Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

κι'εγώ δεν κάνω αποτρίχωση.Μόνο μια φορά στα χέρια μου κάνανε όταν έκανα σεμινάρια για νύχια και είχαμε και αποτρίχωση και έπρεπε να κάτσει μια κοπέλα να της δείξει αυτή που μας έκανε μάθημα.Δεν μπορώ να πω οτι πόνεσα αλλά ήταν και χέρια.Ξυράφι και πάλι ξυράφι.Φοβάμαι πολύ,εκτος αν μου την δώσει καμιά φορά και το επιχειρήσω στα πόδια μόνο.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, πρν λίγες μέρες συζήτούσα με μια φίλη μου για αποτρίχωση με λέϊζερ και είπε ότι, πλέον, στους δερματολόγους γίνεται δωρεάν (δημόσιο), δεν ξέρω αν ισχύει, κουφάθηκα...!! Λογικά, στο βιβλιάριο γράφεις άλλο και δεν πηγαίνεις τόσο συχνά.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

στα ποδια εγω δεν ποναω καθολου, ενα ελαφρυ τσουξιμο νοιωθω. Χερια δεν εχω κανει, αλλα η αδελφη μου που εχει κάνει, μου εχει πει οτι δεν ποναει.

Το μπικινι ειναι που ποναει πολυ. Εγω που το καθαριζω και ΟΛΟΟΟΟ, ειναι βασανιστηριο

4Rnfp3.png

Πηραμε ενα καρεκλακι για τη μικρη αλλα ειναι λιγο ψηλο ακομα κι οχι τιποτάλλο ανεβηκε με το ζορι πριν και τελικα για να κατεβει επεσε πανω μου με το κεφαλι:tongue::tongue:Νομιζω 12 ευρω ειχε, τα τραπεζακια εχουν 20

Διαφημίσεις

στα ποδια εγω δεν ποναω καθολου, ενα ελαφρυ τσουξιμο νοιωθω. Χερια δεν εχω κανει, αλλα η αδελφη μου που εχει κάνει, μου εχει πει οτι δεν ποναει.

Το μπικινι ειναι που ποναει πολυ. Εγω που το καθαριζω και ΟΛΟΟΟΟ, ειναι βασανιστηριο

κι εγω ολο

αλλα με το κερι που σας ειπα η τριχα εχει βγει τοσο μαλακη που ξερω οτι δεν θα πονεσω

την αλλη βδομαδα που θα παω θα σας πω!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Δεν ξέρω τι να κάνω πια με τα dvd που συλλέγουμε από τις εφημερίδες το Σαββατοκύριακο, ολόκληρες σειρές του BBC, συλλογές, αφιερώματα, κοκ. Έβαλα στη μικρή τη σειρά με τα προϊστορικά ζώα, με τους δεινόσαυρους, ενθουσιάστηκε και βρήκα και άλλα πολλά ωραία ντοκυμαντέρ με ζώα, δάση και γέμισα το τραπέζι. Να δω πού θα χωρέσουμε εμείς στο τέλος!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Πόδια, χέρια δεν έχω κάνει ποτέ...ξυρίζω μόνο γάμπες, είναι ανοιχτόχρωμες οι τρίχες μου και με 1-2 φορές στον ήλιο δε φαίνεται τίποτα. Οσο για το μπικίνι και εγώ το έκανα όλο, αλλά δεν αρέσει στο σύζυγο και τις τελευταίες φορές άφησα λίγο. Το θέμα είναι ότι η κοπέλα που μου έκανε στο κομμωτήριο έφυγε...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κατερίνα Δήμητρα Χριστίνα ένα πέρασμα από τη συνάντηση παιδότοπος παρακαλώ!:-P:razz:

Να σου πω κοπελια, στειλε μου ενα πμ να μου εξηγησεις τι κανεις γιατι καταμπερδευτηκα...

Διαφημίσεις

Πηραμε ενα καρεκλακι για τη μικρη αλλα ειναι λιγο ψηλο ακομα κι οχι τιποτάλλο ανεβηκε με το ζορι πριν και τελικα για να κατεβει επεσε πανω μου με το κεφαλι:tongue::tongue:Νομιζω 12 ευρω ειχε, τα τραπεζακια εχουν 20

http://www.selluggboot.com/

UGG Classic

Από ομιλία πώς πάτε;
Μπι = Μπίλης, ο Αη Βασίλης. Κίκι = νεράκι. Κμμμμ = αυτοκίνητο. Πίπι = πιπίλα

Κλασσικά μαμά, μπαμπά, γιαγιά, παππού, βάβα (Βαρβάρα), τίτα (τσίσα), κακά (τα οποία επαναλαμβάνει τραγουδιστά όταν τον πλένουμε), παπάκι, μαμ, άντε, κοίτα, τάκια (τα φωτάκια) κλπ. Οπως κατάλαβες, θέλω λεξικό για να συνεννοηθούμε.

Αφήστε που και η πωλήτρια μου την είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι με την κατάλληλη περιποίηση το δαχτυλίδι θα δείξει περισσότερο! Καταντράπηκα!
Πολύ "πωλήτρια" η πωλήτρια, να την χαίρεται το μαγαζί της!
Είδατε? Μου θυμίσατε να πάρω το κομμωτήριο που το είχα ξεχάσει :tongue::tongue::tongue: Εκλεισα το σάββατο για βαφή, μανικιούρ, πεντικιούρ και φρύδια.

Βρε κορίτσια, μήπως ξέρετε κάποια καλή και καθαρή κοπέλα για χαλάουα στο μπικίνι...δάσος έχει γίνει εκεί κάτω!!:tongue::tongue::tongue:

Η κοπέλα δίπλα στη Μαϊμού! Θες τηλ; Εγώ 2 φορές έχω κάνει στη ζωή μου, μια έγκυος χιονόμπαλα και μια το καλοκαίρι φέτος (επειδή βασικά δεν έχω τόση ανάγκη) και δεν πόνεσα ιδιαίτερα

Πρεπει να στοιχιζει ακριβα ομως το laser ε?

Παρακολουθείτε τα γκρουπον και γκολντεν ντιλς κλπ, βάζουν όλο προσφορές για λέιζερ!
Δεν ξέρω τι να κάνω πια με τα dvd που συλλέγουμε από τις εφημερίδες το Σαββατοκύριακο
Τις κόψαμε κι ησυχάσαμε!
Πόδια, χέρια δεν έχω κάνει ποτέ...ξυρίζω μόνο γάμπες, είναι ανοιχτόχρωμες οι τρίχες μου και με 1-2 φορές στον ήλιο δε φαίνεται τίποτα. Οσο για το μπικίνι και εγώ το έκανα όλο, αλλά δεν αρέσει στο σύζυγο και τις τελευταίες φορές άφησα λίγο.
Μα τα ίδια ακριβώς; Στις μασχάλες έχω 5 τρίχες. Στα πόδια 15 και ξουρίζομαι όοοοοποτε θυμηθώ.

http://www.selluggboot.com/

UGG Classic

:shock::shock::shock: Αυτό θα ταίριαζε να είναι απάντηση Κατερίνας που ψώνισε στο ΙΚΕΑ αλλά δεν είναι :?

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...