Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!

Μόλις γυρίσαμε και μπηκα μόνο και μόνο για να σας πω ότι η παράσταση ήταν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ!!! Πάρα πολύ καλή δουλειά!

Καλό βράδυ, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!! Ας μας φωτίσει ο θεός να κάνουμε σωστά βήματα στη ζωή μας!:-D Χρόνια Πολλά σε όσους έχετε εορτάζοντες....Μαριάννα να χαίρεσαι τον άντρα σου!:D Ειρήνη να χαίρεσαι την όμορφη!!!

Σήμερα λέμε να πάμε Ζάππειο μιας κ δείχνει(αν κ κρύα) καλή η μέρα χωρίς βροχές κτλ....:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα!!!

ευχομαι καλη φωτιση σε ολους μας να κανουμε παντα τις σωστες επιλογες!!!

ΤΑΡΑ να χαιρεσαι τον αντρα σου!! πολυχρονος με υγεια!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα!!Ειρηνη να χαιρεσαι τη μικρη σου!!!Χρονια πολλα!

Πριν λιγο γυρισαμε απο το Athens Heart, η μικρη κοιμαται αποτις 1:20 στο αυτοκινητο και τωρα στο κρεβατι της...εμ, υπος 11 με 7:30...ειπαμε δεν ειναι για μωρο!

Κυριε με τις μποτες, διαφημιστη, σφηνα....μη χρησιμοποιεις τις απαντησεις μου για να γραψεις τις βλακειες σου σε παρακαλω!!ΑΝΤΕ!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κι από δω. Να χαιρόμαστε τις Φωτεινούλες, τους Φώτηδες και τις Ουρανίες. Μαριάννα χρόνια πολλά για τον σύζυγο. Συμπεθέρα χρόνια πολλά, να χαιρόμαστε τη νυφούλα. Να χαίρομαι και την πεθ μου :D

Κοιμήθηκα σαν βόδι σήμερα. Δεν πα να ΄κλαιγε ο μικρός τ'αξημέρωτα; Φώναξα τον πατέρα του να τον ταίσει. Δεν πα να ξανάκλαιγε 9 για γάλα; Πατέρας! Μέχρι τις 12μιση κοιμόμουν! Και νυστάζω πάλι, τι κακό είναι αυτό; Τα αγόρια ταβλιάστηκαν ξερά, θα την πέσω κι εγώ στον καναπέ μέχρι να πάμε πεθ!

Παιδότοπο τελικά αύριο δεν... θυμήθηκα ότι έχουμε γάμο το βράδυ, οπότε πρέπει να τρέξω να ετοιμαστώ μετά τη δουλειά. Σόρρυ, άλλη μέρα!

WN6Op3.png

Xρόνια πολλά!!

Ειρηνούλα να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου, Μαριάννα τον άντρα σου!! :):)

Χριστίνα εγώ ξύπνησα στη 1 σήμερα...δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ...κάτι ο πόνος στα πόδια, κάτι το πολύ φαγητό χθες μετά το θέατρο (πήγαμε στο αθήρι) δεν με άφησαν να απολαύσω τον ύπνο!!!;);) Για τα όνειρα - υπερπαραγωγές, δε συζητάω...:roll::roll::roll: αφήστε που βλέπω καθε βράδυ τους γονείς μου...

Μόλις έβαλα στο φούρνο λεμονάτο κατσικάκι με πατάτες (παράκληση του αντρα μου, μετά το φιάσκο της γαλοπούλας :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

http://argiro.gr/recipes/%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%85

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπερα και χρονια πολλα

Μαριαννα να χαιρεσαι τον αντρα σου, Ειρηνη να χαιρεσαι την κορη σου.

Το πρωι πηγαμε για καφε με την Ιλιανα μονες μας με κατι φιλες μου και τα παιδακια τους στο mall. Φισκα ητανε οι καφετεριες. Δεν το φανταζομουν.

Μετα την πηγα στους δικους μου και πηγαμε με το Νικο στους νονους της που μετακομισαν χτες, για να βοηθησουμε λιγο την κατασταση. Από το μεσημερι που πηγαμε, φυγαμε στις 8, πηγαμε να παρουμε και τη μικρη και μαζευτηκαμε γυρω στις 9.

Επίσης κόψαμε και βασιλοπιτα στο καινουργιο σπιτι των νονων της και το φλουρι επεσε στην Ιλιάνα. Χαρά που έκανε ο νονός της δεν λεγεται... Φωναζε, επεσε στη βαφτιστηρα μου το φλουρι, επεσε στη βαφτιστηρα μου.

Εχω ψοφησει στην κουραση τωρα και αυριο δουλευω γμτ.

Και πρεπει και να ξεστολισω το Σαββατο. Βαριεμαιιιιιι

4Rnfp3.png

καλησπέρα κορίτσια

χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν

αύριο γιορτάζει ο άντρας μου και έχω ετοιμασίες ,θα φύγω απο το γραφείο στις 4 να δω πως θα προλάβω.

και γω σκέφτομαι το ξεστόλισμα και μαλλον και γω Σαββατοκυριακο θα το κάνω.

χθες ο θανούλης μου ανέβασε το βράδυ πυρετό αλλα σήμερα μια χαρά μαλλον τα δοντάκια του θα είναι.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

καλημερα κουλες!!!!!!!!!!!!!!

αχ ποσο μου αρεσει αυτη η ωρα!!!!

ο Νικολας πινει το γαλατακι του κι εγω χαλαρα το καφεδακι μου!!!

εχθες το μαζεψα το δεντρο!! το ειχε ριξει κ ο Νικολας για δευτερη φορα κ βαρεθηκα να το ξαναταιριασω..οποτε εχθες πηρα βαθεια ανασα και ξεκινησα το μαζεμα

τωρα περιμενουν πακεταρισμενα να τα παει ο αντρας μου στην αποθηκη

και του χρονου με υγεια!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μπιζέλι να χαίρεσαι τη κόρη σου! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!:D

Χθες τελικά δεν πήγαμε Ζάππειο γιατί ο μπαμπάς μας είχε τον ασήκωτο από το κρεβάτι κ έτσι ξεστολίσαμε το δέντρο γιατί όπως κ ο Νικόλας σου Βατραχάκι έτσι κ η Ζωή έκανε ένα ντου κ το έκανε τρελο-δέντρο κ νευρίασα κ το ξεστόλισα...:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!Ιουλια να χαιρεσαι τον αντρα σου!Μπιζελι κι εσυ την Ιωαννουλα!!!Να μεγαλωνει να σε παιδευει κι αλλο!!!!!:mrgreen:

Η Παναγιωτα κοιμηθηκε απο τις 10 παρα χθες (ηταν ξυπνια απο τις 3 το μεσημερι...), ξυπνησε στις 7 και τωρα ξανακοιμαται λιγακι!

Kαλημέρα

Ευχαριστω για τις ευχες.

Μαριαννα να χαιρεσαι τον συζυγο και σημερα να χαιρεστε του γιαννηδες..

μπιζελη να χαιρεσαι την ιωαννα.

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...