φορές και γι'αυτό δεν πρέπει να ανυσηχείς.Θα το ξεπεράσει και θα ξεκολήσει απο πάνω σου.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οντως,είναι κουκλάκι η κορούλα σου!

Ευχαριστω και ανταποδιδω με ολη μου την ειλικρινεια για την πανεμορφη Θωμαίτσα (ιδια η μαμα της!!) και το γλυκούλι Ιλιανάκι!!!!

Ξανθή περαστικά σας κι εσάς. Πρέπει να εχετε ταλαιπωρηθεί πολύ.:(

)

Μαυρες γιορτες περασαμε , χριστουγεννα ειμασταν Αθηνα και οταν επιστρεψαμε αρρωστησε πρωτος ο Μαριος και κολλησαμε ολοι εν'αλλαξ ο καθενας και μολις συνηλθαμε απο τη γαστρεντεριτιδα ειχαμε τη γριπη , συναχι, βηχας και ολα τα ωραια ...πολυ ωραια μας μπηκε ο νεος χρονος.

Το σαβ/κο ηρθε και η μαμα μου να μας δει και τη κολλησε ο Γιαννης γαστρεντεριτιδα και τωρα ειναι και αυτη χαλια:roll:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλά είναι κ τυχερή η μάνα μου....δουλεύει ένας γνωστός μας φύλακας στο νοσοκομείο κ έτυχε κ σχόλαγε την ώρα που πήγαινε η μάνα μου να πάρει ταξί κ τη πάει αυτός σπίτι! ;)

Η παιδίατρος δεν θα είναι σήμερα ιατρείο γιατί έχει βάρδια στο μαιευτήριο...οπότε αύριο θα τη πάω...μου είπε κιόλας ότι αν δεν βήχει πολύ κ συνέχεια δεν θα είναι πολύ κρυωμένη να μην ανησυχώ....:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλά είναι κ τυχερή η μάνα μου....δουλεύει ένας γνωστός μας φύλακας στο νοσοκομείο κ έτυχε κ σχόλαγε την ώρα που πήγαινε η μάνα μου να πάρει ταξί κ τη πάει αυτός σπίτι! ;)

Η παιδίατρος δεν θα είναι σήμερα ιατρείο γιατί έχει βάρδια στο μαιευτήριο...οπότε αύριο θα τη πάω...μου είπε κιόλας ότι αν δεν βήχει πολύ κ συνέχεια δεν θα είναι πολύ κρυωμένη να μην ανησυχώ....:confused:

Και απο τι βηχει πες του, απο το τσιγαρο????:confused:Κρυωσε το παιδι!!

Εγω εχω αρχισει τα μαμαδιστικα απο τωρα στη μικρη του τυπου:Γιατι βηχεις Παναγιωτα???Καπνιζες????:mrgreen:

Ναι βρε ότι κρύωσε κρύωσε απλά επειδή της είπα να τη πάω στο Παίδων μου είπε να μην ανησυχώ τόσο....;)

Τώρα όσο για το τσιγάρο να σου πω....εμείς καπνίζουμε κ οι 2 όχι μέσα στο σπίτι αλλά το δωμάτιό μας όταν ξυπνάμε βρωμάει τσιγάρο κ σκεφτόμουν μπας κ την έχει πειράξει που κοιμάται εδώ κ κάτι βδομάδες μαζί μας????:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ναι βρε ότι κρύωσε κρύωσε απλά επειδή της είπα να τη πάω στο Παίδων μου είπε να μην ανησυχώ τόσο....;)

Τώρα όσο για το τσιγάρο να σου πω....εμείς καπνίζουμε κ οι 2 όχι μέσα στο σπίτι αλλά το δωμάτιό μας όταν ξυπνάμε βρωμάει τσιγάρο κ σκεφτόμουν μπας κ την έχει πειράξει που κοιμάται εδώ κ κάτι βδομάδες μαζί μας????:roll:

Πολυ πιθανο!!!!!!Πες το στο γιατρο και προσπαθηστε τουλαχιστον αν οχι να κοιμαται στο δωματιο της:P:pνα πλενετε καλα στομα, χερια,μουρη κλπ πριν πατε για υπνο!Και να ανοιγετε πολυ το σπιτι να αεριζεται!

Kαλημέρα και απο μενα

Χτες την εβγαλα με βολτες ολη μερα παρεα με τον μικρο.

Ο οποιος δε ηθελε με καμια να παει σχολειο. Ο λογος?

Τον κερασε χυλοπιτα η μια απ τις δυο γυναικες του.. και τον στεναχωρησε που τον χωρισε.. και δε ηθελε να παει για να μην την δει....

πως το σχολιαζετε τουτο ? τι κανει μια μανα με ενα 4χρονο που αντιμετωπιζει τετοια θεματα? εκτος απ το να γελαει??

Ειναι πραγματι αστειο, αλλα για εκεινα ειναι σοβαρο και στενοχωριουνται.

Από ομιλία πώς πάτε; Ο δικός μου δεν έχει καμία σχέση με την αδερφή του που μιλούσε ολοκάθαρα στην ηλικία του ακόμη και τις πιο δύσκολες λέξεις και ήξερε απέξω τα παιδικά βιβλία που της διάβαζα, αναγνώριζε γράμματα, αριθμούς...

Εκτός από μαμά, μπαμπά, Τζία, και τρεις τέσσερεις λεξούλες-συλλαβές μόνο όμως από τραγουδάκια, των οποίων πιάνει ακριβώς τη μελωδία, αρνείται να μιλήσει, χαμογελάει με παίρνει μαζί του και μου δείχνει με το χεράκι τί θέλει. Μήπως επειδή δεν ασχολούμαι τόσο μαζί του όσο παλιά με τη Σοφία;

Καταρχην μην παιρνεις τη σοφια για παραδειγμα, γιατι το παιδι ειναι ανω του μετριου εξυπνο και δεν συγκρινεται με αλλα.

Εμενα ο δικος μου δε λεει ΤΙΠΟΤΑ. Μονο μαμα.

Καταλαβαινει τα παντα, ακομα και συνθετες εντολες και προτασεις, αλλα δε λεει κουβεντα.

Α, λεει και ντα. Οταν με χτυπαει:rolleyes:

Εγώ τίποτα το ιδιαίτερο, απλά για ακόμη μια φορά η πεθερά μας κανει τη ζωή δύσκολη...της είπε ο δημήτρης να κοιμηθεί εδώ γιατί θ' αργήσουμε να γυρίσουμε (κατά τη 1.30 υπολογίζουμε) και αυτή θέλει να τη γυρίσει στο σπίτι της!! Ελεος δηλ...Θα είμαστε αθήνα και πρέπει ο αντρας μου να την πάει στην αχαρνών και να ξαναγυρίσει...και δουλεύει σήμερα, δεν ξεκουράζεται. Αλλά όλα αυτά προέρχονται από τη ζήλια και τη μνησικακία της...όλη της η ζωή είναι αφιερωμένη στην κόρη της, την κακομοίρα που της κλαίγεται όλη την ημέρα, ενώ εμείς οι "έχοντες" δεν την έχουμε ανάγκη, μπορούμε να πάρουμε και γυναίκα, όπως έχει πει και η ίδια. Πως όμως είναι δυνατόν να ζηλεύεις το παιδί σου που περνάει καλά με την οικογένειά του? Δεν μπορώ να το καταλάβω....:evil::evil::evil:

Συνήθως δε μιλάω για όλα αυτά, αλλά enough is enough!!!;);)

Ειναι δυστυχως συνηθισμενο φαινομενο, να ξεχωριζουν τα παιδια, αναλογα με το ποιο θεωρουν (για καποιο λογο) πιο αδυναμο.

Ισχυει και στην οικογενεια της μητερας μου και το ιδιο κανει και η μητερα μου σ' εμενα. παρ' οτι ειναι και η ιδια παθουσα.

Και σε φιλη μου το ιδιο συμβαινει και σε πολλους αλλους που ξερω.

Πολλες φορες θελω να τσακωθω και να γινει χαμος και αλλες λεω οτι απλα δεν αξιζει τον κοπο και τη σκασιλα.

Μπορει να ακουγονται χαζα προβληματα αυτα που λεω, αλλα πιεζομαι πολυ καποιες φορες.

Ο Νικος οταν του το λεω, μου λεει, οτι δεν θα επρεπε να αισθανομαι ετσι, γιατι ειμαστε μια χαρα, αγαπημενοι, με το παιδακι μας, το σπιτι μας, τις δουλειες μας, τις οικογενειες μας, δεν εχουμε οικονομικα προβληματα ή προβληματα υγειας.

Του απανταω οτι δεν χρειαζεται να γινονται λιμοι, σεισμοί, καταποντισμοί για να μην ειμαι καλα ψυχολογικά.

Συμφωνω με το Νικο, αλλα θα συμφωνησω και μ' εσενα.

Ο καθενας καλως η κακως στενοχωριεται με αυτα που εχει.

Πραγματι αν σκεφτομασταν οτι πχ καποιοι δεν εχουν να φανε, καπου να κοιμηθουν ή εχουν ανυπερβλητα προβληματα υγειας, εμεις θα επρεπε να ειμαστε ευγνωμονες και ευτυχεις.

Αλλα ο καθενας σκαει με αυτα που συμβαινουν σε εκεινον.

yey2p2.png BN4cp2.png

Την τριτη πηγαμε σε ενα κουτουκι στην καισαριανη και εμειναν ολοι πολυ ευχαριστημενοι.

Ωραιο φαγητο και φαγαμε- ηπιαμε του σκασμου με 18 ευρω το ατομο.

Το κουτουκι της λυδιας λεγεται.

Την πεμπτη πηγε πολυ καλα το γευμα με τον μεγαλο γιο και την κοπελα του.

Ειδα μια εκπομπη του ολιβερ απο αγγλια για τη γαλοπουλα, ο οποιος ελεγε να μην βγαζουμε τη γαλοπουλα ολοκληρη πανω στο τραπεζι και εδειχνε πως να την κοψεις και να τη σερβιρεις ωραια. Επισης πως να φτιαξεις σαλτσα απο το ιδιο της το ζουμι.

Λοιπον, μεγαλη επιτυχια.

Πραγματι φαγαμε πολυ πιο ευκολα και νοστιμα, εχοντας την κομμενη πανω στο τραπεζι. Ηταν ζουμερη, σερβιριζοσουν ευκολα και η σαλτσα νοστιμοτατη.

Την παρασκευη τα πηγαμε στο ζαππειο και μετα τα αφησαμε στο σπιτι με τη γυναικα και πηγαμε μονοι μας για φαγητο και κρασακι στο κολωνακι.

Περασαμε τελεια.

Σημειωτεον οτι επι 3 μερες ο μικρος κοιμοταν κανονικα.

Ε το πληρωσαμε το σαββατοκυριακο:rolleyes:

Απο τη νυχτα της παρασκευης ο μικρος ξεκινησε πυρετο 39, πολυ βηχα και μπουκωμα και ειμαι 3 μερες αυπνη και ταλαιπωρημενη οσο δεν παιρνει.

Ολη την ωρα ηταν αγκαλια και θηλαζε.

Και ολη νυχτα.

Ντεπον με το ζορι πηρε μια φορα.

Η δεσποινα καταστενοχωρηθηκε γιατι ουτε το σαββατο πηγαμε εκει που μας ειχαν καλεσει, ουτε την κυριακη στο παρτυ του παναθα.

Μεσα σε ολα και αφου μειναμε μεσα, μαζεψα τα χριστουγεννιατικα τουλαχιστον και αν καταφερουμε αυριο να παμε χαλκιδα, οπως υπολογιζουμε, θα ειναι πια το σπιτι αψογο.

Χτες γυρναω την πλατη για δευτερολεπτα να παω κατι ποτηρια στο νεροχυτη και πεφτει ο μικρος με την πλατη της καρεκλας και ματωνει και μυτη και χειλια.:(

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Άννα πάλι καλά με τη μαμά σου, να είναι καλά η γυναίκα!

Κασσιανή περαστικά σας! Όσα μάτια και να έχεις για τα μωρά δεν φτάνουν γμτ!

Παιδιά έχω πάθει εξάρτηση με το φατσάκι! Έχω του κόσμου τη δουλειά σήμερα και ο νους μου είναι συνέχεια σε εκείνη!(τρυφερό εμοτικόν :D)Αχ τι παιδί είναι αυτό. Τώρα συνεννοούμαστε πιο καλά και με έχει τρελάνει! Δεν θα σχολιάσω βέβαια που σήμερα ξύπνησε από τις 5 σχεδόν και όπου να'ναι θα με πάρει ο ύπνος...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...