Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Θα ξέρεις νωρίτερα πότε είναι η ωοληψια.. κι όχι την τελευταία μέρα, μην ανησυχείς! Αλλά αν γενικώς δυσκολεύεσαι με την άδεια της ωοληψιας, αναγκαστικά θα κάνεις την άρρωστη! Τώρα όσο για τους υπερήχους.. θα πηγαίνεις οποία ώρα σε βολεύει. Είναι μακρυά ο γιατρός που θα σου κάνει τους υπερήχους?

Έχω ακόμα για ωοληψια,αλλά προσπαθώ να τα βάλω όλα σε σειρά...Πρώτα θα κάνω λαπαροσκόπηση,έπειτα βιοψία ενδομητρίου και μετά θα ξεκινήσω...Ειλικρινά δεν έχω ιδέα ποιος θα με βλέπει...αλλά θα την βρω την άκρη..που θα παει

πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Μα για τι το λες αυτό?? (Καλά.. εγκεφαλικά έχω πάθει!!)

Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ αν εμένα μου είχαν κάνει υπέρηχο. Έχω την εντύπωση πως όχι, αλλά δε βάζω κ το χέρι μου στη φωτιά. Εννοείται όμως πρέπει να τα απαιτούμε αυτά!! Απλώς συνήθως την πρώτη φορα είμαστε πιο ψαρωμενες..!

1 hour ago, MK2012 είπε:

Δε νομίζω πως είναι θέμα τύχης γιατί σου λέω έχω πάρει τους γιατρούς σβαρνα και κανείς δε μου είπε τόσο. Απλά το 2100 για φυσικό κύκλο είναι εντελως παράλογο. Ειναι κάποιες κοπέλες που πάνε με φυσικό εδώ μέσα και έχω ακούσει και άλλες τιμές, λίγο πάνω λίγο κάτω οκ αλλά όχι 3 φορές πάνω! Δλδ στη κανονική διέγερση τι έπαιρνε ; Έπαιρνε κ το νεφρό μας μαζί ; Καλά που έφυγες.

1 ώρα κ 1 ώρα έλα είναι να πάω από Πειραιά Χαλάνδρι το πρωί που είναι το κέντρο 😂 Οπότε σου λέω εγγυημένα πως γίνεται. Απλά ρώτα τι ώρα ξεκινουν τους υπέρηχους να πηγαίνεις πρώτη πρώτη.

Χαχαχα ισχύει..Τι τραβάτε κ εσεις...Σωστά αν μου πουν 9 να είμαι ήδη εκεί 9 ..και 11 το πολύ να είμαι πίσω..Σωστή σκεψη

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια,

σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας εύχομαι και σε σας και στις οικογένείες σας τα καλύτερα.

περαστικά στα μωράκια που είναι άρρωστα.

Δυό μέρες τον γιορτάζαμε τον άντρα μου κατι φίλοι δεν μπόρεσαν να έρθουν παρασκευή και ήρθαν χθες σήμερα ξεστόλισα και το δέντρο τίναξα και τα χαλιά και απο αύριο μπαίνουμε στο πρόγραμμα μας,

μόλις ξύπνησε ο θανασάκης μου πάω για παιχνίδι

φιλία.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια!! Ευχαριστώ για τις ευχές σας...

Κωνσταντἰνα περαστικά μωρέ στον μικρούλη...σύντομα δεν θα πονάει αλλά έχετε δρόμο μπροστά σας για να περάσει τελείως!!!

Η μαμά μου ευτυχώς δεν είναι πολύ σοβαρά έχουμε περάσει πολύ χειρότερες αλλεργίες κ πάει καλά...demykou μακάρι να ήταν μόνο αλλεργικό σοκ...η μάνα μου πάσχει από αλλεργικό άσθμα που πολλαπλασιάζει κατά πολύ τον κίνδυνο για τη ζωή της σε τέτοιες περιπτώσεις:?....πρέπει λίγο να στανιάρει κ ψυχολογικά για να συνέλθει πιο γρήγορα γιατί την ρίχνει πολύ όταν μπαίνει νοσοκομείο κ έγινε χθες κ ένα περαστατικό με τη διπλανή της που έκανε φασαρία επειδή η μάνα μου ροχάλιζε(έτσι κ αλλιώς ροχαλίζει λίγο αλλά με τη δύσπνοια η αλήθεια είναι ότι ροχαλίζει πολύ) κ πήγε η γιατρός κ την έβαλε στη θέση της ότι κ καλά εδώ είναι νοσοκομείο κ δεν μπορείς να απαιτείς να αλλάξουμε στην ασθενή(στη μάνα μου δήλαδή) δωμάτιο επειδή σε ενοχλεί...η μάνα μου βέβαια στεναχωρέθηκε κ έβαλε τα κλάμματα....:cry: Να πω για την ιστορία ότι η δίπλα πραγματικά νομίζει ότι κάνει διακοπές γιατί χθες που πήγαμε είχε φέρει κομμώτρια η οποία της έφτιαξε μαλλί,νύχια,φρύδια κτλ....:?

Η πεθερά μου θα κρατήσει τελικά τη μικρή αλλά θέλει να την κοιμίζει εκεί το βράδυ για να νοιώθει πιο άνετα το παιδί:confused:...εδώ για να ερχόταν να κάτσει κάποιες ώρες ούτε το συζήταγε γιατί έχει κ αυτή τους άντρες της λέει κ πρέπει να μαγειρεύει κτλ(να μην αρχίσω που φεύγει κάθε καλοκαίρι διακοπές κ τους στέλνω εγώ φαί ε???) Τώρα θα πάμε από κει το απόγευμα να πάμε κάποια πράγματα της μικρής κ να δούμε τι θα γίνει....εγώ δηλαδή δεν θα δω το παιδί για κάποιες μέρες????Είπαμε με τον στεφ να το πάμε εναλλάξ βράδυ παρα βράδυ να κοιμάται εκεί για να τη βλέπουμε κ εμείς λίγο γιατί σίγουρα μια βδομάδα το λιγότερο η μάνα μου δεν μπορεί να τη κρατήσει:| Από τη μία επειδή έχω κ μαγειρέματα,κάποια πλυντήρια,σιδέρωμα κ για τον πατέρα μου κ τον αδελφό μου με βολεύει να έχω αρκετές ώρες ελεύθερες αλλά από την άλλη δεν μπορώ να μη βλέπω κ τη μικρή είναι κ άρρωστη πρέπει να τη βλέπω για να δω πως πηγαίνει με το βήχα...τεσπα κάπως θα τα ρυθμίσουμε....:oops:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.

Σήμερα απο το πρωί που έφυγε η μικρή για σχολείο πιάστηκα με τις δουλειές γιατί απο το σκ το σπίτι έγινε ψιλοχάλια.Εχθές είχαμε τραπέζι στον ξάδερφο του άντρα μου και ήρθε και η ξαδερφούλα της μπουμπούς και παίξανε.Ευτυχώς μαγείρεψε ο άντρας μου,ψαρόσουπα και για μας τις γυναίκες έκανε σφυρίδα ψητή οπότε δεν είχα και πολλά να κάνω μια σαλατούλα μόνο κι'έτσι καθάρισα και λίγο το πρωί κάτι ψιλά το σπίτι.Το ΄δεντρο ακόμα να το ξεστολίσω γιατί όλο κάτι είχαμε να κάνουμε.Το Σάβατο το απόγευμα πήγαμε πάλι στον ξάδερφο που του είχαμε τραπέζι και παίξανε οι μικρές,είχε και αγώνα και όταν τελείωσε φύγαμε κι'εχθές το απόγευμα που έλεγα να κάτω να ξεστολίσω είπαμε να πάμε την μικρή παιδότοπο να περάσει η ώρα.Την πήγαμε σε εναν παιδότοπο στα Μελίσσια οπού μου άρεσε πολύ,είχε και εξωτερικό κλειστό χ΄΄ωρο οπού μπορούσε να καπνίζει ο άντρας μου και βλέπαμε και μέσα τη μικρή αλλά ενώ άλλες φορές κάθεται εχθές δεν ξέρω τι την είχε πιάσει κι'έκλαιγε με το που έφευγα οπότε την έβγαλα την περισσότερη ώρα μαζί της μέσα.Δεν είχε και πολύ κόσμο και ήταν όμορφα.Αυτά προς το παρόν,πάω να ξεστολίσω σιγά-σιγά γιατί δεν πάει άλλο.

SI5Yp3.png

2528506e7vs3xb8q0.gif

Είμαστε καλύτερα, δε χρειάστηκε να πάμε Πάτρα, έγινε λάθος στις πρώτες εξετάσεις, το επιβεβαίωσαν οι επαναλληπτικές. Η διάγνωση είναι ουρολοίμωξη. Μου μοιάζει τόσο απλό, μετά από τόση νείλα με το λεύκωμα......! Καλό βράδυ σε όλες κι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον..!

Δε μπορεις να φανταστεις ποσο εκνευριστηκα με τους ηλιθιους... Μα ειναι δυνατον να κανουν τετοιο λαθος σε τοσο απλη εξεταση? Ενα στικ βαζουν στα ουρα για να μετρησουν το λευκωμα...και καλα κανουν την πατατα, δεν το τσεκαρουν ξανα πριν δωσουν το αποτελεσμα? Για μωρο προκειται!!!

Κι εγω στη θεση σου, θα ενιωθα πολυ ευτυχισμενη που το παιδι εχει ουρολοιμωξη μονο! Περαστικα στον Παναγιωτακη!

Η πεθερά μου θα κρατήσει τελικά τη μικρή αλλά θέλει να την κοιμίζει εκεί το βράδυ για να νοιώθει πιο άνετα το παιδί:confused:...εδώ για να ερχόταν να κάτσει κάποιες ώρες ούτε το συζήταγε γιατί έχει κ αυτή τους άντρες της λέει κ πρέπει να μαγειρεύει κτλ(να μην αρχίσω που φεύγει κάθε καλοκαίρι διακοπές κ τους στέλνω εγώ φαί ε???) Τώρα θα πάμε από κει το απόγευμα να πάμε κάποια πράγματα της μικρής κ να δούμε τι θα γίνει....εγώ δηλαδή δεν θα δω το παιδί για κάποιες μέρες????Είπαμε με τον στεφ να το πάμε εναλλάξ βράδυ παρα βράδυ να κοιμάται εκεί για να τη βλέπουμε κ εμείς λίγο γιατί σίγουρα μια βδομάδα το λιγότερο η μάνα μου δεν μπορεί να τη κρατήσει:| Από τη μία επειδή έχω κ μαγειρέματα,κάποια πλυντήρια,σιδέρωμα κ για τον πατέρα μου κ τον αδελφό μου με βολεύει να έχω αρκετές ώρες ελεύθερες αλλά από την άλλη δεν μπορώ να μη βλέπω κ τη μικρή είναι κ άρρωστη πρέπει να τη βλέπω για να δω πως πηγαίνει με το βήχα...τεσπα κάπως θα τα ρυθμίσουμε....:oops:

Περαστικα στη μαμα σου Αννα! Εγω δε βρισκω παντως λογο να κοιμαται το παιδι εκει και να αλλαξει τις συνηθειες του...

Καλημερα! Καλη εβδομαδα!

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!!!!! Επιστρέψαμε χθες βράδυ από την εκδρομή μας που περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Η μικρή ξελύσσαξε τελείως:tongue::tongue::tongue: 7 μεγάλοι και το γοργονίδιο στο μικρό σπίτι στο λιβάδι που λέω κι εγώ για το σπίτι της φίλης μου!!!! Ακολουθούσε παντού, καθόταν στις ταβέρνες σαν κυρία στην καρέκλα κι έτρωγε και από τη δεύτερη μέρα πήγαινε στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας και του έλεγε "βαγγέλη.... πατάτα:P:p:p:p" Εννοείται ότι ήταν η καλύτερή της γιατί όλοι ασχολιόντουσαν μαζί της, ήταν πολύ χαρούμενη που ήταν μαζί μας η νονά της και γενικά ακολουθούσε πλήρως το πρόγραμμά μας και δε με κούρασε καθόλου!!! Το Σάββατο πήγαμε και εκδρομή στην Πρέβεζα και ήταν τόοοσο ωραία:P:p:p:p

Τώρα που έφυγα για το γραφείο κοιμόταν ακόμη φυσικά γιατί ξεπατώθηκε στο ξενύχτι τόσες μέρες:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κωνσταντίνα περαστικά στον Παναγιωτάκη, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πολύ ακόμη.

Άννα περαστικά στη μαμά σου γρήγορα ελπίζω:D

Γιωτάκι πώς είναι η μικρή σήμερα?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Πολλά περαστικά στα μωράκια μας που είναι άρρωστα...Εύχομαι να γίνουν γρήγορα καλά!!

Εμείς είχαμε ένα πολύ κουραστικό σαββ/ριακο...το Σάββατο είχαμε κόσμο και ντουνιά στο σπίτι μιας και γιορτάζαμε πρώτη φορά την Ιωάννα μας...χαμός γινόταν...είχα φτιάξει και ωραίο μπουφέ και δεν έμεινε σχεδόν τίποτα...η μικρή δε,μάζεψε πάλι ένα σωρό παιχνίδια και ρούχα...ο νονός της πήρε ένα σετάκι καθαρισμού που έχει σκούπα,φαράσι,σφουγγαρίστρα (η οποία έλειπε και θα πάμε σήμερα να το αλλάξουμε) κλπ..ο κουνιάδος μου της πήρε ένα μικρό πλυντήριο zanussi το οποίο το φοβάται λίγο και το κρύψαμε προς το παρόν,η αδερφή μου πήρε ένα πολυθρονάκι για να κάθεται και από ρούχα γεμίσαμε...ρε παιδιά,όλοι μας φέρανε σωστά νούμερα (18-24) και μόνο η πεθερά μου έφερε 12-18!!Απορώ,αυτή η γυναίκα δεν ξέρει να υπολογίζει??Αναγκαστικά τώρα θα πάμε στο εμπορικό να τα αλλάξουμε όλα (είναι και πολλά!!)..κάθε φορά που φέρνει ρούχα πάντα είναι μικρότερα...αφού είπα στον Κώστα να της το πει με τρόπο μπας και φέρει κανένα σωστό νούμερο..τέλος πάντων...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Άντε να δουλέψω να ξεφύγει το μυαλό μου λίγο....

Η μικρή σήμερα 'σφύριζε' το πρωί αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω αν είναι από τη μύτη ή από το στόμα γιατί ξύπνησε...θα τη πάμε μάλλον στη γιατρό σήμερα το βράδυ γιατί την βλέπω ότι βήχει αρκετά....:roll:

Η μάνα μου σχετικά καλά....σήμερα το βράδυ κλείνει το 3ο 24ωρο οπότε αν έχει πάει όπως πρέπει θα πρέπει αύριο να βγει....για να δούμε τι θα πούνε αργότερα που θα πάνε οι γιατροί να τη δουν....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!Καλη βδομαδα!Εμεις περασαμε τελεια το σκ.Πηγαμε Σαββατο πρωι στο Ζαππειο (παει τωρα ο Κωστας να πληρωσει και την κληση που φαγαμε για παρκαρισμα στο κολωνακι...), καναμε καρουζελ (ενταξει, δεν τρελαθηκα με το Ζαππειο, δεν ειχε και κοσμο), αγορασαμε στη μικρη ενα καινουργιο παραμυθι!!Η μικρη ξετρελαθηκε με τα ζωακια, ταισαμε ρυζογκοφρετες τις παπιες, πόνυ, ειδαμε ενα κουνελι να το ταιζει ενα κοριτσακι, ειδαμε τραγους, παγωνια, νεροχελωνες....το παιδι ειχε μεινει με το στομα ανοιχτο.Χτες το πρωι την πηγαμε και στην παιδικη χαρα για λιγο, της αρεσε πολυ!Απο χθες λεει και καινουργια λεξη, ααανανά!Της βαζω στη φρουτοκρεμα και τρελαινεται!!

Ρε κοριτσια τι επαθαν τα μικρα σας?Κωνσταντινα σε ποιο νοσοκομειο εγινε το..λαθος μην το πω αλλιως???Στου Αγρινιου???Παντως, αφου δεν εχει ιστορικο ουρολοιμωξεων μην ανησυχεις.Θα περασει με την αντιβιωση.Το βαφτιστηρι μου, ο Σταυρακης σκεψου παθαινει ουρολοιμωξεις απο 2 μηνων, τωρα ειναι 17,πριν ενα μηνα ειχε παλι, κι η κουμπαρα μου μυριζει τα παμπερς συνεχεια...αλλα του εχον βρει και μια στενωση στα νεφρα, ουτε αυτο σου λεει ειναι κατι τοσο σοβαρο..θα υποχωρησει σιγα σιγα.Περαστικα σας!!

Γιωτα περαστικα στην Ιλιανα!

Αννα περαστικα στη μικρη, πηγαινε τη στο γιατρο, δεν παιζουν με το βηχα...Περαστικα και στη μητερα σου!Οσο για την πεθερα...εγω το παιδι δεν το κουναω απο το σπιτι και το χωρο του, ειδικα τη νυχτα...αλλα τι να κανεις τωρα, επεσες στην αναγκη της...

Διαφημίσεις

Αννα περαστικα στη μικρη, πηγαινε τη στο γιατρο, δεν παιζουν με το βηχα...Περαστικα και στη μητερα σου!Οσο για την πεθερα...εγω το παιδι δεν το κουναω απο το σπιτι και το χωρο του, ειδικα τη νυχτα...αλλα τι να κανεις τωρα, επεσες στην αναγκη της...

Όπως το πες χθες μου έλεγε μην ανησυχείς θα κοιμόμαστε αγκαλίτσα...της λέω να τη κοιμίζεται αγκαλίτσα κ μετά να τη βάζετε στο πάρκο να μην μάθει να κοιμάται συνέχεια με κάποιον δίπλα κ μου έλα μωρέ που θα μάθει σε τόσο λίγες μέρες...Κουβέντα δεν είπα δεν θέλω να παρεξηγηθώ γιατί την έχω ανάγκη....σήμερα πάντως αφού θα την πάρουμε τη μικρή να τη πάμε στο γιατρό θα κοιμηθεί σπίτι μας...ελπίζω κ τις επόμενες γιατί ήδη σκέφτομαι πως θα γυρίσω το μεσημέρι σε άδειο σπίτι :confused::(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Βρε Αννα η μητερα σου απο τι επαθε αλλεργικο σοκ???Κατι την πειραζει ετσι?

Βασικά έχει κάνει τεστ αλλεργιών κ δεν έχει αλλεργία σε κάτι από αυτά που της δοκίμασαν τα πιο κοινά....πιστεύω ότι έχει σε κάποιο συντηρητικό....οι τελευταίες 3 αλλεργίες της ήταν....σε σως από σουβλάκι,σε αρωματικό χώρου(που έπιασε τη συσκευή είχε τρέξει λίγο απέξω κ μετά δεν έπλυνε χέρια κ έπιασε κ έφαγε κάτι),κ την Παρασκευή έφαγε ένα συσκευασμένο τσουρεκάκι με πραλίνα....κ τις 3 αυτές φορές πρήστηκε η γλώσσα της πράγμα πολύ επικίνδυνο αφού λόγω άσθματος δεν αναπνέει έτσι κ αλλιώς καλά....ξύπνησε σχετικά γρήγορα τον πατέρα μου κ την πήγε στο νοσοκομείο γιατί πια έμαθε κ φοβάται....τις 2 προηγούμενες φορές το είχε αφήσει πολύ ώρα κ είχε κολλήσει η γλώσσα της από το πρήξιμο στον ουρανίσκο κ της είχαν δώσει οι γιατροί όση κορτιζόνη μπορούσε να αντέξει το ανθρώπινο σώμα....μιλάμε για καταστάσεις που να μην ξέρουν κ οι γιατροί τι να κάνουν....:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Περαστικά ρε παιδιά! Τι έγινε και οι περισσότερες έχετε κι έναν άρρωστο στις οικογένειές σας? Πως διαταράσεται η ηρεμία ενός σπιτιού με κάποιον ασθενή στο κοντινό περιβάλλον δε λέγεται!!!:( Περαστικά και γρήγορα εύχομαι!

Σήμερα έρχεται η αδερφή μου και πρέπει μετά τη δουλειά να πάω να την πάρω από το αεροδρόμιο. Ταξίδι ολόκληρο...

Ο πετέρας μου νιώθει καλύτερα και δεν πονάει, το βασικότερο! Όλοι είμαστε καλύτερα που τον βλέπουμε καλά! Αχ τι γιορτές κι ευτές φέτος...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημερα κοριτσια κι απο μενα. Καλη εβδομαδα.

Μαριλου μπράβο που περασατε τελεια. Και η μιρκη πρεπει να περασε σουπερ. Εμενα by the way, την πατατα την λεει παταπατα. Ελπιζω να μην σε ταλαιπωρησαν ναυτίες και ζαλαδες, αν και δεν καταλαβα κατι τετοιο απο την περιγραφή σου.

Κατερινα, ολα αυτα τα ζωα στο Ζαπειο τα ειχε? Κριμα που δεν καταφεραμε να παμε κι εμεις.

Η Ιλιάνα σημερα ξυπνησε χωρις πυρετο, και μεχρι στιγμης δεν εχει. Δεν την εστειλα σταθμο σημερα, αλλα η πεθερα μου δεν μπορουσε να ερθει να την κρατησει τωρα το πρωι γιατι ειχε κανονισει καποια δουλεια, οποτε εχει ανεβει ο πατερας μου απο το πρωι στο σπιτι και κατα τις 12 θα ερθει και η πεθερά μου να κανονισει τα του φαγητου κλπ. Το καλο ειναι οτι εκλαψε λιγο το πρωι που εφυγα, αλλα μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα μου λεει ο μπαμπας μου. Ευτυχως εκανε κακα της πριν φυγω, οποτε δεν θα εχει τετοια εννοια ο μπαμπας μου, γιατί συνηθως κανει μια το πρωι και μια το μεσημερι μετα το φαγητο, αλλα τοτε θα ειναι η πεθερα μου οποτε ολα ΟΚ.

Αυτα τα νεα μας... αΑΑ δεν σας ειπα, πηγαμε και παιδιατρο την τεταρτη.

Ε ναι λοιπον ξεπερασε τα 10 κιλα (για 100 γραμμαρια) αλλα οχι και τους 80 ποντους. Πλησιαζουμε ομως, ειναι στους 79.

Αννουλα ξεχασα να σου πω περαστικα για τη μαμα σου.

4Rnfp3.png

Μαρια του χρονου τα Χριστουγεννα θα ειναι καλυτερα για σας!!!

Γιωτα μην ανησυχεις, τα ζωα ειναι εκει σε κλουβια, δε φευγουν με τα καρουζελ...:mrgreen:Μπραβο στο μπαμπα σου που αναλαμβανει τη μικρη, και ο δικος μου το εχει κανει, δε μπορω να πω!!Και δεν του φαινοτανε!

Αννα, εγω παλι πως εχω γλυτωσει το αλλεργικο σοκ με τοσες αλλεργιες, να κοκκινιζει ο λαιμος μου και να ειμαι μια χαρα...τι να πω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...