Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Χρόνια πολλά για τους εορτάζοντες για χτες!!!Χρόνια πολλά και στους εορτάζοντες για σήμερα!!!Ευχαριστώ,κορίτσια,για τις ευχές σας.....Να χαίρομαι κι εγώ το κοριτσάκι μου κι ας με παιδεύει αρκεί να είναι καλά!!!Επίσης έχω και την πεθερά μου και τον γαμπρό μου....αύριο θα κάνουμε γιορτούλα μιας και σήμερα δουλεύει ο μπαμπάς μας..θα κάνω μπουφέ κι ελπίζω να περάσουμε καλά.....

Αχ,κορίτσια μου....καταφέραμε επιτέλους και βγήκαμε μόνοι μας χωρίς την Ιωάννα!!!!!Την αφήσαμε προχτές με την μαμά μου και πήγαμε μια βόλτα και τελικά καθίσαμε και για καφεδάκι για καμιά ωρίτσα...στην αρχή μας φαινόταν λίγο περίεργο αλλά μετά από 15' συνηθίσαμε...περπατούσαμε πάλι χεράκι χεράκι όπως πριν από 1,5 χρόνο,λες κι είμασταν πάλι μόνοι μας,ερωτευμένοι,χαρούμενοι...τί να πω,νιώθω σαν να ανανεώθηκα...σκέφτομαι να αλλάξω το πρόγραμμα και να έρχεται η μαμά μου αντί για Τρίτη Τετάρτη που δεν δουλεύει ο Κώστας για να μπορούμε να βγαίνουμε...μεγάλη υπόθεση!!!

Όσο για την περιποίηση που λέτε,εγώ προσπαθώ να τα καταφέρνω για να νιώθω πρώτα καλά με τον εαυτό μου και μετά για τον άντρα μου...τα νύχια τα κάνω όταν κοιμάται ή όταν την κρατάει ο Κώστας...το μαλλί τώρα που το σκούρινα θέλει βάψιμο κάθε 6άμηνο οπότε κάνω κι ένα κούρεμα...γενικά το πρωί που ξυπνάω βάζω ένα μολύβι και μια μάσκαρα για να είμαι περιποιημένη,πείτε με ψωνάρα αλλά έτσι είμαι...

Αααα,μην ξεχάσω...έχω κουπόνια για γάλα και γιαουρτάκια advance...αν δίνει καμία ευχαρίστως να τα στείλω...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κι απο μενα. Τι κανετε?

Ιουλια να χαιρεσαι τον αντρα σου.

Μπιζελακι να χαιρεσαι την κουκλα σου.

Κατερινα δουλευεις σήμερα?

Ναι.....εσυ δουλευεις και τις Παρασκευες πια???Τελειωσε το μειωμενο??

Μπραβο που βγηκατε οι δυο σας Μπιζελι!!!!Να το καθιερωσετε!!!

οχι οχι ακομα, απλα η αλλη συναδελφος λειπει ακομα, οποτε.... Τοσες παρασκευες που εχω δουλεψει τελευταια, το μειωμενο μου επεκτείνεται μεχρι μεσα Απριλίου απ' οτι υπολογιζα προχτες.

4Rnfp3.png

οχι οχι ακομα, απλα η αλλη συναδελφος λειπει ακομα, οποτε.... Τοσες παρασκευες που εχω δουλεψει τελευταια, το μειωμενο μου επεκτείνεται μεχρι μεσα Απριλίου απ' οτι υπολογιζα προχτες.

Ασε εγω υπολογισα μεχρι ποτε εχω το μειωμενο, αυτη τη μια ωρα τη μερα...καλο Φλεβαρη του '12!!!

Διαφημίσεις

2923108z35w361ins.gif

Καλημερα κοριτσια! Ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

Χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν! Μπιζελακι, να χαιρεσαι το κοριτσακι σου κι εσυ Ιουλια τον αντρα σου.

Ειρηνη, χρονια πολλα για τη Φωτεινουλα! Το ξερεις οτι υπαρχει Αγια Φωτεινη ε?

Χθες ειχαμε πολυ κοσμο, αλλα περασαμε πολυ ωραια. Τα παιδια μου κοιμηθηκαν στις 1 και ο Αντωνης ξυπνησε στις 9 ενω η Μαριαλενα στις 9,30...:roll: Απο αϋπνια καλα παμε...

age.png age.png

Μαριαννα δεν ειναι λιγο 8-9 ωρες υπνος για τα μωρα?Γιατι ολοι μου λενε οτι μια χαρα κοιμαται (ευτυχως δε μας ξενυχταει πια, δε λεω) αλλα εμενα για μωρο λιγο μου φαινεται...πριν κανα μηνα εκλεινε και 11ωρο σερι...

Μαριαννα δεν ειναι λιγο 8-9 ωρες υπνος για τα μωρα?Γιατι ολοι μου λενε οτι μια χαρα κοιμαται (ευτυχως δε μας ξενυχταει πια, δε λεω) αλλα εμενα για μωρο λιγο μου φαινεται...πριν κανα μηνα εκλεινε και 11ωρο σερι...

Φυσικα και ειναι λιγο, αλλα και τα δυο ετσι ειναι απο μωρα...τα γονιδια του πατερα τους φταινε, γιατι εγω εχω καλη σχεση με τον υπνο!:tongue:

age.png age.png

Φυσικα και ειναι λιγο, αλλα και τα δυο ετσι ειναι απο μωρα...τα γονιδια του πατερα τους φταινε, γιατι εγω εχω καλη σχεση με τον υπνο!:tongue:

Κι εγω το ιδιο...ασε που βλέπω τη δικια μου σε κανα χρονο να βλεπει μπαλα μεχρι τις 1 με τον πατερα της παρεα..(το κανει απο τωρα....:twisted:) και να μου ξυπναει απο τις 6 να παει για δουλεια...:rolleyes:

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν και γιορτάζουν!

Εχθές κορίτσια βγήκα για ποτάκι μετά από πολύ καιρό. Πήγαμε στο Galaxy στο Hilton. Όμορφα ήταν, ωραία μουσική και ωραία θέα! Η μικρή στη μάνα μου!

Σήμερα δεν δουλεύει ο άντρας μου και θα την πάρει σε λίγο να πάνε βολτούλα! Θέλω κι εγώ!!! Το κακό όμως είναι ότι θα δουλεύει σήμερα το βράδυ και αύριο πάλι βράδυ :mad: γμτ.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!

Μπιζέλι να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου!!!!:D:D:D:D

Ιουλία να χαίρεσαι το σύζυγο!

Μαράκι κι' εμένα μ' αρέσει πολύ το galaxy (είχα κάνει το παρτυ του γάμου εκεί), αλλά έχω πολύ καιρό να πάω...μου έδωσες ωραία ιδέα!!:):):)

Σήμερα θα έρθουν 2 φίλοι του βαγγέλη, ελπίζω να μη διαλύθεί το σπίτι :tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

που θέλεις να πας πάλι και το κοιτάς?
Στο μαιευτηριο αεροπορικως????:mrgreen::mrgreen:Μου το ειπε κι ο Κωστας, ψαχνεται με την εκτπωση της easy-jet τωρα, δεν κρατιεται ο ανθρωπος...ας τον μαζεψει καποιος...:?Νομιζα ομως οτι ηταν 20% η εκπτωση

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...