Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Ακριβώς! Όχι δεν έκαναν υπέρηχο πριν το χειρουργείο. Την επόμενη φορά θα το απαιτήσω!

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

πρίν από 14 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Δεν μπορώ να βάλω δύο γιατί έχω γεννηθεί με δύο μήτρες και έκανα πλαστική ώστε να γίνει μια και λόγω του χειρουργείου ο γιατρός είπε ένα κάθε φορά . Σε ευχαριστώ πάντως🤍 δεν ξέρετε πόσο με βοηθήσατε όλες σήμερα 

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια που από ότι διαβάζω δεν ξεκίνησε καλά για σας αλλά ούτε κ για μας!!!:rolleyes: Η μάνα μου είναι στο νοσοκομείο με αλλεργικό σοκ από τις 2:30 το βράδυ....θα μείνει τουλάχιστον 3χ24ωρα για να πάρει κορτιζόνη κ αντιβίωση αλλά εκ πείρας πιστεύω ότι κ περισσότερες μέρες θα είναι μέσα κ μετά δεν θα είναι καλά για κάποιο διάστημα! Το πρωί ήρθε ο πατέρας μου να μας το πει κ η αλήθεια είναι έτσι όπως τον είδα,παρόλο που είπε ότι δεν είναι τόσο σοβαρό όσο τις προηγούμενες φορές,κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να πάω αργότερα να τη δω κ είναι κ μακρυά γμτ στης Βούλας! Με κρέμασε κ η γυναίκα που μου κάνει τις δουλειές,πρέπει να ρυθμίσω κ που θα μείνει η μικρή για να πάω για δουλειά τη Δευτέρα γιατί είναι σε διακοπές κ ο γιος του αφεντικού στη Ταιλάνδη μέχρι τέλος της επόμενη εβδομάδες κ δεν μπορώ να λείψω με τίποτα...ελπίζω να δεχτεί η πεθερά μου:rolleyes: Όπως θα καταλαβαίνεται είμαι σε κατάσταση πανικού!:shock:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Περαστικά στα αρρωστούλια μας!Κωνσταντίνα εύχομαι να μην είναι ουρολοίμωξη! Κ η Ζωή δεν είναι στα καλά της βήχει όλο κ περισσότερο!!! Τώρα την πήγε σε κάτι φίλους μας ο πατέρας της να κάνω κ εγώ μερικές απαραίτητες δουλειές!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γιωτα, της δινεις ντεπον στο 37,5?:confused:

Ναι, οταν το παιδι δειχνει ετοιμο να αρρωστησει.

Οταν τη βλεπω μια χαρα μεσα στο κεφι και απλα εχει δεκατα οχι.

Αλλα το παιδι εδειχνε οτι αρρωσταινε, και δυστηχως βγηκα αληθινή.

Φαινόταν απο χτες το βραδυ. Και ηταν και πολυ ανησυχη στον υπνο της.

4Rnfp3.png

Κορίτσια, είναι ουρολοίμωξη, ίσως χρειαστεί να παμε Πάτρα, το λεύκωμα είναι στα ύψη και η νοσοκόμα μας έχει φοβίσει ότι είναι σοβαρό παθολογικό πρόβλημα.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Κορίτσια, είναι ουρολοίμωξη, ίσως χρειαστεί να παμε Πάτρα, το λεύκωμα είναι στα ύψη και η νοσοκόμα μας έχει φοβίσει ότι είναι σοβαρό παθολογικό πρόβλημα.

Ψυχραιμια. Ναι, να πατε στην Πατρα, θεωρειται πολυ καλο νοσοκομειο το Ριο. Θα επαναλαβουν εκει τις εξετασεις πιστευω. Ελπιζω να πανε ολα καλα, να μας ενημερωνεις οποτε μπορεις.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Kωνσταντίνα πολλά πολλά περαστικά στον μπουμπούκο σου. Μακάρι να είναι το λιγότερο σοβαρό...

Γιώτα ελπίζω να μην ανεβάσει πυρετό το κοριτσάκι μας!

Αννα περαστικά στη μανούλα σου.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Αχ μωρε τα κούτσικα, περαστικά! Ο Κωνσταντινογιός ο κακομοιρούλης ελπίζω να μην υποφέρει για πολύ ακόμα :(

Χρόνια πολλά και στους Γιάννηδες και τις Ιωάννες μας.

Εμείς προσπαθούμε ακόμα να συνέλθουμε από το χτεσινό ξενύχτι. Αμα δεν είσαι συνηθισμένος... Καλά που είχα το παιδί στη μαμά μου, άμα περίμενε από μένα να φάει σώθηκε, στις 3μμ ξύπνησα :shock:

Το σόου άρχισε μετά τον γάμο που πήγαμε, στο τραπέζι. Ερχεται η θεία του άντρα μου και του αδερφού του (καθόμασταν μαζί) και λέει στη συνυφάδα μου "καλά, 2 δεν είχατε πει θα έρθετε στο τραπέζι;"

"είπαμε απλά ότι θα έρθουμε στο τραπέζι" απαντάει εκείνη. "Δεν είχατε πει ότι θα φέρετε και τα παιδιά και τώρα μένουν 2 άνθρωποι όρθιοι" λέει η ξινή και φεύγει. Σημειώνω ότι ήμασταν σε μπροστινό τραπέζι και μας κοιτούσαν όλοι καλά καλά. Ερχεται μετά ο άντρας της (θείος του άντρα μου) και λέει "τα παιδιά πρέπει να τα βάλουμε κάπου αλλού, εδώ κάθονται άλλοι". Ε βιδώνουμε, λέει η συνυφάδα μου θα τα πάρω και θα φύγω, τα παίρνει κι ο κουνιάδος μου και της λέει σήκω να φύγουμε (στο μεταξύ το προηγούμενο απόγευμα είχε ξαναδιευκρινήσει στη νύφη ότι θα είναι και τα παιδιά). Βιδώνει κι ο άντρας μου, λέει αν φύγει ο αδερφός μου φεύγουμε κι εμείς. Του λέω νο πρόμπλεμ, άλλα πήγαινε να το πεις στη μάνα σου. Πάει, το λέει και του απαντάει "αν φύγετε θα φύγω κι εγώ". Τελικώς έκατσαν για χατήρι των γονιών τους, ήρθε ξανά ο θειός και λέει "εντάξει τους τακτοποιήσαμε αλλού" και ψιλοπέρασε στο ντούκου μετά. Εγώ ρε παιδιά, άμα μου το είχαν κάνει αυτό θα έφευγα στην ψύχρα!!! Ο ίδιος θείος να σημειώσω, στον τραπέζι του γάμου μου, φεύγοντας σήκωνε δύο δύο τα κασπό με τα λουλούδια κι έφευγε! :mad:

WN6Op3.png

Βρε κορίτσια τι πάθατε?Περαστικά σε όλα τα μωράκια εύχομαι.

Αννα περαστικά και στη μαμά σου.Και η δικιά μου έχει ιστορικό με αλεργικό σοκ και την έχει πιάσει βράδυ και την έβγαλε στο νοσοκομείο με κορτιζόνες.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

να σου πω την αληθεια, αυριο θα τη δει ο παιδιατρος κι ευχομαι να μην ειναι απο το αυτι της, απλα να ειναι αρρωστη. Δεν τις γουσταρω τις αντιβιωσεις καθολου. Αν και πολυ το φοβαμαι οτι δεν θα τη γλιτωσουμε.

Δεν δειχνει παντως να ποναει, ουτε γκρινιαζει, πεσμενη απο ενεργεια ειναι.

4Rnfp3.png

Είμαστε καλύτερα, δε χρειάστηκε να πάμε Πάτρα, έγινε λάθος στις πρώτες εξετάσεις, το επιβεβαίωσαν οι επαναλληπτικές. Η διάγνωση είναι ουρολοίμωξη. Μου μοιάζει τόσο απλό, μετά από τόση νείλα με το λεύκωμα......! Καλό βράδυ σε όλες κι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον..!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2011!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω να μπω απο περσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::shock::shock::shock:

γι αυτο και οι καθυστερημενεσ ευχεσ!!!!!!;););)

τι μου κανετε?ευχομαι ολεσ πολυ πολυ καλα!!!!εμεισ οπωσ τα ξερετε...αν αναλογιστειτε απο ποτε εχω να μπω θα καταλαβετε το τι επικρατει εδω!!!!:|

αννακι πολλα πολλα περαστικα στην μανουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι θα κανεισ με την μικρη?πιστευω να την εχει η πεθερα,αφου ουτε εργαζετε ,ουτε κατι αλλο κανει ασ σε βοηθησει τωρα που την χρειαζεσαι!!!

ναντινακι ευχομαι να πανε ολα πολυ πολυ καλα για τον μικρουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και να που και καποιεσ φορεσ ανακουφιζεσαι που μαθαινεισ οτι ηταν λαθοσ η διαγνωση!!

πολινακι στην τελικη ευθεια ε?????!με το καλο!!!!αληθεια πωσ το εχει παρει το καρολι με την εγκυμοσυνη και το καινουριο νινι σασ????(θυμαμαι που η αγγελικουλα ολο το καλοκαιρι με ειχε σκασει..απο οτι καταλαβαινα το προαισθανοταν!!!...ηταν σαν αλλο παιδι!!!)

χριστινα απαραδεκτοι οι θειοι!!!:shock::shock:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μεγαλη υπομονη σασ παντωσ που δεν σηκωθηκατε να φυγετε!!!!!

ιουλια να χαιρεσαι τον συζηγο!!!

μπιζελακι χρονια πολλα στην ιωαννουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονη και παντα τησ ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σμουτσακι περαστικα στην ιλιαννα!!!!!!!ευχομαι να μην ειναι ωτιτιδα ,γιατι δεν υποφερεται ο πονοσ τησ!!!!

σασ φιλω!!!ελπιζω να μην ξεχασα κατι!!και ελπιζω να ξανακαταφερω να μπω εστω μεσα στην εβδομαδα!!!!...αν και επειδη γιορταζει ο αντρασ μου (μαριαννα και το αντωνακι σου ε?)θα εχω εττοιμασειεσ ολη την εβδομαδα(σπιτι καθαρισμα, κ μαγειρεμματα προσ το τελοσ τησ εβδομαδασ)....ω ,ναι ολα τα χε η μαριωρη ο φερετζεσ τησ ελειπε!!!:tongue::tongue::tongue:ειπα να κανω και τραπεζωματα!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...