Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κοίταζα για ιούνιο (όταν κλείσουν τα σχολεία) για μιλάνο με προοπτική τις λίμνες και τα σύνορα της ελβετίας :):)

Βρε Πολα, ειναι ωραια τα ταξιδια και μπραβο σου παντως που δε σε σταματαει τιποτα!!!Αλλα 2 μηνων μωρο που θα το πας???Δε θα ευχαριστηθεις και πολλα νομιζω....κι αυτο το ιντερνετ πειρασμος ε?Ολο προσφορες ειναι:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημοψηφισμα...

Σκεφτομαι να αλλαξω παροχο για σταθερη τηλεφωνια και ιντερνετ. Ειμαι στον ΟΤΕ τωρα. Για πειτε γνωμες, οσες εχετε κατι διαφορετικο. Με ενδιαφερει μια καλη ταχυτητα στο ιντερνετ και μια αξιοπρεπης τηλεφωνικη συνδεση, χωρις προβληματα.

age.png age.png

Δημοψηφισμα...

Σκεφτομαι να αλλαξω παροχο για σταθερη τηλεφωνια και ιντερνετ. Ειμαι στον ΟΤΕ τωρα. Για πειτε γνωμες, οσες εχετε κατι διαφορετικο. Με ενδιαφερει μια καλη ταχυτητα στο ιντερνετ και μια αξιοπρεπης τηλεφωνικη συνδεση, χωρις προβληματα.

Εμεις tellas εχουμε, χωρις προβληματα!

Forthnet έχω...δεν θα μπορούσα βέβαια να έχω και κάτι άλλο, η εταιρία που δουλεύω έχει 2 μαγαζιά Forthnet! Μια χαρά είναι, δεν έχω προβλήματα, κοντευω πάνω από 1 χρόνο που το έβαλα & έχει και NOVA με έκπτωση αν σε ενδιαφέρει. Μάλλον τον άντρα σου θα ενδιαφέρει αυτό περισσότερο νομίζω :mrgreen: λόγω αθλητικών καναλιών.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!

Χρονια πολλα και καλα στους εορταζοντες!!!!!!

Να χαιρεστε τα παιδακια σας και τους αντρες σας... πολυχρονοι να ειναι!!!! :D

εγω μετα απο αρκετες μερες εμφανιζομαι παλι...

απο τη μια η καινουρια δουλεια (απο την οποια παραιτηθηκα) για πολλους και διαφορους λογους, απο την αλλη αυτη η εποχη με τα ατελειωτα τραπεζωματα και τον κοσμο, χαθηκα για τα καλα!!!!

εμεις εδω και 2 χρονια εχουμε φορθνετ! δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα, ουτε με τη συνδεση ιντερνετ ουτε με την τηλεφωνια... βαλαμε και nova η οποια ειναι η ιδια εταιρεια με τη φορθνετ και εχουμε και στη συνδεση και στη νοβα... 20% νομιζω, εκπτωση επιπλεον...

7hWqp3.png

Εμείς έχουμε on. Mια χαρά είναι και με άψογο customer service!! Απαντάνε αμέσως, λύνουν το πρόβλημα και σε καλούν να ρωτήσουν αν όλα είναι καλά. Στη forthnet περιμέναμε περίπου 20λεπτο να απαντήσουν (δεν ξέρω βέβαια αν εχει αλλάξει αυτό τώρα)

Kατερίνα σκεφτόμασταν να πάρουμε το πακέτο wind-tellas, για σταθερή, κινητή και ιντερνετ, αλλά φοβόμασταν την tellas. Aμα λες ότι δεν εχεις πρόβλημα, να το ξαναδούμε...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ρε Λιζάκι και σε σκεφτόμουν την Τετάρτη με τη νέα σου δουλειά! Τελικά ναυαγησε ε? Δεν πειράζει, καλύτερα τώρα που είναι νωρίς, παρά να τραβιέσαι μετα!;)

ναι Μαρακι μου...

πρακτικα ειναι σχεδον ανεφικτο λογω του μικρου!!!

ειδικα τους πρωτους δυο μηνες που θα απαιτουνταν στον παιδικο για την προσαρμογη, ουτε εγω ως υπαλληλος αλλα ουτε και ο Χαρης θα ειχαμε τη δυνατοτητα να πηγαινουμε αν τον παιρνουμε απο τις 11 ή τις 12!!!

και αν δεν εχεις την παραμικρη βοηθεια απο κανεναν... καταλαβαινεις!!!

επισης και ο παιδιατρος (λογω του οτι ο μικρος τραβηξε πολλα φετος, μια με την ουρολοιμωξη και τα νοσοκομεια, μια με την επεμβαση) προτεινε, μεχρι το Σεπτεμβριο τουλαχιστον, να τον κρατησουμε σπιτι!!!!

οι πορτες δεν κλεισανε παντως...

ας ερθει με το καλο ο Σεπτεμβριος και βλεπουμε ξανα...

7hWqp3.png

Ρε Λιζάκι και σε σκεφτόμουν την Τετάρτη με τη νέα σου δουλειά! Τελικά ναυαγησε ε? Δεν πειράζει, καλύτερα τώρα που είναι νωρίς, παρά να τραβιέσαι μετα!;)

Κι εγω το σκεφτομουν σημερα...λεω παει, πολυ δουλεια της επεσε της Λιζας...

Διαφημίσεις

Άρα από όλες τις πλευρές δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα τελικά. Άστο καλύτερα μωρε, δεν σε πήραν τα χρόνια. Αν οικονομικά τα βγάζετε πέρα έτσι, τότε ξαναδες το σε κανένα χρόνο το θέμα πάλι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Λιζα κατσε σπιτακι σου!!!Εχεις αρκετους λογους!Εγω ρε παιδια δεν το περιμενα.Νομιζα οτι στη δουλεια ηταν πιο ξεκουραστα αλλα το ποσο ξεκουραστηκα σπιτι αυτες τις μερες με την αδεια....:rolleyes:ειδικα αυτη η μια-δυο ωρες που κοιμαται η μικρη το μεσημερι ειναι οτι καλυτερο!

Λιζα κατσε σπιτακι σου!!!Εχεις αρκετους λογους!Εγω ρε παιδια δεν το περιμενα.Νομιζα οτι στη δουλεια ηταν πιο ξεκουραστα αλλα το ποσο ξεκουραστηκα σπιτι αυτες τις μερες με την αδεια....:rolleyes:ειδικα αυτη η μια-δυο ωρες που κοιμαται η μικρη το μεσημερι ειναι οτι καλυτερο!

εγω παλι Κατερινα, την εβδομδα που ημουν στη δουλεια, ηταν η πρωτη φορα μετα απο 18μηνες που γεννησα, που καθησα για τοσες ωρες σε μια καρεκλα...

γυριζα σπιτι και ενιωθα ξεκουραστη, ανανεωμενη, εκανα δουλειες... μονο που ο χρονος που εμενε ν΄ασχοληθω με τον μικρο ηταν πολυυυυ λιγος και αυτο με στεναχωρουσε!

ασε που εγινε δυστροπος! μεσα σε μια βδομαδα εβγαλε κατι περιεργες αντιδρασεις, απο φωνες μεχρι δαγκωματιες αλλο πραμα!!!

εδω και λιγες μερες, δοξα τω Θεω, ηρεμησε παλι :D

7hWqp3.png

Καλά που αναβάλαμε τον παιδότοπο γιατί ούτε κ εγώ θα ερχόμουν τελικά...η μικρή από το πρωί είχε βήχα από ότι μου είπε η μάνα μου κ όταν γύρισα έκανε κ εμετό από τον βήχα ενώ την έβαζα να κοιμηθεί...aerius είπε να της δώσω η γιατρός το βράδυ κ ορό στη μύτη παρόλο που δεν έχει μυξούλες!!!:confused:

Μου ήρθε κ το photobook που παράγγειλα από το fotocom κ ξετρελάθηκα...θα φτιάξω πολλά ακόμα:P Το καλύτερο είναι που μου στείλαν κ ένα photobook με ένα γυμνό αγόρι (χωρίς να φαίνεται το επίμαχο σημείο) σε καλλιτεχνική φωτογράφιση!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...