Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Ο πιτσιποπάκος χτες το βράδυ έκανε πάλι εμετό και ανέβασε πυρετό 37.7, του έδωσα ντεπόν και κοιμήθηκε όλο το βράδυ ακόμα δεν έχει ξυπνήσει.

Χριστίνα και ο δικός μου συνέχεια κλάνει....ευτυχώς που δεν είναι κορίτσι...τι θα την έκανα την κλασομπανιέρα?

Πολλές φορές και ο πιτσιποπάκος στριφογυρνάει το κεφάλι του όταν νυστάζει....εγώ απλά το βρίσκω χαριτωμένο, μήπως πρέπει να ανησυχήσω?

Όλο για κρέμες και φρούτα διαβάζω και ζηλεύω....εμείς στο γάλα κολλήσαμε...:rolleyes: να το αλλάξω με γάλα γαϊδάρας?:lol::lol::lol:

Γιατί βρε Χριστίνα να τρίβεις το θερμός? βάλτου για κάμποση ώρα λευκό ξίδι και φεύγουν αμέσως τα άλατα χωρίς τρίψιμο. Το ίδιο κάνω και στον αποστειρωτή και στον βραστήρα.

Ειρήνη τι κάνει ο μπαμπάς σου? είναι καλύτερα?

Λίζα μέσα στις γιορτές θα έχεις μετακόμιση? πάντως είναι ανανέωση το καινούργιο σπίτι:-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω τα αλατα τα κανω με λεμονι και τον θερμο στιβο καναδυο λεμονια και τα ριχνω μεσα και τα κουνω σαν σεικερ

αυτο εκανα εχθες και με τον αποστειρωτη και ολα του τα εξαρτηματα και τον εβαλα στο κουτι του καθαρο να περιμανει το επομενο παιδακι μας...

ο δε μικρουλης μου την εχε καταβρει στο καρεκλακι φαγητου του χω και καναδυο παιχνιδακια και τα χτυπαει τους εχει αλλαξει τα φωτα!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα τσούπρες! Καλέ τι γαϊδούρα.... Λιζάκι ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ το νέο σπίτι, με το καλό η μετακόμιση!!!!! Τι τέλειο Χριστουγεννιάτικο δώρο:P;):P;):P;)

Αχ, κορίτσια έχω μπει τελείως σε Χριστουγεννιάτικο mood και δεν έχω καθόλου όρεξη για δουλειά... Ευτυχώς δεν έχω πάρα πολύ τώρα οπότε κάπως σώζεται η κατάσταση!!!!!

Εμάς τα ματάκια μας είναι μπλέ, και θα μείνουν έτσι γιατί όλοι στη δική μου την οικογένεια εκτός από το μπαμπά μου έχουμε μπλε και πράσινα και ευτυχώς το γονίδιο είναι ισχυρό:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχ, σήμερα αρχίζουμε πατάτα το μεσημέρι. Μου είπε μια πατάτα, 1 κουταλάκι λάδι και λίγο λεμόνι για να δω αν θα λυσσάξει όπως και με την κρέμα.....

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα, κορίτσια....!

Λιζάκι, έφτιαξα τη συνταγή σου για τα μελομακάρονα, είναι πεντανόστιμα, αλλά το σιροπάκι μου φάνηκε λίγο..

Το αλεύρι το ρίχνεις όλο; Το σιρόπι ζεστό στα κρύα μελομακάρονα ή το αντίθετο;

Κατα τ' άλλα, ο μικρός είναι μέσα στη γκρίνια με τα δοντάκια του.

Mantinopaki, κι εμείς μόνο γαλατάκι πίνουμε, στους 5μιση θα φάμε ρυζάλευρο..!

Προχθές πήγαμε στα jumbo, πήραμε ένα κάρο χριστουγεννιάτικα στολίδια, μέσα σ' αυτά και στολή Αη-Βασίλη για το μπέμπη......!!!

Φέτος, αντί για το δέντρο στολίσαμε ένα μεγάλο καράβι, είναι πανέμορφο με τα λαμπάκια και τη γιρλάντα γύρω-γύρω.....!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

γειά σας κορίτσια.

Ο πιτσιποπάκος το πρωί έκανε 2 φορές εμετό και συνέχεια βήχει...μάλλον κρύωσε:-(

Λίζα με το καλό η μετακόμηση.

Τα μάτια των μωρών σας τι χρώμα είναι? του πιτσιποπάκου είναι ακόμα γαλάζια αλλά φοβάμαι ότι θα αλλάξουν μιας και κανείς μας δεν έχει γαλάζια μάτια:(

Mantipop έχω την εντύπωση ότι τα ματάκια του μωρού σου θα παραμείνουν γαλάζια. Ο γιατρός μου είπε ότι περίπου στους 5 μήνες το χρώμα των ματιών οριστικοποιείτε αν και εγώ πιστεύω, (μπορεί να κάνω και λάθος) ότι αν το παιδί γεννηθεί με γαλάζια ή μπλε μάτια πράσινα ή γρι μπορεί να γίνουν αλλά μαύρα ή καφέ δεν μπορεί να γίνουν, Το δικό μου μεζεδάκι γέννηθηκε με μπλε σκούρα μάτια και τώρα πάνε να γίνουν γρι , πράσινα ματάκια (τα δικά μου είναι πράσινα) .

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

mantinop περαστικουλια στον πιτσιποπακο!!!να μας τον προσεχεις τον γαμπρο μας!!!:):):)

καλα που ειπατε για το ξυδι, και γω δεν ηξερα τι να κανω με τον βραστηρα οσο και να ετριβα εμεναν τα αλατα!!

εμασ τα ματακια μας οταν γεννηθηκαμε ηταν πολυ σκουρο καφε και λιγο μπλεδιζαν.τωρα ειναι σκουρο καφε σαν του μπαμπα τησ (εμενα ειναι μελια)μαλλον ετσι θα μεινουν γιατι απο οτι ξερω σκουρενουν δεν ανοιγουν.

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Το ξίδι είναι φοβερό για τα άλατα και χωρίς χημικά για τα μωράκια μας.

Ο πιτσιποπάκος θέλει συνέχεια να τον κρατάω...όρθιο. Αφού ακόμα δεν μπορεί όχι να σταθεί αλλά ούτε να κάτσει....τι θέλει?

Στο ριλάξ δεμένος δεν κάθεται...πάει να σηκωθεί....αντάρτης μου βγήκε:rolleyes:

Έτσι μου' ρχεται να τον πάω στο στρατόπεδο του Αράξου και να τους τον δώσω για εθελοντή...ώσπου να μου τον επιστρέψουν δεν θα έχει στρώσει?:lol::lol::lol:

Στο μεταξύ, δεν μπορώ να τον μάθω το κουπε-πε...παλεύω με τις ώρες και αυτός απλά με κοιτάει και γελάει και απλώνει τα χέρια του για να μου τραβήξει τα μαλλιά....και θέλω να τον κάνω και μηχανικό...τρομάρα μου, αυτός ούτε στα 30 του χρόνια δεν πρόκειτε να το κάνει....:lol::wink:

Καλημέρα!!

Έβαλα φασολάκια να βράζουν,ξεκρέμασα τα ρούχα από την απλώστρα (3 μέρες κάνανε να στεγνώσουν!!) και έχω λίγο χρόνο δικό μου μέχρι να ξυπνήσει το βασανάκι μου....Απ'ότι διάβασα οι περισσότερες ΝΟΥΝΟΥ παίρνετε...μάλλον θα την δοκιμάσω το Σάββατο,λέω να ης δώσω αυτές τις 3 μέρες Γιώτης μήπως και της αρέσει τελικά και αν όχι θα αλλάξω...

Εμείς πάντως το σπίτι που μένουμε όχι απλά δεν θέλω να το αλλάξω αλλά αν είχε και 3η κρεβ/μαρα το αγοράζαμε άνετα!!Είναι 107 τ.μ.,με ξεχωριστή κουζίνα,τεράστια σαλονι-τραπεζαρία και βρίσκεται στο κέντρο...κρίμα να έχει μόνο 2 κρεβ/ρες....

MRIip3.png

xnmwp3.png

καλημέρα μανούλες...σήμερα ξεκινάμε χορτόσουπα..πατάτα κολοκυθάκι καρότο και σέληνο...σε ζωμό από μοσχάρι..παλεύω με την μικρή να την μάθω στο κρεββάτι της..όλο κλαίει και όλο δρομολόγια είμαι..κοιμληθηκε στην αγκαλιά μου και πάλι μόλις την άφησα έγινε χαμόοοος..εγώ όσον αφορά το σπίτι δεν είμαι και τρελαμένη αλλά αφού είναι του άντρα μου και το φτιάξαμε εμείς αν και ακόμη θέλει μερεμέτια βάψιμο μέσα και έξω είμαι ευχαριστημένη

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια !!!!!

Τι κάνετε ;

Ο μικρούλης μου τρώει και την φρούτο κρεμά το πρωί και την κρεμά βανίλια απόγευμα πάει να μου κόψει το γάλα δεν έχει καθόλου όρεξη ούτε για θηλασμο ούτε το άλλο που του δίνω , κάνουμε μια ώρα να πιούμε 140μλ που του δίνω κάθε γεύμα……

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μπιζελάκι της Nutricia δοκίμασες? Είναι πολύ καλή και δεν έχει ζάχαρη.. ο δικός μου ξετρελαίνεται μ'αυτήν. Η Νουνού έχει ζάχαρη απ'όσο ξέρω..

Καλημέρα!!

Έβαλα φασολάκια να βράζουν,ξεκρέμασα τα ρούχα από την απλώστρα (3 μέρες κάνανε να στεγνώσουν!!) και έχω λίγο χρόνο δικό μου μέχρι να ξυπνήσει το βασανάκι μου....Απ'ότι διάβασα οι περισσότερες ΝΟΥΝΟΥ παίρνετε...μάλλον θα την δοκιμάσω το Σάββατο,λέω να ης δώσω αυτές τις 3 μέρες Γιώτης μήπως και της αρέσει τελικά και αν όχι θα αλλάξω...

Εμείς πάντως το σπίτι που μένουμε όχι απλά δεν θέλω να το αλλάξω αλλά αν είχε και 3η κρεβ/μαρα το αγοράζαμε άνετα!!Είναι 107 τ.μ.,με ξεχωριστή κουζίνα,τεράστια σαλονι-τραπεζαρία και βρίσκεται στο κέντρο...κρίμα να έχει μόνο 2 κρεβ/ρες....

PYqip3.png

Καλησπέρα κορίτσια !!!!!

Τι κάνετε ;

Ο μικρούλης μου τρώει και την φρούτο κρεμά το πρωί και την κρεμά βανίλια απόγευμα πάει να μου κόψει το γάλα δεν έχει καθόλου όρεξη ούτε για θηλασμο ούτε το άλλο που του δίνω , κάνουμε μια ώρα να πιούμε 140μλ που του δίνω κάθε γεύμα……

Το ίδιο πρόβλημα έχω και 'γω και φοβάμαι μην μου κοπεί το γάλα στο στήθος..

PYqip3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Αχ ωραίο να είσαι σπίτι.....έχουμε εμβόλιο σε λίγο οπότε ευκαιρία για κοπάνα :tongue:

Χριστινάκι ουρολοίμωξη μου κάνει αυτό που λες....πολλά νερά μα πολλά όμως όχι καφεδάκι όχι καυτερά όχι αναψυκτικά κ κάνε κ μια καλλιέργεια ούρων....

Τι έλεγα το πρωί???? Μόλις γύρισα από τη δουλειά....μου τη χάλασε το αφεντικό αφού προέκυψαν πραγματάκια επείγοντα!:mad::x:x

Ίσα ίσα κάναμε το εμβόλιο κ δεν μπόρεσα να της δώσω πάλι τη κρέμα της αφού έπρεπε να φύγω....που να δούλευα κ 8ωρο πως θα στεναχωριόμουν που θα έχανα παραπάνω στιγμές της....

Επεξεργάστηκαν by anna_ath

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...