Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλά που αναβάλαμε τον παιδότοπο γιατί ούτε κ εγώ θα ερχόμουν τελικά...η μικρή από το πρωί είχε βήχα από ότι μου είπε η μάνα μου κ όταν γύρισα έκανε κ εμετό από τον βήχα ενώ την έβαζα να κοιμηθεί...aerius είπε να της δώσω η γιατρός το βράδυ κ ορό στη μύτη παρόλο που δεν έχει μυξούλες!!!:confused:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΙΤΣΑ!!!!

Μου ήρθε κ το photobook που παράγγειλα από το fotocom κ ξετρελάθηκα...θα φτιάξω πολλά ακόμα:P Το καλύτερο είναι που μου στείλαν κ ένα photobook με ένα γυμνό αγόρι (χωρίς να φαίνεται το επίμαχο σημείο) σε καλλιτεχνική φωτογράφιση!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue:

Καλα αυτο δεν το σχολιαζω:oops::oops::oops:Εμενα γιατι δε μου εστειλαν τετοιο???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ότι η πεθερά είναι ηλίθια σας το 'πα??? Της είχα πάει τους κουραμπιέδες σε ένα χριστουγεννιάτικο πιάτο και προχθές που ήρθε το έφερε πίσω...:tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ΕΛΕΟΣ!!!!!:roll::roll:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Καλα αυτο δεν το σχολιαζω:oops::oops::oops:Εμενα γιατι δε μου εστειλαν τετοιο???

Γιατί δεν πήρες photobook κ εμένα επειδή πήρα κ φωτό κ μου ήρθαν πριν μια βδομάδα δεν στείλανε δώρο...σήμερα όμως....kinder έεεεκπληξη!!!!:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εχει 30% off η easy jet για πτήσεις από 2 Φεβρουαρίου έως 13 Ιουλίου. Πολύ καλές τιμές, ρίξτε μια ματιά στο site.
20% ρε. Δεν είχα μπει εδώ και σου έκανα forward το mail πριν λίγο χαχα
Εμεις tellas εχουμε, χωρις προβληματα!
Εμείς έχουμε on. Mια χαρά είναι και με άψογο customer service!! Απαντάνε αμέσως, λύνουν το πρόβλημα και σε καλούν να ρωτήσουν αν όλα είναι καλά. Στη forthnet περιμέναμε περίπου 20λεπτο να απαντήσουν (δεν ξέρω βέβαια αν εχει αλλάξει αυτό τώρα)

Kατερίνα σκεφτόμασταν να πάρουμε το πακέτο wind-tellas, για σταθερή, κινητή και ιντερνετ, αλλά φοβόμασταν την tellas. Aμα λες ότι δεν εχεις πρόβλημα, να το ξαναδούμε...

Πακέτο wind-tellas κι εγώ. Κανένα πρόβλημα, πετάει η ταχύτητα και εξοικονομώ χρήμα με σταθερή-κινητή-ίντερνετ. Να το κάνεις κι εσύ Πολ. Και στο σέρβις μια φορά μόνο χρειάστηκε να πάρω κι αυτό για δική μου μαμακία, δεν έφταιγαν αυτοί. Μαριάννα ίσως η φόρθνετ λόγω νόβα να είναι καλύτερη για σας; Εγώ δεν το έχω πει του άντρα μου πάντως χαχαχα
εγω μετα απο αρκετες μερες εμφανιζομαι παλι...

απο τη μια η καινουρια δουλεια (απο την οποια παραιτηθηκα) για πολλους και διαφορους λογους, απο την αλλη αυτη η εποχη με τα ατελειωτα τραπεζωματα και τον κοσμο, χαθηκα για τα καλα!!!!

Ρε κοπελιά, μάλλον κοίμιζες μωρό, σε πήρα προψές και το έκλεισες, ακόμα σε περιμένω (ήμουν στα λημέρια σου). Οσο για τη δουλειά, αφού δεν έκλεισε η πόρτα, υπομονή λίγους μήνες ακόμα!
Το ότι η πεθερά είναι ηλίθια σας το 'πα??? Της είχα πάει τους κουραμπιέδες σε ένα χριστουγεννιάτικο πιάτο και προχθές που ήρθε το έφερε πίσω...:tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ΕΛΕΟΣ!!!!!:roll::roll:
Ξαναπήγαινέ το του χρόνου πάλι χαχα

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Το mail που μου έστειλαν λέει up to 30%!!! Χαχαχαχα!!!

http://www.easyjet.com/asp/en/book/index.asp?lang=en

Μμμμ Ρώμη 2 άτομα αλέ ρετούρ 14-18/2 96,98 ευρώ. Αντε βάλε και καμιά βαλίτσα, πας με 125 ευρώ, όσο έκλεισα αυτό που πάω τώρα :cool:

WN6Op3.png

Μμμμ Ρώμη 2 άτομα αλέ ρετούρ 14-18/2 96,98 ευρώ. Αντε βάλε και καμιά βαλίτσα, πας με 125 ευρώ, όσο έκλεισα αυτό που πάω τώρα :cool:

Συμφέρει για πιο μακρινές ημερομηνίες νομίζω!!!!:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εμείς έχουμε net-one εδώ και πολλά χρόνια καθώς και οι γονείς μου χωρίς κανένα πρόβλημα και με πολύ καλή εξυπηρέτηση.Σταθερά-internet και κλήσεις για εξωτερικό σταθερά και κινητά.Με την αδερφή μου στον Καναδά μιλάω πάντα στο κινητό της.

Αννα περαστικά στην μικρούλα.Το aerius πολύ καλό σιρόπι,το είχε δώσει και σε μας ο γιατρός.

SI5Yp3.png

Εγώ Πόλα ξαναγύρισα πίσω και το πιάτο και τους κουραμπιέδες,οπότε είσαι τυχερή που δεν σου έφερε κι'αυτούς πίσω.

Eίναι γλυκατζού γι' αυτό!!! Εσύ γιατί τα γύρισες όλα πίσω???:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...