Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Ακριβώς! Όχι δεν έκαναν υπέρηχο πριν το χειρουργείο. Την επόμενη φορά θα το απαιτήσω!

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

πρίν από 14 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Δεν μπορώ να βάλω δύο γιατί έχω γεννηθεί με δύο μήτρες και έκανα πλαστική ώστε να γίνει μια και λόγω του χειρουργείου ο γιατρός είπε ένα κάθε φορά . Σε ευχαριστώ πάντως🤍 δεν ξέρετε πόσο με βοηθήσατε όλες σήμερα 

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαριλου μπράβο που περασατε τελεια. Και η μιρκη πρεπει να περασε σουπερ. Εμενα by the way, την πατατα την λεει παταπατα. Ελπιζω να μην σε ταλαιπωρησαν ναυτίες και ζαλαδες, αν και δεν καταλαβα κατι τετοιο απο την περιγραφή σου.

Κοίτα από το πρωί που ξυπνάω μέχρι τις 12 περίπου είμαι σαν να είμαι σε καράβι και μερικές μέρες ρίχνω και κανέναν εμετούλι. ΑΛλά στην εκδρομή είναι τόσο διαφορετικά που δε με επηρρέασε καθόλου, χουζούρευα όσο ήθελα αφού υπήρχαν χέρια για τη μικρή και σηκωνόμουν όταν ένιωθα καλύτερα. Μόνο στις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο ζορίστηκα λίγο αλλά είναι δείγμα ότι το σποράκι μας μεγαλώνει καλά οπότε όλα σούπερ:tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αλλά είναι δείγμα ότι το σποράκι μας μεγαλώνει καλά οπότε όλα σούπερ:tongue::tongue::tongue:

αυτο λεω κι εγω σε οσες κοπελες γκρινιαζουν για τις ναυτιες

εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ειχα καθολου συμπτωματα, οποτε καθαρά απο ενστικτο καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα.

στη δευτερη, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ χαιρομουν που ειχα ναυτιες. επισης χαιρομουν πολυ που δεν εκανα εμετους.:mrgreen:

4Rnfp3.png

Μαριλου να κανεις κι αλλες εκδρομες!!!Αφου νιωθεις καλυτερα!!!!:mrgreen::mrgreen:

Ρε κοριτσια εχω ενα προβλημα με τη μικρη, δεν ξεκολλαει απο τα ποδια μου....δεν απομακρυνεται 2 μετρα μακρια.Πεταει τη μπαλα και παμε να την παρουμε χερακι χερακι...φοβαται πολυ...Θα τα πω και στο γιατρο τελος του μηνα που θα παμε...αλλα τοοοοσο πολυ πια?Να μου τραβαει συνεχεια τα ποδια, να σερνεται μαζι μου, να μη μπορω να κανω ΤΙΠΟΤΑ!Εβαλα να σιδερωσω εξω απο το δωματιο της γιατι ξερω οτι θελει να ειμαστε μαζι εκει να παιζουμε και δεν εμπαινε στο δωματιο της...καθοταν κατω απο τη σιδερωστρα...Παω να φαω, καθεται στα ποδια μου κατω απο το πασο της κουζινας...Ετσι και απομακρυνθει λιγο και τη φωναξουμε η ακουσει φωνη γενικα τρομαζει και ερχεται κλαιγοντας πανω μου...:(:(

Κατερίνα έτσι κάνουν μωρέ! Όλο το ΣΚ όπου πήγαινα είχα και την ...ουρά από πίσω μου!:mrgreen:Με πιάνουν τα γέλια!Στο τέλος κάνω πως τρέχω και τρέχει κι αυτή πίσω μου γελώντας και τελικά κυνηγιόμαστε σε όλο το σπίτι και ξεκαρδίζετε το φατσάκι μου! Είναι κουραστικό κάποιες φορές , αλλά νιώθουν ασφάλεια μάλλον έτσι, θα τους περάσει!:)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

κι εμενα ειναι κολλημενη πανω μου αλλα οχι απο φοβο, αλλα απο μαμακιαση. Εχω κανει εγω κ@κ@ μου με την Ιλιανα πανω στα ποδια μου...

Ρε συ νιωθω να πνιγομαι αλλα το βασικοτερο ειναι οτι νομιζω οτι κατι δεν παει καλα με το παιδι...γιατι φοβαται τοσο?Να μην κανει 2 βηματα να παρει τη μπαλα στο σαλονι...διπλα μου???

Καλα Γιωτα επαθα σοκ, δεν ηξερα οτι ηταν η δευτερη εγκυμοσυνη σου με την Ιλιανα...Παντως συμπτωματα εγω δεν ειχα τιποτα απολυτως...Οτι και να ζητουσα να φαω (ενα χαλβα ειχα ζητησει μονο παραμονες καθαρας δευτερας) ο Κωστας δε μου το εφερνε, ουτε ναυτιες,ζαλαδες τιποτα.Μονο η κανελα σ'ενα κοκκινιστο που εφτιαχνα ενα απογευμα μου βρωμισε και φυσικα δεν ξαναεβαλα...Α!Και υπνηλια....κοιμομουν 7 το απογευμα με 7 το πρωι...:rolleyes:

Κατερίνα έτσι κάνουν μωρέ! Όλο το ΣΚ όπου πήγαινα είχα και την ...ουρά από πίσω μου!:mrgreen:Με πιάνουν τα γέλια!Στο τέλος κάνω πως τρέχω και τρέχει κι αυτή πίσω μου γελώντας και τελικά κυνηγιόμαστε σε όλο το σπίτι και ξεκαρδίζετε το φατσάκι μου! Είναι κουραστικό κάποιες φορές , αλλά νιώθουν ασφάλεια μάλλον έτσι, θα τους περάσει!:)

Δεν ξερω βρε Μαρια,εγω αν κανω να φυγω απο διπλα της κλαιει και τρεχει πανω μου...δε γελαει...τι να πω???

καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα

εχω καιρο να μπω και θα μου παρει λιγες μερες να διαβασω τα νεα σας, ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα παιδακια σας επισης

Ειμαστε αρρωστοι απο τα Χριστουγεννα μεχρι και σημερα ολη η οικογενεια , ξεκινησαμε με γαστρεντεριτιδα και συνεχιζουμε με γριπη , πυρετο και ολα τα καλα

ο Γιαννης δεν εχει συνερθει ακομα και ειναι χαλια ,θα παμε παλι παιδιατρο σημερα να τον ξαναδει

θα επανελθω δριμυτερη

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα

εχω καιρο να μπω και θα μου παρει λιγες μερες να διαβασω τα νεα σας, ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα παιδακια σας επισης

Ειμαστε αρρωστοι απο τα Χριστουγεννα μεχρι και σημερα ολη η οικογενεια , ξεκινησαμε με γαστρεντεριτιδα και συνεχιζουμε με γριπη , πυρετο και ολα τα καλα

ο Γιαννης δεν εχει συνερθει ακομα και ειναι χαλια ,θα παμε παλι παιδιατρο σημερα να τον ξαναδει

θα επανελθω δριμυτερη

Ξανθή περαστικά σας..οικογενειακως! Να χαιρεσαι το Γιαννακη!!

Ξανθή περαστικά σας κ να τον χαίρεσαι τον Γιάννη σου!! :D

Η μαμά μου βγαίνει τώρα!!!:D:D:D Της είπαν ότι δεν χρειάζεται να μείνει άλλο κ καλύτερα να πάει σπίτι της να συνέλθει κ ψυχολογικά κ να πάρει την υπόλοιπη αγωγή αφού δεν χρειάζεται ενδοφλέβια πλέον...Βέβαια δεν μπορούμε να πάμε να τη πάρουμε έτσι ξαφνικό που μας ήρθε γιατί το λιγότερο περιμέναμε αύριο να βγει όπως μας είχαν πει,ο στεφ πρέπει να παραδώσει απογραφή σήμερα,ο πατέρα μου δουλεύει Οινόφυτα,εγώ δεν οδηγώ κ ο αδελφός μου επίσης ...θα πάρει ταξί :roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Ξανθή περαστικά σας κ να τον χαίρεσαι τον Γιάννη σου!! :D

Η μαμά μου βγαίνει τώρα!!!:D:D:D Της είπαν ότι δεν χρειάζεται να μείνει άλλο κ καλύτερα να πάει σπίτι της να συνέλθει κ ψυχολογικά κ να πάρει την υπόλοιπη αγωγή αφού δεν χρειάζεται ενδοφλέβια πλέον...Βέβαια δεν μπορούμε να πάμε να τη πάρουμε έτσι ξαφνικό που μας ήρθε γιατί το λιγότερο περιμέναμε αύριο να βγει όπως μας είχαν πει,ο στεφ πρέπει να παραδώσει απογραφή σήμερα,ο πατέρα μου δουλεύει Οινόφυτα,εγώ δεν οδηγώ κ ο αδελφός μου επίσης ...θα πάρει ταξί :roll:

Θα παει η γυναικα μονη της σπιτι????Τουλαχιστον θα παει σπιτι της, αντε καλη αναρρωση να ξεκουραστει καμια βδομαδα να αναλλαβει την εγγονη παλι:mrgreen:

Βασικά η νύφη της κάργιας της διπλανής της προσφέρθηκε να τη βάλει σε ένα ταξί οπότε δεν ανησυχώ μην ζαλιστεί ή τίποτα άλλο μέχρι να βρει ταξί.... ε ο ταξιτζής αν πάθει τίποτα θα τη γυρίσει από κει που τη πήρε....:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αντε αννουλα, σιδερενια και ευχομαι οχι αλλα τετοια περιστατικά

Ξανθή περαστικά σας κι εσάς. Πρέπει να εχετε ταλαιπωρηθεί πολύ.:(

Καλα Γιωτα επαθα σοκ, δεν ηξερα οτι ηταν η δευτερη εγκυμοσυνη σου με την Ιλιανα...

Ναι δυστηχως, ειχαμε δυσσαρεστα την πρωτη φορά, αλλα αποζημιωθήκαμε με την Ιλιάνα (ασε που το πρωτο ήμουν σιγουρη οτι θα ήταν αγορι, ενω εγω ηθελα κοριτσι :mrgreen:)

4Rnfp3.png

Ναι δυστηχως, ειχαμε δυσσαρεστα την πρωτη φορά, αλλα αποζημιωθήκαμε με την Ιλιάνα (ασε που το πρωτο ήμουν σιγουρη οτι θα ήταν αγορι, ενω εγω ηθελα κοριτσι :mrgreen:)

Κι εγω...κοριτσι ηθελα και ξανθουλι!!!!!!:lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...